امتیازات Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

یکی از چیز هایی که از قدیم تو بازیسنتر رو مخ بوده، و در سال های اخیر خصوصا بعد از تاپیک "فولان vs بهمان" به اوج خودش رسیده، "مصادره کردن" بازی ها و محتوا ها به نام خود و گنگ خود هست...
من فن فولان چنانِ بهمان کمپانیم... پس هرچی میگم درسته تو این موضوع..
من فن فولان چنانِ بهمان دولوپرم، پس هر چی میگم درسته و حرف حرف منه شماها که اصن تو باغ نیستین و نمیفهمین ویدئوگیم چیه..
من فن فولان چنانِ بهمان بازی و محتوا هستم، پس تو اصن حرف نزن و فقط بیا پای منبر من بشین...

که خب اغلب هم نه.. تقریبا همیشه اینا جز "توهم" رده بندی میشه به نظرم.. خیلی وقتا مثلا اگه یک نگاه به "گیم پلی" یا تجربه ی عملی که طرف داشته بکنی.. رسما خندت میگیره که چطوری کسی با این تجربه ناچیز، چنان توهمی میزنه که فکر میکنه فقط خودش موضوع رو درک میکنه و بقیه باید برن هواخوری... حالا نگو کل یا بخش عمده تجربیات طرف "خارج از بازی" به دست امده و پکیجی از اطلاعات سایت ها و ویکی و فندام و فروم هارو شامل میشه و ریشه در این ها داره... نه خود بازی و گیم پلی..

دیگه همینه دیگه.. کاریش نمیشه کرد.. من که خیلی وقته این موضوع رو ایگنور میکنم و سعی میکنم فارغ از این چیزا با دوستان تعامل کنم.

*قطعا هستند گیمر هایی که به معنای واقعی نرد یک بازی هستند.. به معنای واقعی اون بازی یا سبک یا کمپانی یا دولوپر و مسائل پیرامونش رو میشناسند و دوست دارند.. و به معنای واقعی ادم حس خوبی پیدا میکنه از حضورشون.. تو بازیسنتر همچین گیمر های خفنی کم نداریم.. و به شخصه بسیار هم ازشون اموختم و باز هم یاد میگیرم.. اصولا این افراد دنبال جبران مسائل شخصی خودشون با خودنمایی نیستند.. و عشق و علاقه واقعیشون به بازی ها رو میشه به خوبی فهمید و حس کرد.. گیمر های بازیشناسی که راه میرند ازشون اطلاعات مفید میریزه.. منظورم از خط های اول این پست، به هیچ وجه این دوستان نیست و امیدوارم سوئ تفاهم نشه.
*بعضی از دوستان راک استار فن و مورد های مشابه حقیقتا همچین حسی بهم میدن.. با اینکه همچنان اون اخلاق بد مصادره کردن رو دارند...

با منطق بعضی از دوستان و برادر مکزیکی یعنی ما الان از سایبرپانک انتقاد نکنیم چون قراره نسخه ۲ اش بیاد و همه رو بفرسته تو غار؟ :D
این که این بازی با سایبرپانک تو یه ترازو گذاشته شده اشتباهه واقعا :D
اون بازی ۸ سال قبل عرضش معرفی شد ، ۳-۴ سال به وحشتناکترین حالت ممکن هایپ شد ، بهترین بازیسازان سی دی پروجکت روی بازی کار میکردن و قرار بود تعریف جدیدی از بازی های اوپن ورلد باشه !
بله عرضه gta trilogy با این کیفیت جای اعتراض داره ولی نه به این شکل :D اعتراض یه سری به صورتیه که انگار راک استار بزرگترین پروژه تاریخش رو خراب کرده :| نه پروژه ای که تا دوماه پیش اصن کسی از وجودش خبر نداشت و انتظار خاصی هم ازش نمیرفت…
من خودم هم با به سری سیاست های راک استار مخالفم اما این رو هم میدونم که چه gta v یک بار رلیز شه چه مثل RE4 و Skyrim هزار بار !!! تاثیری روی پروژه های بعدی نداره همونطور که بازعرضه بازی های نام برده تاثیری رو کار بتزدا و کپکام نداشتن :D
موفق باشیم

آنچه بر تاپیک گذشت:
1.چه شاهکاری راکستار ساخته. wow, my God ( در این برهه لیکهایی از تغییراتی در نقشه و ... بیرون آمد)
2. نور پردازی بازی بی نظیره، چقدر صحنه های مه و اینا جذابه، راکستار حتی خودش هم نسازه با نظارتش شاهکار میسازه (کاشف یه عمل اومد که grove street ساخته، بازی رو)
3.حفظ اصالت، غرق شدن در بازی، سفر با جیمبو به دوران بچگی ( در این لحظات در بکگراند آهنگ خدایا مرسی که عشقمو بهم دادی از حسین تهی پخش میشه)
4. بابا 60 دلار برا خارجیا پولی نیست، خارجیا از 60 دلار بجای دستمال توالت استفاده میکنن ( بعد از ریلیز و مشاهده کیفیت)
5.شماها که بازیای سایبرپانک و .... رو تاپیک زدید، حرف نزنید، حق اعتراض ندارید چون بتسدا هم سر فال آوت 76 دروغ گفته
6.این انتشار، ربطی به راکستار نداره و راکستار صبح شنبه فهمید ریلیز شده
7. ببینید قبلا چه شاهکارایی راک استار ساخته، شماها چجوری روتون میشه، از این بازی بد بگید.

8. من از همه این حرفها اسکرین شات گرفتم، بزارین بازی بعدی راکستار بیاد، میام تو دهن 2021-11-14_12-16-05.jpg ( در حال حاضر در این مرحله به سر میبریم).

مراحل بعدی در حال برنامه ریزی میباشد و از چند و چون آن اطلاعی در دست نیست

دوستان میگن چرا راکستار gta انلاین رو داره شیردوشی میکنه و چرا دست از سر gta v برنمیداره
این تقصیر خود گیمراست که الان 10 سال گذشته و هنوز دارن gta v رو میخرن و جز 10 بازی پرفروش میشه
وقتی طرف میبینه متقاضی زیاده چرا واسه هر نسل نده بیرون این بازیو (مثل قضیه اسکایریم)
همونطور که ea و یوبی سافت هر اشغالی میدن بیرون و گیمرا با خریدنشون اونا رو تشویق میکنن
ولی در کنار اینا راکستار همین سه سال پیش یکی از بزرگترین سینگل پلیر های تاریخ رو عرضه کرد که من بعد از 700 ساعت بازی بازم چیز جدیدی توش پیدا میکنم
این ریمستر افتضاحه ولی دوستان دارن موج سواری میکنن
90036_1d4d59b25fc95af1ff518a73c954e36b.png

من خودم این پکیج رو تجربه نکردم احتمالا هیچ وقت هم سمتش نمی رن چون تریلوژی رو روی اکانتم دارم و خب با چندتا ماد ساده میشه ازشون خروجی خوبی گرفت. اما با توجه به ویدیوهایی که دیدم به خصوص ویدیوی gameranx به نظرم چندتا نکته وجود داره این وسط، اولا کاملا مشخصه این ریمستر یه حرکت عجولانه بوده برای رسیدن به هالیدی ۲۰۲۱ و استفاده از تقویم خالی پایان امسال. قطعا تقویم شلوغ ۲۰۲۲ و موج بازی‌های نسل جدید فروش این پکیج رو خیلی سخت تر می کرده.
این عجله‌ی راک استار به کنار از ابتدا انتظارات از این پکیج هم معقول نبود، پست های عجیب و غریبی تو خود بازیسنتر دیدم که اصل فرایند کوتاه توسعه این پکیج رو نادیده می گرفتن و می گفتن ما مطمئنیم راک استار معجزه می کنه و این حرفای غیر منطقی.
طبیعتا الان خروجی این داستان یک پکیج خجالت آور برای راک استاره که بهترین واکنش بهش نخریدنشه، شکست این عنوان که البته کاملا مشخصه با حداقل هزینه ساخته شده خودش بهترین واکنش به راک استار هست.
اما نکته‌ای که این وسط مدام تکرار میشه اینه که راک استار مدام در حال عرضه‌ی GTA V روی پلتفرم های مختلفه، این می تونه محل سوال باشه اما وقتی که در این فاصله راک‌استار از نظر من RDR 2 بهترین بازی نسل قبل رو عرضه کرده دیگه نمیشه راک استار رو به کم کاری متهم کرد.
در شرایط فعلی صنعت بازی اگه استودیویی بتونه در یک نسل فقط یک عنوان شبیه به عناوینی با عظمت و کیفیت GTA V و RDR 2 عرضه کنه متهم کردنش به کم کاری و تکرار واقعا شوخیه!
تجربه‌ی سایبرپاننک نشون داد حتی استودیوی بسیار با استعداد و باکیفیتی مثل سی دی پروجکت هم زیر فشار ساخت یک اپن ورد واقعی و تغییر اتمسفر بازی‌هاش از قرون وسطی به آینده کمر خم می کنه
حالا اینکه راک استار تونسته در بازه ‌های 3-4 ساله از زمان GTA IV بین دنیای رد دد و جی‌تی‌ای شیفت کنه و در طول ۱۰ سال از ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ ۴عنوان انقلابی توی این دوتا یونیورس منتشر کنه شوخیه که بهش لقب کم کاری و میلک کردن بدیم.

چرا کسانی که بیشترین انتقاد رو نسبت به راک استار دارند پی سی فن هستند؟ منظورم این تاپیک هست
wafmjazkbqi51.jpg
این یکی از دلایل
دلیل دیگش دیر عرضه کردن gta v روی pc
و در کل کم اهمیتی راکستار به pc نسبت به کنسول ها

چقد تاکسیکه این تاپیک
واقعا نه در حدی اشغال بود که یه سریا میگن نه در حدی خوب بود که با بقیه گیم های راکستار مقایسه شه
ولی واقعا خیلی بیشتر ازش انتظار میرفت

View attachment 232127
این یکی از دلایل
دلیل دیگش دیر عرضه کردن gta v روی pc
و در کل کم اهمیتی راکستار به pc نسبت به کنسول ها
اگه کم اهمیت بود نسبت به pc که رو استور اپیک رایگان نمیشد! من یه بار همون 2015 کرکی بازی کردم، یه بار تو بلک فرایدی برای ps4 با نصف قیمت خریدمش و یه یه بار هم روی اپیک گرفتمش.

از بابت رد دد هم به نظر من یکی بهتر شد، چون داستان بعد از نسخه ۲ هست و اگه اول ۲ رو تجربه کنی بعد بری سراغ رد دد اصلی خیلی بهتره، هرچند همین الان با یه سیستم متوسط میتونی با شبیه ساز ps3 تجربه ش کنی ولی خب نسخه ریمستر خیلی خوب میشه اگه وجود داشته باشه.

نمیدونم چرا دوست دارید همه چیو به هم ربط بدید... من تو تاپیک rdr2 یک صفحه از تجربه م نوشتم و هنوز هم میگم بهترین تجربه زندگیم rdr 2 بوده، اصلا دلیل ارتقا سیستمم بازی های راکستار هست. اما واقع بین باشیم، این اخباری که میگه پروژه gta VI بعد از خروج دن هاوسر از کمپانی ریستارت شده! ینی من فکر میکردم از 2013 که gta v عرضه شده اینا رفتن سراغ VI بعد هرچی رشته کردن پنبه شده؟! خب ناراحت میشم دیگه.

یا میبینم خبری از مکس پین 4 نمیشه که نسخه دوم، اولین بازی روی سیستمم بوده 18 سال پیش. یا اینکه من هیچوقت نتونستم سه گانه gta رو تموم کنم و خیلی امید بسته بودم به این نسخه اما فیل شد... اینا ناراحت کننده س، ولی کسی نمیتونه بیاد بگه بعدا که VI اومد حق نداری خوشحال باشی و ذوق کنی چون تو وقت سختی ها پشت شرکت بازی‌سازی مورد علاقه ت نبودی!

امیدوارم هر چه زودتر این ریمستر به شکل معقولی قابل بازی بشه.

تعصب نسبت به تیم فوتبال دیده بودم
حتی نسبت به فیلم یا خواننده یا کارگردان خاصی هم دیده بودم
ولی انصافا تعصب به یه کمپانی دیگه خیلی عجیبه واسم
اگه فکر میکنید این کارتون طرفداریه باید بگم که شما نسبت به کمپانی مورد علاقتون قدرت تخریبی دارید که حتی یک هِیتر هم نمیتونه داشته باشه!

همه میدونن من فن راک‌استارم
ولی این بازی در حد راک‌استار نبود
خیلی براش هایپ داشتم ولی بعد تریلر دوم از بازی قطع امید کردم ولی باز فکر نکردم در این حد بد باشه
حالا هم دیگه نمی خواد غصه بخوریم
کاریه که شده

• Smile
Reactions: Sepi_60

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or