امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
خب این یه چیزه کاملا طبیعیه. مثلما انتظارات از GT و یامائوچی با این همه قدمت و سابقه باید هم بیشتر باشه. در هر صورت این بازی به خاطره اسم و رسمش خیلی هم پیش فروش داشته، باید هم با توجه با انتظاری هم که ازش میرفت نقد بشه. بنظرم با این امتیازات نشون میده تا حدی انتظارات رو برآورده کرده ولی نه بطوره کامل. کلا بازیهایی که دیر ریلیز میشن و هی تاخیر میخورن معمولا یکم به مشکل برمیخورن.

من در مورد این بازی یک نظر دارم:

وقتی یک بازی most anticipated بازی این نسل هست حتی اگه به جای خوب عالی هم عمل کنه باز هم ازش انتقاد میشه و بهش ایراد بگیرن چون باید شاهکار از آب در بیاد! در غیر این صورت رسما میشه most disappointing بازی نسل! حتی اگه واقعا بازی عالی باشه و از رقیب هاش هم بهتر عمل کنه!

این اتفاق دقیقا برای GT5 اتفاق افتاده. من توی نقدهای بازی میخوندم همه منتقدین اعتراف کردن که بازی بهترین توی این نسل و سبک خودش هست (توی شبیه سازی و اینا) اما چون شاهکار نیست و ایراد هم داره امتیازات پایینی بهش دادن.

من شک ندارم اگه همین بازی با اسم X و توسط یک شرکت دیگه ساخته میشد رسما همه منتقدها فقط در موردش تعریف میکردن و الان میشد برترین بازی این سبک اما...

اتفاق جیدد هم نیست، مشابهش (البته در درجات پایین تر) چند وقت پیش برای Alane Wake هم رخ داد. باز هم معتقدم اگه AW با اسم X منتشر میشد رسما 10 ای بود که درو میکرد...

ماکان تنها چیزی که من دیدم در مورد بازی این بوده که یک شبیه سازی خشن و جدی هست ! کسی اشاره نکرده ( من ندیدم ) که بهترین شبیه ساز کنسولی هست ! میتونی چندتا نمونه از حرفت بیاری ؟

گیم پلیش که خیلی واقعیه , یک اشتباه ماشین رو به دستگاه چمن زن تبدیل میکنه حتی وقتی که شاهد تغییرات آب و هوایی هستیم. مثل چیز نیست با 200 سرعت دستی بکشی یا علی یا بزنی به گارد ریل آخ ببخشید صحنه رو بر گردونی عقب , تایم شیفته مگه؟
از هر بخش رالی , ناسکار , ریسینگ , F1 نیم نمره کم کنی امتیاز بازی همین میشه

ببین این حرفت رو من کاری باهاش ندارم ( ریوایند ) چون تأثیر تو شبیه ساز بودن یا نبودن بازی نداره ! ضمن اینکه GT5 الان دمیج مکانیکی نداره پس با 400 تا هم که بری تو دیوار باز هم ماشینت مشکلی پیدا نمیکنه مگر بصورت ظاهری ! و من با دمیج هم کاری نداشتم ! منظورم فقط فیزیک GT5 بود ( هندلینگ ) و بس !

آخرین ویرایش:
گیم پلیش که خیلی واقعیه , یک اشتباه ماشین رو به دستگاه چمن زن تبدیل میکنه حتی وقتی که شاهد تغییرات آب و هوایی هستیم. مثل چیز نیست با 200 سرعت دستی بکشی یا علی یا بزنی به گارد ریل آخ ببخشید صحنه رو بر گردونی عقب , تایم شیفته مگه؟
از هر بخش رالی , ناسکار , ریسینگ , F1 نیم نمره کم کنی امتیاز بازی همین میشه:d

حالا برعکسش رو میگم شما که اطلاع نداری چرا دوباره اومدی ایراد میگیری؟ اگر مطمئنی بیا ایراد بگیر که کارم اشتباهه! رو حساب رنگی بودن نام کاربری فکر کردین بیشتر میفهمین یا همیشه اینقدر اعتماد به نفس دارین!؟
چه علاقه ای هم به خاله قزی دارن!! یکی از منابع معتبر شده انگار.
ترجیح میدم دیگه بحثی نکنم دوست عزیز. شما قبول نداری آمارو نداشته باش. اگر آمار غلط باشه مطمئناً فروش خود بازی بیشتر از این بوده که در نهایت جوابی به اون دوست دیگرمون بود. از پست های دیگه ی شما توی این تاپیک هم میشه انتظار چنین بحث هایی رو داشت. به خاطر ایجاد نظم و چه میدونم اعتبار آمار پست ندادید هدف شما هم جز بقیه ی فن های دیگه نیست.
امیدوارم اگر حقیقت رو گفتم ناراحت نشده باشید اگر اشتباهی کردم باز هم ناراحت نشده باشید. بگذارید روی حساب بچگی! نفهمی! بی درکی! همه ی صفات رو که به ما نسبت دادید دیگه...

واقعا واستون متاسفم! کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب میزنه رو نه ! شما هر جور دوست داری خوش باش ! تو سایت گزاشتن اخبار از سایت vgchartz که حداقل یه نیمچه اعتباری داره ممنوعه ولی شما میای به سایت فن بازی استناد میکنی خیلی جالبه...
در ضمن با کولی بازی القابی که خودت به خودت نسبت میدی رو به حساب حرف های من نزار لطفا !
موفق باشی

• Like
Reactions: SHePArd
امتیاز های GT5 در متا

45 امتیاز میانگین 8.5/10

GamerNode 10/10
PlayStation LifeStyle 10/10
Destructoid 10/10
PSX Extreme 9.9/10
Cheat Code Central 9.6/10
Meristation 9.5/10
Vandal Online 9.5/10
IncGamers 9.2/10
Gaming Age 9.1/10
Game Revolution 9.1/10
1UP 9/10
Gamervision 9/10
GamingXP 9/10
Playstation Universe 9/10
Total Video Games 9/10
Game Informer 9/10
GamePro 9/10
Eurogamer 9/10
Multiplayer.it 8.9/10
SpazioGames 8.8/10
Everyeye.it 8.7/10
Cynamite 8.5/10
Videogameszone.de 8.5/10
IGN 8.5/10
NZGamer 8.2/10
3DJuegos 8.2/10
GameSpy 8/10
Gameblog.fr 8/10
Console Monster 8/10
Gameplanet 8/10
Eurogamer Italy 8/10
VideoGamer 8/10
Guardian 8/10
Computer and Video Games 8/10
Metro GameCentral 8/10
Kikizo 8/10
Joystiq 8/10
BigPond GameArena 7/10
Edge Magazine 7/10
Gamereactor Denmark 7/10
Games Radar (in-house) 7/10
Gamestyle 7/10
Gamereactor Sweden 7/10
Gamekult 7/10

اتفاق جیدد هم نیست، مشابهش (البته در درجات پایین تر) چند وقت پیش برای Alane Wake هم رخ داد. باز هم معتقدم اگه AW با اسم X منتشر میشد رسما 10 ای بود که درو میکرد...

البته ALAN WAKE حدود 33 نقدش تو متا 9 به بالا گرفته..

از هر بخش رالی , ناسکار , ریسینگ , F1 نیم نمره کم کنی امتیاز بازی همین میشه:d
خوشم میاد شما و امثال شما اصلا کم نمیارین!
دیگه تا چه حد باید ضایع بشین تا کوتاه بیاین؟!
شما با 400 برو تو دیوار ببین ماشینت چیزیش میشه؟! بعد بیا اینجا در مورد عقب بردن زمان اظهار نظر کن.

واقعا واستون متاسفم! کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب میزنه رو نه ! شما هر جور دوست داری خوش باش ! تو سایت گزاشتن اخبار از سایت vgchartz که حداقل یه نیمچه اعتباری داره ممنوعه ولی شما میای به سایت فن بازی استناد میکنی خیلی جالبه...
در ضمن با کولی بازی القابی که خودت به خودت نسبت میدی رو به حساب حرف های من نزار لطفا !
موفق باشی
البته فکر کنم اگه تاسف هاتون رو نگه دارید بیشتر به کارتون بیاد. حداقل به حال خودتون!
کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب میزنه رو نه
نمیدونم این مثالی که زدید چه ربطی داشت !!! خواستید گهربار کنید پستتون رو اشکالی نداره =))
عزیزم یکم تحقیق کنی به این نتیجه میرسی که این امار اگر غلط هم باشه به خاطر کم بودن عدد فروشش غلطه حالا بیا تا صبح بگو از سایت فن گرفتم. شما تا خود سونی امار نده راضی نمیشی که اصلاً به من ارتباطی نداره مشکل خود شماست. . جالب اینجاست که شما نه از آمارش مطمئن هستی و احتمال میدم برای اولین بار هم باشه سایت رو دیدی چطور به فن بودن یا نبودنش مطمئن شدی خدا داند!؟ انقدر به فن بودن یا نبودن سایت های دیگه گیر میدی تا حالا سایت خودتون رو توی آینه دیدید!؟
قضیه ی خر در لباس شیر شده! شما میای در ورای پستت قشنگ توهین رو میکنی حالا میگی کولی بازی نکن به خودت بد و بیرا نگو. حالا انگار شما منظور اون جمله ی من رو درک نکردید! نمیدونم این استدلال های عجیب و غریب رو از کجا میارید. به هر حال من به شما توهین نکردم اما انگارشما دلت میخواد! نمیدونم چند سالته اما من بچه نیستم بخوام با شما سر بجث رو باز کنم. باز هم به همون ضرب المثل همیشگی میرسم که میگن هر چه بگندد نمکش میزنند وای به آن روز که بگندد نمک. این بحث های اضافه همشه به خاطر قبول نکردن آمار توسط ناظم فن بوی سایت هستش.
بعد از این پستم بیا هر چی خواستی بگو که بعید هم نیست... سعی میکنم از یک دیدگاه دیگه نگاه کنم.!

• Like
Reactions: XagroX
نمیدونم این مثالی که زدید چه ربطی داشت !!! خواستید گهربار کنید پستتون رو اشکالی نداره =))
عزیزم یکم تحقیق کنی به این نتیجه میرسی که این امار اگر غلط هم باشه به خاطر کم بودن عدد فروشش غلطه حالا بیا تا صبح بگو از سایت فن گرفتم. شما تا خود سونی امار نده راضی نمیشی که اصلاً به من ارتباطی نداره مشکل خود شماست. . جالب اینجاست که شما نه از آمارش مطمئن هستی و احتمال میدم برای اولین بار هم باشه سایت رو دیدی چطور به فن بودن یا نبودنش مطمئن شدی خدا داند!؟ انقدر به فن بودن یا نبودن سایت های دیگه گیر میدی تا حالا سایت خودتون رو توی آینه دیدید!؟
قضیه ی خر در لباس شیر شده! شما میای در ورای پستت قشنگ توهین رو میکنی حالا میگی کولی بازی نکن به خودت بد و بیرا نگو. حالا انگار شما منظور اون جمله ی من رو درک نکردید! نمیدونم این استدلال های عجیب و غریب رو از کجا میارید. به هر حال من به شما توهین نکردم اما انگارشما دلت میخواد! نمیدونم چند سالته اما من بچه نیستم بخوام با شما سر بجث رو باز کنم. باز هم به همون ضرب المثل همیشگی میرسم که میگن هر چه بگندد نمکش میزنند وای به آن روز که بگندد نمک. این بحث های اضافه همشه به خاطر قبول نکردن آمار توسط ناظم فن بوی سایت هستش.
بعد از این پستم بیا هر چی خواستی بگو که بعید هم نیست... سعی میکنم از یک دیدگاه دیگه نگاه کنم

شما اگر اماری از فروش بازی دارین تشریف ببرین تو تاپیک مربوط به خودش عنوان کنید تا بعضی از کاربران فعال اونجا هم بیان صحت و سقم این آمار رو برای شما مشخص کنند..

خوب Giant Bomb هم بازی رو نقد کرد و بهش 3 از 5 داد تا میانگین بازی توی متا به 84 برسه. آقا اصلا خود بازی به کنار، اگه به من بگن یه بازی قرار بوده تو سبک خودش جزو بهترین های نسل بشه، 6 سال روش کار شده و بازی های قبلی تیم همه میانگین های بالای 90 داشتن، امتیاز 84 براش بد تر از ناامید کننده ست. شاید امتیاز چیز بی ارزشی باشه ولی کسی که الان بیاد بگه بازی نا امید کننده نبوده دروغ گفته. یه بازی میتونه عنوان خوبی باشه اما بازم نا امید کننده بودنش از بین نره.
البته به نظرم GT5 از ناامید کننده عادی بد تره و صرفا یه بازی قابل قبوله. هر چند بیشتر از 2 ساعت تجربه ش نکردم ولی همون مدت کوفتم شد اینقدر معطل شدم سر گیر کردن های بعد هر گزینه منو و لود شدن ماشین ها توی صفحه انتخاب. گرافیک هم که توی حالت مسابقه واقعا با سایه زنی Low Res افتضاح نابود شده بود.

• Like
Reactions: capitanrayan
خوب Giant Bomb هم بازی رو نقد کرد و بهش 3 از 5 داد تا میانگین بازی توی متا به 84 برسه.
به شخصه زیاد با این G B حال نمیکنم و دوستان میدونن ولی تا الان ندیده بودم کسی غیر من بهش گیر بده(البته سر این قضیه دوستان بابای منو در اوردن منوو کردن تو گور)،ولی از الان به بعد میتونیم گیر دوستان رو ببینیم،قبله عالمه 2=>GB

Last edited by a moderator:
آفرين بزنيد تو سر هم!

کسی سواد داشته باشه نقد ها رو بخونه ميفهمه که امتيازا با ايرادايی که گرفتن هم خونی نداره!

کسی مشکل لودينگ داره ميتونه بازی رو روی هار بريزه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or