درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
هوش مصنوعی نه چندان خوب تقصیر ماشین های استاندارد است.کاشکی polyphony این ماشین های استاندارد و توی بازی قرار می داد.و جاش ۲۰۰ تا ماشین پریمیوم به بازی اضافه می کرد.اون موقع بهتون می ګفتم همین سایت ها به بازی چند می دادند.
کسی که شبیه ساز باز باشه gt5 رو میخره لذتش رو میبره . واسش نمره مهم نیست . اما همه قبول داریم که نمره-ها در حد انتظارمون نبوده . اما شاید خودِ بازی باشهدوستان هم خواهشا هی نگید من به این نمره ها اهمیت نمیدم اگر نمیدادی تاپیک رو باز نمیکردی نمراتم نمیخوندی از همه مهمتر پست هم نمیدادی خودتم اذیت نمیکردی
مثل اینکه شوخی سر شما نمیشه عزیزم منم تو سره کسی نزدم بعدم ما هم منتظریم بازی دستمون برسه ولی باید بذاریم یکم بگذره قیمت معقول بخرم نه برم 70 80 تومان بدیم .فن های بازی الان دارن با بازیشون حال میکنن
یه مشت بیکارِ نوب اینجا میزنن تو سر و کله همدیگه !
هوش مصنوعی نه چندان خوب تقصیر ماشین های استاندارد است.
طراحی ضعیف محیط اطراف، تقصیر ماشین های استاندارد است.
لودینگ های طولانی هم در ارتباط مستقیم با ماشین های استاندارد است
پولیش نشده بودن بازی به اندازه کافی همچنان زیر سر ماشین های استاندارد است.
آنلاین نه چندان جالب هم به علت وجود ماشین های استاندارد است.
وای بر این ماشین های استاندارد
چــرا ؟ حتماً میخوای بگی پدرکشــتگی دارن با این بازی !
از كي تا حالا حقيقت شده مزخرف؟من 10 تا نقل قول از سازنده های Forza میارم که گفتن بازی ما بهترینه، از Gt بهتره، GT دیگه تو دور رقابت نیست و از این مزخرفات...
الان شما خودت چند ساعت بازي رو بازي كردي كه اين حرفا رو ميزني؟ ميشه براي ما و ساير دوستان بفرمايي؟حالا بازی یک روز هم نیست اومده تهران، همگی دارن میان نظرات مستفیض کننده میدن که بازی در حد فورزا نیست بازی فلانه اینه اونه. آخه عزیز من تو اصلاً خود بازی رو از 100 متریش هم رد شدی؟ از بین این همه آدم که اینجا نظر دادن به جرات میگم 10 نفر هم بازی نکردنش.
مقایسه ی فورزا الانش هم با GT اصلاً قابل قبول نیست. 700 تا ماشین اضافه ای که تویGT نسبت به فورزا وجود داره رو تف که نکردن توی بازی روش زحمت کشیده شده.
هی خدا. به قول یکی از کاربران اینجا طرفداران و فن های حرفه ای بازی دارن بازی رو انجام میدن و زندگی میکنن یه عده بیکار اینجا به جون هم افتادن.
This deserves a giant LoL!اختلاف حدود ۴ دهم نمره که احتمالا خیلی کمتر هم می شه ممکنه تقصیر ماشین های استاندارد باشه.
و اینک سایت های گم نام مهم می شوند ....