امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
خوندن پست های دوستان واقعآ لذت بخشه ! این تاپیک باعث شد نتیجه گیری های زیر رو داشته باشیم :
از این به بعد اگه کسی گفت Halo: Reach بهتر از Modern Warfare 2 هست , داره جوک میگه ! بابا امتیازا انقدر راحت داره نشون میده که MW2 بهتره ! اختلافشون هم کم نیست ! همون طور که Forza 3 بهتر از GT5 هست طبق امتیازات , مسلمآ MW2 هم بالاتر از Halo: Reach هست مگه نه ؟!
از این به بعد هرکی اومد GeoW 1,2 رو با Uncharted 2 مقایسه کرد , بهش میخندیم ! اختلاف امتیاز این دو تا که از MW2 , Reach هم بالاتره ! پس دیگه لطفآ کسی شاهکاری مثل Uncharted 2 رو با بقیه بازیها مقایسه نکنه !
کسی عقیده داره Ninja Gaiden 2 و Castlevania: Lords of Shadow بهتر از God of War 3 هستن ؟! بی خیال ! اختلاف امتیازشون بیشتر از چیزی هست که آدم روش بشه مقایسه کنه !
اگه کسی با موارد بالا مخالفه , لطفآ در مورد بهتر بودن Forza 3 هم اظهار فضل نکنه ! END OF DISCUSSION
یه لحظه وایستا:d! تا اینجایی که من دارم بحث دنبال میکنم همه دارن از هایپ بیش از اندازه بازی چه از طرف استاد(!!) چه از طرف فن کولرای بازی انتقاد(یا حالا تیکه بار میکنن:d)میکنن، کسی نگفته که نمیدونم فورزا بهتره! اگه گفته یه سه تا از این پستا رو بهم نشون بده تا من از تایپیک برم بیرون دیگه نیام:d.
الکی پای ninja gaiden2 رو هم وسط نکش که ممکنه قاطی کنم همینجا خودمو دار بزنما:d!!

یه لحظه وایستا:d! تا اینجایی که من دارم بحث دنبال میکنم همه دارن از هایپ بیش از اندازه بازی چه از طرف استاد(!!) چه از طرف فن کولرای بازی انتقاد(یا حالا تیکه بار میکنن:d)میکنن، کسی نگفته که نمیدونم فورزا بهتره! اگه گفته یه سه تا از این پستا رو بهم نشون بده تا من از تایپیک برم بیرون دیگه نیام:d.
الکی پای ninja gaiden2 رو هم وسط نکش که ممکنه قاطی کنم همینجا خودمو دار بزنما:d!!
بی خیال ! از صفحه 4 به بعد سه تا پست که هیچی , میتونی 30,40 تا گیر بیاری ! حتمآ هم نباید مستقیم بگن فلان بازی بهتره ! توی پستها همه چیز مشخصه :دی (بگذریم از تاپیکهای دیگه و بخش های مختلف سایت !)

برو بیرون دیګه نیا::d
من كه قبلا هم گفتم، هر سايتي به انحصاري هاي PS3 امتياز بالا نده، به صورت طبيعي چيزي نميفهمه:دی ولي اگه زياد بده ميفهمه:دی بيچاره چقدر به Spike فحش داديد:دی
الان ميانگين بازي با اختلاف كم از Modnation Racers جلو است:دی

بهترين ريسينگ تاريخ LOL
هايپ زيادي اين پيامدها رو هم به دنبال داره. آقا كوروش به بهترين شكل توضيح داد و ديگه فكر نميكنم جاي صحبتي باقي باشه.
چقدر Forza 3 رو مسخره كرديد، ولي نميدونستيد يك ساله داريد بهترين ريسينگ اين نسل رو بازي ميكنيد.

بی خیال ! از صفحه 4 به بعد سه تا پست که هیچی , میتونی 30,40 تا گیر بیاری ! حتمآ هم نباید مستقیم بگن فلان بازی بهتره ! توی پستها همه چیز مشخصه :دی (بگذریم از تاپیکهای دیگه و بخش های مختلف سایت !)
خوب دارن حقیقت رو میگن دیگه اگه به غیر از اینه شما ثابتش کن ما هم ملتفت شیم
اصلا خود شما اگه بازی رو تجربه کردی انتظاراتت رو براورده کرده؟

به خدا آلمانی صحبت نمیکنم ! :دی دارم میگم اگه این حقیقته , بالاتر بودن GoW 3 از Ninja Gaiden 2 و Lords of Shadow هم حقیقته ! بالاتر بودن MW2 از Halo: Reach هم حقیقته. بالاتر بودن Uncharted 2 هم از GeoW 1,2 حقیقته در حالی که توی این فروم مسخره میشد و به انواع و اقسام لقبها گرفتار بود . همین !
نمیدونم شاید این نوع حقیقت با حقیقت های دیگه فرق داره ! مثلآ حقیقت نوع "الف" داریم که میگه امتیازات بازیهای ریسینگ حقیقت رو ثابت میکنه ولی حقیقت نوع "ب" میگه در سایر سبکها امتیاز ملاک نیست !

اصلا خود شما اگه بازی رو تجربه کردی انتظاراتت رو براورده کرده؟
پس این جوری برای ما که خیلی خوب می شه!!
چون دیګه u2 می تونه geow رو له کنه.
gow3 می تونه castelvanie رو له کنه.
heavy rain می تونه alan wake رو له کنه.
mw2 می تونه reach رو له کنه.

پ.ن:
امتیازات وقتی یه بازی رو برتر می کنند که حداقل اختلافشون ۱ نمره باشه.نه اینکه با ۴ الی ۵ دهم نمره اختلاف یکی بهترین بشه اون یکی افتضاح.
به خدا آلمانی صحبت نمیکنم ! دارم میگم اگه این حقیقته , بالاتر بودن GoW 3 از Ninja Gaiden 2 و Lords of Shadow هم حقیقته ! بالاتر بودن MW2 از Halo: Reach هم حقیقته. بالاتر بودن Uncharted 2 هم از GeoW 1,2 حقیقته در حالی که توی این فروم مسخره میشد و به انواع و اقسام لقبها گرفتار بود . همین !
آریا به شخصه نمره برام خیلی مهمه اما آخه نمرات این بازی اصلا بد نیست.اختلافشون با فورزا توی gamerankings هنوز نیم نمره هم نشده.
اختلاف بعضی بازی های بالا با رقیباشون خیلی زیاده.

• Like
Reactions: Kainé
به خدا آلمانی صحبت نمیکنم ! :biggrin1: دارم میگم اگه این حقیقته , بالاتر بودن GoW 3 از Ninja Gaiden 2 و Lords of Shadow هم حقیقته ! بالاتر بودن MW2 از Halo: Reach هم حقیقته. همین !
بله آریا جان , همینطور که بهتر بودن Forza 3 از GT5 بر اساس امتیازات حقیقته , به عنوان یه هیلو فن دارم می گم بهتر بودن MW2 از ریچ حقیقته ! همینطور که بهتر بودن Halo Combat Evolved از تمام FPS های تاریخ بر اساس امتیاز حقیقته ! و همینطور که بهترین H & S تاریخ بودن Ninja Gaiden Black حقیقته ! و هزاران حقیقت دیگه ... !

فرق من با دوستان اینه که می فهم وقتی ریچ میانگینش میشه 91 , حتما یه چیزی از هیلو 3 با میانگین 94 کمتر داشته ! اما دوستان نمی تونن ( یا نمی خوان ) بفهمن !

امتیازات وقتی یه بازی رو برتر می کنند که حداقل اختلافشون ۱ نمره باشه.نه اینکه با ۴ الی ۵ دهم نمره اختلاف یکی بهترین بشه اون یکی افتضاح.
دوست گرامی اینجا مسابقات کشتی فرنگی نیست که داری واسه برتر بودن یه بازی قانون میزاری و شرایط تعیین می کنی ! ریاضیات داره میگه 92 > 87 ! حالا شما می خوای ریاضیات رو ببری زیر سوال خود دانی ... !

آخرین ویرایش:
mw2 می تونه reach رو له کنه.
بالاتر بودن MW2 از Halo: Reach هم حقیقته. بالاتر بودن Uncharted 2 هم از GeoW 1,2 حقیقته
اصلا این مقایسه ها تو کت من نمیره یعنی چی؟مثل اینکه بیایم Mario Kart رو با GT5 مقایسه کنیم چون تو هر جفتشون ماشین وجود داره پس ما میتونیم مقایشون کنیم اصلا این بازی ها ربطی به هم ندارن چه از نظر دشمن چه از نظر گیم پلی و ....

بله آریا جان , همینطور که بهتر بودن Forza 3 از GT5 بر اساس امتیازات حقیقته , به عنوان یه هیلو فن دارم می گم بهتر بودن MW2 از ریچ حقیقته ! همینطور که بهتر بودن Halo Combat Evolved از تمام FPS های تاریخ بر اساس امتیاز حقیقته !همینطور که بهترین H & S تاریخ بودن Ninja Gaiden Black حقیقته !

فرق من با دوستان اینه که می فههم وقتی ریچ میانگینش میشه 91 , حتما یه چیزی از هیلو 3 با میانگین 94 کمتر داشته ! اما دوستان نمی تونن ( یا نمی خوان ) بفهمن !
آفرین ! درسته ! البته یه چیز دیگه هم بهش اضافه میکردی ! بهتر بودن Gran Turismo 1 و Gran Turismo 3 در بین تمام ریسینگ های تاریخ !
در مورد ریسینگ متآسفانه سبکش جوری هست که نمیشه گفت GT5 چیزی از GT1 کمتر داره که امتیاز کمتر گرفته. چون خبری از داستان و شخصیت پردازی و ... نیست و هر نسخه نسبت به نسخه قبلی از نظر گرافیک و گیم پلی و صداگذاری و ... پیشرفت میکنه. توی این سبک همه چیز نسبت به زمانش سنجیده میشه. GT5 هم در سال 2010 از GT های قبلی در سال های ساخت خودشون کمتر امتیاز گرفته نسبت به معیارهای اون سال. (دمیج و آنلاین و ...) الآن بنده قبول دارم دمیج GT5 اصلآ جالب نیست (بهتره بگیم دمیج نداره !) ولی باعث نمیشه از GT1,2,3 بدتر باشه چون اونا هم نداشتن. یا اون قبلی ها هیچ کدوم آنلاین نداشتن ولی توی زمان خودشون نداشتن آنلاین ایراد بزرگی نبود ولی الآن اگه بخش آنلاین GT5 مشکل داشته باشه اصلآ جالب نیست.

آخرین ویرایش:
خوب خدا رو شکر به یه نتیجه ای از سر و کله زدن با هم رسیدین . تمام پایان صحبت ها را اعلام میکنم دیگه بزارین امتیاز ها گزاشته بشه . بحث مقایسه رو هم ببرین در بخش جنگ ... ها تمام .

این پست ، آرش رو میطلبه . به کسی ربطی نداره که کی داره راجب چی بحث میکنه !
جالبه که بحث هم راجب امتیازات هستش در حال حاضر . نه چیز دیگه ای !

والا این جا شده بخش مقایسه GOW و NG با تاپیک خبر و .... کجاش داره در مورد امتیاز صحبت میشه فقط 3 تا پست بالای من بودن از صفحه 1 تا این جا که صفحه 16 هستش چند امتیاز قرار گرفته که در متا ثبت بشه ؟ بیشتر از 10 تا بوده 16 صفحه رفته جلو صحبت راجب امتیاز . .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kainé
خوب خدا رو شکر به یه نتیجه ای از سر و کله زدن با هم رسیدین . تمام پایان صحبت ها را اعلام میکنم دیگه بزارین امتیاز ها گزاشته بشه .
این پست ، آرش رو میطلبه . به کسی ربطی نداره که کی داره راجب چی بحث میکنه !
جالبه که بحث هم راجب امتیازات هستش در حال حاضر . نه چیز دیگه ای !

بنده قبول دارم دمیج GT5 اصلآ جالب نیست (بهتره بگیم دمیج نداره !) ولی باعث نمیشه از GT1,2,3 بدتر باشه چون اونا هم نداشتن.
خوب اونا تو زمان خودشون ساخته شده بودن که به طبع نمیتونستن دمیج رو وارد بازی کنن چون محدودیت دستگاهها بهشون اجازه نمیداد ولی الان به قول دوستان استاد میتونست از اژدهای خفته درون PS3 استفاده کنه که نکرده و معلوم نیست تو این 5 سال چی کار کرده....
در هر حال من احتیاج ندارم یه عده معلوم الحال که دلیل حضورشون تو این تاپیک مشخصه، به من بگن بازی مورد علاقم مزخرفه یا عالیه. تا یک سال بعد هم میتونید تو این تاپیک بحث کنید این بهتره یا اون بهتره، اما کسی هم غیر از خودتون (که حتی دستتون به منوی بازی هم نمیرسه) اهمیت میده؟ نه.
این لفظایی که شما به کار بردی اصلا در شان یه ناظم نیست....افرین به شما که بچه پولداری و دستت میرسه نه که همه اینجا گدا گدولن دستشون به بازی نمیرسه...LOlz

آخرین ویرایش:
شما اول یه نقل قول از طرف T10 بیار در مورد Forza motorsport 1 و Forza motorsport 2 که توش به GT حرفی زده باشن ! اگر چنین نقل قولی پیدا نکنی تنها نتیجه ای که میشه گرفت غرور بیش از حد و نامتعارف یامائوچی هست که سال 2008 تو یه مصاحبه با eurogamer برگشته در جواب یک سؤال در باره رقابتشون با Forza یه همچین جوابی داده :

یعنی کل ماهیت Forza رو برده زیر سؤال ! حالا میفهمم T10 سال پیش سر ریلیز Forza 3 چرا انقدر در مورد GT5 اظهار نظر میکرد !

یه لینک دیگه هم با همین مضمون هست منتهی برای 2010 ( شاید فیک باشه )

Yamauchi: Forza is “different from a simulator”

Yamuchi : GT5 ' better than reality '

شما قبل از گذاشتن اظهار نظر های T10 در مورد Forza 3 در مورد عناوین قبلیش اگه چیزی داری بذار !

زرنگی مثلاً؟ کی اینجا در مورد فورتزا 1 و 2 صحبت میکنه؟ داریم در مورد سازنده های Forza یعنی تیم Turn 10 در کل صحبت می کنیم که قبل از عرضه بازی هر روز بیانه فصل الخطاب میدادن، جناب Greenwalt و Che Chou و ...

ببخشید کیوان جان من بودم میگفتم بازیه ما بهترین ریسینگ این نسل هستش ؟ من بودم میگفتم PS3 تمام انتظارات مارو براورده نکرده ؟

بهتره دیگه چشممون رو روی حقایق نبندیم.

در مورد فورزا هم باید بگم که سازنده هاش ازش تعریف میکردن اما نه به اندازه ی GT5 و خودتون هم اینو قبول دارین دیگه ؟! نه ؟!

این حرف ها بدون سند و منبع فایده نداره، لینک بده!!
کجا PD گفته بهترین ریسنگ این نسله؟ اینو اتفاقاً Turn 10 در تمجید از Forza 3 سراییده.

----------------

در هر حال من احتیاج ندارم یه عده معلوم الحال که دلیل حضورشون تو این تاپیک مشخصه، به من بگن بازی مورد علاقم مزخرفه یا عالیه. تا یک سال بعد هم میتونید تو این تاپیک بحث کنید این بهتره یا اون بهتره، اما کسی هم غیر از خودتون (که حتی دستتون به منوی بازی هم نمیرسه) اهمیت میده؟ نه.

• Like
Reactions: Fëanor
بله , هیچکس تو این تاپیک پول نداره GT5 بخره و بازی کنه , فقط شما دارید ... ;) به اعصابتون مسلط باشید , اتفاق خاصی نیفتاده ... :) به جای توهین کردن به این و اون هم بهتره برین از بازی مورد علاقتون لذت ببرین ... ! همون بازی که ما پول نداریم بخریم ... !

پ . ن : واقعا اخلاق و رفتار شما الگوی سایر کاربرا هستش ... ! لذت می برم !

زرنگی مثلاً؟ کی اینجا در مورد فورتزا 1 و 2 صحبت میکنه؟ داریم در مورد سازنده های Forza یعنی تیم Turn 10 در کل صحبت می کنیم که قبل از عرضه بازی هر روز بیانه فصل الخطاب میدادن، جناب Greenwalt و Che Chou و ...

این حرف ها بدون سند و منبع فایده نداره، لینک بده!!
کجا PD گفته بهترین ریسنگ این نسله؟ اینو اتفاقاً Turn 10 در تمجید از Forza 3 سراییده.

----------------

اقای زرنگتر شما هم بهتره برای حرفات لینک بدی وگرنه حرفای شما هم شعری بیش نخواهد بود.
بعد بهتره به جای عقده گشایی تو این تایپیک برید با پول زیادتون همونن GT5 رو(که کسی نمیتونه بخره) بخرید وباهاش حال کنید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or