امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
هرکی وبلاگت رو وا کنه میفهمه چی هستی و چی نیستی و از این حرف ها به کجا میخوای برسی .
آخه کسی که اون پست تعنه آریا در مورد U2 رو تایید رسمی میکنه چه انتظاری میشه ازش داشت (جالب اینه چه بلاگ هایی هم میزنه و اسم همه رو میزاره فن :)) lol x 10000 . . .), بزار این تاپیک رو به محلی برای تخلیه مبدل کنن نُ پرابلم :d
---
GamingBolt - 9/10

بزار این تاپیک رو به محلی برای تخلیه مبدل کنن نُ پرابلم :d

میانگین 26 تا نقدش شده 8.5 ! اونوقت ما چیو بخوایم خالی کنیم ؟ همینطوری خالیه احتیاجی به خالی کردن نداره باو :دی

" میانگین "

میانگین نقدهای فورزا 1، فورزا 2 و فورزا 3 به ترتیب 92 ، 90 و 92 هست. حالا چیزی میمونه که بخوایم خالیش کنیم ؟ :دی

دوست عزیز کلا بحث ما سر این نیست که کی نمرش بالاتره داریم میگیم که بازی هایی مثل این بازی و AW یا SC در اثر هایپ بیش از حد این بلا سرشون اومده حالا که این بازی اصلا در شان سری GT نمره نگرفته و به نظر میاد ضعیف ترین بازی از سری هست در حد زمان خودشون
حالا بخواد هر نمره ای هم بگیره
خداییش SC اسمش رو اینجا نیارید ...حتی اگه هایپ نداشت و به فاصله 6 ماه بعد از نسخه قبلی می یومد امتیازاش همین بود اصلا در حد نسخه قبلی نبود

خب الان Now Playing رو از Gamespot دیدم که همونطور که میدونین بازیهایی که تازه وارد بازار شدن رو نشون میدن و تست کوچیکی میکنن که بعد چندروز هم نقد میاد
اینی که از GT5 نشون دادن که البته از Arcade Mode بود و کاملا حال و هوای همون GT4 رو داشت و تغییر خاصی دیده نمیشد (نه گیم پلی نه گرافیک) که اینم بخاطر اینه که بازی قرار نیست گیم پلی متفاوت و جدیدی نشون بده و قراره مثل گذشته Simulation باشه ولی درکل حس خوبی نداشتم از اینکه حس GT4 رو داشته باشم !
اونایی که بازی میکردن هم بنظر خیلی هیجان زده نبودن راجع به بازی و به این تفاوت زیادی که بین ماشینهای استاندارد و پرمیوم هست گیر میدادن... یجورایی Arcade Mode بازی کردن با یه ماشین استاندارد تقریبا همون GT4 بنظر میرسید ! ظاهر ماشینها تقریبا همون بود دمیج هم کاملا تعطیل و Photo Mode هم برای این ماشینها فعال نبود (طرف ماشین مورد علاقش استاندارد بود خیلی شاکی بود که نمیتونه ازش عکس بگیره)
درکل فکر کنم GS هم زیاد با بازی حال نکرده و نمره ی فوق العاده ای نده ...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Skychaser
میانگین 26 تا نقدش شده 8.5 ! اونوقت ما چیو بخوایم خالی کنیم ؟ همینطوری خالیه احتیاجی به خالی کردن نداره باو :دی

" میانگین "

میانگین نقدهای فورزا 1، فورزا 2 و فورزا 3 به ترتیب 92 ، 90 و 92 هست. حالا چیزی میمونه که بخوایم خالیش کنیم ؟ :دی

من فن نیستم و اصلآ هم کاری به فن ها ندارم ولی خدایی همتون قبول کنین اون چیزی که توی ذهن همتون بود، اصلآ اتفاق نیفتاده و شاید خیلی با تصورات ما فاصله داره !

با این همه تعریف و تمجیدی که میکردن و هی میگفتن این بازی فلان و بیساره و بعد از عرضه شگفت زده میشین!!! باید بگم که اصلآ انتظارات رو براورده نکرد و با این نمرات که بیشترش 8 هست واقعآ نمیشه بهش گفت شاهکار !

من توی تصوراتم این بود که بازی نمره ی پایین 9.5 دیگه نداشته باشه اما الان 7 و 7.5 و ... هم داره که نشون میده نمیشه بهش گفت شاهکار !

یادمه وقتی Forza 3 اومده بود خیلیا میومدن مسخره میکردن و میگفتن صبر کنید تا GT5 بیاد تا معنای واقعی ریسینگ رو بفهمید !

پ.ن: معنای واقعی ریسینگ رو هم فهمیدیم !

من فقط نظاره گر بحث های بچه هام ولی شما مطمئنی فن نیستی!؟!
متاسفانه امسال تو بازی سنتر برای یه سری از بازیهای هر دو طرف خیلی هایپ شد.این هم از همون دسته بود.
چرا امتیاز کامل هم زیاد داره!؟! معمولا اگر بازی واقعا ضعیف و بد باشه امتیاز کامل زیاد نمیگیره.

خداییش SC اسمش رو اینجا نیارید ...حتی اگه هایپ نداشت و به فاصله 6 ماه بعد از نسخه قبلی می یومد امتیازاش همین بود اصلا در حد نسخه قبلی نبود
الان Conviction چه هایپی داشت!!!!!!!!!!!!!؟
تاپیکشو قبل عرضه من میرفتم از صفحه ی دوم آپ میکردم!!
لطفا همه چیو هی به هایپ نسبت ندین.

من هم واقعا انتظار همچین نمراتی رو نداشتم ، در بازیسنتر و سایت های خارجی آنقدر از این بازی تعریف شنیدم ، آنقدر ویدئو های مختلف دیدم ، اسکرین شات ها و قابلیت های منحصر به فرد رو نظاره کردم که همیشه توی ذهنم فقط و فقط میانگین 100/100 حک شده بود ، باز هم میگم این هم یک عنوان دیگست که مورد هایپ بازیسنتر قرار گرفت ، نمرات بازی خوبه اما در حد یک Racing که 4-5 سال برای ساختش زحمت کشیده شده و با توجه به اخبار هزینه زیادی هم صرف ساختش شده نیست. ای کاش انقدر انتظاراتمون رو بالا نمیبردیم و الکی با "استاد" گفتن و شاهکار نامیدن و تعریف و تمجید های بی اساس امروز مایوس نمیشدیم ، با این وجود هیچکس نمیتونه منکر قابلیت ها و امکانات بزرگ GT5 بشه.
باشد درس عبرتی که دیگه انقدر توقعمون رو از یک بازی بالا نبریم ، در همین نزدیکی عناوینی هستند که بدون هیچ هایپ و سر و صدایی عرضه میشن و امتیازات بالاتری میگیرند و واقعا عناوین خوبی هم هستند ، اما از اونجا که انحصاری سونی یا مایکروسافت نیستند توجه کوچکی هم به اونا نمیشه.

جدا آدم از پستهای بعضیا تعجب میکنه!
من تو قضیه ی AW و Mafia2 هم دفاع کردم و همین سوال رو پرسیدم: الان مگه امتیازات این بازی بده؟
تو هیچ جای دنیا سرسخت ترین طرفدارای بازی هم انتظار اینکه بازی قطعا میانگین بالای 9 بیاره رو نداشتن. الان میانگین با 10 تا نقد توی متا 8.6 هست که احتمالا میانگین نهایی هم بین 8 تا 8.5 میشه و این امتیاز واقعا خوبه!
GT5 هر چقدر هم شبیه ساز خوب و از لحاظ فنی بالا باشه مشکلاتی داره که از امتیاز نهاییش کم میشه. از جمله همون فرق ماشین های پرمیوم و استاندارد، مدت زمان ساخت 5 ساله و تاخیرهای زیاد و ... (البته من بازی رو امتحان نکردم، هیچ نقدی هم نخوندم فعلا. این مواردم همینطوری گفتم) مثل AW که با وجود داستان و روایت عالی و موزیک های فوق العاده و موارد مثبت دیگه به خاطر ضعف توی گیم پلی و زمان ساخت طولانی امتیازاش کم شد. اما برای خیلی ها از جمله خودم جزو بهترین های امسال بود. یا حتی HALO:REACH که به خاطر ضعف توی بخش تک نفره میانگین پایین تری نسبت به نسخه های قبلیش داشت! یا کلی مثال دیگه.
ارزش خودتون رو با پست های بچه گونه پایین نیارید. میانگین این بازی 8.6 هست و این خودش گویای همه چیز هست و قطعا همه متوجه ضعف ها و قوتهاش میشن. از جمله اونایی که 5 ساله منتظر بازین، اونایی که تو 6 ماه اخیر GT شد بهترین سری عمرشون و حتی اونایی که 1 ثانیه هم GT5 بازی نمیکنن ولی کلی براش به به چه چه کردن و میکنن!

الان Conviction چه هایپی داشت!!!!!!!!!!!!!؟
تاپیکشو قبل عرضه من میرفتم از صفحه ی دوم آپ میکردم!!
لطفا همه چیو هی به هایپ نسبت ندین.
ببین چرا پست من رو نقل میکنی؟؟
من جواب اون چند تا پست رو دادم که گفتن بازی هایپ داره...به این روز افتاده
صفحه دو رو هم که جدی نگفتی؟:d
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=11314&highlight=Conviction

درسته امتیازها کم شده ولی دیگه fanboy های جناح مقابل هم دارن شورش رو در میارن . ذره-ای به ایراداتی که به بازی گرفته شده توجه ندارن !! زمان نصب بازی زیاده !! بازی ماشین زیاد داره !! و چندین مورد دیگه . تنهات چیزی که به نظر من میومد این بود که گرافیک بازی آنچنان تغییری نکرده بود . البته بجز جزئیات ماشینها .که تو این زمینه بی رغیب هستش . مد شده میگن ما فن نیستیم بد بازیرو میکوبن forza رو میارن بالا !!! دمِ شُما گَرم

متاسفانه انگار تو ذوق دوستان خورده.
بازی استاد فعلا باید با F1 2010 از نظر نمره رقابت کنه.
متاسفانه هر چی هایپ یه بازی بیشتر بشه بیشتر باید به خوب بودنش شک کرد مثلا شما همین RDR یا AC:BH رو نگاه کنین چه بی سرو صدا و با هایپ کم اومدن و رسما هم از نظر نمره و هم از نظر فروش ترکوندن اما در مقابلش شما mafia 2 یا این بازی رو ببینین!

بچه ها آریا تو تاپیک نیومده!عجیبه......
ولی واقعا باید اینو بگم<به عنوان یه فن مایکروسافت,اصلا انتظار چنین نمراتی نداشتم.یعنی عکس ها را که دیدم کف و خون قاطی کرده بودم ولی نمرات دیگه خیلی پایینه!یعنی برای کسی که به نمرات توجه نمی کنه هم پایینه!
خوب رقابت تموم شده است,فروزا بهترین ریسینگ نسل شده.البته نوز فروزا کینکت هم مونده....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or