درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
![GT5_cover.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.streetcommodores.com.au%2Fnews%2Fupload%2FGT5_cover.jpg&hash=19201cfa800f5248c5a057af96667557)
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
واقعا خودتم میفهمی چی میگی ؟!شما که نمیگی آمار غلطه پس چرا جو الکی میدی توی فروم؟ وقتی آمار درسته چه خاله قزی بگه چه سونی بگه چه یک سایت دیگه. آمار درست درسته.
شما از یک فرآیند غلط به نتیجه ی درست برسی نمیگی کار من اشتباه بوده چون نتیجه درست بوده. بدش اینه که از یک فرآیند درست به نتیجه ی غلط برسی
آمار رو دادن خود شما هم لطف فرمودید اذعان کردید همه رو از شک و ابهام خارج نمودید که این آمار غلط نیست!!!!!
مشکل حالا فن بودن اونهاست یا شما معلوم نیست!!
یه سری هایپ مثل این، شاید; هوم؟همتون چه موافق و چه مخالف تحت تاثیر Hype ـیی قرار گرفتید که بیش از اندازه بوده و این جو روانی رو به وجود آورده
--------------------------------------------------این همه امکانات از آب و هوای متغیر گرفته تا چرخه شب و روز و رالی و کارتینگ و نسکار و بدل کاری و 20 محیط مختلف و Course Maker رو ول می کنند میرند به نبود بادی تیونینگ گیر میدن ! اگر بادی تیونینگ می خواید همین الان n هزار تا بازی هست که می تونید تا خرخره ماشین ُ بچسبونید زمین و دور و برش ُ کلی کیت بچسبونید، یه سیستم بندازید، یه سندی بزارید و حال کنید دور همی، بیخیال Gran Turismo 5 بشید !
سر Alan Wake هم از این حرف ها زیاد زده شد ...بعد از حدود 20 ساعت بازی کردن از ته دل میگم واقعا این بازی فوق العادس!
مطمئنا الان چند نفر پیدا میشن که بگن پس چرا نمرش اینجوریه اونجوریه...
تا بازی نکنین درک نمیکنین.انقدر وسیعه که این ایرادات توش گم میشه!
حالا هی عکس بزارین که فلان ماشین گرافیکش خرابه و ....
ضمنا اونایی هم که پست های تیکه دارو مطلکی میفرستن و تو امضاهاشون بازی رو به سخره گرفتن بدون شک عقده های وسیعی تو وجودشون نهفته!:dیه وقت فکر نکن بچه ها چیزه دیگه ای برداشت میکنن!:d
من برم بازی کنم برگشتم تاپیک زیر صفحه 40 نباشه ها...!:d
واقعا خودتم میفهمی چی میگی ؟!
وقتی میگم " من نمیگم این امار غلطه" یعنی واقعا هیچ اطلاعی ندارم چه من چه شما چه خاله قزی چه سایت های فن بازی هیچ اطلاعی ندارن ! واقعا درک این موضوع این قدر سخته ؟! بر پایه ی چه اصولی میشه به این امار استناد کرد؟! چه سریع نتیجه میگیرن که امار درسته اونم از روی حرف های من ! (البته حرف من رو هم واقعا درک نکردی وگرنه این طور جواب نمیدادی) مگه حرف های من وحی منزله ؟! این موضوع واسه همه صدق میکنه ! باید صبر کرد تا میزان فروش رسمی اعلام بشه ! دیگه واضح تر از این نمیتونم توضیح بدم تا یکی این موضوع رو درک کنه...!
کسی با شیفت حال نمی کنه , ما داریم Forza بازی می کنیم ...شما برو شیفت بازی کن خوش باش . با اینکه بازیرو نخریدم اما یه 2 ساعتی بازی کردم واسه-ی من یکی فوق العاده بود
ok حله.کسی مشکی با صحبت های شما نداره موضوع اینه که اینجا نه تاپیک مقایسه جی تی با فورزاست نه با شیفت و نه تاپیک ابراز علاقتون به هر بازی که دوست دارین.با فورزا حال میکنین خوب خوش به حالتون برید بازی کنین اینجا چیکار میکنین!کسی با شیفت حال نمی کنه , ما داریم Forza بازی می کنیم ...
بعضی از این فن های بازی طوری حرف می زنن آدم خندش میگیره ...
همه جا دارن می گن دمیج مکانیکی نداره , بعد شما می گی من دارم با بازی کلی حال می کنم , آره منم با خیلی چیزها حال می کنم . بحث سره این هست که در این نسل دمیج مکانیکی جزء واجبات یک بازی سیمولیت هست که نمیشه با گذاشتم 1000 خورده ای ماشین این نقص جبران بشه ...
این چه برای من که دستم به PS3 نرسیده و چه برای کسی که ادعای داشتن GT5 می کنه واقعیت داره ...
من که از خیلی وقت پیش پول یک کنسول و فرمون و بازی برای خودم کنار گذاشته بودم تا بازیو بر اساس هایپ های صورت گرفته در بازی سنتر بخرم با دیدن این اشکالات و امتیازات از این کار پشیمون شدم . همون 500 ماشین با 100 پیست برای من کافیه .
من به هیچ عنوان قصد کوبیدن این بازی ندارم , gt5 بازی بزرگیه ولی با وجود رنگ و لعاب بهتر هنوز Forza یک چیز دیگست (نظر شخصیمه ) چون اون چیز هایی که از یک بازی سیمولیشن می خوام تماما در Forza وجود داره ...
این و خودم هم می دونم , اینجا جای امتیازات و نمرات سایتها و مجله هاست ...ok حله.کسی مشکی با صحبت های شما نداره موضوع اینه که اینجا نه تاپیک مقایسه جی تی با فورزاست نه با شیفت و نه تاپیک ابراز علاقتون به هر بازی که دوست دارین.با فورزا حال میکنین خوب خوش به حالتون برید بازی کنین اینجا چیکار میکنین!