GTA Trilogy: Buginitive Editionباو
You can't make this shit up
View attachment 232490
تو GTA 3 ماشین فنردارها رو تو جاده تکون میدی (که Wiggle بخورن) همزمان باگ میخوره آروم آروم پهناشون زیاد میشه
تو عکس دوم غلط املایی نیست یا من چشمام ضعیفه؟
هیچ تفاوتی نسخه اورجینال و ریمستر نداره عکس دوم
قرار بود شما هر حیوون خونگی میخوای بخری
حتی توی خود بازی یه فروشگاه به اسم animal ark هستش و سهامش هم میتونی بخری
قبل منتشر شدن هم شایعاتش بود و با توجه به این فروشگاه مثل این که داشتن روش کار میکردن
حالا معلوم نیست چی شده که کنسلش کردن
از نظر گیم پلی نمیشه به گفت افت, چون گیم پلی GTA برعکس GTA 4 آرکید هستوقتی GTA V که از همه نظر یک افت خیلی بزرگ نسبت به GTA IV بود و کسی اعتراضی نکرد و همه تعریف و تمجید کردن همین میشه دیگه
The taste of a real Mans Meat رو تو ریمستر The taste of a real Mans Heat نوشتنهیچ تفاوتی نسخه اورجینال و ریمستر نداره عکس دوم
حتی قرار بود بشه ماهی قرمز هم خرید کلا خیلی چیزا قرار بود تو بازی باشه که میگم نبش قبرش نکنیم اما مهم ترین نکته heist های بود که همشون رو بعدا بجای بخش داستانی داخل بخش انلاین دیدیم حتی تو بخش داستانی هم تنوع در انجامشون نبود بر عکس چیزی که گفته شده بوداز همه نظر که نه، ولی در یکسری جهات IV برتر از V هست که با توجه به قدیمی تر بودنش ، این برتری خیلی بیشتر به چشم میاد
پن: خیلی ها سه شخصیت داشتن V رو یک امتیاز نسبت به iv میدونن در حالی که iv هم سه شخصیت اصلی و قابل بازی داره ولی در dlc های جدا
فرانکلین که یه دونه داشت
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
اونا افت نیستن, راکستار مجبور بود بخاطر مموری محدد کنسول های نسل 7 از محتویات بازی بزنه, یعری نمیشد که هم گرافیک خفن داشته باشه و هم محتوای پرجزئیات .
توعکس اصلی زده meat تو ریمستر شده heatتو عکس دوم غلط املایی نیست یا من چشمام ضعیفه؟
هیچ تفاوتی نسخه اورجینال و ریمستر نداره عکس دوم
ایده بازی قشنگ بود ولی تمام dlc های داستانی راهی آنلاین شد .والا یکی از کاربرا به اسم gojira که فکر کنم فوت کردن یه مقاله نوشت ۱۰۱ نکته یا چیز هایی که تو gta v هست یکیش مثل داشتن حیوان خانگی بود که اخرش هیچ کدوم به بازی راه پیدا نکردن حتی خود heist ها تو بخش داستانی خیلی قرار بود که متفاوت باشه از چیزی که تحویل گرفتیم ولی گذشته ها دیگه گذشته
فرقی نمیکرد, چون که از 2008 داشتن میساختنش دیگه نمیتونستن وقت بیشتری بزارن و این محتویات رو به کنسولای نسل بعد ببرنکاش اصلن برای نسل 7 نمیدادنش
فرقی نمیکرد, چون که از 2008 داشتن میساختنش دیگه نمیتونستن وقت بیشتری.
نمیشد دوست عزیزکاش اصلن برای نسل 7 نمیدادنش
رو ps5 و سوییچ مود نصب نمیشهمود دادن براش. اونو بریز
واقعا فاز گیمرایی مثل شما رو متوجه نمیشمرو ps5 و سوییچ مود نصب نمیشه
مال خودم نیست کهواقعا فاز گیمرایی مثل شما رو متوجه نمیشم
این همه سایتا دارن میگن کنسول و گیم رو روز اول نخرین
صبر کنین چنتا نقد بیاد بیرون چنتا اپدیت بیاد بعد
بعد بازم همون اش و همون کاسه