درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
حرفت متین ولی ماشین استاندارد ها همون قبله ریلیز هم چنگی به دل نمی زدنشما فقط کافی بود که ویدئو gamespot رو میدیدی تا با دیدن سایه های پیکسل پیکسلی و طراحی بد ماشینهای استاندارد( :d ) و طراحی نه چندان قوی محیط اطراف به عمق فاجعه پی ببری.
خب دوست من پس چی باید چنگ به دل بزنه؟ دیگه وقتی طراحی ماشین اشکال داره خواه پرمیوم خواه استاندارد حالا شما بیا به جاش 1000 تا ماشین تو بازی قرار بده(حالا اشکالهای دیگه به کنار) بعدم بگو واسه همین چیزا انقدر تاخییر داشته. خب این منطقیه؟حرفت متین ولی ماشین استاندارد ها همون قبله ریلیز هم چنگی به دل نمی زدن
خب دوست من پس چی باید چنگ به دل بزنه؟ دیگه وقتی طراحی ماشین اشکال داره خواه پرمیوم خواه استاندارد حالا شما بیا به جاش 1000 تا ماشین تو بازی قرار بده(حالا اشکالهای دیگه به کنار) بعدم بگو واسه همین چیزا انقدر تاخییر داشته. خب این منطقیه؟
وجید حالت خوب نیست ها..! این لینکی که برای Review گذاشتی مال videogamer هست بعد من امتیاز گاردین رو 10 دقیقه پیش گذاشتم..
مثبت
Le gameplay parfaitement calibréگیم پلی کاملا کالیبره شده Le moteur physiqueموتور فیزیک Les évènements spéciauxبرنامه های ویژه La liste des circuitsلیست مدارات La météo évolutiveآب و هوا تکاملی L'aspect encyclopédiqueدانشنامه ظاهر Graphiquement parfois bluffant...گاهی اوقات گرافیکی خیره کننده...گویا فرانسوی هست..:dLes moins de Gran Turismo 5منفی
...mais trop inégal... اما خیلی ناهموار است Le principe des voitures Premium et Standardاصل حق بیمه اتومبیل و استاندارد L'IA toujours à la ramasseهوش مصنوعی همیشه میدارد Des dégâts à peine existantsآسیب به صدور حکم موجود Ça sent le remplissage par momentsاین رایحه های پر بار Le multijoueur en ligne pas tout à fait au pointچند نفره (آنلاین نه کاملا به نقطه
wtf؟؟؟؟:-oاینم از اون حرکتا بود که فکر کنم تو تاریخ ثبت بشه.یعنی چی این کارش؟احتمالا بازی یا خیلی عالی بوده-یا خیلی ضایع بوده که نمره ایی براش پیدا نشده:d(جدی نگیرید-شوخی بود)نمیدونم کسی گفته یا نه، ولی مجله رسمی Playstation (همون OPM) طی حرکتی نادر تصمیم گرفته به بازی نمره نده و نقد بدون امتیاز از GT5 رو منتشر کرده
عجب...
خیلی برام عجیبه،چون شما بعد سالها درست زمان ریلیز GT5 برگشتی...
خب من تو هفته دیگه دارم بازی رو می گیرم و در ضمن شما زیر آواتارت زدی که PS3 نداری (=بازی رو زیارت نخواهید کرد ) اونوقت چطور به من مربوط نیست؟احتمالا به خاطر وجود ماشینای استاندار بوده
http://images.cheezburger.com/completestore/2009/9/22/128981508236888077.jpg
این حرف ها بدون سند و منبع فایده نداره، لینک بده!!
کجا PD گفته بهترین ریسنگ این نسله؟ اینو اتفاقاً Turn 10 در تمجید از Forza 3 سراییده.
نمیدونم کسی گفته یا نه، ولی مجله رسمی Playstation (همون OPM) طی حرکتی نادر تصمیم گرفته به بازی نمره نده و نقد بدون امتیاز از GT5 رو منتشر کرده
عجب...
http://images.cheezburger.com/completestore/2009/9/22/128981508236888077.jpgخیلی برام عجیبه،چون شما بعد سالها درست زمان ریلیز GT5 برگشتی
پ.ن: کلا نمی دونم یه بازی اینهمه می تونه فشار بیاره که دوستان مجبور شن یه دستی به امضاها و یوزرتایتل ها و... شون ببرن؟
خیلی برام عجیبه،چون شما بعد سالها درست زمان ریلیز GT5 برگشتی
پ.ن: کلا نمی دونم یه بازی اینهمه می تونه فشار بیاره که دوستان مجبور شن یه دستی به امضاها و یوزرتایتل ها و... شون ببرن؟