امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
شما تو داهاتتون 26 تا سایت (که جدیدآ شد 27 تا ) رو 10 میبینی ؟ :)) lolzzzzzzzzzzzz به توان 1000000 ! :)) حالا که GT5 میخواد نمره بگیره فقط 2 تا سایت مهم شدن ! اما اگه همشون به GT5 میدادن 10 اون موقع همشون مهم بودن !
شما پست ایشون رو خوندی ؟ اون لینکی که برای متا اسکور معرفی کردی نصف بیشترش غیر معتبر و به قولی مزخرف هست.
امتیازاتی که در Metacritic.com و Gamerankings.com ثبت میشن از اعتبار کافی برخوردارند.

شما تو داهاتتون 26 تا سایت (که جدیدآ شد 27 تا ) رو 10 میبینی ؟ :)) lolzzzzzzzzzzzz به توان 1000000 ! :)) حالا که GT5 میخواد نمره بگیره فقط 2 تا سایت مهم شدن ! اما اگه همشون به GT5 میدادن 10 اون موقع همشون مهم بودن !

JK Baw ! :-j

مگه من گفتم بهترین ریسینگ تاریخ Forza هست که این پست رو میدی ؟ :)) بازم lolzzzzzzzzzz :))

Negative Rating :))

متاسفم که اون بازی با اون سبک رو داری با یه بازی ریسینگ مقایسه میکنی ! :)) بازم lolzzzzzzz :))

===============================================

دوست عزیز کسی نمیگه نمراتش خوب نیست ! منظور ما از این بحث اینه که با اون همه تعریف و تاخیر و... اصلآ در حد یک شاهکار ظاهر نشده و یک بازی خوب هست ولی شاهکار نیست که متاسفانه خیلیا اینو قبول نمیکنن ! کسی هم اینجا نمیگه که مثلآ Forza بهتره یا GT5 بهتره ولی من به شخصه دارم میگم کاملآ ضدحال خوردم با این نمرات ! عنوانی که فن هاش Forza رو به مسخره میگرفتن حالا Forza به راحتی میتونه باهاش برابری کنه در صورتی که همه میگفتن اصلآ قابل مقایسه با Forza نیست !
اول اینکه تو چرا انقدر خوشحالی!؟یذره غیر طبیعیه خوشحالیت!:d
من میگم 10 تا نقد ثبت شده تو سایت متا تو میگی 26 تا رو تو دهاتتون 10 تاس...
حالت خوبه تو!
بعدشم کی گفته نمرات قابل قبوله که تو داری جبهه میگیری!من خودم راضی نیستم از این نمره ها.ولی دیگه اینجوری هم نیست که بکوبینش.ok؟

اول اینکه تو چرا انقدر خوشحالی!؟یذره غیر طبیعیه خوشحالیت!:d
من میگم 10 تا نقد ثبت شده تو سایت متا تو میگی 26 تا رو تو دهاتتون 10 تاس...
حالت خوبه تو!
بعدشم کی گفته نمرات قابل قبوله که تو داری جبهه میگیری!من خودم راضی نیستم از این نمره ها.ولی دیگه اینجوری هم نیست که بکوبینش.ok؟
دقیقا
اینا همشون فن های xbox فقطم منتظر بودن که بازی بیاد و ایراد بگیرن
میشه اون دوستایی که خیلی خوشحالن
نکات منفی بازیو بگن(اونایی که هی تو سایت ها refresh میزن تا review بازی بیاد)
نکات منفی بگید بدونیم
مرسی

نکات منفی بازیو بگن(اونایی که هی تو سایت ها refresh میزن تا review بازی بیاد)
نکات منفی بگید بدونیم
مرسی

خواهش می کنم..... .:d

هوش مصنوعی افتضاح

لودینگ طولانی

گرافیک دور و بر و بعضی جاها در حد و اندازه گرافیک قسمتای دیگه نیس.... .

کاستمایز ماشینا محدود هستش

منو و ساختارش قدیمی و گیج کنندس

بعضی باگا بعد از لودینگ بازی

ایرادی که به تفاوت ماشینای پرمیوم و استاندارد گرفته شده..... .

یکی از سایتا هم گفته مد انلاینش کمی خسته کنندس...... .

راستی یه چیزم بگم.من اصلا از بازیهای ماشین خوشم نمیاد و کلا بازی فورزا رو هم تا حالا بازی نکردم ......پس متهم به فن بودن و نبود شعور اینا نکنید.... .
مرسی:d

من کی کوبوندمش ؟ من همه ی حرفم اینه که این بازی اصلآ در حد انتظارات نیست ! یعنی اون چیزی که ما توقع داشتیم اصلآ نیست ! اینو که دیگه قبول داری ؟

هوش مصنوعی افتضاح

لودینگ طولانی

راستی یه چیزم بگم.من اصلا از بازیهای ماشین خوشم نمیاد و کلا بازی فورزا رو هم تا حالا بازی نکردم ......پس متهم به فن بودن و نبود شعور اینا نکنید.... .
ممنون
90 % اینها به کنسول ربط داره که Ps3 قدرت این کارهارو نداره
کسی شمارو متهم به فن بوی نکرده
من بعضی هارو میگم که دایه مهربان تر از مادر میشن

هوش مصنوعی افتضاح

لودینگ طولانی

یعنی به این شدتیه که این دوستمون میگه همیه سایتها اینو میگن؟ . البته بعضی از ایرادها خدایی گیر الکیه . باید بازیرو بگیرم من که چیزی نفهمیدم ببین واقعا اینجوریه جریان .

ممنون
90 % اینها به کنسول ربط داره که Ps3 قدرت این کارهارو نداره
کسی شمارو متهم به فن بوی نکرده
من بعضی هارو میگم که دایه مهربان تر از مادر میشن

جان.........؟؟؟

یکم واقع بین باشید برادر من.........از اون ایرادایی که نوشتم به غیر از مورد لودینگ طولانی و گرافیک دور و بر همش مربوط به تیم سازنده میشه....... .

6 سال واسه بازی وقت بذاری و بعد تو نقد بازیت بنویسن :....AI is terribleچه حسی بهت دست میده؟؟:d

در کل بازی gt فوق العادس و کسی منکر این قضیه نیس ولی میانگین 86 و اختلاف 6 نمره ای با بازی رقیبش کمی معنا داره..... .(2...3 نمره یه چیزی ولی دیگه 6 نمره)

2 تا سایت بی شعور میشن......2تاش فن میشن.....2 تاش از مایکرو پول گرفتن.......ولی وقتی اکثر نمرات در این حول و حوش یعنی خبریه......... .

واسه بازی الن ویک و مافیا2 هم همین اتفاق افتاد.......خیلی ها گفتن سایتا بی شعورن که موضوع و داستان مافیا2 رو درک نکردن ولی وقتی خودمون بازی کردیم فهمیدیم چه خبره...یا وقتی همشون گفتن گیم پلی الن ویک تکراریه هیشکی قبول نکرد ولی بعد از بازی همه متوجه این امر شدیم.............. .

اگه با این دید منطقی به قضیه نگاه کنیم ناراحت نمی شیم..........یه بازی ارزش این همه دعوا نداره(البته این تیکشو با شما نبودم با همه بودم حتی خودم:d)

ولی قبول داری که تا بازیرو خودت نکنی نمیتونی نظر بدیم؟
من حرف منتقدان رو از این گوش میشنوم از اون یکی ول میدم بیرون
تا بازی رو خودم نگیرم و نبینم به حرفه هیچکی گوش نمیدم

اون که بله.....اصل مشتری(همون بازی کننده هستش) ولی به نظر من امتیازا و مخصوصا میانگینش در 90 درصد بازیها درست از آب دراومده(فوقش با یه اختلاف یکی دو نمره ای) و میشه تا حد زیادی بهش استناد کرد...... .

تازه خیلی از مواقع لقب بهترین ریسینگ نسل و بهترین ریسینگ کهکشان و اینا رو بر حسب نمره انتخاب می کنن که از این لحاظ هم امتیاز مهم می باشییید:d

آخرین ویرایش:
جالبه بجز سایت هایی که کامل دادن هیچ جا دیگه گرافیک 10 نگرفتنه.من واقعا کف کرده بودم از گرافیکش به خصوص طبیعی بودن فلز ها ولی ظاهرا یه سری مشکلات دیگه داشته که تو عکس ها و تریلر ها معلوم نبوده.

جان.........؟؟؟

یکم واقع بین باشید برادر من.........از اون ایرادایی که نوشتم به غیر از مورد لودینگ طولانی و گرافیک دور و بر همش مربوط به تیم سازنده میشه....... .

6 سال واسه بازی وقت بذاری و بعد تو نقد بازیت بنویسن :....AI is terribleچه حسی بهت دست میده؟؟:d

در کل بازی gt فوق العادس و کسی منکر این قضیه نیس ولی میانگین 86 و اختلاف 6 نمره ای با بازی رقیبش کمی معنا داره..... .(2...3 نمره یه چیزی ولی دیگه 6 نمره)

2 تا سایت بی شعور میشن......2تاش فن میشن.....2 تاش از مایکرو پول گرفتن.......ولی وقتی اکثر نمرات در این حول و حوش یعنی خبریه......... .

واسه بازی الن ویک و مافیا2 هم همین اتفاق افتاد.......خیلی ها گفتن سایتا بی شعورن که موضوع و داستان مافیا2 رو درک نکردن ولی وقتی خودمون بازی کردیم فهمیدیم چه خبره...یا وقتی همشون گفتن گیم پلی الن ویک تکراریه هیشکی قبول نکرد ولی بعد از بازی همه متوجه این امر شدیم.............. .

اگه با این دید منطقی به قضیه نگاه کنیم ناراحت نمی شیم..........یه بازی ارزش این همه دعوا نداره(البته این تیکشو با شما نبودم با همه بودم حتی خودم:d)
ولی قبول داری که تا بازیرو خودت نکنی نمیتونی نظر بدیم؟
من حرف منتقدان رو از این گوش میشنوم از اون یکی ول میدم بیرون
تا بازی رو خودم نگیرم و نبینم به حرفه هیچکی گوش نمیدم

هوش مصنوعی افتضاح

این ایرادات مطمئنا کاری میکنه که سایتهای دیگه هم حول و حوش همین امتیازات رو بدن.ولی اگر هوش مصنوعی انقدر اسفناک باشه-واقعا جای تاسف داره.حتی اگر مشکل دیگه ایی هم نداشت.

دوستان اول بازی رو بخرید و بعدا لطف کنید بازی کنید یا اگه ps3 ندارید برید کلوپ یا گیم سنتر یا چمیدونم خونه اقوام بازی رو ببنید.بعد نظراته ادیتور هارو قبول داشتید اینجا منعکس کنید.(این فرضیه رو برایه کودکان هم میشه به اثبات رسوند که جواب میده و اون اینه که تا خودت از نزدیک چیزیرو لمس نکردی درموردش نمیتونی بر اساسه حرف هایه دیگران نظر بدی)

من forza 3 رو بازی کردم خیلی هم حال کردم اما از نظره خودم با امتیاز هاش فاصله داشت الاخصوص گرافیکی(من رویه pansonic G10 تست کردم که پارسال سومین تلوزیون دنیا از نظره کیفیت تصویر بود و توسط AVFROUMS برایه Game پیشنهاد میشد پس x360 fan ها نفرمایند به خاطره hdtv بوده

اما هنوز gt5 رو نه دیدم که حتی بخوام دربارش نظر بدم(خدایی دیگه ایولا داره سایتها یه حرفی رو میزنن شما هم همچو پیروان و...لا..یت بدونه حتی یه کمی ... .... دنباله موضوعو گرفتید دور از هرچیزی این انصاف نیست)

امتیازات بازی هم خدایی پایین بوده اما با کمی دقت میفهمیم برایه یک غیره هارد.کو.ر ها هنوز gt5 بهترین انتخابه(هرجند برایه elite ها هم:d بسیار عالیه)

یاد دوران AW میافتم:دی

من forza 3 رو بازی کردم خیلی هم حال کردم اما از نظره خودم با امتیاز هاش فاصله داشت الاخصوص گرافیکی(من رویه pansonic G10 تست کردم که پارسال سومین تلوزیون دنیا از نظره کیفیت تصویر بود و توسط AVFROUMS برایه Game پیشنهاد میشد پس x360 fan ها نفرمایند به خاطره hdtv بوده
forzaبرتری خودش رو نشون داد،همون موقع هم که سازنده هاش میگفتند بازیمون فلانه-جوک نگفتند.

ولی اینجا وقتی میاد میگید چیچی or god همینا هم پیش میاد...

بهتره تاپیک نره جاده خاکی.

آخرین ویرایش:
من کی کوبوندمش ؟ من همه ی حرفم اینه که این بازی اصلآ در حد انتظارات نیست ! یعنی اون چیزی که ما توقع داشتیم اصلآ نیست ! اینو که دیگه قبول داری ؟
ایشون نزدیکِ 1 ماهی میشه بازی دستشونه تو این یک ماه بازیرو به دقت سَنجیدن به این نتیجه رسیدن در حد انتظارات نیست !!! شما لطف کن یک بار بازیرو از نزدیک ببین ! بعد با نظراتت ما رو مستفیض کن . همه قبول داریم امتیازهای بازی در حد انتظارمون نبوده . اما تا خودمون تست نکنیم نمیتونیم نظر بدیم پس یکم فن بازی و این چیزارو کنار بزارید . الکی از بازی طرفداری نکنید الکی هم نکوبونینش . بعد از بازی کردن نظرتون رو بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or