درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
من در مورد این بازی یک نظر دارم:
وقتی یک بازی most anticipated بازی این نسل هست حتی اگه به جای خوب عالی هم عمل کنه باز هم ازش انتقاد میشه و بهش ایراد بگیرن چون باید شاهکار از آب در بیاد! در غیر این صورت رسما میشه most disappointing بازی نسل! حتی اگه واقعا بازی عالی باشه و از رقیب هاش هم بهتر عمل کنه!
این اتفاق دقیقا برای GT5 اتفاق افتاده. من توی نقدهای بازی میخوندم همه منتقدین اعتراف کردن که بازی بهترین توی این نسل و سبک خودش هست (توی شبیه سازی و اینا) اما چون شاهکار نیست و ایراد هم داره امتیازات پایینی بهش دادن.
من شک ندارم اگه همین بازی با اسم X و توسط یک شرکت دیگه ساخته میشد رسما همه منتقدها فقط در موردش تعریف میکردن و الان میشد برترین بازی این سبک اما...
اتفاق جیدد هم نیست، مشابهش (البته در درجات پایین تر) چند وقت پیش برای Alane Wake هم رخ داد. باز هم معتقدم اگه AW با اسم X منتشر میشد رسما 10 ای بود که درو میکرد...
گیم پلیش که خیلی واقعیه , یک اشتباه ماشین رو به دستگاه چمن زن تبدیل میکنه حتی وقتی که شاهد تغییرات آب و هوایی هستیم. مثل چیز نیست با 200 سرعت دستی بکشی یا علی یا بزنی به گارد ریل آخ ببخشید صحنه رو بر گردونی عقب , تایم شیفته مگه؟
از هر بخش رالی , ناسکار , ریسینگ , F1 نیم نمره کم کنی امتیاز بازی همین میشه
حالا برعکسش رو میگم شما که اطلاع نداری چرا دوباره اومدی ایراد میگیری؟ اگر مطمئنی بیا ایراد بگیر که کارم اشتباهه! رو حساب رنگی بودن نام کاربری فکر کردین بیشتر میفهمین یا همیشه اینقدر اعتماد به نفس دارین!؟
چه علاقه ای هم به خاله قزی دارن!! یکی از منابع معتبر شده انگار.
ترجیح میدم دیگه بحثی نکنم دوست عزیز. شما قبول نداری آمارو نداشته باش. اگر آمار غلط باشه مطمئناً فروش خود بازی بیشتر از این بوده که در نهایت جوابی به اون دوست دیگرمون بود. از پست های دیگه ی شما توی این تاپیک هم میشه انتظار چنین بحث هایی رو داشت. به خاطر ایجاد نظم و چه میدونم اعتبار آمار پست ندادید هدف شما هم جز بقیه ی فن های دیگه نیست.
امیدوارم اگر حقیقت رو گفتم ناراحت نشده باشید اگر اشتباهی کردم باز هم ناراحت نشده باشید. بگذارید روی حساب بچگی! نفهمی! بی درکی! همه ی صفات رو که به ما نسبت دادید دیگه...
اتفاق جیدد هم نیست، مشابهش (البته در درجات پایین تر) چند وقت پیش برای Alane Wake هم رخ داد. باز هم معتقدم اگه AW با اسم X منتشر میشد رسما 10 ای بود که درو میکرد...
خوشم میاد شما و امثال شما اصلا کم نمیارین!گیم پلیش که خیلی واقعیه , یک اشتباه ماشین رو به دستگاه چمن زن تبدیل میکنه حتی وقتی که شاهد تغییرات آب و هوایی هستیم. مثل چیز نیست با 200 سرعت دستی بکشی یا علی یا بزنی به گارد ریل آخ ببخشید صحنه رو بر گردونی عقب , تایم شیفته مگه؟
از هر بخش رالی , ناسکار , ریسینگ , F1 نیم نمره کم کنی امتیاز بازی همین میشه:d
البته فکر کنم اگه تاسف هاتون رو نگه دارید بیشتر به کارتون بیاد. حداقل به حال خودتون!واقعا واستون متاسفم! کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب میزنه رو نه ! شما هر جور دوست داری خوش باش ! تو سایت گزاشتن اخبار از سایت vgchartz که حداقل یه نیمچه اعتباری داره ممنوعه ولی شما میای به سایت فن بازی استناد میکنی خیلی جالبه...
در ضمن با کولی بازی القابی که خودت به خودت نسبت میدی رو به حساب حرف های من نزار لطفا !
موفق باشی
نمیدونم این مثالی که زدید چه ربطی داشت !!! خواستید گهربار کنید پستتون رو اشکالی ندارهکسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب میزنه رو نه
نمیدونم این مثالی که زدید چه ربطی داشت !!! خواستید گهربار کنید پستتون رو اشکالی نداره
عزیزم یکم تحقیق کنی به این نتیجه میرسی که این امار اگر غلط هم باشه به خاطر کم بودن عدد فروشش غلطه حالا بیا تا صبح بگو از سایت فن گرفتم. شما تا خود سونی امار نده راضی نمیشی که اصلاً به من ارتباطی نداره مشکل خود شماست. . جالب اینجاست که شما نه از آمارش مطمئن هستی و احتمال میدم برای اولین بار هم باشه سایت رو دیدی چطور به فن بودن یا نبودنش مطمئن شدی خدا داند!؟ انقدر به فن بودن یا نبودن سایت های دیگه گیر میدی تا حالا سایت خودتون رو توی آینه دیدید!؟
قضیه ی خر در لباس شیر شده! شما میای در ورای پستت قشنگ توهین رو میکنی حالا میگی کولی بازی نکن به خودت بد و بیرا نگو. حالا انگار شما منظور اون جمله ی من رو درک نکردید! نمیدونم این استدلال های عجیب و غریب رو از کجا میارید. به هر حال من به شما توهین نکردم اما انگارشما دلت میخواد! نمیدونم چند سالته اما من بچه نیستم بخوام با شما سر بجث رو باز کنم. باز هم به همون ضرب المثل همیشگی میرسم که میگن هر چه بگندد نمکش میزنند وای به آن روز که بگندد نمک. این بحث های اضافه همشه به خاطر قبول نکردن آمار توسط ناظم فن بوی سایت هستش.
بعد از این پستم بیا هر چی خواستی بگو که بعید هم نیست... سعی میکنم از یک دیدگاه دیگه نگاه کنم
به شخصه زیاد با این G B حال نمیکنم و دوستان میدونن ولی تا الان ندیده بودم کسی غیر من بهش گیر بده(البته سر این قضیه دوستان بابای منو در اوردن منوو کردن تو گور)،ولی از الان به بعد میتونیم گیر دوستان رو ببینیم،قبله عالمه 2=>GBخوب Giant Bomb هم بازی رو نقد کرد و بهش 3 از 5 داد تا میانگین بازی توی متا به 84 برسه.