درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
فعلا که واقعیت پیش اومده با تخیلات شما زمین تا اسمون تفاوت داره وباید قبول کرد که gt5 به اندازه نصف اون هایپی که براش میشد هم خفن نیست.کلآ پیش بینی سختی نبود این امتیازا ! برای همین من زیاد سورپرایز نشدم (البته از امتیاز IGN شدم ) وقتی بازی ای انقدر طولانی بشه ساختش , انتظار منتقدها زیادی بالا میره. میتونین بخندین یا گریه کنین ولی مطمئن هستم همین GT5 دقیقآ با همین خصوصیات اگه توی دو سال ساخته میشد الآن وضع امتیازا خیلی متفاوت بود.
تخیلات !!! looooooooooooooooooooooolفعلا که واقعیت پیش اومده با تخیلات شما زمین تا اسمون تفاوت داره وباید قبول کرد که gt5 به اندازه نصف اون هایپی که براش میشد هم خفن نیست.
محظ اطلاعتت فرهود ، Sandbox یعنی Operation Flashpoint . هر محیطی که باز باشه Sandbox نیست . پس Uncharted 2 هم سندباکس دیگه ؟!
عزیز من منظورمو درست بیان نکردم ببخشید اگه منظورمو گرفته باشی گفتم که موارد مقایسه ای دقیق تری هم هست . درسته ریچ و MW2 هر دو شوتر نظامی هستن . اما خب موارد مقایسه ای بسیار دقیق تر و بهتری هم هست مثلا میشد با Crysis مقایسش کنی . فورتزا و GT5 دقیقا تو یه سبکن پس باید موارد مقایسه ایت دقیق تر باشه . تو اون جوایز هم خب چون یه لیست بلند بالا باید بدن بعدم هر سال که بازی ـی تو خیلی از این زیر سبک ( نمیدونم چطوری تعریفش کنم ) نمیاد برا همین اینکارو نمی کنن . به نظرت اگه سالی 10 تا شوتر نظامی سند باکس بیاد کسی CoD رو با هیلو مقایسه می کنه ؟اگه Halo رو sand box fps (سبکی که خدایی توی سایتهای رسمی ندیدم !) بدونیم , GT هم جاده خاکی و برفی و کارتینگ و نسکار و رالی و ... داره. اگه سبک اونها یکی نیست , منم خیلی راحت میتونم بگم سبک GT , Forza یکی نیست.
FPS با FPS مقایسه میشه و Racing با Racing . اگه یدونه سایت بهم نشون دادین که توی جوایز آخر سال دسته بندی MW2 , Reach رو جداگانه انجام داده بودن , حرفاتون درسته.
در مجموع با این حرف فریدون موافقم (در مورد خودمم صدق میکنه) :
منظور من ازتخیلات اون چیزی نبود که شما متوجه شدین منظورم درباره زمان عرضه بازی بود که شما میگی اگه زودتر بود. طبعا با این همه تاخییر انتظارات اونقدر بالا میره که کوچکترین چیزا هم از نظر منتقدا بزرگ جلوه میکنه چه برسه به اشکالهای بزرگی که این بازی داره.تخیلات !!! loooooooooooooooooooooool
برای کسی که از E3 به این ور حدود 8 گیگ فقط گیم پلی ازش دیده و کوچیکترین جزییات بازی رو هم میدونه , تخیل معنی نداره دوست عزیز !
شاید برای خیلی از دوستان که فقط عکسهای Photo Mode رو میدیدن (که انقدر توی تاپیک گفتم در کنار این عکسها برید گیم پلی ببینین که معروف شدم !) با تخیلاتشون فاصله داشته باشه ولی برای یکی مثل من نه !
داریم بحث محیط می کنیم . متاسفانه این واژه سندباکس برای کمتر کسی ( حتی خودم ) جا افتاده و هر کسی فکر میکنه یه محیط باز باشه بازی سندباکس هست .اولن اون تکتیکال شوتر هست . دومن کرایسیس هم سند باکسه . Sand box به چیزی میگن که بتونی هر دفعه روش تموم کردن بازیتو تموم کنی . هر دفعه از یه مسیر جدید بری . آیا U2 هم همینطوره ؟
ضمن اینکه ریچ و یا کلا سری HALO نظامی حساب نمیشن . Sci fi Shooter هستن . نظامی یعنی Medal of Honor یا Call of Duty . توی ارتش و سیستم نظامی آدم فضایی و اسپارتان داریم ؟درسته ریچ و MW2 هر دو شوتر نظامی هستن .
متاسفانه نمرات بازی روی شخصیت بعضی ها هم تاثیر منفی گذاشته ! مهم نیست عزیز هرچی دوست داری بگو ! الان نمرات بازی فشار زیادی اورده روتون و ما هم درکتون میکنیم
شما رو چه به تاپیک امتیازات GT5 عزیز؟!
lol ! خدا رو شکر آنلاین زیاد نمیزنمدوستان و عوامل PD توی بخش Netcode هم ظاهرا یه گند اساسی زدن که توی این دوره زمونه واقعا...:
http://www.vg247.com/2010/11/25/gt5-...ic-congestion/
الان مطمئنم که راست می گفت وقت گفت بدون نگاه کردن و رفرنس کردن رقبا بازی رو می سازیم. وقتی اینقدر نت کد شما مشکل داره که لگ آنلاینش به بخش آفلاین و تکنفره صدمه میزنه، چی میشه گفت؟
جالبه که بدونی Prologue هم مشکل آپدیت و Online داشت ( یکی از مدیران اصلی سایت هم تجربه کرده :d ).وقتی اینقدر نت کد شما مشکل داره که لگ آنلاینش به بخش آفلاین و تکنفره صدمه میزنه، چی میشه گفت؟
مثل اینکه شوخی سر شما نمیشه عزیزم منم تو سره کسی نزدم بعدم ما هم منتظریم بازی دستمون برسه ولی باید بذاریم یکم بگذره قیمت معقول بخرم نه برم 70 80 تومان بدیم .
شما اگه فن بودی تو فکر چیزای دیگه بودی.!!!
دوستان و عوامل PD توی بخش Netcode هم ظاهرا یه گند اساسی زدن که توی این دوره زمونه واقعا...:
http://www.vg247.com/2010/11/25/gt5-singe-play-scuppered-by-extreme-online-traffic-congestion/
الان مطمئنم که راست می گفت وقت گفت بدون نگاه کردن و رفرنس کردن رقبا بازی رو می سازیم. وقتی اینقدر نت کد شما مشکل داره که لگ آنلاینش به بخش آفلاین و تکنفره صدمه میزنه، چی میشه گفت؟