امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
واقعا شانس اوردید که سایت شیلتر شده ولا تا الان یه 6 7 صفحه رفته بود جلو>:)
این بازی هم به سرنوشت سایر بازی هایپ زده دچار شده و حتی امتیازاتش از بازی رقیب که نام نمیبرم کمتر شده اون بازی هم در مدت زمان کمتری ساخته شده بود هم اینقدر هایپ سازنده هاش واسش راه ننداختن حالا با هم دیدیم که جناب استاد چه گلی به سر ما زده تو این 5 سال
الان یاد اون موقع می افتم که تو تاپیک بازی مگیفتم واسه بازی هایپ راه نندازید و یکی از ناظما ورمیداشت پاک میکرد و تهدید میکرد :)) همه قضیه هایپ این بازی تقصیر یه سری مسئولین این سایت بود الان هم با یه بازی نسبتا عالی رو هستیم
اقا خدایی مگه قرار نشد از این پستا ندید ؟ :biggrin1:
مگه من به بازی توهین کردم؟گفتم با یه بازی نسبتا عالی روربه رو هستیم نه در اون حدی که بزرگش کرده بودن یه سری ها

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Soheil:.
بقيه ي امتيازات بهترين ريسينگ تاريخ:

VGD: 8/10
CVG: 8/10
GamePro: 4.5/5
Destructoid: 10/10
TGH: 4/5

EuroGamer: 9/10
ارش تو هم وقت گیر اووردیا:dالان جو سایت بهم ریخته بابا مراعات کن:dامتیازاتش خوبه.ولی به هیچ عنوان در حد نام gt نیست.واقعا غیر منتظره بود.البته بازم باید صبر کرد ولی بعیده اتفاق خاصی بیفته.احتمالا امتیازات تو همین حد و حدود میمونه.

• Like
Reactions: ДядsЙ
من اصلآ توقع امتیاز پایین تر از 9 رو از بازی نداشتم ! اما حالا 7 و 7.5 و ... هم داره !

واقعا شانس اوردید که سایت شیلتر شده ولا تا الان یه 6 7 صفحه رفته بود جلو>:)
این بازی هم به سرنوشت سایر بازی هایپ زده دچار شده و حتی امتیازاتش از بازی رقیب که نام نمیبرم کمتر شده اون بازی هم در مدت زمان کمتری ساخته شده بود هم اینقدر هایپ سازنده هاش واسش راه ننداختن حالا با هم دیدیم که جناب استاد چه گلی به سر ما زده تو این 5 سال
الان یاد اون موقع می افتم که تو تاپیک بازی مگیفتم واسه بازی هایپ راه نندازید و یکی از ناظما ورمیداشت پاک میکرد و تهدید میکرد :)) همه قضیه هایپ این بازی تقصیر یه سری مسئولین این سایت بود الان هم با یه بازی نسبتا عالی روبه رو هستیم

اقا خدایی مگه قرار نشد از این پستا ندید ؟ :دی

نزارید بگم سر کدوم بازی هایپ میشه که هم خودم بن میشم هم شما!
اون کسایی که واقعا از ریس چیزی میفهمن ارزش این بازی رو درک میکنن! اونایی هم که دنبال بهونه بودن که بگن وجود دارن هم یکم به این امتایز ها بخندن

بازی که پروسه ساختش خیلی طولانی شد و بارها و بارها تاخییر خورد و سازنده ها اعلام کردن دلایل تاخییر فقط و فقط برای بهبود کیفیت بازی و هر چه بی نقص تر کردن GT5 بوده زمانی که ریلیز شد هرچقدر هم که شگفت انگیز و منحصر بفرد باشه بازم تو نگاه منتقدها نسبت به زمان ساخت و تاخییر ها یکسری نکات رو کم داره و با اون چیزی که تو ذهنشون از بازی ساخته بودن فاصله داره، بنظر من اگر پروسه ساخت بازی 2 سال یا نهایتاً 3 سال بود و کمتر تاخییر میخورد الان حد اقل میانگین امتیازاتش 1 نمره بالاتر بود.

خود من میانگین 85 - 90 رو برای بازی پیش بینی میکنم. (در ضمن امروز تو یکی از فروشگاه های شهرمون بازی رو به معرض نمایش عموم قرار داده بودن و باید بگم من یکی که فکم افتاد البته نمایش مربوط میشد به یکی از پیست های فوق العاده بازی و یکی از زیبا و پر جزئیات ترین ماشین ها دسته پرمیوم فراری انزو, قیمت هم 100 هزار تومن ناقابل :d)

من کلا امتیاز های سایت ها چه به این بازی چه به بازی های دیگه هیچ وقت تو کتم نرفته برای همین این رو پایین میزام Tommy Fisherجان حرف شما هم شاید درست باشه .

IGN GT prologue:

Presentation 8.0

9.0 Graphics

9.5 Sound

8.5 Gameplay

8.0 Lasting Appeal

امتیاز کلی 8.5

-------------------------------------------------------------
IGN GT5

7.0 Presentation

9.0 Graphics

8.0 Sound

9.0 Gameplay

Lasting Appeal 9.0

امتیاز کلی 8.5

Demo بازی میاد صداش میگیره 9.5 بعد بازی اصلی میگیره 8.0 واقعا جالبه بعدیش Presentation بازی DEMO میگیره 8.0 بازی اصلی میگیره 7.0 با این تفاوت ها یعنی دمو از بازی اصلی بهتر بوده .

این چه دسیسه ای تا نمره ها خواست بیاد سایت هیلتر شد!
کار کار این جهوداس :d
از نظر منکه این سایتها (حتی IGN) آبدوخیاری نمره میدن (حالا نه بخاطر نمرشون به GT5) باید منتظر GS بود ...

بازی که پروسه ساختش خیلی طولانی شد و بارها و بارها تاخییر خورد و سازنده ها اعلام کردن دلایل تاخییر فقط و فقط برای بهبود کیفیت بازی و هر چه بی نقص تر کردن GT5 بوده زمانی که ریلیز شد هرچقدر هم که شگفت انگیز و منحصر بفرد باشه بازم تو نگاه منتقدها نسبت به زمان ساخت و تاخییر ها یکسری نکات رو کم داره و با اون چیزی که تو ذهنشون از بازی ساخته بودن فاصله داره، بنظر من اگر پروسه ساخت بازی 2 سال یا نهایتاً 3 سال بود و کمتر تاخییر میخورد الان حد اقل میانگین امتیازاتش 1 نمره بالاتر بود.

خود من میانگین 85 - 90 رو برای بازی پیش بینی میکنم. (در ضمن امروز تو یکی از فروشگاه های شهرمون بازی رو به معرض نمایش عموم قرار داده بودن و باید بگم من یکی که فکم افتاد البته نمایش مربوط میشد به یکی از پیست های فوق العاده بازی و یکی از زیبا و پر جزئیات ترین ماشین ها دسته پرمیوم فراری انزو, قیمت هم 100 هزار تومن ناقابل :d)

من فکر کنم بین ۹۰ تا ۹۵ بره امتیاز ها ...

تهران ۹۵ هست ... !

اون کسایی که واقعا از ریس چیزی میفهمن ارزش این بازی رو درک میکنن! اونایی هم که دنبال بهونه بودن که بگن وجود دارن هم یکم به این امتایز ها بخندن

محمد جان اجازه بده این دوستانی که مثل بقیه ملت گیمرهای ظاهربین و تازه به دوران رسیده با ملاک قرار دادن امتیازات بجای تجربه کردن بازی از نزدیک عملا دارند به شعورشون توهین میکنند از کسب امتیازات خوشحال باشند !! آخه باید فرقی بین کسی که بازی واقعی رو داره انجام میده و از امکانات بینظیرش لذت میبره و یک عمر با این سری زندگی کرده با کسی که تو ذهنش داره با امتیازات بازی میکنه باشه دیگه !
گویا این براداران خارجی هم که دست قلم خوبی دارند! واقعا یا خیلی ریزبین تشریف دارند یا یک کمی تو رسیدن مواجبشون مشکل بوجود اومده آخه زندگی خرج داره از طرفی اینها هم که کار دیگه ای بلد نیستند !

بحث سر بازیهای دیگه نیست. فعلا امتیازهای این بازی ـه که بشدت درخشان بوده.
یعنی شما قبول نداری این قضیه هایپ رو؟
من چند بار گفتم از نظر من امتیاز اصلا مهم نیست و ادم خودش باید از بازی خوشش بیاد ولی وسط روز که نمیشه گفت شبه. دقیقا همون قضیه الن ویک و مافیا اینجا تکرار شد ولی به شدت چند برابر.
خوبه که دوستان در انتقاد فقط طرف مقابل رو نبینند و کنسول مورد علاقه شون رو هم در نظر بگیرند( اول یه سوزن بخودتون بزنید بعد یه جوالدوز به دیگران).
با توصیفاتی که از این گیم شده بود و استاد استاد گفتنها واقعا 7 و 7.5 جایی برای توجیح نمیزاره. اگه کسی که 7 میسازه استاده اونی که 9.5 میسازه دیگه حتما خود خداست. امیدوارم حداقل این بازی برای همه درس عبرتی شده باشه که هیچ بازی رو از اونی که هست ( مخصوصا قبل از انتشار ) بزرگترش نکنیم هرچند بعید میدونم کسی توجهی کنه و بازی بعدی و دوباره همین اش و همین کاسه.
به هرحال این بازی برای طرفداراش حتما خوش ایند خواهد بود ولی لطفا نگید هیچ هایپی نبوده و انتظاراتمون همین 7 و 7.5 بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or