یامائوچی: GT5 ،PS3 را محدود کرده است!

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
gt512.jpg

"کاپیتان، اون (PS3) قدرت لازم رو نداره!"

رئیس شرکت Polyphony، استاد یامائوچی در اظهار نظر اخیرشان اشاره داشتن که PS3 زمانی که در حال ساخت GT5 بودن محدودشون کرده!

او به مجله Esquire Magazine UK گفته است: "این بازی باید بر اساس قدرت سخت افزاری کنسول PS3 ساخته میشد، با عرضه هر PlayStation جدید قدرت آن افزایش می یابد، ولی هنوز کافی نیست"

"با توجه به اختیاراتی که داشتیم، GT5 رو به زیبا ترین و بهترین نحو ممکن ساختیم؛ ولی قطعاً خیلی چیزهای دیگه بودن که میخواستیم تو بازی بگانجانیم"

خوشبختانه طبق گفته خود ایشان این بازی Gold شده است و تغییراتی که ایشان دم از آنها میزنند باید در GT6 پیاده شوند!

Gran Turismo 5 امسال منتشر خواهد شد، اما هنوز تاریخ عرضه ی دقیقی برای آن اعلام نشده است.

به نظرم به خاطر همین کاراشه که بهش میگن "استاد"! به این میگن صداقت!
نه اینکه بگه ما از 30 % قدرت این کنسول استفاده کردیم و این کنسول فوق العاه ــــس و فلان....!
دمش گرم!

به نظرم به خاطر همین کاراشه که بهش میگن "استاد"! به این میگن صداقت!
نه اینکه بگه ما از 30 % قدرت این کنسول استفاده کردیم و این کنسول فوق العاه ــــس و فلان....!
دمش گرم!
البته این استاد با بفیه فرق داره.بقیه سنگ کنسولو به سینه میزنن تا کنسولو بزرگ جلوه بدن ایشون با ابن حرفا بازیه خودشو بزرگ جلوه میده هر چند که واقعا هم بزرگه:dزیادیم بزرگه:d

استاد دیگه چی میخواسته ؟ :d یه 20 -30 تا PS3 که به هم وصل باشن ؟:d با این وضع PS4 برای اینکه بتونه GT7 رو به حد اعلای خودش برسونه و مطابق میل استاد باشه از سوخت هسته ای استفاده خواد کرد :d

خوشبختانه طبق گفته خود ایشان این بازی Gold شده است و تغییراتی که ایشان دم از آنها میزنند باید در GT6 پیاده شوند!
بعد از این همه وقت هنوز هم تغییری میخواسن ایجاد کنن که نتوستن؟!:دی

الان یه چیزی بگم جنگ و دعوا میشه باز :|

بگو من جلوگیری میکنم :d

"استاد اگه دوست داری بازی رو تو شماره بعد برای PC بده که اصلاً شما رو محدود نمیکنه" بخشی از دل نوشته های یک عاشق!

احتمالا میخواد به طور غیر مستقیم همینو به مخاطب بفهمونه :d اگه این کنسول راضیش نکرده مسلما نسل های بعد هم کنسول های بعدی راضیش نمیکنن چون همیشه یه سخت افزار محدود دارن تا چند سال پس چکیده ی مطلب یعنی من PC میخوام :d ( الان فکر کنم دعوا بشه ) :d

آخرین ویرایش:
واقعا سونی چطور میتونه تحمل کنه؟ الان باید 2 شماره GT میومد. از اون موقع مایکروسافت 2 شماره فرزا داشته 2 شماره هم PGR الان سونی اگه گرافیکشو جلوتر از روزم تعیین کنه یخورده از Forza 4 بالاتره. ولی کانتنت های اضافیش مثل ناسکار و رالی بماند.
درسته بهترین ریسینگ تاریخه ولی عمر آدم ارزشش بیشتره. اینقدر لفتش داد که گفت دیگه PS3 تواناییش کمه.

"استاد اگه دوست داری بازی رو تو شماره بعد برای PC بده که اصلاً شما رو محدود نمیکنه" بخشی از دل نوشته های یک عاشق!

دمت گرم حرف دل ما رو هم زدی! :d
چی می شد استاد واقعا؟! :d
البته تا زمانی که سونی ناشر باشه از این خبرا نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or