امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
سلام!
1UP -A of +A
==
اونوقت من 10 تا نقل قول از سازنده های Forza میارم که گفتن بازی ما بهترینه، از Gt بهتره، GT دیگه تو دور رقابت نیست و از این مزخرفات...
حقیقت را گفتن دیگه :دی

چه میکنن فن های 360 !!!!!! شما با forza حال کنید . ما هم با gt . تو این بین معنیه من فن نیستم رو به وسیله-ی MaMaSaN عزیز متوجه شدیم !! از شما که عضو تحریریه هستیدبعیده . وقتی هنوز کاور بازیرو ندیدید انقدر بچه گانه نظرتون رو میگید بزار حداقل 2-3 ساعت بازی کنی بعد . . . تنها نکته-ی مثبت پستهاتون این بود که ما معنیه من فن نیستم رو کاملا متوجه شدیم :

• Like
Reactions: Reza Razor
این اخرین پستی هست که توی تاپیک میدم و سعی میکنم دیگه پستی ندم !

اما بهتره بعضیا به جای اینکه بگردن و از داخل پست ادم سوژه پیدا کنن و بیان بگن این حرف تاریخی هست، خوبه که یکم واقع بین باشن !

من فن نیستم و از فن بازی خوشم نمیاد ! توی هیچکدوم از پست هام نگفتم که فلان بازی از این بهتره و برعکس ! یه شخصی توی تاپیک یه پستی داد و گفت نقد و بررسی سایتها رو قبول ندارم و تا خودم بازی نکنم نظری نمیدم ! دوست عزیز حرف شما درست ولی وقتی به طور مثال 10 تا سایت دارن میگن هوش مصنوعیش مضخرفه من نمیتونم بیام بگم به به عجب هوش مصنوعی خفنی داره ! اگر این پست رو بدم همه دیوونه فرضم میکنن و میگن " بزرا تو دنیای خودش با GT5 حال کنه ! " و همچنین برعکس ! وقتی 10 تا سایت میگن گرافیکش رقیب نداره من نمیتونم مانع این موضوع بشم و بیام بگم گرافیک این بازی مثلآ افتضاحه !

توی پست اولمم گفتم GT5 یه عنوان خوب و به یاد موندنیه ولی شاهکار نیست ! اگه قرار به فن بودنه پس باید مینوشتم " حالم از بازی بهم خورد ! " خودتون یادتونه که بازی چقدر تاخیر خورد و هربار دلیل تاخیر فقط یک چیز بود: پولیش کردن بازی ! اما حالا داریم میبینیم که اونهمه تاخیر که تنها دلیلشون کلمه " پولیش " بود الان هیچ معنایی توی بازی ندارن ! البته منظورم این نیست که بازی از لحاظ طراحی و اینا ضعیفه اما اونهمه پولیشی که روی این بازی انجام شده باید یه چیز خیلی بهتر از اینا میومد بیرون !

به هر حال بعضی اوقات سازنده ها اینقدر قبل از عرضه ی یک بازی میان ازش تعریف میکنن که همه توی ذهنشون یه چیز خیالی درست میکنن و میگن حتمآ همینی هست که ما فکرش رو میکنیم ! اما وقتی بازی عرضه میشه میرن میبینن که با اون چیزی که توی ذهنشون ساخته بودن خیلی فاصله داره و بعد میان میگن بازی فلانه و بیساره ! (حتی اگه بازی عالی باشه)

سازنده های فورزا قبل از عرضه ی بازی هیچوقت نگفتن فورزا 3 رقیب نداره و ... و همین باعث شد تا فورزا 3 بتونه به راحتی طرفدارای خودش رو ارضا کنه و هرکسی که از بازی یک چیز خیالی توی ذهنش ساخته، به راحتی بهش دست پیدا کنه ! اما در مورد GT5 این موضوع برعکس هست و اینقدر تعریف زیاد بوده که عنوانی که الان توی ذهن طرفدارانش هست با اینی که عرضه شده شاید خیلی فاصله داشته باشه ! البته برعکس این موضوع هم صدق میکنه و ممکنه یک نفر کاملآ ارضا شده باشه ! دیگه بستگی به توقعات یک نفر داره این موضوع.

بگذریم...

به هر حال بازم میگم کسی مانع این نیست که با یک عنوان عالی طرفیم اما قبول کنید که نمیشه بهش گفت شاهکار ! دلایلش رو هم بالا ذکر کردم. امیدوارم طرفدارای این بازی هم به اون چیزی که توقع داشتن رسیده باشن و کسی ناراضی نباشه که خوب طبیعتآ تا الان هیچ کدوم از فن ها فک نمیکنم گفته باشن که بازی مثلآ ضعیفه و همه راضی بودن. انشالله میانگین نمراتش بالاتر هم بیاد و ما هم خوشحال بشیم.

اون چند تا عکسی هم که توی پستهای قبلیم گذاشتم برای مزاح بود و شاید هم نظر شخصی !

موفق باشید.

ویرایش: دو تا پست اخرم رو هم پاک کردم که دیگه همه چیز تموم بشه ! ;)

========================================

اقا قربونت شبکه 4 ماهم تنظیماتش بهم ریخته بیا درستش کن ! :)

بهتره به جای این پست ها یه چیز درست و حسابی ادم بگه نه اینکه بیاد یه پستی بده که کل مضمونش این باشه که منم کار شبکه بلدم !

آقای MaMaSan شما چرا انقدر نقاب به چهره میزنی؟ مدام میگی من فن نیستم اما یک آدم عاقل و بالغ با خوندن پست های شما کاملاً متوجه میشه که شما چه وجه ای داری.
سایت ها نمراتشون رو دادن. فکر میکنم 4-5 نمره از اون فورزای عظیم !! کم داشته باشه با توجه به این که تعداد نقد های انجام شده 1 به 6 ـه... حالا جالبیش اینجاست کسانی که توی تاپیک های AW یا Mafia میگفتن سایت ها نمراتشون قابل قبول نیست امروز اومدن میگن قبول کنید و سایت ها 95% به بالا درست میگه. خب اگه میگه شما هم خر و خرما رو با هم نخواید!!. میتونم براتون 100 تا پست هم بیارم که نیازی نیست خودتو با مراجعه به اون تاپیک ها پست های زیبای خودتونو میبینید. این عزیزان انقدر توی سر سایتها و نمراتشون میزدن حالا بعد از یک روز عرضه ی عمومی از بازی همگی اتفاق القول دارن میگن تا دیروز فلان بود امروز این شد. دست پیش رو گرفتین که پس نیفتید انگار!! یکی باید به خود شما بگه.
حالا بازی یک روز هم نیست اومده تهران، همگی دارن میان نظرات مستفیض کننده میدن که بازی در حد فورزا نیست بازی فلانه اینه اونه. آخه عزیز من تو اصلاً خود بازی رو از 100 متریش هم رد شدی؟ از بین این همه آدم که اینجا نظر دادن به جرات میگم 10 نفر هم بازی نکردنش. فقط به خاطر تخریب این بازی دارن پست میدن به خصوص ( به خصوص ) خود شما آقای MaMaSan که فن نیستی و داری از روی انصاف صحبت میکنی!!!
نوشته شده توسط MaMaSaN
هنوزم روی حرفم هستم و زیرش نمیزنم ! ولی باید قبول کنید که در یک کلام تمامی رویاهاتون بر باد رفت ! من هیچوقت نمیگم Forza از GT5 بهتره و یا برعکس ! اگر یادتون باشه کلی توی تاپیک فورزا نوشتید که فورزا پیش این سوسکه و اصلآ مقایسه ی اینا خنده داره !

اما حالا باید بهتون بگم که مقایسه ی GT5 با فورزا کاملآ خنده دار و احمقانه هست چون این دو تا بازی خیلی با هم فاصله دارن و بهتره دیگه وارد جزئیات نشیم چون همه چیز مشخصه !

موفق باشی !
من که باورم شد شما فن نیستی!!
بزارید بازی بیاد دو روز بگذره بازی نفس بکشه. هنوز هیچی نشده همه رختن توی این تاپیک کاملاً مشخصه شما فن نیستید. فن های خود بازی بریزن اینجا طبیعیه اما شماها که اومدید دهن بقیه رو سرویس کردید و میخواید که همه باید حرفتون رو قبول کنن اینجا چی میخواین همه میدونن!!
مهم اثریه که به جا مونده. شما تصاویر فورزا رو با GT مقایسه کنید میفهمید کدوم اثر تاثیر گذار تره. شما هم جدیداً یاد گرفتید سفسطه میکنید همش. مقایسه ی فورزا الانش هم با GT اصلاً قابل قبول نیست. 700 تا ماشین اضافه ای که تویGT نسبت به فورزا وجود داره رو تف که نکردن توی بازی روش زحمت کشیده شده. اون همه جاده و آب و هوا که با دقیق ترین جزئیاتشون شبیه سازی شدن. سازندگان که بازی رو کامل نکرده بودن بشینن تخمه بشکنن بگن باشه 5 سال دیگه میدیم که توی چشم باشیم!!! مشغول ساخت بودن به خاطر طرفداران و فن های بازی نه به خاطر اینکه بگن بازی ما بهترینه. امیدوارم متوجه این شده باشید و انقدر نگید گفتن ما بهترینیم و هیچکی مثل ما نیست و اولیم و این چیزا...
هی خدا. به قول یکی از کاربران اینجا طرفداران و فن های حرفه ای بازی دارن بازی رو انجام میدن و زندگی میکنن یه عده بیکار اینجا به جون هم افتادن.
جالبه که اصلاً مهم نیست نظرات شما چیه. بازی اومده الان هم فنهاش در حال بازی هستند. حالا شما خودتونو ... بدید اینجا...
با اجازه دیگه بیشتر از این صحبت نکنم بهتره. الان دوباره بن میشم!!
خدانگهدارتان باشد

آخرین ویرایش:
ببخشید کیوان جان من بودم میگفتم بازیه ما بهترین ریسینگ این نسل هستش ؟ من بودم میگفتم PS3 تمام انتظارات مارو براورده نکرده ؟

بهتره دیگه چشممون رو روی حقایق نبندیم.

در مورد فورزا هم باید بگم که سازنده هاش ازش تعریف میکردن اما نه به اندازه ی GT5 و خودتون هم اینو قبول دارین دیگه ؟! نه ؟!

=========================

آقای MaMaSan شما چرا انقدر نقاب به چهره میزنی؟ مدام میگی من فن نیستم اما یک آدم عاقل و بالغ با خوندن پست های شما کاملاً متوجه میشه که شما چه وجه ای داری.
سایت ها نمراتشون رو دادن. فکر میکنم 4-5 نمره از اون فورزای عظیم !! کم داشته باشه با توجه به این که تعداد نقد های انجام شده 1 به 6 ـه... حالا جالبیش اینجاست کسانی که توی تاپیک های AW یا Mafia میگفتن سایت ها نمراتشون قابل قبول نیست امروز اومدن میگن قبول کنید و سایت ها 95% به بالا درست میگه. خب اگه میگه شما هم خر و خرما رو با هم نخواید!!. میتونم براتون 100 تا پست هم بیارم که نیازی نیست خودتو با مراجعه به اون تاپیک ها پست های زیبای خودتونو میبینید. این عزیزان انقدر توی سر سایتها و نمراتشون میزدن حالا بعد از یک روز عرضه ی عمومی از بازی همگی اتفاق القول دارن میگن تا دیروز فلان بود امروز این شد. دست پیش رو گرفتین که پس نیفتید انگار!! یکی باید به خود شما بگه.
حالا بازی یک روز هم نیست اومده تهران، همگی دارن میان نظرات مستفیض کننده میدن که بازی در حد فورزا نیست بازی فلانه اینه اونه. آخه عزیز من تو اصلاً خود بازی رو از 100 متریش هم رد شدی؟ از بین این همه آدم که اینجا نظر دادن به جرات میگم 10 نفر هم بازی نکردنش. فقط به خاطر تخریب این بازی دارن پست میدن به خصوص ( به خصوص ) خود شما آقای MaMaSan که فن نیستی و داری از روی انصاف صحبت میکنی!!!
در مورد اینگونه موضوعات که گفتم دیگه پستی ارسال نمیکنم ! این به کنار.

مهم اثریه که به جا مونده. شما تصاویر فورزا رو با GT مقایسه کنید میفهمید کدوم اثر تاثیر گذار تره. شما هم جدیداً یاد گرفتید سفسطه میکنید همش. مقایسه ی فورزا الانش هم با GT اصلاً قابل قبول نیست. 700 تا ماشین اضافه ای که تویGT وجود داره رو تف که نکردن توی بازی روش زحمت کشیده شده. اون همه جاده و آب و هوا که با دقیق ترین جزئیاتشون شبیه سازی شدن. سازندگان که بازی رو کامل نکرده بودن بشینن تخمه بشکنن بگن باشه 5 سال دیگه میدیم که توی چشم باشیم!!! مشغول ساخت بودن به خاطر طرفداران و فن های بازی نه به خاطر اینکه بگن بازی ما بهترینه. امیدوارم متوجه این شده باشید و انقدر نگید گفتن ما بهترینیم و هیچکی مثل ما نیست و اولیم و این چیزا...
اون جزئیات دقیقی که ازش صحبت میکنید اینه دیگه ؟!

http://farm5.static.flickr.com/4089/5194362861_cb5a8fe5e6_o.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4089/...5a8fe5e6_o.jpg

دوستان انقدر دعوا نکنید.دوستان ps3فن هم انقدر گیر ندن.هنوز یادم نرفته چقدر فورزا رو کوچیک کردین.توی تاپیک دائم به هرچیزیش که دلتون میخاست گیر میدادید.کلا اینجور بحثها همیشگیه ولی دوستان ps3فن خیلی بی انصافی میکنن و جوری برخورد میکنن که انگار حق مطلقن.صبر کنید باز هم امتیازات بیاد تا بحث شکل کاملتری به خودش بگیره.ممنون

شوخی میکنی دیگه؟ شما یه دونه نقل قول از سازنده های GT5 بیار که همچین حرف هایی زده باشن اونوقت من 10 تا نقل قول از سازنده های Forza میارم که گفتن بازی ما بهترینه، از Gt بهتره، GT دیگه تو دور رقابت نیست و از این مزخرفات...

منتظرم.

شما اول یه نقل قول از طرف T10 بیار در مورد Forza motorsport 1 و Forza motorsport 2 که توش به GT حرفی زده باشن ! اگر چنین نقل قولی پیدا نکنی تنها نتیجه ای که میشه گرفت غرور بیش از حد و نامتعارف یامائوچی هست که سال 2008 تو یه مصاحبه با eurogamer برگشته در جواب یک سؤال در باره رقابتشون با Forza یه همچین جوابی داده :

Eurogamer: When you look at the games which have come out since GT4 - with Forza Motorsport probably being the most notable - do you see things that you'd like to do, things that have moved the genre forward? Or do you develop Gran Turismo in a vacuum, ignoring the competition?
Kazunori Yamauchi: The latter is actually exactly fitting, I think. We don't reference any other games when we're making Gran Turismo - it's purely based on what we want to achieve as a game.
Actually, I have difficulty playing other games for over five minutes. A lot of the low-level quality just stands out so much in other games that I can't stand them!

یعنی کل ماهیت Forza رو برده زیر سؤال ! حالا میفهمم T10 سال پیش سر ریلیز Forza 3 چرا انقدر در مورد GT5 اظهار نظر میکرد !

یه لینک دیگه هم با همین مضمون هست منتهی برای 2010 ( شاید فیک باشه )

Yamauchi: Forza is “different from a simulator”

Yamuchi : GT5 ' better than reality '

شما قبل از گذاشتن اظهار نظر های T10 در مورد Forza 3 در مورد عناوین قبلیش اگه چیزی داری بذار !

راستش من خودم 360 ندارم و فورزا رو یه 4 ماه پیش امتحان کردم گفتم بازی خیلی خوبیه برای 360 و میتونه دارندگان 360 رو ارضا کنه. در عین حال عکس ها و تریلرهایی که از GT5 منتشر میشد نشون میداد که حداقل از نظر گرافیکی یه سر وگردن از فورزا بالاتره. ( از سایر جنبه ها مثل محتوا خوب معلوم بود که GT5 بهتر و کاملتر خواهد بود.) اما حالا که گیم پلی بازی رو دیدم (همین دو تا گیم پلی فورد موستانگ و ترک مخصوص تاپ گیر که تو بخش تریلرها گذاشتن) , واقعا ناامید شدم . سایه ها ی درون کاکپیت به بی کیفیت و دندانه دار هستن و مدل سازی اتوموبیل ها تو هر دو تریلر هیچ چیز فوقالعاده ای نداشت و کاملا معمولی بود. و اینها تماما برخلاف اونچیزی بود که تو تریلرها در طول این سالها میدیدیم. سازندگان GT5 با اون تریلرهای با کیفیت توقعات گیمرها رو بسیار بالا بردن. و به نظر من GT5 از نظر گرافیکی چیز خاصی نداره و در اندازه سایر اختصاصی های PS3 نیست. البته من مشخصا بازی رو امتحان نکردم و بازی هم مث تمامی نسخه های قبلی بهترین و کاملترین شبیه سازی رانندگی موجود هستش و نامید شدن من فقط یه خاطر دیدن گرافیک معمولی این بازی بعد از اون همه تریلر های براق و حیرت انگیز بود.

• Like
Reactions: ДядsЙ
کسانی که تصاویر میزارن از نقاطی که بازی ممکنه گرافیکش توی چشم نیاد. به این تصاویر هم نگاهی بندازن بد نیست./ هر چند تصاویر زیاده حالا انتخاب با خودتونه. بین احساس و عقل هر کدوم به شما حاکم بود نتیجش توی پست هاتون مشخص میشه
View ScreenShots
روز همگی بخیر

احتمالا بزرګترین مشکل بازی نا همګون بودن ګرافیک بازی هست.
کاشکی polyphony این ماشین های استاندارد و توی بازی قرار می داد.و جاش ۲۰۰ تا ماشین پریمیوم به بازی اضافه می کرد.اون موقع بهتون می ګفتم همین سایت ها به بازی چند می دادند.
پ.ن:البته نا ګفته نمونه این حرکت باعث شده ګرافیک بازی یکم بیاد پایین و یه نقصه و احتمالا هم از دید سایت ها در امان نمونده.و شاید اون ها هم حق داشته باشند که امتیاز کم کند.

کسانی که تصاویر میزارن از نقاطی که بازی ممکنه گرافیکش توی چشم نیاد. به این تصاویر هم نگاهی بندازن بد نیست./ هر چند تصاویر زیاده حالا انتخاب با خودتونه. بین احساس و عقل هر کدوم به شما حاکم بود نتیجش توی پست هاتون مشخص میشه
View ScreenShots
روز همگی بخیر
دوست عزیز من چندتا از این عکسهارو دیدم.اون چیزی که متوجه شدم این بود که محیطهای فورزا گرافیک پرجزییات تر و زیباتری نسبت به gt5داره و gt5 هم در طراحی کاکپیت قویتر عمل کرده.ولی در کل اختلاف گرافیکی خاصی ندارن.
حتمالا بزرګترین مشکل بازی نا همګون بودن ګرافیک بازی هست.
کاشکی polyphony این ماشین های استاندارد و توی بازی قرار می داد.و جاش ۲۰۰ تا ماشین پریمیوم به بازی اضافه می کرد.اون موقع بهتون می ګفتم همین سایت ها به بازی چند می دادند.
پ.ن:البته نا ګفته نمونه این حرکت باعث شده ګرافیک بازی یکم بیاد پایین و یه نقصه و احتمالا هم از دید سایت ها در امان نمونده.و شاید اون ها هم حق داشته باشند که امتیاز کم کند
نظر شما کاملا درسته.سازندگان gt واقعا اشتباه کردن.برای رو کم کنی اومدن 800تا ماشین اضافه گذاشتن ولی بدون اون کیفیت اصلی که واقعا اقدام درستی نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or