درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
توهین نیست حقیقت تلخه . یه عده که نه اهل بازی racing هستن نه براشون اهمیتی داره صرفا به خاطر اینکه GT5 یه بازی انحصاری PS3 ـه توی این تاپیک پست میدن و اظهار نظر راجب این بازی رو وظیفه شرعیشون میدونن مشمول اون پست کیوان هستند .بله , هیچکس تو این تاپیک پول نداره GT5 بخره و بازی کنه , فقط شما دارید ... به اعصابتون مسلط باشید , اتفاق خاصی نیفتاده ... به جای توهین کردن به این و اون هم بهتره برین از بازی مورد علاقتون لذت ببرین ... ! همون بازی که ما پول نداریم بخریم ... !
خوشبختانه Gamestate جزو سایتها و مجلاتی که امتیازشون در Gamerankings ثبت مبشه نیست ...
من حرفی از پول نزدم، منظورم اون عده ای هستن که حتی قصد بازی کردن GT5 رو ندارن، اما تو این تاپیک جولان میدن. متوجه شدین الان؟بله , هیچکس تو این تاپیک پول نداره GT5 بخره و بازی کنه , فقط شما دارید ... به اعصابتون مسلط باشید , اتفاق خاصی نیفتاده ... به جای توهین کردن به این و اون هم بهتره برین از بازی مورد علاقتون لذت ببرین ... ! همون بازی که ما پول نداریم بخریم ... !
پ . ن : واقعا اخلاق و رفتار شما الگوی سایر کاربرا هستش ... ! لذت می برم !
اقای زرنگتر شما هم بهتره برای حرفات لینک بدی وگرنه حرفای شما هم شعری بیش نخواهد بود.
بعد بهتره به جای عقده گشایی تو این تایپیک برید با پول زیادتون همونن GT5 رو(که کسی نمیتونه بخره) بخرید وباهاش حال کنید...
فكر نميكنم به شما ارتباطي داشته باشه كه اون عده ي معلوم الحال اينجا چيا ميگن. خطابشون كه به شما نيست، دارن نظرشون رو ميگن.در هر حال من احتیاج ندارم یه عده معلوم الحال که دلیل حضورشون تو این تاپیک مشخصه، به من بگن بازی مورد علاقم مزخرفه یا عالیه.
اولا که این نمره در پیت جایی ثبت نمیشه پس الکی جو نگیردت!
بدون شک همینطوره.. به قول کیوان: "مشخصه کی داره عقده چندین و چند سالش رو تو این تاپیک میگشاهه. "متاسفانه نمرات بازی روی شخصیت بعضی ها هم تاثیر منفی گذاشته ! مهم نیست عزیز هرچی دوست داری بگو ! الان نمرات بازی فشار زیادی اورده روتون و ما هم درکتون میکنیم
If you look for flaws in any game on the market and you will find them, GT5 included, however sometimes you need to take a step back and look at a game for what it is, and with its high attention to detail, stunning looks and quite frankly almost perfect on track action, Gran Turismo 5 is as close to perfect as any racing fan could possibly ask for, and at the end of the day that’s all that matters.
شما اصلا میدونی میانگین امتیازای SC چنده که میای اینجا حرف از این بازیا میاری!!!؟
پس AW و SC و ... احتمالا میشن آشغال ترین بازیهای ساخته شده توسط دست بشر!!!!
نه فقط شما میدونی!شما اصلا میدونی میانگین امتیازای SC چنده که میای اینجا حرف از این بازیا میاری!!!؟
شما سعی کن در حال غرق شدن چنگ نزنی هر چی دور و اطرافت هست با خودت ببری پایین...
نه فقط شما میدونی!
من در حال غرق شدنم الان!من دارم خدا خدا میکنم بازی فردا برسه دستم غرق چیه چنگ زدن چیه دلت خوشه باو...:d
پ.ن:متای نمره ها از 84 شروع شد الان رسیده به 86-87.حداقل یه 40-50 تا نقد دیگه هم میخواد بیادو ثبت شه.جالب میشه اگر میانگینش به 90 برسه و هم مرز فورزا شه!اون موقع قیافه فن های 360 که اینجا جشن گرفتن که فورزا با اختلاف بهتره و این آشغال چیه و... دیدن داره!:d
این ها اثرات هایپ ـه کاذب هستش ها ...
خُب هرچقدر هم بازی بزرگی باشه دوستان نباید هایپ الکی کنن و انتظار میانگین 97-98 رو داشته باشن...
نشد که تا یه امتیاز از این بازی میاد که کم باشه یهو 100تا عیب رو نفر یا مجله ی بیچاره میزارید.
دوستان باید واقعیت رو پذیرفت.
برای فهمیدن هایپ خفن بازی تو بازی سنتر هم میتونید به تعداد تاپیک های این بازی تو بخش اخبار و پست های بعضی طرفداران توی تاپیک ها از قبیل: "بهترین گرافیک نسل" "بزرگترین بازی تاریخ" و ... مراجعه کنید.
اون یکی رو هم ننوشتم چون آرش قبلن مقایسشون کرده بود گفتم زشته اما خب بازم به نظر من قابل مقایسه نیستن ! اما GT و Forza خب کاملا در یه سبکن ! مقایسه نکردنشون سخت تره !
بابا خوبه خودت فن هیلوییها اگه از دید تو واقعا میشه MW2 و Reach رو با هم مقایسه کرد باشه من حرفی ندارم !
زرنگی مثلاً؟ کی اینجا در مورد فورتزا 1 و 2 صحبت میکنه؟ داریم در مورد سازنده های Forza یعنی تیم Turn 10 در کل صحبت می کنیم که قبل از عرضه بازی هر روز بیانه فصل الخطاب میدادن، جناب Greenwalt و Che Chou و ...
این حرف ها بدون سند و منبع فایده نداره، لینک بده!!
کجا PD گفته بهترین ریسنگ این نسله؟ اینو اتفاقاً Turn 10 در تمجید از Forza 3 سراییده.
----------------
در هر حال من احتیاج ندارم یه عده معلوم الحال که دلیل حضورشون تو این تاپیک مشخصه، به من بگن بازی مورد علاقم مزخرفه یا عالیه. تا یک سال بعد هم میتونید تو این تاپیک بحث کنید این بهتره یا اون بهتره، اما کسی هم غیر از خودتون (که حتی دستتون به منوی بازی هم نمیرسه) اهمیت میده؟ نه.
Perhaps the most surprising to me was when a couple developers from Gran Turismo makers Polyphony Digital came by to personally get hands-on with Forza 3, all the while taking careful notes, examining our UI system, shooting photos, and directly asking us some pretty interesting questions. The reason I say I was personally surprised was because PD aren’t generally known as a studio to acknowledge that there are racing games that exist beyond their own. Which could explain why the GT franchise has been so stagnant in the racing genre since GT3.
http://forums.forzamotorsport.net/b...e-road-to-october-looking-beyond-e3-2009.aspxPD استدیویی نیست که به وجود عناوین ریسینگی که بهتر از عنوان ریسینگشون هستند اعتراف کنه .
پس سازنده های Forza هم یک سال بعد موقع ریلیز بازیشون ( با توجه به اینکه همون Forza 2 هم در خیلی از زمینه ها از GT5p بهتر بوده سال 2007 ) یه همچین اظهار نظر هایی میکنن ! از این نوشته Che هم مشخصه که کاملاً از دیدگاه یاما اطلاع داشتن پس نمیتونید بگید بی ربطه و بزنید جاده خاکی و برو که رفتیم ( خوشبختانه ! )Eurogamer: When you look at the games which have come out since GT4 - with Forza Motorsport probably being the most notable - do you see things that you'd like to do, things that have moved the genre forward? Or do you develop Gran Turismo in a vacuum, ignoring the competition?
Kazunori Yamauchi: The latter is actually exactly fitting, I think. We don't reference any other games when we're making Gran Turismo - it's purely based on what we want to achieve as a game.
Actually, I have difficulty playing other games for over five minutes. A lot of the low-level quality just stands out so much in other games that I can't stand them
امیدوارم جایگاه Forza 1 و Forza 2 رو در این بحث درک کرده باشید ! فصل الخطاب رو هم یاما 2 سال پیش داده ، اینهایی که T10 گفته بیانیه بودن ! هر روز هم نبود ، کلاً شاید 4-5 مورد بوده باشه ، درست یادم نیست !زرنگی مثلاً؟ کی اینجا در مورد فورتزا 1 و 2 صحبت میکنه؟ داریم در مورد سازنده های Forza یعنی تیم Turn 10 در کل صحبت می کنیم که قبل از عرضه بازی هر روز بیانه فصل الخطاب میدادن، جناب Greenwalt و Che Chou و ...