امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
من یه جورایی مطمئنم Gamespot زیر 9 نمیده به GT5;;)
تو بازیسنتر هم فکر کنم 100 از 100 بگیره:>
در ضمن کسی که GT های قبلی را بازی کرده کاری به نقد سایتها نداره و مطمئنا از خرید بازی پشیمون نمیشه

آخرین ویرایش:
فقط یه نکته میکم الکی نکوبین.من خودمم از این امتیاز ها شوکه شدم.
توی این نسل واسه امتیاز گیزی از سایت ها نیاز به راه و روش های خاص داره.
شدیدا از این قضیه بدم میاد.فکر میکنم توی سر اون منتقدی که به ماشین های استاندارد گیر داده جای مغز پهن گذاشتند.یعنی کار و تلاش برای ساخت پریمیوم ها کشششششک.سبک رو که بزاریم کنار و کلا امتیاز رو مبنا قرار بدیم(مبنایی برای ارزش بازی)حق GT5 بالاتر از امثال U2 هست.
واسه همینه که میکم که توی این نسل امتیاز گیری راه و روش میخواد.
پ.ن:اما یه نکته دیگه فارغ از این قضیه،درسی باشه واسه شرکت ها که یادشون باشه حتی واسه بهترین بازی دنیا هم هایپ ایجاد نکنن که به ضرر خودشونه.هرچی هم بازی بزرگتر باشه نمود منفی این قضیه بیشتر میشه.

ما هم تو کف این بازی هستیم. واقعا با این امتیازات تعجب میکنم. حالا تا بازی دستم نیاد و بازی نکنمش نظری نمی دم.
دیدیم این سایت ها سر بازی هایی مثل Heavy Rain,َAlan wake چه مسخره بازی هایی در آوردن. دیگه به این سایت ها نمیشه اعتماد کرد.

این پست ها واقعا منو روانی میکنه !! یعنی چی نمیشه به سایت ها اعتماد کرد ؟!!! الان 24 ساعت برگرد عقب و فکر کن همه 9 و 10 دادن و الان GT5 داره با میانگین 95 کلی حال میکنه ... اون موقع بازم میومدی اینو بنویسی .
تو رو خدا یکم فکر کنید ، این نوشته ها باعث میشه بشدت خودتون رو زیر سوال ببرید !!!

• Like
Reactions: Fratos
هم قطاران فن سلطان و گرن توریسمو ... کمی صبر داشته باشید ... اصلی ترین رقیب یعنی فورزا 3 میانگین امتیازات 92 رو داره از 66 نقد ... در صورتی که در گیم رنکینگ تا حالا فقط 7 تا نقد نمره اش ثبت شده و میانگین هم 87 هستش ... صبر کنید تا تمام نقد ها برسه ، اون موقع معلوم میشه که جایگاه کرن توریسمو کجاست ...

سایتها که 10 دادن; به جا تو اسمشون Playstation رو داره!.

این یه قلم دیگه تخصص حود مایکرو ِ ... اگر دقت کنی همیشه تعداد نقد های 360 بیشتر از ps3 هستش برای بازی های مولتی و اونم کار همین سایت ها و مجلاتیه که یه جای اسمشون xbox دارن !!! حالا ببین موقع بازی های انحصاری چه می کنن این مجلات ...>:)

Last edited by a moderator:
تو سایت متا از مجموع 96 کاربری که تا حالا به بازی امتیاز دادن میانگین شده 7.6 و سایت گیم اسپات از مجموع 331 کاربر که تا الان به بازی امتیاز دادن میانگین شده 9.0.

خواهشا یکی از مدیران یه لطفی بکنه جلوی بادی که میوزد رو تو این تاپیک بگیره ما راحت تر متوجه بشیم بازی چه امتیازاتی گرفته اینجا شده محل حظور بعضی از سابقه دارن . تاپیک امتیازات هست اینجا مثلا....
Leave now .Your very presence defiles this place

تو سایت متا از مجموع 96 کاربری که تا حالا به بازی امتیاز دادن میانگین شده 7.6
نقد یوزر های سایت Metacritic خیلی باحاله، یکی میاد میده 0/10 یکی میاد میده 10/10 اوج فن بازی رو مشخص میکنه در هر دو حالت :d

این همون Remmber Remmber سونی بود بنده خداها از بس بازی رو Hype کردن از اونور پشت بوم افتاد پایین:دی
هنوز به طور قطعی نمیشد چنین تصمیمی گرفت.
من خودم نه PS3 باز هستم نه فنش هستم ولی واقعا وقتی میبینم دوستان فقط با چند تا نقد که تازه همزمان با ریلیز بازی منتشر شده سریع نتیجه گیری میکنن ناراحت میشم.
درسته میانگین نمرات بازی هنوز به بالای 90 نرسیده ولی این از ارزشهای بازی کم نمیکنه.
من خودم به شخصه تو چند تا از تاپیکهای مربرط به این بازی، تیکه پروندم به بازی ولی این دلیلی نمیشه که بخوام بازی رو به باد تمسخر بگیرم.
به نظر من این بازی یکی از بزرگترین ریلیزهای PS3 هست که حتی میتونه از خیلی از عناوین انحصاریه دیگه مثل Uncharted یا Heavenly Sword یا غیره مهمتر و بزرگتر باشه.
منی که اصلا اهل PS3 و بازیهاش نیستم دلم لک زده بشینم چند دقیقه این سوپر عنوان بزرگ سونی رو بازی کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or