درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
از این به بعد Halo رو با FIFA مقایسه میکنیم. جالبه Uncharted توی این فروم با GeoW مقایسه میشه ولی Halo نمیتونه با MW2 مقایسه بشه ! سبک Sand Box FPS هم برای اولین بار توی این فروم به بهره برداری رسیده ! توی هیچ سایت معتبری همچین سبکی ندیدم. همه جا نوشته شده First Person Shooterآریا جان منReachچون فقط FPS بود باید با MW2 مقایسه شه ؟ :biggrin1:
یه FPS ـ Sand box باهاش مقایسه میکردی باو ! :d
از این به بعد Halo رو با FIFA مقایسه میکنیم. جالبه Uncharted توی این فروم با GeoW مقایسه میشه ولی Halo نمیتونه با MW2 مقایسه بشه ! سبک Sand Box FPS هم برای اولین بار توی این فروم به بهره برداری رسیده ! توی هیچ سایت معتبری همچین سبکی ندیدم. همه جا نوشته شده First Person Shooter
معنی افتضاح رو هم فهمیدیدم اصولا بازیی که با میانگین 8 نقد امتیاز 88.88 گرفته باشه یه بازی افتضاح به حساب میاد .بیاید بصورت یه شهروند گیمره متمدن، این افتضاح بار اومده رو قبول کنید.
اگه Halo رو sand box fps (سبکی که خدایی توی سایتهای رسمی ندیدم !) بدونیم , GT هم جاده خاکی و برفی و کارتینگ و نسکار و رالی و ... داره. اگه سبک اونها یکی نیست , منم خیلی راحت میتونم بگم سبک GT , Forza یکی نیست.اون یکی رو هم ننوشتم چون آرش قبلن مقایسشون کرده بود گفتم زشته :biggrin1: اما خب بازم به نظر من قابل مقایسه نیستن ! اما GT و Forza خب کاملا در یه سبکن ! مقایسه نکردنشون سخت تره !
بابا خوبه خودت فن هیلوییها :biggrin1: اگه از دید تو واقعا میشه MW2 و Reach رو با هم مقایسه کرد باشه من حرفی ندارم !
اگه امتیاز مهمه , Forza 3 بازی بهتری هست و مثالهایی که قبلآ زدم هم به دلیل امتیازاتشون همه چیز رو نشون میده. یعنی از این به بعد کسی حق نداره بگه Castlevania بهتر از GoW 3 بود. اگه امتیاز مهم نیست هم که هیچی ...سره ناروتوی ساخت UBISOFT گفتید نمره مهم نیست، ناروتی Namco بهتره.
سره Halo3 فرمودید نمره مهم نیست، گرافیک بهتره.
سره Resistance 2 بیانیه دادید نمره مهم نیست، 60 نفره آنلاین و غول 900 متری رو عشق است.
سره Forza 3 ابراز کردید نمره مهم نیست، انیمیشن تعویض دنده کجاست؟
تکلیف خودتون رو مشخص کنید. نمره مهم هست یا نه بلاخره؟
اول از همه یه تشکر جانانه از جناب MaMaSaN دارم. از دیشب تا حالا زندگیم شاد شده و فقط دارم میخندم! شما رو چه به تاپیک امتیازات GT5 عزیز؟!ببخشید کیوان جان من بودم میگفتم بازیه ما بهترین ریسینگ این نسل هستش ؟ من بودم میگفتم PS3 تمام انتظارات مارو براورده نکرده ؟
بهتره دیگه چشممون رو روی حقایق نبندیم.
در مورد فورزا هم باید بگم که سازنده هاش ازش تعریف میکردن اما نه به اندازه ی GT5 و خودتون هم اینو قبول دارین دیگه ؟! نه ؟!
"Gran Turismo is a great game and when it comes out I'll play it. But I think that without the partnerships and without the commitment, it will be very difficult for another team to replicate what we've done."
آخه درد شماها چیه؟! اگه فک میکنین فورتزا 3 بهتره خوب برین تو تاپیک خودش ازش تعریف کنین! واقعا نمیفهمم هدفتون از این کارا چیه!"I've got huge respect for Yamauchi and what the Polyphony Digital team does, they're a great developer. But do I personally feel confident that it would be difficult for any other racing game to do this,"
این شرایط برای AW که صدق نمی کرد همه ریخته بودن مسخره می کردند، ولی اینجا صدق میکنهکلآ پیش بینی سختی نبود این امتیازا ! برای همین من زیاد سورپرایز نشدم (البته از امتیاز IGN شدم ) وقتی بازی ای انقدر طولانی بشه ساختش , انتظار منتقدها زیادی بالا میره. میتونین بخندین یا گریه کنین ولی مطمئن هستم همین GT5 دقیقآ با همین خصوصیات اگه توی دو سال ساخته میشد الآن وضع امتیازا خیلی متفاوت بود.
آره دیگه ! در هر دو طرف کاربرد داره ! مثلآ وقتی Forza 3 بهتر از GT5 امتیاز میگیره ما این رو میگیم , وقتی هم U2 بهتر از GeoW امتیاز میگیره یه عده دیگه ! الآن نصف اونهایی که اینجا پست دادن وقتی بازی مورد علاقه ـشون امتیازش از یه بازی دیگه کمتر بشه میگن منتقدین آدم نیستن و امتیازا برامون مهم نیست و ... , ولی توی این تاپیک امتیازا براشون مهم میشه ! در مورد جبهه مخالف هم دقیقآ همین طورهکلا امتیاز زمانی مهم میشه که بازی مورد علاقمون میانگین 96 بگیره و 100 تا جایزه درو کنه:biggrin1:
ولی در اینجور مواقع امتیاز هیچ اهمیتی نداره و طرفدارهای بازی باید باهاش حال کنند:biggrin1:
آریا جان با بچه جماعت چونه زدن همینه بذار هر چی میل هست بگهاگه Halo رو sand box fps (سبکی که خدایی توی سایتهای رسمی ندیدم !) بدونیم , GT هم جاده خاکی و برفی و کارتینگ و نسکار و رالی و ... داره. اگه سبک اونها یکی نیست , منم خیلی راحت میتونم بگم سبک GT , Forza یکی نیست.
FPS با FPS مقایسه میشه و Racing با Racing . اگه یدونه سایت بهم نشون دادین که توی جوایز آخر سال دسته بندی MW2 , Reach رو جداگانه انجام داده بودن , حرفاتون درسته.
در مجموع با این حرف فریدون موافقم (در مورد خودمم صدق میکنه) :
اگه امتیاز مهمه , Forza 3 بازی بهتری هست و مثالهایی که قبلآ زدم هم به دلیل امتیازاتشون همه چیز رو نشون میده. یعنی از این به بعد کسی حق نداره بگه Castlevania بهتر از GoW 3 بود. اگه امتیاز مهم نیست هم که هیچی ...
====================================
کلآ پیش بینی سختی نبود این امتیازا ! برای همین من زیاد سورپرایز نشدم (البته از امتیاز IGN شدم ) وقتی بازی ای انقدر طولانی بشه ساختش , انتظار منتقدها زیادی بالا میره. میتونین بخندین یا گریه کنین ولی مطمئن هستم همین GT5 دقیقآ با همین خصوصیات اگه توی دو سال ساخته میشد الآن وضع امتیازا خیلی متفاوت بود.