امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
همه شما میدونین من کلا فن هیچ کنسولی نیستم :دی فن PC ـیم :دی پس من فن بوی بازی در نمیارم سر این دو تا بازی سیمولیشن :دی

اما این تیکه که قرمز کردم من رو خجالت زده کرد که اصا چرا این پستو نقل قول کنم ؟ :دی

اگه فورتزا حالت آرکید دارن پس همه سایتا خر و خل و چلن که بازی ـی که به اسم سیمولیشن میاد و آرکیده رو امتیاز بالا میدن . اون همه ازش تعریف میکنن و بهش اکثرا میگن بهترین بازی سیمولیشن تا الان . یعنی منتقد اونقد خر گاو اسکل بوده که نفهمیده ؟ اونم 1 ـی 2 تا نه 60 واندی نفر با هم خر و گاو و اسکلن ؟

بس کنین تو رو خدا .

GT5 بازی ـه کاملی هست اما برای طرفداران GT این همه انتظار باید بیارزه که قد اونهمه انتظار نیارزیده بازی . اگه مثه فورتزا تو 2 یا نهایتن 3 سال ساخته میشد مطمئن باشین شاید حتی رکورد GT3 رو هم میزد تو امتیازات .

LOL بله شما که اصلا ... نیستین.

بله این که شما بری تو دیوار بعد دکمه نگه داری بازی برگرده عقب قبل از خوردن به دیوار شما بازی رو شروع کنی اصلا آرکید نیست که سیستمش بله اصل سیمولیشن هستش LOL .=))=))=))

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lol سنگ پا هم خوب چیزی هستش . وقتی شما حتی بلد نیستین 1 پیچ رو بدون در و دیوار خوردن رد کنید باید برای شما همچین چیز های رو تایید کنید در آخر هم LOL

آّب شما آخه انقدر GT بهتون فشار اورده که کارتون با 1 لیوان هم برطرف نمیشه . دریا بدن خشک میشه .LOL

آخرین ویرایش:
بله این که شما بری تو دیوار بعد دکمه نگه داری بازی برگرده عقب قبل از خوردن به دیوار شما بازی رو شروع کنی اصلا آرکید نیست که سیستمش بله اصل سیمولیشن هستش LOL .=))=))=))
و البته کسی که سیمولیشن بازی میکنه یه چی داره به اسم " شعور " و یه چی دیگه هم داره به اسم " قدرت انتخاب " ... :دی خدا این دو تا ویژگی رو واسه استفاده کردن به انسان داده ... :دی پس کسی که می خواد بازی واسش بیشتر سیمولیشن بشه درجه ی سختی رو میزاره رو 100 درصد و میشینه بازی می کنه ! اما کسی که مهارتش کمتره از امکانات کمکی بازی استفاده می کنه ... !

در کل یه لیوان آب خنک پیشنهاد میشه ... :دی

لطفا کلاس من رو پایین نیارین . بنده فن هر چی باشم طرف کنسول نمیرم . :d

هـــــــه ! یعنی شما انقد بد رانندگی میکنی که به اون دکمه نیاز پیدا کردی ؟:d

هر کی میخواد استفاده نکنه ....

شما با افتخار تمام سعی کن تو GT5 با قدرت تمام بری تو دیوار و لذت ببری از اینکه استاد فقط فکر هارد کورها بوده یه تخلیه هم میشینLOL
ایراد پیدا نکردین دارین پرت و پلا میگین
در کل یه لیوان آب خنک پیشنهاد میشه ... :biggrin1:
تایید میشه:biggrin1:

آخرین ویرایش:
بازی که نسخه prolouge اون از خودش امتیاز بیشتری گرفته این معنی رو میده که تغییرات مثبت زیادی(تعداد تغییر مهم نیس کیفیتش مهمه) بعد از اون نسخه دمو روش انجام نگرفته....... .:(

در کل فروش زیادی می کنه ولی بالاخره نمیشه کتمان کرد که از دید منتقدا نتونسته بهترین بشه..... .

انشالله تو شماره 6 جبران می کنه.........:d

آخرین ویرایش:
کاملا مشخص هست که کی داره میسوزه و به آب خنک احتیاج داره!:دی
همین که اسم فورتزا میشه بهترین سیمولیشن خودش همه اتفاقات رو توضیح میده

Gamingbolt 9/10

از نکات بد بازی به طولانی بودن نصب اولیه بازی اشاره کرده و جالب نبودن بعضی از قسمتهای داخلی ماشین ، به سایه ها و دمیج موتور هم گیر داده
از نکات مثبت فیزیک عالی ، ماشین های خیره کننده ، Replay شگفت انگیز ، هوش مصنوعی بالا و شرایط آب و هوای مطلوب و....

Gamereactor.dk 7/10

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Noirique
Gamingbolt 9/10

از نکات بد بازی به طولانی بودن نصب اولیه بازی اشاره کرده

MGS هم نصب طولانی داشت ... این نصب طولانی نکته منفی به حساب نباید بیاد چون همینطور که خودش قبل نصب گفته تو Load کردن Content ها تاثیر داره !!! اینطوری شما یک ۲۰ دقیقه اول وقت میزاری برای نصب ... نه اینکه بعدا برای مدت زمان طولانی تر تو هر مسابقه و یا ... صبر کنی ... ۱ بار و خلاص !!!

درضمن این نصب اختیاری هست ... بهت YES or NO میده ... خواستی که خواستی ... نخواستی هم NO میزنی ... دیوانه هستن ؟؟؟؟؟؟

این ایراد نیست ... برای من هنوز داره نصب میشه ... !

من فن نیستم و اصلآ هم کاری به فن ها ندارم ولی خدایی همتون قبول کنین اون چیزی که توی ذهن همتون بود، اصلآ اتفاق نیفتاده و شاید خیلی با تصورات ما فاصله داره !

با این همه تعریف و تمجیدی که میکردن و هی میگفتن این بازی فلان و بیساره و بعد از عرضه شگفت زده میشین!!! باید بگم که اصلآ انتظارات رو براورده نکرد و با این نمرات که بیشترش 8 هست واقعآ نمیشه بهش گفت شاهکار !

من توی تصوراتم این بود که بازی نمره ی پایین 9.5 دیگه نداشته باشه اما الان 7 و 7.5 و ... هم داره که نشون میده نمیشه بهش گفت شاهکار !

یادمه وقتی Forza 3 اومده بود خیلیا میومدن مسخره میکردن و میگفتن صبر کنید تا GT5 بیاد تا معنای واقعی ریسینگ رو بفهمید !

پ.ن: معنای واقعی ریسینگ رو هم فهمیدیم !

من كه عرض كرده بودم قبلا... كلا همه ي سايت ها بايد به Exclusive هاي PS3 نمره ي بالاي 9 بدن وگرنه هيچي از گيم حاليشون نيست و شعور اون بازي ها رو ندارن. حالا ميخواد يه سايت باشه ميخواد n تا باشه،‌ فرقي نميكنه. گفتم،‌ برنامه از قبل تعيين شدست، اگه GT5 امتيازاش تركوند خب معلوم بود كه ميتركونه، از بهترين ريسينگ تاريخ انتظاري بيش از اين هم نميرفت. اگه هم نتركوند منتقده با سوني و اين بازي پدركشتگي داره و صبح تا شب نشسته فقط ايرادات جزيي و بني اسرائيلي درآورده از بازي و نمرش رو كم داده. اصل اينه كه اسم بازي GT5 ـه وكسي در بهترين بودنش شكي نداره، گور باباي سايت ها. جالبه،‌ يكي يه سايت رو بسيار قبول داره و هميشه براي نمراتش ارزش قائل بوده، حالا كه به GT5 امتيازـي كه ميخواسته نداده ميشه غير معتبرترين و كشكي دوغي ترين سايت! عرض كردم،‌ چنين چيزهايي طبيعي هست و عادت دوستان.

بازي اي كه از 1 سال قبل از عرضش تاپيكش مهم بشه و دم به دقيقه توش عكس ها و فيلم هاي مقايسش با Forza 3 قرار داده بشه و دائما گفته بشه كه فورتزا در برابر اين هيچه و كاملا سوسكه و مقايسه شدنش با GT5 مثل جُك ميمونه و اين حرفا به همين وضعيت دچار ميشه.

پ.ن: فكر كنم يكي از دلايلي كه بازي امتيازات درخوري نگرفته اين باشه كه از تمام قدرت PS3 استفاده نكرده،‌ چون طبق حرف هاي گوهر بار استاد (دام ظله) اين بازي از 80 درصد قدرت PS3 استفاده كرده...
905.gif

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27559
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=35533
بله این که شما بری تو دیوار بعد دکمه نگه داری بازی برگرده عقب قبل از خوردن به دیوار شما بازی رو شروع کنی اصلا آرکید نیست که سیستمش بله اصل سیمولیشن هستش LOL .
126fs3186991.gif

آرش جان دادا تو که انقدر با مدیر ها مشکل داری خوب برو بخش انتقادات سنگ هات رو وا بکن
وا كندم قبلا عزيز...
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1208406&postcount=2970

آخرین ویرایش:
کلا بازی GT یه بازی هستش که تماما براش هایپ شده و کلا یه چرتی هستش که دومی نداره مدیران هم همه فن هستن استاد هم یه ادم احمق هستش ک از این بالا سری من کمتر حالیش هستش و 100البته بازی GT یه بازی بوده که فقط یه مشت احمق بازی خوبی میدوننش و فقط برای این که منتقدین انتظار دیگه ای از بازی دشتن و ... ها رو خوشحال کردن که ما این جا داریم نظر های گوهر بارشون رو زیارت میکنیم .

آخرین ویرایش:
کلا بازی GT یه بازی هستش که تماما براش هایپ شده و کلا یه چرتی هستش که دومی نداره مدیران هم همه فن هستن استاد هم یه ادم احمق هستش ک از این بالا سری من کمتر حالیش هستش و 100البته بازی GT یه بازی بوده که فقط یه مشت احمق بازی خوبی میدوننش و فقط برای این که منتقدین انتظار دیگه ای از بازی دشتن و ... ها رو خوشحال کردن که ما این جا داریم نظر های گوهر بارشون رو زیارت میکنیم .
کسی منکر این نیست که بازیه خوبیه ولی نمیشه گفت رقیب نداره !

واقعآ از دادن همچین پست هایی چه لذتی میبری ؟ رو کم کنی یا کل کل ؟

اصلآ گیریم........................ GT5 > کل بازیهای جهان از اول ساخت تاکنون !

الان خیالت راحت شد ؟ واقعآ ادم با دیدن چنین پست هایی به خودش امیدوار میشه.

کسی منکر این نیست که بازیه خوبیه ولی نمیشه گفت رقیب نداره !

واقعآ از دادن همچین پست هایی چه لذتی میبی ؟ رو کم کنی یا کل کل ؟

اصلآ گیریم........................ GT5 > کل بازیهای جهان از اول ساخت تاکنون !

الان خیالت راحت شد ؟ واقعآ ادم با دیدن چنین پست هایی به خودش امیدوار میشه.

اتفاقا GT خیلی هم رقیب های خیلی خوبی داره در بعضی جهات ازش بهتر هم هستن هیچ شکی نیست اما این که بیایم با 2 تا کلمه سر و ته سری GT رو بکنیم تو گونی که چی بشه ؟

از FORZA بگیر تا NFS SHIFT تا گرید و.... همه این بازی ها بازی های خوبی هستن در نوبه خودشون کسی که بگه همشون آشغالا یا کلا انگشت کوچیکه GT هم نمیشن چرت گفته اما GT خوبی های خاص خودش رو داره.

کسی که بگه GT مشکل نداره اصلا باید به عقلش شک کرد اما دیگه این جک های که این دوستان میگن هم نیست بعضی ها انتظار بیش از حدی داشتن که اگه برین تاپیک خود GT من چند دفعه گفتم بجای عکس دیدن ازش گیم پلی ببینین بعد الان تازه یادشون افتاده لیلی زن هستش یا مرد که کلا gt رو بردن زیر سوال که یکی میاد میگه بازی فیزیک نداره یکی میاد یگه شبه یکی میگه روزه .

این هایپ رو خود دوستان برای خودشون به وجود اوردن حالا به کل بازی رو میبرن زیر سوال .

فقط آریا 10000 دفعه گفت که این عکس ها مال بخش PHOTO MOD هستش نه بازی اصلی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or