بحث درآمد نبود. بحث این بود بازی ای که دنبالهش رو میخوای هنوز رو دستش چیزی بلند نشده که بگیم صنعت بازی جلو رفته ولی اینا لش کردن. V همین امروزم منتشر بشه +95ه. از اون موقع چه ویژگی عجیبی به اوپن وردا از لحاظ دیزاین و تکنولوژی اضافه شده که V ازشون عقبه؟ اینو جواب بده من خودم میرم جلوی در راکستار نورث به نشانه اعتراض خودمو میسوزنم.
اکانت انمم ندارم حاجی. به خودم شک ندارم.
دوربین مخفیه.
![Eek :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/eek.gif)
نظر قبلیت اوکی بود اما از دیدگاه سهامدار راکستار. ولی این نظرت از هیچ دیدگاهی، منطقی توش نیست
چی رو واقعا جواب بدم،واقعا این متنو نوشتی خندت نگرفت، یعنی چی این حرف.
بحث ما اصلا صرف یه بازی خاص اصلا نیست و راکستار 7 تا ip بزرگ داره. بحث سر تولیده ایپی هست
ثانیا اصلا گیریم فرض مثالتم درست که خودش نقض پیشرفت راکستاره ( بعد از gta v بازیهایی در زمینه های مختلف از هوش مصنوعی npc ها تا طراحیمحیط و داستان و ... و ... بهتر بودن و خود rdr2 هم تو این زمینه ها بهتر بود ، هر چند که داستان rdr2 برا من در سطح بقیه چیزای rdr2 بود )
بازم میگیم پیشرفته تر از gta v نیومد، از این دلیل خنده دارتر نبود که واقعا بیاری
_______
فورزا 4 بهترین ریسینگ بود پس فورزا 5 نیا چون هنوز بهتر از تو نیومده.جدا؟
پس با این اوضاع این مدل استدلالا رو ببر به بقیه استودیوها هم بده.
بگو مثلا ناتی داگ از انچارتد 4 تو ژانرش هنوز بهتر نیومده، نسخه بعدی نده
و گر نه الدر 10 سال پیشم هنوزم جوابه ویچر 3 همچنان بی نظیرترین rpg هست. هاف لایف انقلابی ترین شوتر تاریخه که بعد از وقفه طولانی ای که افتاد و خود والو هم گفت جدا میترسیدیم نسخه بعد بدیم بازم با alyx یه چیز بی نظیر دادن و گفتن بازم برگشتیم