امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
وا... MW شده بود بازی هاپی که امتیازاتش رو به خاطر نمره قبلی گرفته!الان نظرشون شده بازی برتر:دی
برای منم فرقی نداره که بگم MW 2 از Reachبهتر بوده. توی خیلی چیزا MW2 بهتر بوده توی خیلی چیزا Reach!

قرار نیست که فشار هایپ زدگی رو به بازی های دیگه نسبت بدین!

وا... همین IGN رو که خیلی قبولش دارید به FORZA نمره 9.4 به GT5 داد 8.5 . یعنی نزدیک به 1 نمره با هم فرق میکنن!

بازی هایی که 110 تا نقد دارن هم نمیشه با بازی که 60 تا نقدر براش میاد مقایسه کرد.
البته اگه امتیازهای سایتهای PS beman hal bede رو بزاریم کنار.

کلآ پیش بینی سختی نبود این امتیازا ! برای همین من زیاد سورپرایز نشدم (البته از امتیاز IGN شدم :دی) وقتی بازی ای انقدر طولانی بشه ساختش , انتظار منتقدها زیادی بالا میره. میتونین بخندین یا گریه کنین ولی مطمئن هستم همین GT5 دقیقآ با همین خصوصیات اگه توی دو سال ساخته میشد الآن وضع امتیازا خیلی متفاوت بود.
فعلا که واقعیت پیش اومده با تخیلات شما زمین تا اسمون تفاوت داره وباید قبول کرد که gt5 به اندازه نصف اون هایپی که براش میشد هم خفن نیست.:))

فعلا که واقعیت پیش اومده با تخیلات شما زمین تا اسمون تفاوت داره وباید قبول کرد که gt5 به اندازه نصف اون هایپی که براش میشد هم خفن نیست.:))
تخیلات !!! =)) loooooooooooooooooooooool
برای کسی که از E3 به این ور حدود 8 گیگ فقط گیم پلی ازش دیده و کوچیکترین جزییات بازی رو هم میدونه , تخیل معنی نداره دوست عزیز !
شاید برای خیلی از دوستان که فقط عکسهای Photo Mode رو میدیدن (که انقدر توی تاپیک گفتم در کنار این عکسها برید گیم پلی ببینین که معروف شدم !) با تخیلاتشون فاصله داشته باشه ولی برای یکی مثل من نه !

• Like
Reactions: Robin Hood
لیست کل امتیازهای بازی تا الان (ثبت شده تو متا):

PlayStation LifeStyle : 1.0 / 10
Destructoid: 10 / 10
Cheat Code Central : 9.6 / 10
Game Informer : 9.0 / 10
GamePro : 9.0 / 10
Eurogamer : 9.0 / 10
IGN : 8.5 / 10
3DJuegos : 8.2 / 10
Computer and Video Games : 8.0 / 10
Metro GameCentral : 8.0 / 10
Kikizo : 8.0 / 10
Joystiq : 8.0 / 10
Gamereactor Denmark : 7.0 / 10

محظ اطلاعتت فرهود ، Sandbox یعنی Operation Flashpoint . هر محیطی که باز باشه Sandbox نیست . پس Uncharted 2 هم سندباکس دیگه ؟!

اولن اون تکتیکال شوتر هست . دومن کرایسیس هم سند باکسه . Sand box به چیزی میگن که بتونی هر دفعه روش تموم کردن بازیتو عوض کنی . هر دفعه از یه مسیر جدید بری . آیا U2 هم همینطوره ؟
اگه Halo رو sand box fps (سبکی که خدایی توی سایتهای رسمی ندیدم !) بدونیم , GT هم جاده خاکی و برفی و کارتینگ و نسکار و رالی و ... داره. اگه سبک اونها یکی نیست , منم خیلی راحت میتونم بگم سبک GT , Forza یکی نیست.
FPS با FPS مقایسه میشه و Racing با Racing . اگه یدونه سایت بهم نشون دادین که توی جوایز آخر سال دسته بندی MW2 , Reach رو جداگانه انجام داده بودن , حرفاتون درسته.
در مجموع با این حرف فریدون موافقم (در مورد خودمم صدق میکنه) :
عزیز من منظورمو درست بیان نکردم ببخشید :دی اگه منظورمو گرفته باشی گفتم که موارد مقایسه ای دقیق تری هم هست . درسته ریچ و MW2 هر دو شوتر نظامی هستن . اما خب موارد مقایسه ای بسیار دقیق تر و بهتری هم هست مثلا میشد با Crysis مقایسش کنی . فورتزا و GT5 دقیقا تو یه سبکن پس باید موارد مقایسه ایت دقیق تر باشه . تو اون جوایز هم خب چون یه لیست بلند بالا باید بدن بعدم هر سال که بازی ـی تو خیلی از این زیر سبک ( نمیدونم چطوری تعریفش کنم ) نمیاد برا همین اینکارو نمی کنن . به نظرت اگه سالی 10 تا شوتر نظامی سند باکس بیاد کسی CoD رو با هیلو مقایسه می کنه ؟

آخرین ویرایش:
تخیلات !!! =)) loooooooooooooooooooooool
برای کسی که از E3 به این ور حدود 8 گیگ فقط گیم پلی ازش دیده و کوچیکترین جزییات بازی رو هم میدونه , تخیل معنی نداره دوست عزیز !
شاید برای خیلی از دوستان که فقط عکسهای Photo Mode رو میدیدن (که انقدر توی تاپیک گفتم در کنار این عکسها برید گیم پلی ببینین که معروف شدم !) با تخیلاتشون فاصله داشته باشه ولی برای یکی مثل من نه !
منظور من ازتخیلات اون چیزی نبود که شما متوجه شدین منظورم درباره زمان عرضه بازی بود که شما میگی اگه زودتر بود. طبعا با این همه تاخییر انتظارات اونقدر بالا میره که کوچکترین چیزا هم از نظر منتقدا بزرگ جلوه میکنه چه برسه به اشکالهای بزرگی که این بازی داره.

اولن اون تکتیکال شوتر هست . دومن کرایسیس هم سند باکسه . Sand box به چیزی میگن که بتونی هر دفعه روش تموم کردن بازیتو تموم کنی . هر دفعه از یه مسیر جدید بری . آیا U2 هم همینطوره ؟
داریم بحث محیط می کنیم . متاسفانه این واژه سندباکس برای کمتر کسی ( حتی خودم ) جا افتاده و هر کسی فکر میکنه یه محیط باز باشه بازی سندباکس هست .
پس حیاط خونه ما هم سندباکسه .
Darksiders هم سندباکسه .
Call of Juarez هم سندباکسه .
Battlefield هم سندباکسه .
Alan Wake هم سندباکسه .

نه عزیز ! سندباکس یعنی بازی هایی مثل GTA و RDR . که بتونی توی محیط بگردی و انواع اقسام کار ها مثل و ماموریت و اینارو انجام بدی . آزادی عمل داشته باشی . حتی Mafia II هم سندباکس محسوب نمیشه . حالا تو چطور به Reach میگی Sandbox خدا عالمه !

درسته ریچ و MW2 هر دو شوتر نظامی هستن .
ضمن اینکه ریچ و یا کلا سری HALO نظامی حساب نمیشن . Sci fi Shooter هستن . نظامی یعنی Medal of Honor یا Call of Duty . توی ارتش و سیستم نظامی آدم فضایی و اسپارتان داریم ؟

با عرض پوزش از مدیران برای این بحث های بی جهت .

مدیران عزیز میشه یه تاپیک بزنید که دوستان در مورد سبکهای مختلف با هم به بحث و جدل بپردازن و اینجا رو برای فقط برای دیدن امیتازات بذارن؟ ممنون میشم. هر 5 صفحه شده 1 امتیاز

اول از همه یه تشکر جانانه از جناب MaMaSaN دارم. از دیشب تا حالا زندگیم شاد شده و فقط دارم میخندم!
متاسفانه نمرات بازی روی شخصیت بعضی ها هم تاثیر منفی گذاشته ! مهم نیست عزیز هرچی دوست داری بگو ! الان نمرات بازی فشار زیادی اورده روتون و ما هم درکتون میکنیم :)

شما رو چه به تاپیک امتیازات GT5 عزیز؟!
;)

دوستان و عوامل PD توی بخش Netcode هم ظاهرا یه گند اساسی زدن که توی این دوره زمونه واقعا...:
http://www.vg247.com/2010/11/25/gt5-singe-play-scuppered-by-extreme-online-traffic-congestion/

الان مطمئنم که راست می گفت وقت گفت بدون نگاه کردن و رفرنس کردن رقبا بازی رو می سازیم. وقتی اینقدر نت کد شما مشکل داره که لگ آنلاینش به بخش آفلاین و تکنفره صدمه میزنه، چی میشه گفت؟

• Like
Reactions: Fratos
دوستان و عوامل PD توی بخش Netcode هم ظاهرا یه گند اساسی زدن که توی این دوره زمونه واقعا...:
http://www.vg247.com/2010/11/25/gt5-...ic-congestion/

الان مطمئنم که راست می گفت وقت گفت بدون نگاه کردن و رفرنس کردن رقبا بازی رو می سازیم. وقتی اینقدر نت کد شما مشکل داره که لگ آنلاینش به بخش آفلاین و تکنفره صدمه میزنه، چی میشه گفت؟
lol ! خدا رو شکر آنلاین زیاد نمیزنم :دی

قابله درکه. شما متظر بازی با صرف سالها وقت و میلیون ها دلار هزینه بودید که سازنده زیر فشار ناشرش نبود و خرش رو هرطوری که حال میکرد راه میبرد. هزارن کامنت و هزارن ساعت وقت صرف هایپ و اکتیو کردن شورحسینی کرده بودید و از برف و آب و هوا و 3D و 1080p و ... دَم میزدید و کارگردانش رو تبدیل به یک Old Ελλάδα God کرده بودید و الی آخر که الان حظور ذهن ندارم.
کامنتهای "حماسی-انتحاری-تمسخر آمیز" از طرف شما کاملاً قابله درکه.
وقتی اینقدر نت کد شما مشکل داره که لگ آنلاینش به بخش آفلاین و تکنفره صدمه میزنه، چی میشه گفت؟
جالبه که بدونی Prologue هم مشکل آپدیت و Online داشت ( یکی از مدیران اصلی سایت هم تجربه کرده :d ).

آخرین ویرایش:
مثل اینکه شوخی سر شما نمیشه عزیزم منم تو سره کسی نزدم بعدم ما هم منتظریم بازی دستمون برسه ولی باید بذاریم یکم بگذره قیمت معقول بخرم نه برم 70 80 تومان بدیم .:)
شما اگه فن بودی تو فکر چیزای دیگه بودی.!!!

مشخصه کی متوجه منظور کی نشده !
منظور من بقیه اقایون معلوم الحال بود که وقتی ما GT بازی میکردیم خیلیاشون به دنیا نیومده بودن :))

http://www.vg247.com/2010/11/25/gt5-singe-play-scuppered-by-extreme-online-traffic-congestion/

:o
یا علی ! :|

• Like
Reactions: Midpoorya

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or