امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
با توجه به خاطره ی شیرینی که از GT3 دارم ترجیح میدم تا خودم بازی نکنم نظر ندم مثلآ همین آلن ویک خیلی بد امتیاز گرفت اما از نظر من عالی بود. یا مثلآ Fable III!

علف باید به دهن گرن توریزمو بازها شیرین بیاد که ظاهرآ اومده! چند جا دیدم ابراز رضایت کرده بودن.

من فقط بخاطر GTکنسول سونی رو خریدم اگه انتظاراتم رو به عنوان یک GTبرآورده نکنه کنسولش رو میزنم تو سرش! الان نیاز به دلداری شدید دارم!=((

• Like
Reactions: Scαrface
اقا کشتین مارو ! :)) اصلآ Gran Turismo از همه ی عنوانهای ریسینگی که تا الان عرضه شده خیلی بهتره ! دیگه هم بهتره کل کل رو بزاریم کنار !

http://upload1.imgdl.ir/images/32251...cbef03258_.jpg

http://upload1.imgdl.ir/images/76794...023_screen.jpg

پ.ن در مورد عکسها: lolzzzzzzzzzz :))

Gran Turismo ( Lolismo ) :-? :-??

%284%29.gif
هر چقدر زمان ميگذره به عمق اين حرف تاريخي شما بيشتر پي ميبرم:):
من فن نیستم و اصلآ هم کاری به فن ها ندارم

کلکسیون قشنگیات رو میشه تو این تاپیک پیدا کرد. در هر حال شم بزنید تو سر و کله هم و خودتون رو تو این تاپیک الاف کنید، ما میریم بازی میکنیم لذتش رو میبریم.
اینا همه نظر شخصی افراده حالا بعضی ها منطقیه و دلیل پشتشونه و بعضی ها بی منطقه که شما با آوردن دلیل میتونید بجای سربسته صحبت کردن توجیهشون کنید.
کسی هم توی سرو کله خودش نزده و خودش رو الاف نکرده این بازی هم مثل خیلی بازی های دیگست(حداقل با توجه به امتیازاتش از خیلی از عناوین مهم سال عقب تره) و بقیه هم بازی میکنند ، لذت میبرند و میان انتقادات و مشکلاتش رو هم بیان میکنند ، این هیاهو ها و جنجال ها هم یه امر طبیعیه و مطمئنا وقتی که دوستان خودشون تجربه کنند ، میان نظر واقعیشون رو بیان میکنند.

• Like
Reactions: ДядsЙ
هنوزم روی حرفم هستم و زیرش نمیزنم ! ولی باید قبول کنید که در یک کلام تمامی رویاهاتون بر باد رفت ! من هیچوقت نمیگم Forza از GT5 بهتره و یا برعکس ! اگر یادتون باشه کلی توی تاپیک فورزا نوشتید که فورزا پیش این سوسکه و اصلآ مقایسه ی اینا خنده داره !

اما حالا باید بهتون بگم که مقایسه ی GT5 با فورزا کاملآ خنده دار و احمقانه هست چون این دو تا بازی خیلی با هم فاصله دارن و بهتره دیگه وارد جزئیات نشیم چون همه چیز مشخصه !

موفق باشی !
بازی فکر کنم همین امروز اومد تهران ... شما با یک روز بازی کردن به این نتایج رسیدی ؟:-o

این اخرین پستی هست که توی تاپیک میدم و سعی میکنم دیگه پستی ندم !

اما بهتره بعضیا به جای اینکه بگردن و از داخل پست ادم سوژه پیدا کنن و بیان بگن این حرف تاریخی هست، خوبه که یکم واقع بین باشن !

من فن نیستم و از فن بازی خوشم نمیاد ! توی هیچکدوم از پست هام نگفتم که فلان بازی از این بهتره و برعکس ! یه شخصی توی تاپیک یه پستی داد و گفت نقد و بررسی سایتها رو قبول ندارم و تا خودم بازی نکنم نظری نمیدم ! دوست عزیز حرف شما درست ولی وقتی به طور مثال 10 تا سایت دارن میگن هوش مصنوعیش مضخرفه من نمیتونم بیام بگم به به عجب هوش مصنوعی خفنی داره ! اگر این پست رو بدم همه دیوونه فرضم میکنن و میگن " بزرا تو دنیای خودش با GT5 حال کنه ! " و همچنین برعکس ! وقتی 10 تا سایت میگن گرافیکش رقیب نداره من نمیتونم مانع این موضوع بشم و بیام بگم گرافیک این بازی مثلآ افتضاحه !

توی پست اولمم گفتم GT5 یه عنوان خوب و به یاد موندنیه ولی شاهکار نیست ! اگه قرار به فن بودنه پس باید مینوشتم " حالم از بازی بهم خورد ! " خودتون یادتونه که بازی چقدر تاخیر خورد و هربار دلیل تاخیر فقط یک چیز بود: پولیش کردن بازی ! اما حالا داریم میبینیم که اونهمه تاخیر که تنها دلیلشون کلمه " پولیش " بود الان هیچ معنایی توی بازی ندارن ! البته منظورم این نیست که بازی از لحاظ طراحی و اینا ضعیفه اما اونهمه پولیشی که روی این بازی انجام شده باید یه چیز خیلی بهتر از اینا میومد بیرون !

به هر حال بعضی اوقات سازنده ها اینقدر قبل از عرضه ی یک بازی میان ازش تعریف میکنن که همه توی ذهنشون یه چیز خیالی درست میکنن و میگن حتمآ همینی هست که ما فکرش رو میکنیم ! اما وقتی بازی عرضه میشه میرن میبینن که با اون چیزی که توی ذهنشون ساخته بودن خیلی فاصله داره و بعد میان میگن بازی فلانه و بیساره ! (حتی اگه بازی عالی باشه)

سازنده های فورزا قبل از عرضه ی بازی هیچوقت نگفتن فورزا 3 رقیب نداره و ... و همین باعث شد تا فورزا 3 بتونه به راحتی طرفدارای خودش رو ارضا کنه و هرکسی که از بازی یک چیز خیالی توی ذهنش ساخته، به راحتی بهش دست پیدا کنه ! اما در مورد GT5 این موضوع برعکس هست و اینقدر تعریف زیاد بوده که عنوانی که الان توی ذهن طرفدارانش هست با اینی که عرضه شده شاید خیلی فاصله داشته باشه ! البته برعکس این موضوع هم صدق میکنه و ممکنه یک نفر کاملآ ارضا شده باشه ! دیگه بستگی به توقعات یک نفر داره این موضوع.

بگذریم...

به هر حال بازم میگم کسی مانع این نیست که با یک عنوان عالی طرفیم اما قبول کنید که نمیشه بهش گفت شاهکار ! دلایلش رو هم بالا ذکر کردم. امیدوارم طرفدارای این بازی هم به اون چیزی که توقع داشتن رسیده باشن و کسی ناراضی نباشه که خوب طبیعتآ تا الان هیچ کدوم از فن ها فک نمیکنم گفته باشن که بازی مثلآ ضعیفه و همه راضی بودن. انشالله میانگین نمراتش بالاتر هم بیاد و ما هم خوشحال بشیم.

اون چند تا عکسی هم که توی پستهای قبلیم گذاشتم برای مزاح بود و شاید هم نظر شخصی !

موفق باشید.

ویرایش: دو تا پست اخرم رو هم پاک کردم که دیگه همه چیز تموم بشه ! ;)

========================================

غروب هم یک کار شبکه بود که تلفنی مشکلش رو حل کردم ... پول گرفتم ... اینها همچنان تو سر کله خودشون زدن !
اقا قربونت شبکه 4 ماهم تنظیماتش بهم ریخته بیا درستش کن ! :)

بهتره به جای این پست ها یه چیز درست و حسابی ادم بگه نه اینکه بیاد یه پستی بده که کل مضمونش این باشه که منم کار شبکه بلدم !

آخرین ویرایش:
به هر حال بعضی اوقات سازنده ها اینقدر قبل از عرضه ی یک بازی میان ازش تعریف میکنن که همه توی ذهنشون یه چیز خیالی درست میکنن و میگن حتمآ همینی هست که ما فکرش رو میکنیم ! اما وقتی بازی عرضه میشه میرن میبینن که با اون چیزی که توی ذهنشون ساخته بودن خیلی فاصله داره و بعد میان میگن بازی فلانه و بیساره ! (حتی اگه بازی عالی باشه)

سازنده های فورزا قبل از عرضه ی بازی هیچوقت نگفتن فورزا 3 رقیب نداره و ... و همین باعث شد تا فورزا 3 بتونه به راحتی طرفدارای خودش رو ارضا کنه

شوخی میکنی دیگه؟ شما یه دونه نقل قول از سازنده های GT5 بیار که همچین حرف هایی زده باشن اونوقت من 10 تا نقل قول از سازنده های Forza میارم که گفتن بازی ما بهترینه، از Gt بهتره، GT دیگه تو دور رقابت نیست و از این مزخرفات...

منتظرم.

فقط یک پست میدم و میرم تا زمانی که خودم بازیش کنم
کسایی که ادعای بی طرف بودن رو دارن از فن‌های X360 و Forza بیشتر به بازی پریدن و با اسم بی طرفی به شدت کوبوندن بازی رو
حالا نمیگم شاهکاره و فلانه و بیساله و .......... اما به این اندازه هم نباید بد باشه یعنی نسخه نهای بازی از نسخه GT:P و BETA بدتره و منی که با اون دوتا حال کردم از نسخه نهایی و اصلی خوشم نمیاد؟!!!
در ضمن من Forza بازی کردم و حتی این NFS جدید رو دیگه آخراشم و دارم تموم میکنم و اگه خدا خواست GT هم بازی میکنم

شوخی میکنی دیگه؟ شما یه دونه نقل قول از سازنده های GT5 بیار که همچین حرف هایی زده باشن اونوقت من 10 تا نقل قول از سازنده های Forza میارم که گفتن بازی ما بهترینه، از Gt بهتره، GT دیگه تو دور رقابت نیست و از این مزخرفات...

منتظرم.
کیوان همین چندوقت پیش بود یامائوچی گفته بود ps3 تمام انتظارات مارو براورده نکرد(یه همچین چیزی بود.تیتر اصلیش یادم نیست:()
البته اگه سازندگان فورزا از این حرفا زده باشن دروغ که نگفتن:d( یه کم مزاح کردم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or