درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
آخه کسی که اون پست تعنه آریا در مورد U2 رو تایید رسمی میکنه چه انتظاری میشه ازش داشت (جالب اینه چه بلاگ هایی هم میزنه و اسم همه رو میزاره فن lol x 10000 . . .), بزار این تاپیک رو به محلی برای تخلیه مبدل کنن نُ پرابلم :dهرکی وبلاگت رو وا کنه میفهمه چی هستی و چی نیستی و از این حرف ها به کجا میخوای برسی .
بزار این تاپیک رو به محلی برای تخلیه مبدل کنن نُ پرابلم :d
خداییش SC اسمش رو اینجا نیارید ...حتی اگه هایپ نداشت و به فاصله 6 ماه بعد از نسخه قبلی می یومد امتیازاش همین بود اصلا در حد نسخه قبلی نبوددوست عزیز کلا بحث ما سر این نیست که کی نمرش بالاتره داریم میگیم که بازی هایی مثل این بازی و AW یا SC در اثر هایپ بیش از حد این بلا سرشون اومده حالا که این بازی اصلا در شان سری GT نمره نگرفته و به نظر میاد ضعیف ترین بازی از سری هست در حد زمان خودشون
حالا بخواد هر نمره ای هم بگیره
میانگین 26 تا نقدش شده 8.5 ! اونوقت ما چیو بخوایم خالی کنیم ؟ همینطوری خالیه احتیاجی به خالی کردن نداره باو
" میانگین "
میانگین نقدهای فورزا 1، فورزا 2 و فورزا 3 به ترتیب 92 ، 90 و 92 هست. حالا چیزی میمونه که بخوایم خالیش کنیم ؟
من فن نیستم و اصلآ هم کاری به فن ها ندارم ولی خدایی همتون قبول کنین اون چیزی که توی ذهن همتون بود، اصلآ اتفاق نیفتاده و شاید خیلی با تصورات ما فاصله داره !
با این همه تعریف و تمجیدی که میکردن و هی میگفتن این بازی فلان و بیساره و بعد از عرضه شگفت زده میشین!!! باید بگم که اصلآ انتظارات رو براورده نکرد و با این نمرات که بیشترش 8 هست واقعآ نمیشه بهش گفت شاهکار !
من توی تصوراتم این بود که بازی نمره ی پایین 9.5 دیگه نداشته باشه اما الان 7 و 7.5 و ... هم داره که نشون میده نمیشه بهش گفت شاهکار !
یادمه وقتی Forza 3 اومده بود خیلیا میومدن مسخره میکردن و میگفتن صبر کنید تا GT5 بیاد تا معنای واقعی ریسینگ رو بفهمید !
پ.ن: معنای واقعی ریسینگ رو هم فهمیدیم !
الان Conviction چه هایپی داشت!!!!!!!!!!!!!؟خداییش SC اسمش رو اینجا نیارید ...حتی اگه هایپ نداشت و به فاصله 6 ماه بعد از نسخه قبلی می یومد امتیازاش همین بود اصلا در حد نسخه قبلی نبود
میانگین رو تو سایت های زیر جستو جو کن اون بدرد عمشون میخوره :dمیانگین 26 تا نقدش شده 8.5 ! اونوقت ما چیو بخوایم خالی کنیم ؟ همینطوری خالیه احتیاجی به خالی کردن نداره باو :biggrin1:
" میانگین "
ببین چرا پست من رو نقل میکنی؟؟الان Conviction چه هایپی داشت!!!!!!!!!!!!!؟
تاپیکشو قبل عرضه من میرفتم از صفحه ی دوم آپ میکردم!!
لطفا همه چیو هی به هایپ نسبت ندین.