امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
بله , هیچکس تو این تاپیک پول نداره GT5 بخره و بازی کنه , فقط شما دارید ... ;) به اعصابتون مسلط باشید , اتفاق خاصی نیفتاده ... :) به جای توهین کردن به این و اون هم بهتره برین از بازی مورد علاقتون لذت ببرین ... ! همون بازی که ما پول نداریم بخریم ... !
توهین نیست حقیقت تلخه . یه عده که نه اهل بازی racing هستن نه براشون اهمیتی داره صرفا به خاطر اینکه GT5 یه بازی انحصاری PS3 ـه توی این تاپیک پست میدن و اظهار نظر راجب این بازی رو وظیفه شرعیشون میدونن مشمول اون پست کیوان هستند .
GameState به بازي 7.5/10 داد و آنرا "نااميد كننده ترين" بازي سال 2010 لقب داد!
خوشبختانه Gamestate جزو سایتها و مجلاتی که امتیازشون در Gamerankings ثبت مبشه نیست ...

• Like
Reactions: Kainé
بله , هیچکس تو این تاپیک پول نداره GT5 بخره و بازی کنه , فقط شما دارید ... ;) به اعصابتون مسلط باشید , اتفاق خاصی نیفتاده ... :) به جای توهین کردن به این و اون هم بهتره برین از بازی مورد علاقتون لذت ببرین ... ! همون بازی که ما پول نداریم بخریم ... !

پ . ن : واقعا اخلاق و رفتار شما الگوی سایر کاربرا هستش ... ! لذت می برم !
من حرفی از پول نزدم، منظورم اون عده ای هستن که حتی قصد بازی کردن GT5 رو ندارن، اما تو این تاپیک جولان میدن. متوجه شدین الان؟
ضمناً بازی همین الان داره نصب میشه، وگرنه وقتم با شما نمی گذروندم.
اقای زرنگتر شما هم بهتره برای حرفات لینک بدی وگرنه حرفای شما هم شعری بیش نخواهد بود.
بعد بهتره به جای عقده گشایی تو این تایپیک برید با پول زیادتون همونن GT5 رو(که کسی نمیتونه بخره) بخرید وباهاش حال کنید...

78093135360851495866.jpg

مشخصه کی داره عقده چندین و چند سالش رو تو این تاپیک به قول شما میگشاهه.

• Like
Reactions: Kainé
در هر حال من احتیاج ندارم یه عده معلوم الحال که دلیل حضورشون تو این تاپیک مشخصه، به من بگن بازی مورد علاقم مزخرفه یا عالیه.
فكر نميكنم به شما ارتباطي داشته باشه كه اون عده ي معلوم الحال اينجا چيا ميگن. خطابشون كه به شما نيست، دارن نظرشون رو ميگن.
حالا شما خيلي خوشت نمياد و حقيقت برات تلخه ميتوني كلا توي تاپيك نياي و پستاي اين عده ي معلوم الحال رو نخوني و بري "بهترين ريسينگ تاريخ" كه فقط خودت سعادت ديدارش رو داري رو بازي كني. استاد 1032 تا ماشين برات تو بازي گذاشته و حالا حالا ها باهاشون سرت گرمه...;)

• Like
Reactions: aliatlas
GameState به بازي 7.5/10 داد و آنرا "نااميد كننده ترين" بازي سال 2010 لقب داد!
اولا که این نمره در پیت جایی ثبت نمیشه پس الکی جو نگیردت!
بعدشم نمیدونم چرا فن های 360 انقدر دوست دارن بازی های انحصاری PS3 زمین بوخوره!:d
احتمالات مبنی بر سوزش و این جور چیزا رو نشون میده...
بازیی با متای 87-88 میشه نا امید کننده ترین بازیه سال اونم از 13-14 تا نقد!!!=))
پس AW و SC و ... احتمالا میشن آشغال ترین بازیهای ساخته شده توسط دست بشر!!!!=))

به نظرشمااگه بازی 9 به بالا امتیاز می گرفت کسی اینجا اصلا جرات میکرد GT5 را با Froza حتی مقایسه کنه؟
شاید اگه GT5 هم دوسه سال پیش عرضه میشد راحت 9.5 میگرفت اما یه بازی که آخر سال 2010 عرضه میشه
توقع بیشتری هم از اون میره.
آیا میشه گفت GT که یه عنوان انحصاریه با بودجه 60 میلیون دلاری از بازی مثل Dirt 2-3 تو بخش رالی که به مراتب هزینه ساختشون کمتره 100% بهتره؟ اصلا من هیچوقت تصورش را هم نمیکردم که یه روزی Forza که دو ساله ساخته شده به نوعی رقیب GT بشه. یادم نمیره وقتی تیم سازنده Forza میگفتن ما بهترین ریسینگ را ساختیم فن های ps3 چقدر اینا را مسخره کردن!!!
واسه من امتیاز همه سایت ها مهم نیست من فقط یه IGN و GS برام مهمه که IGN به بازی 8.5 داده (که در مقایسه با رقیبش ناامید کننده است ) ولی مطمئنم GS کمتر از9 نمیده به بازی.
و اما سوال مهم
آیا GT5 که قراربود بهترین عنوان ریسینگ این نسل باشه میتونه درمقایسه با Forza4 این عنوان را حفظ کنه؟

متاسفانه نمرات بازی روی شخصیت بعضی ها هم تاثیر منفی گذاشته ! مهم نیست عزیز هرچی دوست داری بگو ! الان نمرات بازی فشار زیادی اورده روتون و ما هم درکتون میکنیم :)
بدون شک همینطوره.. به قول کیوان: "مشخصه کی داره عقده چندین و چند سالش رو تو این تاپیک میگشاهه. "
یعنی به قول شما نمره ی پائین و نا امید کننده ترین بودن، مذخرفترین بودن، بی کیفیت ترین بودن، بسیار پائین تر از فورتزا بودن و مضحک ترین بودنِ یه انحصاری PS3 چه ارزشی برای یه فن 360 میتونه داشته باشه که خودشو تو این تاپیک رسما داغون کنه و اعصابشو بهم بریزه و با فنای بی منطق و احمق و بی شعور و نفهم PD و GT و Sony و Racing (مثل بنده!) کل کل کنه؟!؟! مسلما مشکل از جای دیگه ایه و دوستان دیگه ای بعد از دیدن چند تا نمره اونقدر خوشحال شدن که در پوست خودشون نمیگنجن....شما هم با همین خیالاتت شاد باش و تا جائی که دوس داری شادیتو به همه نشون بده...

M2G - 10/10
If you look for flaws in any game on the market and you will find them, GT5 included, however sometimes you need to take a step back and look at a game for what it is, and with its high attention to detail, stunning looks and quite frankly almost perfect on track action, Gran Turismo 5 is as close to perfect as any racing fan could possibly ask for, and at the end of the day that’s all that matters.

پس AW و SC و ... احتمالا میشن آشغال ترین بازیهای ساخته شده توسط دست بشر!!!!=))
شما اصلا میدونی میانگین امتیازای SC چنده که میای اینجا حرف از این بازیا میاری!!!؟
شما سعی کن در حال غرق شدن چنگ نزنی هر چی دور و اطرافت هست با خودت ببری پایین...

آقای فن بوی ناظم... فکر کنم با کمی تدبر و ذکاوت میشه فهمید اینجا تاپیک امتیازات بازی Gran Turismo 5 ـه و هر کسی که طرفدار بازی باشه حق داره و بیاد ببینه نمره ی بازیش چطور بوده. جالبه طرفداراش در نقش صاحب خونه ی تاپیک چیزی نمیگن مهمون هاش که شما فن های عزیز باشید میگید میتونی نیای توی تاپیک. مساله اینجاست که این تاپیک به شما که از طرفداران بازی نیستی و مسلمه فقط برای اسپم دادن اومدی چه ارتباطی داره که اومدی حقوق افراد و تشریح میکنی!؟

راجع به اون حرفت که گفتی دیگه صحبتی از ماشین های اضافه نکنیم دیگه بدرد نمیخوره. عزیز من میفهمی یک اثر یعنی چی؟ میفهمی هر چیزی به غیر از پول یعنی چی؟ طیف طرفداران بازی GT بسیار فراتر از حد تصورات شماست و این همه ماشین برای این طیف ساخته شده تا هر سلیقه ای رو پوشش بده. شما وقتی میری یک سوپرمارکت به صاحب سوپر مارکت میگی این همه جنس آوردی که چی بشه!؟ ما فقط همین 5 قلم جنس رو میخوایم بقیش اضافست!!!؟
نزنین این حرفا رو توروخدا!!! واقعاً شما شاهکارید.

• Like
Reactions: Noirique
شما اصلا میدونی میانگین امتیازای SC چنده که میای اینجا حرف از این بازیا میاری!!!؟
شما سعی کن در حال غرق شدن چنگ نزنی هر چی دور و اطرافت هست با خودت ببری پایین...
نه فقط شما میدونی!
من در حال غرق شدنم الان!من دارم خدا خدا میکنم بازی فردا برسه دستم غرق چیه چنگ زدن چیه دلت خوشه باو...:d

آخرین ویرایش:
نه فقط شما میدونی!
من در حال غرق شدنم الان!من دارم خدا خدا میکنم بازی فردا برسه دستم غرق چیه چنگ زدن چیه دلت خوشه باو...:d

پ.ن:متای نمره ها از 84 شروع شد الان رسیده به 86-87.حداقل یه 40-50 تا نقد دیگه هم میخواد بیادو ثبت شه.جالب میشه اگر میانگینش به 90 برسه و هم مرز فورزا شه!اون موقع قیافه فن های 360 که اینجا جشن گرفتن که فورزا با اختلاف بهتره و این آشغال چیه و... دیدن داره!:d

جنگ fifa , pes نيست كه يه اختلاف گنده بين اين دو بيفته يا افتاده باشه كه مياين و اينجوري صحبت ميكنين

به نظر من یه سری از دوستان هم زیادی دارن تند میرن و بدجوری بازی رو دارن میکوبن.درسته که یه سری رفتارهای ناشایست درگذشته از سوی ps3 فنها انجام شده-ولی خوب باید همیشه انصاف رعایت بشه.من خودم در مورد بازی در صفحه قبل حرف زدم-اما gt همیشه gt هست-و در این نمرات هم که تا اینجا دیدم کمتر سایتی به گیم پلی بازی ایراد گرفته-که مهمترین بخش بازی هم هست.اما اینو به ps3 فنها بگم که از رفتار این دوستان 360ی ناراحت نشن.میدونین چرا؟اینجا رو ببینین.
این ها اثرات هایپ ـه کاذب هستش ها ... :-"
خُب هرچقدر هم بازی بزرگی باشه دوستان نباید هایپ الکی کنن و انتظار میانگین 97-98 رو داشته باشن...
نشد که تا یه امتیاز از این بازی میاد که کم باشه یهو 100تا عیب رو نفر یا مجله ی بیچاره میزارید.
دوستان باید واقعیت رو پذیرفت.
برای فهمیدن هایپ خفن بازی تو بازی سنتر هم میتونید به تعداد تاپیک های این بازی تو بخش اخبار و پست های بعضی طرفداران توی تاپیک ها از قبیل: "بهترین گرافیک نسل" "بزرگترین بازی تاریخ" و ... مراجعه کنید.
تمامی این صحبتها برای بازی آلن ویک بود-که طرفداران بازی رو واقعا عذاب داد.به خدا من دیوونه ی gt هستم-ولی من روی صحبتم با یه سری از دوستان هست.چرا اون موقع این حرفها رو میزدید-ولی الان که 360فنها این حرفها رو میزنن-میگید که امیتاز مهم نیست-شماها ریسینگ باز نیستید و از این قبیل حرفا؟انصافا خودتون کلاهتون رو قاضی کنید.

• Like
Reactions: ArianUndead
اون یکی رو هم ننوشتم چون آرش قبلن مقایسشون کرده بود گفتم زشته :دی اما خب بازم به نظر من قابل مقایسه نیستن ! اما GT و Forza خب کاملا در یه سبکن ! مقایسه نکردنشون سخت تره !

بابا خوبه خودت فن هیلوییها :دی اگه از دید تو واقعا میشه MW2 و Reach رو با هم مقایسه کرد باشه من حرفی ندارم !

اولاً که آریا فن هیلو نیست ! این یک ! :d

دوماً که این بحثی که اریا چند صفحه پیش راه انداخته و همه شما ها هم دارید با فلسفه اولیه اون میرید جلو کاملآً اشتباه هست ! کیفیت یک بازی درسته که با امتیازها نمود پیدا میکنه ولی مقایسه اعداد صرف نیست ! انتهای پستم توضیح میدم ! :d

زرنگی مثلاً؟ کی اینجا در مورد فورتزا 1 و 2 صحبت میکنه؟ داریم در مورد سازنده های Forza یعنی تیم Turn 10 در کل صحبت می کنیم که قبل از عرضه بازی هر روز بیانه فصل الخطاب میدادن، جناب Greenwalt و Che Chou و ...

این حرف ها بدون سند و منبع فایده نداره، لینک بده!!
کجا PD گفته بهترین ریسنگ این نسله؟ اینو اتفاقاً Turn 10 در تمجید از Forza 3 سراییده.

----------------

در هر حال من احتیاج ندارم یه عده معلوم الحال که دلیل حضورشون تو این تاپیک مشخصه، به من بگن بازی مورد علاقم مزخرفه یا عالیه. تا یک سال بعد هم میتونید تو این تاپیک بحث کنید این بهتره یا اون بهتره، اما کسی هم غیر از خودتون (که حتی دستتون به منوی بازی هم نمیرسه) اهمیت میده؟ نه.

ببین کیوان جان ـه عزیز دل ! میدونی مسأله چیه ؟ مسأله این هست که سال 2008 که جناب یاما داشته درباره GT5p حرف میزده هم Forza 1 اومده بوده هم Forza 2 ! و ایشون در جواب سؤالی در مورد رقابت و این حرفها کلاً سری Forza که هیچی همه ریسینگ ها رو بلا استثنا در همه زمینه ها ضعیف توصیف میکنه ! حتی میگه ما دنبال ایده های این شرکت ها و بازیساز ها هم نیستیم !

بعد جالبترش اینه که وقتی Che تو گزارش سایت t10 از E309 یه صحبت هایی درباره PD میکنه دقیقاً به همین کنایه یاما اشاره میکنه ! متنش و لینکش رو در پایین میذارم :

Perhaps the most surprising to me was when a couple developers from Gran Turismo makers Polyphony Digital came by to personally get hands-on with Forza 3, all the while taking careful notes, examining our UI system, shooting photos, and directly asking us some pretty interesting questions. The reason I say I was personally surprised was because PD aren’t generally known as a studio to acknowledge that there are racing games that exist beyond their own. Which could explain why the GT franchise has been so stagnant in the racing genre since GT3.
PD استدیویی نیست که به وجود عناوین ریسینگی که بهتر از عنوان ریسینگشون هستند اعتراف کنه .
http://forums.forzamotorsport.net/b...e-road-to-october-looking-beyond-e3-2009.aspx

جمله ای که قرمز رنگ کردم دقیقاً محتوای جمله ای هست که یاما سال 2008 گفته ( یا می خواید این رو هم انکار کنید ؟ ) دقیقاً همون چیزی هست که از دهن یاما اومده بیرون !

Eurogamer: When you look at the games which have come out since GT4 - with Forza Motorsport probably being the most notable - do you see things that you'd like to do, things that have moved the genre forward? Or do you develop Gran Turismo in a vacuum, ignoring the competition?
Kazunori Yamauchi: The latter is actually exactly fitting, I think. We don't reference any other games when we're making Gran Turismo - it's purely based on what we want to achieve as a game.
Actually, I have difficulty playing other games for over five minutes. A lot of the low-level quality just stands out so much in other games that I can't stand them
پس سازنده های Forza هم یک سال بعد موقع ریلیز بازیشون ( با توجه به اینکه همون Forza 2 هم در خیلی از زمینه ها از GT5p بهتر بوده سال 2007 ) یه همچین اظهار نظر هایی میکنن ! از این نوشته Che هم مشخصه که کاملاً از دیدگاه یاما اطلاع داشتن پس نمیتونید بگید بی ربطه و بزنید جاده خاکی و برو که رفتیم ( خوشبختانه ! )

یعنی در حقیقت مشت اول رو یاما زده ! سال پیش هم از T10 خورد ! زده ، زدن !

اما دررابطه با همین گفته Che هم ( که شما تحت عنوان مضخرفات ازش یاد کردید و می کنید !! ) هم فنهای GT بهشون بر خورده و این جوری تفسیر کردن حرفش رو می خواسته بگه PD می خواد از اونها تقلید کنه !!که دروغ محض هست ! Che همچین حرفی رو نگفته ! این تیکه رو خود شما حدوداً یکسال پیش نوشتی و این هم لینک پستی از آریا هست که نوشته شما رو نقل قول کرده ! و در باقی موارد هم بعداً اگر بحثش پیش بیاد میشه حرف زد ( الان نمی خوام بحث ها رو قاطی کنم ! )

پس :

1. یاما سال 2008 جنگ لفظی رو شروع کرده و این رو بواسطه شنیدن موضع یاما از دهان Che میشه فهمید و وقتی Che از این موضع با خبر باشه پس کل مسؤلان T10 و Dan هم با خبر بودن !
2. اون تفسیر شماره 4 شما از حرف Che و سایر دوستان ، واقعیت نداره و ساخته ذهن شماست ! Che فقط گفته : اولش تعجب کردم از حضور اونها ، بعد اون جمله قرمز رنگ رو گفته ، و بعد نتیجه گیری کرده که PD از ایده های بقیه استدیو ها غافله پس میشه این غفلت رو دلیل راکد موندن PD بعد از ریلز GT3 دونست ! هیچ حرفی از تقلید نیست و اتفاقاً میشه نتیجه گرفت که دلیل پیشرفت خود T10 رو توجه کردن به دستاورد های سایر بازیساز ها میدونه ( عکس حالت مربود به پولیفانی )
3. T10 در جواب این گفته یاما این جوری موضع گیری کرده ، نشون دادم که Che از نظر یاما نسبت به خودشون آگاه بوده ( تشابه معانی جملات قرمز شده )

زرنگی مثلاً؟ کی اینجا در مورد فورتزا 1 و 2 صحبت میکنه؟ داریم در مورد سازنده های Forza یعنی تیم Turn 10 در کل صحبت می کنیم که قبل از عرضه بازی هر روز بیانه فصل الخطاب میدادن، جناب Greenwalt و Che Chou و ...
امیدوارم جایگاه Forza 1 و Forza 2 رو در این بحث درک کرده باشید ! فصل الخطاب رو هم یاما 2 سال پیش داده ، اینهایی که T10 گفته بیانیه بودن ! هر روز هم نبود ، کلاً شاید 4-5 مورد بوده باشه ، درست یادم نیست !

البته بعید نیست الان و بعد از اینهمه توضیح و مقایسه و ادله بیاید بگید که نه ! اونهایی که ما گفتیم درست هستن و تو داری خبر رو تفسیر میکنی !! سال پیش هم همین بساط بود ! و متأسفانه خیلی ها ( از جمله خودم ) نفهمیدن و ...

--------------------------------------

اما در مورد نظر آریا که چون MW2 از Halo:Reach امتیازش بالاتره پس MW2 بهتره و ...

هیچ کس یادش نرفته آریا جان که شما تو تاپیکی که شایعه شده بود GeoW3 در حال ساخت هست ( برای این نسل ) مدام امتیاز های GeoW 1 و GeoW 2 رو مقایسه میکردی ( اولی 94/100 هست و دومی 93/100 ) می گفتی که GeoW 2 پسرفت داشته و ... دقیقاً با همین روشی داشتی این ادعا رو میکردی که الان می خوای نفی اش کنی !

یعنی در حالی که میانگین امتیازات Forza 3 ( امتیاز 92/100 ) از GT5 ( امتیاز 87/100 ) بالاتر هست ( فعلاً !! شاید GT5 امتیازهاش از Forza 3 هم بیشتر شه در ادامه ! بعید نیست با توجه به تعداد نقد های باقی مونده ! ) می خوای بگی که GT5 بهتر هست !! دو تا موضع گیری کاملاً متضاد در یک سال ! الان اگر GT5 میانگینش از Forza 3 بالاتر رفت هم ما باید مثل خودت نتیجه گیری کنیم که Forza 3 بهتر هست ؟ تضاد در موضع گیریت رو درک نمی کنم ، هر چند دلیلش رو میدونم !

MW2 زمانی که اومد ایده های جدیدی در سبک خودش ( Modern FPS ) و نسبت به شماره قبلیش داشت ! و امتیازش حدوداً یک نمره از نسخه اولش (MW ) کمتر شد ! ضمن اینکه هیچ وابستگی داستانیی بهم نداشتن ! و سبک مدرن رو هم به شدت تونستن تحت تأثیر قرار بدن ! تا قبل از MW هم عنوانی با این کیفیت مشاهده نشده تو این سبک ! و جای کار بیشتری داشته !

Halo:Reach در سبک خودش ( Sci-fi FPS ) امسال در حالی اومده که : اولاً هیچ شوتری در حد و اندازش ظاهر نشد در هیچ سبکی ، ثانیاً با هر 5 نسخه قبلی خودش از لحاظ داستانی در ارتباط بوده و اسکیل داستان و مراحلش با اونها مقایسه شده ! ثالثاً مسترچیف در بازی حضور نداشته و یا کورتانا و ... ( شخصیت پردازی بتبع ضعیف تر نسبت به نسخه های قبلی ، عناوین دیگه رو کاری ندارم چون بین اونها عالی بوده ) ، رابعاً یک عنوان prequel به حساب میومده و خامثاً سبک Sci-Fi از مدت ها پیش وجود داشته و رقابت توش سخت تر هست بالطبع ( داستان پردازی ، یونیک بودن گیم پلی ، ربط دادن حوادث و .. ) و ...

این در حالی هست که تو کل عناوین ریسینگ تنها یک عنوان هست که بشه با GT به لحاظ سبک و اسکیل و امکانات و ... مقایسش کرد ( سبک شبیه ساز ) و اون هم Forza هست ! در مورد کانتنت و ... مقایسشون هم وقتی میشه صحبت کرد که GT5 رو تجربه کنیم ( هنوز خیلی ها نتونستن چه فن های Forza و چه GT ) و نقدهای بیشتری از این بازی بیاد روی نت ! پس تا اون موقع بحث معنی نداره در این خصوص ( البته بحث دقیق و الا حدودی و نسبی میشه یه بحث هایی کرد ولی فایده ای نداره ! )

آپدیت : در مورد اینکه آریا امتیاز های GeoW های 1و 2 رو مقایسه کرده اشتباه کردم انگار اون تیکه رو اشتباه کردم !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or