درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
همه شما میدونین من کلا فن هیچ کنسولی نیستم فن PC ـیم پس من فن بوی بازی در نمیارم سر این دو تا بازی سیمولیشن
اما این تیکه که قرمز کردم من رو خجالت زده کرد که اصا چرا این پستو نقل قول کنم ؟
اگه فورتزا حالت آرکید دارن پس همه سایتا خر و خل و چلن که بازی ـی که به اسم سیمولیشن میاد و آرکیده رو امتیاز بالا میدن . اون همه ازش تعریف میکنن و بهش اکثرا میگن بهترین بازی سیمولیشن تا الان . یعنی منتقد اونقد خر گاو اسکل بوده که نفهمیده ؟ اونم 1 ـی 2 تا نه 60 واندی نفر با هم خر و گاو و اسکلن ؟
بس کنین تو رو خدا .
GT5 بازی ـه کاملی هست اما برای طرفداران GT این همه انتظار باید بیارزه که قد اونهمه انتظار نیارزیده بازی . اگه مثه فورتزا تو 2 یا نهایتن 3 سال ساخته میشد مطمئن باشین شاید حتی رکورد GT3 رو هم میزد تو امتیازات .
و البته کسی که سیمولیشن بازی میکنه یه چی داره به اسم " شعور " و یه چی دیگه هم داره به اسم " قدرت انتخاب " ... خدا این دو تا ویژگی رو واسه استفاده کردن به انسان داده ... پس کسی که می خواد بازی واسش بیشتر سیمولیشن بشه درجه ی سختی رو میزاره رو 100 درصد و میشینه بازی می کنه ! اما کسی که مهارتش کمتره از امکانات کمکی بازی استفاده می کنه ... !بله این که شما بری تو دیوار بعد دکمه نگه داری بازی برگرده عقب قبل از خوردن به دیوار شما بازی رو شروع کنی اصلا آرکید نیست که سیستمش بله اصل سیمولیشن هستش LOL .
LOL بله شما که اصلا ... نیستین.
بله این که شما بری تو دیوار بعد دکمه نگه داری بازی برگرده عقب قبل از خوردن به دیوار شما بازی رو شروع کنی اصلا آرکید نیست که سیستمش بله اصل سیمولیشن هستش LOL .
شما با افتخار تمام سعی کن تو GT5 با قدرت تمام بری تو دیوار و لذت ببری از اینکه استاد فقط فکر هارد کورها بوده یه تخلیه هم میشینLOLLOL بله شما که اصلا ... نیستین.
بله این که شما بری تو دیوار بعد دکمه نگه داری بازی برگرده عقب قبل از خوردن به دیوار شما بازی رو شروع کنی اصلا آرکید نیست که سیستمش بله اصل سیمولیشن هستش LOL .
تایید میشه:biggrin1:در کل یه لیوان آب خنک پیشنهاد میشه ... :biggrin1:
کجاش پرته اکثرا 8خیلی نمرات پرت هست اصلا معلوم نیست این سایت ها چی کار میکنن..! یکی 10 میدی اونیکی 7 و 8 ..!
IGN AU 8.5/10
IGN UK 8.5/10
IGN 8.5/10
GamePlayBook 5/5
cynamite.de 8.5/10
Metro.co.uk 8/10
Thegamershub.co.uk 8/10
Videogamesdaily 8/10
Computerandvideogames 8/10
Gamepro 4.5/5
Gamereactor 7/10
Videogameszone 8.5/10
Joystiq 8/10
Thegamershub.net 8/10
Gamerfitnation.org +A
Playstationlifestyle 10/10
Eurogamer 9/10
Justpushstart 8/10
وا كندم قبلا عزيز...آرش جان دادا تو که انقدر با مدیر ها مشکل داری خوب برو بخش انتقادات سنگ هات رو وا بکن
کسی منکر این نیست که بازیه خوبیه ولی نمیشه گفت رقیب نداره !کلا بازی GT یه بازی هستش که تماما براش هایپ شده و کلا یه چرتی هستش که دومی نداره مدیران هم همه فن هستن استاد هم یه ادم احمق هستش ک از این بالا سری من کمتر حالیش هستش و 100البته بازی GT یه بازی بوده که فقط یه مشت احمق بازی خوبی میدوننش و فقط برای این که منتقدین انتظار دیگه ای از بازی دشتن و ... ها رو خوشحال کردن که ما این جا داریم نظر های گوهر بارشون رو زیارت میکنیم .
کسی منکر این نیست که بازیه خوبیه ولی نمیشه گفت رقیب نداره !
واقعآ از دادن همچین پست هایی چه لذتی میبی ؟ رو کم کنی یا کل کل ؟
اصلآ گیریم........................ GT5 > کل بازیهای جهان از اول ساخت تاکنون !
الان خیالت راحت شد ؟ واقعآ ادم با دیدن چنین پست هایی به خودش امیدوار میشه.