درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
این همون Remmber Remmber سونی بود بنده خداها از بس بازی رو Hype کردن از اونور پشت بوم افتاد پایین
هر چقدر زمان ميگذره به عمق اين حرف تاريخي شما بيشتر پي ميبرم:اقا کشتین مارو ! اصلآ Gran Turismo از همه ی عنوانهای ریسینگی که تا الان عرضه شده خیلی بهتره ! دیگه هم بهتره کل کل رو بزاریم کنار !
http://upload1.imgdl.ir/images/32251...cbef03258_.jpg
http://upload1.imgdl.ir/images/76794...023_screen.jpg
پ.ن در مورد عکسها: lolzzzzzzzzzz
Gran Turismo ( Lolismo )
من فن نیستم و اصلآ هم کاری به فن ها ندارم
اینا همه نظر شخصی افراده حالا بعضی ها منطقیه و دلیل پشتشونه و بعضی ها بی منطقه که شما با آوردن دلیل میتونید بجای سربسته صحبت کردن توجیهشون کنید.کلکسیون قشنگیات رو میشه تو این تاپیک پیدا کرد. در هر حال شم بزنید تو سر و کله هم و خودتون رو تو این تاپیک الاف کنید، ما میریم بازی میکنیم لذتش رو میبریم.
بازی فکر کنم همین امروز اومد تهران ... شما با یک روز بازی کردن به این نتایج رسیدی ؟:-oهنوزم روی حرفم هستم و زیرش نمیزنم ! ولی باید قبول کنید که در یک کلام تمامی رویاهاتون بر باد رفت ! من هیچوقت نمیگم Forza از GT5 بهتره و یا برعکس ! اگر یادتون باشه کلی توی تاپیک فورزا نوشتید که فورزا پیش این سوسکه و اصلآ مقایسه ی اینا خنده داره !
اما حالا باید بهتون بگم که مقایسه ی GT5 با فورزا کاملآ خنده دار و احمقانه هست چون این دو تا بازی خیلی با هم فاصله دارن و بهتره دیگه وارد جزئیات نشیم چون همه چیز مشخصه !
موفق باشی !
اقا قربونت شبکه 4 ماهم تنظیماتش بهم ریخته بیا درستش کن !غروب هم یک کار شبکه بود که تلفنی مشکلش رو حل کردم ... پول گرفتم ... اینها همچنان تو سر کله خودشون زدن !
به هر حال بعضی اوقات سازنده ها اینقدر قبل از عرضه ی یک بازی میان ازش تعریف میکنن که همه توی ذهنشون یه چیز خیالی درست میکنن و میگن حتمآ همینی هست که ما فکرش رو میکنیم ! اما وقتی بازی عرضه میشه میرن میبینن که با اون چیزی که توی ذهنشون ساخته بودن خیلی فاصله داره و بعد میان میگن بازی فلانه و بیساره ! (حتی اگه بازی عالی باشه)
سازنده های فورزا قبل از عرضه ی بازی هیچوقت نگفتن فورزا 3 رقیب نداره و ... و همین باعث شد تا فورزا 3 بتونه به راحتی طرفدارای خودش رو ارضا کنه
کیوان همین چندوقت پیش بود یامائوچی گفته بود ps3 تمام انتظارات مارو براورده نکرد(یه همچین چیزی بود.تیتر اصلیش یادم نیست)شوخی میکنی دیگه؟ شما یه دونه نقل قول از سازنده های GT5 بیار که همچین حرف هایی زده باشن اونوقت من 10 تا نقل قول از سازنده های Forza میارم که گفتن بازی ما بهترینه، از Gt بهتره، GT دیگه تو دور رقابت نیست و از این مزخرفات...
منتظرم.