درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
من خودم ګفتم که اګر بازی نمره کمی بګیره به شخصه منکر اشتباهاتش نمی شم.بحث سر بازیهای دیگه نیست. فعلا امتیازهای این بازی ـه که بشدت درخشان بوده.
یعنی شما قبول نداری این قضیه هایپ رو؟
من چند بار گفتم از نظر من امتیاز اصلا مهم نیست و ادم خودش باید از بازی خوشش بیاد ولی وسط روز که نمیشه گفت شبه. دقیقا همون قضیه الن ویک و مافیا اینجا تکرار شد ولی به شدت چند برابر.
خوبه که دوستان در انتقاد فقط طرف مقابل رو نبینند و کنسول مورد علاقه شون رو هم در نظر بگیرند( اول یه سوزن بخودتون بزنید بعد یه جوالدوز به دیگران).
با توصیفاتی که از این گیم شده بود و استاد استاد گفتنها واقعا 7 و 7.5 جایی برای توجیح نمیزاره. اگه کسی که 7 میسازه استاده اونی که 9.5 میسازه دیگه حتما خود خداست. امیدوارم حداقل این بازی برای همه درس عبرتی شده باشه که هیچ بازی رو از اونی که هست ( مخصوصا قبل از انتشار ) بزرگترش نکنیم هرچند بعید میدونم کسی توجحی کنه و بازی بعدی و دوباره همین اش و همین کاسه.
به هرحال این بازی برای طرفداراش حتما خوش ایند خواهد بود ولی لطفا نگید هیچ هایپی نبوده و انتظاراتمون همین 7 و 7.5 بود.
دلیل این امتیازات و به طولانی بودن پروسه سخت بازی گیر دادن یکجورایی از همون اول هم مشخص بود ولی به هیچ عنوان و اصلا منطقی و توجیه پذیر نیست . چون بازی 5 سال Working in Progress بوده بازی باید فرای مخیلات باشه ؟! بازی ساختش 5 سال طول کشیده که کشیده ! چرا این همه نکات مثبتی که بازی و توجهی که به Polyphony به Details داشته یکهو فراموش شد و مدت ساخت بازی شد ملاک ؟!! چطور تا همین Gamescom اخیر که تو هر Preview به به و چه چه مردم و Reviewer ها سرازیر میشد ولی تو این بازه زمانی کوتاه حالا همه به اصطلاح Disappoint شدند ؟!!بازی که پروسه ساختش خیلی طولانی شد و بارها و بارها تاخییر خورد و سازنده ها اعلام کردن دلایل تاخییر فقط و فقط برای بهبود کیفیت بازی و هر چه بی نقص تر کردن GT5 بوده زمانی که ریلیز شد هرچقدر هم که شگفت انگیز و منحصر بفرد باشه بازم تو نگاه منتقدها نسبت به زمان ساخت و تاخییر ها یکسری نکات رو کم داره و با اون چیزی که تو ذهنشون از بازی ساخته بودن فاصله داره، بنظر من اگر پروسه ساخت بازی 2 سال یا نهایتاً 3 سال بود و کمتر تاخییر میخورد الان حد اقل میانگین امتیازاتش 1 نمره بالاتر بود.
بله خب منتقد هایی که از یک هفته پیش تا حالا دارن GT5 بازی می کنن , همشون با هم نفهم هستن و حرفشون غیر قابل استناد ـه و شما که تا حالا کاور بازی رو از نزدیک ندیدی و لمس ـش نکردی نظراتت راجع به شاهکار " استاد " درسته ... دوست عزیز اینجور صحبتا رو باید وقتی بگی که مثلا 2-3 تا سایت خلاف جریان آب شنا می کنن نه حالا که اکثر سایت ها به بازی امتیاز زیر 9 دادن و تقریبا ایرادات یکسانی از بازی گرفتن !واقعا با خوندن دو سه تا Review متوجه میشید سطح فکر کسایی که مثل بت امتیازهاشونو قبول دارید در چه حدی هست !!!
چقدر Forza 3 رو مسخره كرديد، ولي نميدونستيد يك ساله داريد بهترين ريسينگ اين نسل رو بازي ميكنيد.
خب خوبه ديگه براي خودتون دوختيد و به تن کرديد و يه نتيجه اخلاقي هم گرفتيد و بقيه هم درس عبرت گرفتند و خيلي خوشحال شديم کلا!بحث سر بازیهای دیگه نیست. فعلا امتیازهای این بازی ـه که بشدت درخشان بوده.
یعنی شما قبول نداری این قضیه هایپ رو؟
من چند بار گفتم از نظر من امتیاز اصلا مهم نیست و ادم خودش باید از بازی خوشش بیاد ولی وسط روز که نمیشه گفت شبه. دقیقا همون قضیه الن ویک و مافیا اینجا تکرار شد ولی به شدت چند برابر.
خوبه که دوستان در انتقاد فقط طرف مقابل رو نبینند و کنسول مورد علاقه شون رو هم در نظر بگیرند( اول یه سوزن بخودتون بزنید بعد یه جوالدوز به دیگران).
با توصیفاتی که از این گیم شده بود و استاد استاد گفتنها واقعا 7 و 7.5 جایی برای توجیح نمیزاره. اگه کسی که 7 میسازه استاده اونی که 9.5 میسازه دیگه حتما خود خداست. امیدوارم حداقل این بازی برای همه درس عبرتی شده باشه که هیچ بازی رو از اونی که هست ( مخصوصا قبل از انتشار ) بزرگترش نکنیم هرچند بعید میدونم کسی توجحی کنه و بازی بعدی و دوباره همین اش و همین کاسه.
به هرحال این بازی برای طرفداراش حتما خوش ایند خواهد بود ولی لطفا نگید هیچ هایپی نبوده و انتظاراتمون همین 7 و 7.5 بود.
ایشون فقط به تیکه و تحقیرهایی که دوستان psفن تو این یه ساله بار فورزا کردن اشاره میکنه.این جمله کفاف گوی خیلی ها هستش از اول دردتون رو بگید خلاص این همه .... گفتن نداره .
آره عزيزم نكنه ميخواي ردش كني؟این جمله کفاف گوی خیلی ها هستش از اول دردتون رو بگید خلاص این همه .... گفتن نداره .
البته بعد اون دو تا ضد حال شاید این جوری یکم حالت بهتر شه.من كه قبلا هم گفتم، هر سايتي به انحصاري هاي PS3 امتياز بالا نده، به صورت طبيعي چيزي نميفهمه ولي اگه زياد بده ميفهمه بيچاره چقدر به Spike فحش داديد
الان ميانگين بازي با اختلاف كم از Modnation Racers جلو است
بهترين ريسينگ تاريخ LOL
هايپ زيادي اين پيامدها رو هم به دنبال داره. آقا كوروش به بهترين شكل توضيح داد و ديگه فكر نميكنم جاي صحبتي باقي باشه.
چقدر Forza 3 رو مسخره كرديد، ولي نميدونستيد يك ساله داريد بهترين ريسينگ اين نسل رو بازي ميكنيد.
بله خب منتقد هایی که از یک هفته پیش تا حالا دارن GT5 بازی می کنن , همشون با هم نفهم هستن و حرفشون غیر قابل استناد ـه و شما که تا حالا کاور بازی رو از نزدیک ندیدی و لمس ـش نکردی نظراتت راجع به شاهکار " استاد " درسته ... دوست عزیز اینجور صحبتا رو باید وقتی بگی که مثلا 2-3 تا سایت خلاف جریان آب شنا می کنن نه حالا که اکثر سایت ها به بازی امتیاز زیر 9 دادن و تقریبا ایرادات یکسانی از بازی گرفتن !
واقعا بابک یعنی : Extremly LOL !!:d:dچقدر Forza 3 رو مسخره كرديد، ولي نميدونستيد يك ساله داريد بهترين ريسينگ اين نسل رو بازي ميكنيد.
ایشون فقط به تیکه و تحقیرهایی که دوستان psفن تو این یه ساله بار فورزا کردن اشاره میکنه.
احتمالا این استاد همون کسی نبود که میگفت "بازی ما از واقعیت هم بهتر است"؟!!!
دوست عزیز کلا بحث ما سر این نیست که کی نمرش بالاتره داریم میگیم که بازی هایی مثل این بازی و AW یا SC در اثر هایپ بیش از حد این بلا سرشون اومده حالا که این بازی اصلا در شان سری GT نمره نگرفته و به نظر میاد ضعیف ترین بازی از سری هست در حد زمان خودشونالبته بعد اون دو تا ضد حال شاید این جوری یکم حالت بهتر شه.
بعد از کلی بازی ۳۶۰ همچون aw و sc این بازی نمره زیاد بدی نداشته.
در ضمن پس halo هم چقدر بده که از خیلی از fps های دیګه نمره پایین تری ګرفته است.
با این وجود قبول داری u2 یکی از بهترین بازی تاریخ جهان هست.چون تا حالا فکر کنم بیشترین جایزه رو ګرفته و میانګینش هم فکر کنم ۹۶ هست.
ببخشیدا الان با این که طرف گفته برای مثال بازی 5 سال هستش در حال ساخت هستش و یه مشکل کوچیک مثل یه افکت بقل زمین مشکل داره رو مشکل گرفته و امتیاز کم کرده یعنی بازی از فورزا بد ت هستش LOL .
هر بازی بدی داره هیچ بازی 100% بی نقص نیست اما بازم شما GT رو با Forza ی مقایسه میکنی که حالت آرکید داره بچه طرف میره تو دیوار عقب میکشه یا این که بازی FORZA درش 1031 ماشین داره یا برف و بارون داره بازی داره در حالت 1080p و 60 FPS اجرا میشه یا بازی که شما داری در موردش صحبت میکنی حالت کارتینگ داره یا مسابقات نسکار داره یا F1 داره ؟
لطفا با جک گفتن ما رو نخندونین .
فکر کنم وقت رو به رو شدن با واقعیت رسیده ... ! نه ... ؟! محتوای بیشتر دلیلی بر کیفیت بهتر نیست که امروز این موضوع به خوبی ثابت شد ... ! شاید خوندن لینک زیر و شناخت واقعیت تو این موقعیت مفید باشه ...هر بازی بدی داره هیچ بازی 100% بی نقص نیست اما بازم شما GT رو با Forza ی مقایسه میکنی که حالت آرکید داره بچه طرف میره تو دیوار عقب میکشه یا این که بازی FORZA درش 1031 ماشین داره یا برف و بارون داره بازی داره در حالت 1080p و 60 FPS اجرا میشه یا بازی که شما داری در موردش صحبت میکنی حالت کارتینگ داره یا مسابقات نسکار داره یا F1 داره ؟
لطفا با جک گفتن ما رو نخندونین .