امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
ربطی به جيره خوری نداره کلاً طبيعت منتقد اينجوريه وقتی که انتظارا از يه بازی بالا ميره يا تبليغ زيادی روش ميشه رو کوچک ترين نکته ها ريز ميشن و حسابی خدمت بازی ميرسن!

مثل همون بلايی که سر KZ1,HS, و ... اومد!

ربطی به جيره خوری نداره کلاً طبيعت منتقد اينجوريه وقتی که انتظارا از يه بازی بالا ميره يا تبليغ زيادی روش ميشه رو کوچک ترين نکته ها ريز ميشن و حسابی خدمت بازی ميرسن!

همه ی منتقدین هم شاسگول شما فقط ادراک عجیبی داری ؟

هایپ همه رو اسیر خودش میکنه دیدشونو تغییر میده به جز شما ؟

این بلایا هم فقط سر سونی میاد ؟!

جمع کنید آقا این ارجیفو صفحه کم نیست ؟

بعضی ها که تا حالا رنگ ps3 رو ندیدن و نصف عمرشون رو صرف دیدن سریال های حبیب .. سلحشور کردن و تنها هنرشون خوردن چایی تو مراسم ختم و مسجد هست بهتره از منبر بیان پایین و تو بحثی که بهشون مربوط نیست دخالت نکنن و یه دفعه با بی ادبی پست کسی رو نقل قول نکنن و بهش توهین نکنن.

خوشحالم که اینطوری خطابم کردی .

------------------------------------------

آخرین ویرایش:

وا... اینطوری که شما میگی،بیشتر به مناطق جنگلی شبیه هست تا طبیعت منتقد. کسی که منتقد هست بازی رو میزاره کنار یه بازی هم سبک و چیزهایی که تا الان دیده.بر اساس دانسته هاش نقد میکنه. نمیاد یه غول برای خودش درست کنه بعد بکوبه و خوردش کنه. AW هم من برای خودم بزرگش کردم ولی اصل اونچیزی نبود که میخواستن،با اکثر نقدهایی که ازش خوندم هم موافقم.GT هم 2 تا نقدر بیشتر ازش نخوندم (حوصله بیشتر خوندنش رو هم ندارم-کلا سیم باز نیستم:دی)
اگه5 تا 10 تا سایت این تیریپی نمره میدادن ،حرفت درست بود ولی اصلا اینطوری نبوده

GT یه بازی شبیه ساز هست ولی چیز بزرگی نیست، اونی نبود که براش قوطی قوطی هایپ باز میکردن(همگان)- حالا هرکی میخواد خودش رو براش بکشه و براش سبد سبد میوه ببره ZzZzZz

صدرا چطور Halo : Reach تبدیل میشه Halo : Read :دی اونم بخاطر چن تا سایت به قول تو چرت گو بعد توقع داری برا این هیچ عکس العملی صورت نگیره ؟ :دی
یادته تو پروفایلم چی گفتی ؟ :دی

صدرا چطور Halo : Reach تبدیل میشه Halo : Read :دی اونم بخاطر چن تا سایت به قول تو چرت گو بعد توقع داری برا این هیچ عکس العملی صورت نگیره ؟ :دی
یادته تو پروفایلم چی گفتی ؟ :دی

اون سربحث من و بابک بود!

من حرفمو زدم و خوش بختانه تو هايپ اين بازيم دست نداشتم و چند بار اومدم گفتم انقد هايپ نديد کسی توجه نکرد.

در کل اينکه: take it easy;)

فکر نمیکنم به کسی ربط داشته باشه که هر کس چی ببینه و عقیدش چی باشه پس رعایت کن...
من با هر کس همونجوری که باهام حرف بزنه برخورد ميکنم!
وقتی اين آقا ادب نداره طبيعتاً بايد جوابش رو هم بشنوه!

این سایت مدیر داره چاله میدون نیست هر کسی هر کار خواست بکنه ! عقاید دیگران مزحکه دست شما و دوستان نیست شما باید به مدیرها اطلاع بدی اونا تصمیم میگیرن که چی کار کنن نه اینکه به چیزی گیر بدی که عقیده ی خیلی ها هست پس حدت رو حفظ کن...

من اون تيکه از پستمو پاک کردم ولی اين آقا بار چندمه داره اينجوری جواب منو ميده!

آخرین ویرایش:
بعضی از دوستان ميتونن برن مختارنامه و ملک سليمان ببينن و به پيشواز سوگواری محرم بپردازن!
فکر نمیکنم به کسی ربط داشته باشه که هر کس چی ببینه و عقیدش چی باشه پس رعایت کن...

من با هر کس همونجوری که باهام حرف بزنه برخورد ميکنم!
وقتی اين آقا ادب نداره طبيعتاً بايد جوابش رو هم بشنوه!
این سایت مدیر داره چاله میدون نیست هر کسی هر کار خواست بکنه ! عقاید دیگران مزحکه دست شما و دوستان نیست شما باید به مدیرها اطلاع بدی اونا تصمیم میگیرن که چی کار کنن نه اینکه به چیزی گیر بدی که عقیده ی خیلی ها هست پس حدت رو حفظ کن...

آخرین ویرایش:
lol فشارها زده بالا چیزی ندارن بهش گیر بدن به عقاید دوستان و سلایقشون گیر میدن
اینم نمونه ای جدید بود که بحمدالله مشاهد شد در این فروم !

به پيشواز سوگواری محرم بپردازن!

وقتی جی تی 5 ارزشش بیشتر از ماه محرم میشود !

بازه نمرات و سلیقه منتقدین و تطابق بین امتیاز ها و متن نقد واقعا عجیب ِ که من هر روز که بیشتر نقد ها رو می خونم بیشتر شاخ در میارم.

یکی میاد 6 میده، یکی میاد 10 میده ( Destructoid ) یه سری سایت معتبر مثل 1UP و GamePro و Eurogamer و Game Trailers مجله ای مثل Game Informer امتیاز 9 میدن، امتیاز 7 تا 8.5 هم که پر ِ .

شاید علت اصلی این واریانس زیاد به سبک بازی ختم بشه و همون چیزی که IGN و GS گفتند، بهترین شبیه ساز کنسولی تا الان و یه شبیه ساز 10 / 10 که در قالب یه بازی 5/10 گنجونده شده، حالا چه چیزایی باعث شده این 5/10 به وجود بیاد، میتونه مشکلات تخریب پذیری باشه، میتونه تفاوت کیفیت بین اتومبیل های بازی باشه، میتونه لودینگ های طولانی با هر چیز دیگه ای باشه، البته بازی به شدت محتواها و بخش های زیادی داره ولی خوب از اونا استفاده کافی رو نبردهف اگر یامائوچی بخش های زیادی مثل بخش Special رو توی بازی قرار میداد 100 % وضعیت امتیازها بهتر می شد.

بازه نمرات و سلیقه منتقدین و تطابق بین امتیاز ها و متن نقد واقعا عجیب ِ که من هر روز که بیشتر نقد ها رو می خونم بیشتر شاخ در میارم.

یکی میاد 6 میده، یکی میاد 10 میده ( Destructoid ) یه سری سایت معتبر مثل 1UP و GamePro و Eurogamer و Game Trailers مجله ای مثل Game Informer امتیاز 9 میدن، امتیاز 7 تا 8.5 هم که پر ِ .

شاید علت اصلی این واریانس زیاد به سبک بازی ختم بشه و همون چیزی که IGN و GS گفتند، بهترین شبیه ساز کنسولی تا الان و یه شبیه ساز 10 / 10 که در قالب یه بازی 5/10 گنجونده شده، حالا چه چیزایی باعث شده این 5/10 به وجود بیاد، میتونه مشکلات تخریب پذیری باشه، میتونه تفاوت کیفیت بین اتومبیل های بازی باشه، میتونه لودینگ های طولانی با هر چیز دیگه ای باشه، البته بازی به شدت محتواها و بخش های زیادی داره ولی خوب از اونا استفاده کافی رو نبردهف اگر یامائوچی بخش های زیادی مثل بخش Special رو توی بازی قرار میداد 100 % وضعیت امتیازها بهتر می شد.
این که برای اکثر بازی ها وجود داره!

Alan Wake هم 2 تا امتیاز 100 و 2 تا 60 داره!

Halo: Reach با وجود اینکه میانگینش بالای 90ـه، یک 50 و یک 67 داره! کلا چیز عجیبی نیست.

ببین من بعضی قسمتهای بعضی از نقد ها رو خوندم بعضی از مشکلات بازی هم تا الان ( بدون اینکه بازی کنم ) اینها هست طبق نقدها :

1. یکسان نبودن کیفیت گرافیکی بازی یعنی بعضی پیست ها خیلی زیبا طراحی شدن و کم نقص و بعضی پیستها خیلی بی جزئیات و از نسخه های قبلی انگار پرت شدن تو بازی مثل پیست مزدا ( اسمش یادم نیست دقیق ) که از GT4 وارد شده انگار ! منتهی با یسری بهبود و ...خود ماشینها هم که خب دیگه ... مشکلات سایه زنی و محیط اطراف پیستو فریم ریت بی ثبات و اسکرین تیرینگ و ... هم که هستن .

2. طراحی بد UI و روند بازی بازی که خیلی ها به چینش قسمتها انگار گله کردن و میگن بازی بصورت مدرن طراحی نشده و از این نظر چنگی به دل نمیزنه ! البته باید بیشتر بررسی کنم نقد ها رو ولی مثلاً میشه این یکسان نبودن روند بازی در لول های ابتدایی نسبت به لولهای انتهایی رو جزو طراحی بد به حساب آورد .

3. دمیج مکانیکی که نیست ( انتظارش رو توی GT4 هم داشتن اما الان تو این هم نیست ! ) دمیج ظاهری هم که باز بخاطر محدود بودنش در ابتدای بازی زیاد به چشم نیومده .

4. AI بازی رو خیلی ها بهش گیر دادن و انتقاد کردن .

5. به آسون بودن بازی اشاره کردن ، یعنی حتی در مسابقاتی که باید با یک مدل خاص شرکت کنید ( شرایط مسابقه ) شما میتونید ماشینتون رو خیلی قوی تر از سایرین بکنید و راحت مسابقه رو برنده بشید .

6. آنلاین بازی رو هم گیر دادن حالا نیمدونم مشکل چی بوده از مشکلات اولیه بخش آنلاین یا مثلاً شلوغ بودن سرور ها و یا اصلاً مشکل ساختاری ، ایناش رو نمیدونم .

اینها مشکلاتی بود که تو بعضی از نقدها دیدم ولی مثلاً در کنارش از بازی به عنوان خشن ترین و یا مثلاً نیش دار ترین شبیه ساز کنسولی یاد کردن تو بعضی از نقدها ! مثلاً تو نقد یوروگیمر و یا گیم اسپات و ... در کل فک نمیکنم سبک بازی نا آشنا باشه برای منتقدین چون این بازی سابقه 13-14 ساله داره و 3 نسخه اولش هم خیلی خوب درک شدن . ولی میشه گفت انتظار منتقدین از بازی متفاوت بوده یعنی یه کسی که تا الان همه GT ها رو بدون دمیج مکانیکی بازی کرده براش مهم نباشه بودن یا نبودنش و یا مثلاً فقط تعداد ماشینها براشون مهم باشه و نه مثلاً کیفیت ظاهری شون و ... این نکات هم بخاطر یکسان نبودن کیفیت بازی در بخش های مختلفش هست فکر میکنم . البته بازی رو خدا بخواد فردا میرسه دستم و بهتر میتونم نظر بدم !

یک مقایسه از نمرات دو بازی 3 FORZA و GT5
نمرات سمت راست مربوط به FORZA M3 و نمرات سمت چپ مربوط به GT5 است..

GT5 ========= FORZA3

Kikizo 8/10 = Kikizo 8/10
GamePro 9/10 > GamePro 8/10
Total Video Games 9/10 > Total Video Games 8/10
Metro GameCentral 8/10 = Metro GameCentral 8/10
Game Spot 8/10 < Game Spot 9.5/10
Game Revolution 9.1/10 > Game Revolution 8.3/10
Gaming Age 9.1/10 < Gaming Age 10/10
Game Informer 9/10 > Game Informer 8.5/10
1UP 9/10 < 1UP 9.1/10
Gamereactor Sweden 7/10 < Gamereactor Sweden 8/10
GameSpy 8/10 < GameSpy 9/10
GamingXP 9/10 = GamingXP 9/10
Console Monster 8/10 < Console Monster 9/10
Computer and Video Games 8/10 < Computer and Video Games 9/10
Eurogamer 9/10 = Eurogamer 9/10
Cynamite 8.5/10 < Cynamite 9/10
Edge Magazine 7/10 < Edge Magazine 9/10
Multiplayer.it 8.9/10 < Multiplayer.it 9.4/10
Vandal Online 9.5/10 > Vandal Online 9.4/10
Cheat Code Central 9.6/10 > Cheat Code Central 9.2/10
IGN 8.5/10 < IGN 9.4/10
Everyeye.it 8.7/10 < Everyeye.it 9.5/10
Meristation 9.5/10 = Meristation 9.5/10
3DJuegos 8.2/10 < 3DJuegos 9.5/10
Gameplanet 8/10 < Gameplanet 9.5/10
NZGamer 8.2/10 < NZGamer 9.6/10
Gamervision 9/10 < Gamervision 9.8/10
Destructoid 10/10 = Destructoid 10/10
VideoGamer 8/10 < VideoGamer 10/10
Games Radar (in-house) 7/10 < Games Radar (in-house) 10/10

یک مقایسه از نمرات دو بازی 3 FORZA و GT5
نمرات سمت راست مربوط به FORZA M3 و نمرات سمت چپ مربوط به GT5 است..

GT5 ========= FORZA3

Kikizo 8/10 = Kikizo 8/10
GamePro 9/10 > GamePro 8/10
Total Video Games 9/10 > Total Video Games 8/10
Metro GameCentral 8/10 = Metro GameCentral 8/10
Game Spot 8/10 < Game Spot 9.5/10
Game Revolution 9.1/10 > Game Revolution 8.3/10
Gaming Age 9.1/10 < Gaming Age 10/10
Game Informer 9/10 > Game Informer 8.5/10
1UP 9/10 < 1UP 9.1/10
Gamereactor Sweden 7/10 < Gamereactor Sweden 8/10
GameSpy 8/10 < GameSpy 9/10
GamingXP 9/10 = GamingXP 9/10
Console Monster 8/10 < Console Monster 9/10
Computer and Video Games 8/10 < Computer and Video Games 9/10
Eurogamer 9/10 = Eurogamer 9/10
Cynamite 8.5/10 < Cynamite 9/10
Edge Magazine 7/10 < Edge Magazine 9/10
Multiplayer.it 8.9/10 < Multiplayer.it 9.4/10
Vandal Online 9.5/10 > Vandal Online 9.4/10
Cheat Code Central 9.6/10 > Cheat Code Central 9.2/10
IGN 8.5/10 < IGN 9.4/10
Everyeye.it 8.7/10 < Everyeye.it 9.5/10
Meristation 9.5/10 = Meristation 9.5/10
3DJuegos 8.2/10 < 3DJuegos 9.5/10
Gameplanet 8/10 < Gameplanet 9.5/10
NZGamer 8.2/10 < NZGamer 9.6/10
Gamervision 9/10 < Gamervision 9.8/10
Destructoid 10/10 = Destructoid 10/10
VideoGamer 8/10 < VideoGamer 10/10
Games Radar (in-house) 7/10 < Games Radar (in-house) 10/10

بازی Forza3 نمراتش بهتره
ولی GT5 در لیست نا امید کننده های VGA بود
به نظرم این بازی انتظارات رو بر آورده نکرد [-x[-x

یه مشکلی که game trailers گرفته و به نظرم عاقلانه بود اینه که چرا مثلا ماشینهای قدیمی که به زور 70 تا هم نمیرن رو فول دیتیل ساختن اما یه ماشینی مثلا مثل بوگاتی مدل استاندارد هست و اصلا زحمتی براش نکشیدن!

یه مشکلی که game trailers گرفته و به نظرم عاقلانه بود اینه که چرا مثلا ماشینهای قدیمی که به زور 70 تا هم نمیرن رو فول دیتیل ساختن اما یه ماشینی مثلا مثل بوگاتی مدل استاندارد هست و اصلا زحمتی براش نکشیدن!

با پول همون ماشین های قدیمی میشه 100 تا بوگاتی خرید.... :دی

ولی بوگاتی رو درسته استاندارد ساختن ولی انصافا مثل پرمیوم ها هستش و روش بیشتر از خیلی از استاندارد ها کار کردن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or