امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
خب من نگفتم نقد GS دیگه فصل الخطاب ـه که ! گفتم 3 تا Emblem منفی بی سابقه هستش از طرف GS برای یه بازی بزرگ . حالا ممکنه GS تو نقدش هر چیزی گفته باشه ! هر چند که خب واقعی ترین بودن لزوما دلیل برای برتر بودن نیست . خواستم تفاوت کیفیت دو تا بازی Operation Flashpoint با COD رو مثال بزنم که به نظرم رسید زیاد جور در نمیاد این مثال ... ! اما خب این که من از یه قسمت نقد GS که همون Emblem ها تو پستم استفاده کردم , دلیل نمیشه سطر به سر نقد این سایت رو قبول داشته باشم . دقیقا همونطور که خودت جمله ی IGN که گفته " Gran Turismo 5 is a 10/10 simulator " رو قبول داری اما wrapped up in a 5/10 game رو نه ... !
اول سلام!:d
من نمیخواستم دیگه این جا پست بدم ولی خب این حرفت خیلی آدمو قلقلک میده!
کلا همه فن ها اینطورین!از یه نقد به این مهمی یه پارتشو میاری ضمیمه میکنی به حرفات میگی هه هه هه ببین طرف راجب بازی چی گفته قبولش دارم!بعد از همون نقد 2 خط اینورتر یه چیزی گفته که جناب عالی میگی نه قبولش ندارم غلطه! چون هضمش سخته نه!؟
به این میگن ترکیدن پارادوکس!:d
منم درک میکنم که چه شما چه چندنفر دیگه دوست دارین کاملا بازی چپه شده به نظر بیاد! ولی خوب خوشبختانه اینجوری نیست.:d

اینهم عکس یک منتقد:

25120105493179183989.jpg

همه سر Prologue گفتن آقا در دهنت رو ببند این بازی مقدمه‌یه ارزونه و و و و...
و یک عده گفتن این بازی چون 5 ساله روش کار میشه خیلی باید تهش باشه و باید عالم و آدم بهش 10/10 بدن.
در حالی که این 5 سال مسلما برای گسترش بازی نبوده و تحت تشنجهایی که بر ناشرین و واسطه ها و حقوق کپی رایت بوده هی به هی به تاخیر میفتاده.

GameSpot امتیاز 8 داده؟:-/
من واقعا از بازی با این امتیاز نا امید شدم.
با این همه تاخیر این امتیاز اصلا در شان سونی و GT نبود.
می تونم بگم به نوعی سونی به شعور بازیبازها توهین کرده.)x

GameSpot امتیاز 8 داده؟:-/
من واقعا از بازی با این امتیاز نا امید شدم.
با این همه تاخیر این امتیاز اصلا در شان سونی و GT نبود.
می تونم بگم به نوعی سونی به شعور بازیبازها توهین کرده.)x

نه بابا بازی برای فن هاش کاملا قابل قبول بوده و دارن لذت میبرن :|

در جواب شما دوست گرامی.
چقدر غافلگیر شدم واقعا با دیدن این فروش . حالا اصلا میگیم واقعا بازی این فروش رو داشته حتما انتظار همچین فروشی رو نداشتین با سابقه ی این بازی و این همه تبلیغات و هایپینگ پیرامون بازی ! متعجب گشتیم بسی .
در ضمن این چه ربطی به پست من داره ؟ مگه من حرفی از فروش زدم ؟ گفتم فن های بازی دارن لذت میبرن از بازی . شما مگه لذت نمیبری ؟

آخرین ویرایش:
من چیزیو کتمان نمیکنم! کم کاریه بازیسازان و اینکه سبک بازیرو از اون حالت زیبای gt4 درآوردن و طوری کردن که نوب ها هم بتونن بازی کنن و...
اما اینو نمیفهمم که این ترولر های عزیز که اکثرا هم فن 360 هستن چی میگن؟
آقا بازیو دوست نداری ازش بدت میاد خوب نخرش! برو بشین فورتزا بازی کن حالشو ببر! بشین شکل درست کن بنداز رو ماشینت به همه اعضای خانوادت هم نشون بده حالیشو ببر! چرا انگشتان مبارک رو خسته میکنید و مارو از جهل و نادانی در میآرید؟

• Like
Reactions: 浪人
فنبویی بدیش همینه !
هردوطرف زیاده روی میکنن و اصل ماجرا معلوم نمیشه
GT5 نه اونقدری که فن های فورزا میگن افتضاحه (که دلیل کارشون روشنه) نه اونقدری که فن های بازی میگن شاهکاره (که اونهام دلیل روشن خودشونو دارن)
دلیل روشن هردوشون هم دعواها و بحثهای بی ارزش و بچگانه ی فنبویانشونه !
فن های بازی اکثرا ناراضی نیستن فقط کافیه به تفاوت بزرگی که بین GT2 تا GT3 بود (یک نسل) توجه کنن و حالا تفاوت GT4 با GT5 (یه نسل دیگه) تا واقعا مساله رو درک کنن .
اصل ماجرا رو میشه از میانگین نمرات متوجه شد و سایتهای مهم مثل GS , IGN , Edge هم تقریبا یک نظر رو دادن !
بازی در یک کلام در حد 5 سال انتظار نبود ....

آخرین ویرایش:
اه بسه ديگه بابا فورتزا هم خز كردين رفت
gt 5 هم در حد انتظار نبوده اما مسلما بازي خوبي هست 35 صفحه متلك و فن بازي سر يه سري چيزهاي مشخص

نه بابا بازی برای فن هاش کاملا قابل قبول بوده و دارن لذت میبرن :|
در جواب شما دوست گرامی.
GT5 has sold over 2.4 million copies during its first 4 days

One of the biggest names in gaming history and the most popular racing game ever made, has managed to sell over 2.4 million copies during its first 4 days. Considering that an unprecedented 1.5 million were copies pre-ordered in Europe alone.

This makes Granturismo 5 one of the biggest title generators in gaming history and the fastest selling racing game in this generation.

87396217.png

spain0.png

germany01.png

francet.png

حالا اون شکلک :| رو به این شکلک تغییر بده ===> :praying:

آخرین ویرایش:
تا صبح قیامت هم اینجا بزنید تو سر و کله هم و شکلک در بیارید و قرمه سبزی و قیمه پخش کنید که من حرفم یکیه و خدا بهم نزدیکه و اینا هیچی توفیری نخواهد کرد. همتون چه موافق و چه مخالف تحت تاثیر Hype ـیی قرار گرفتید که بیش از اندازه بوده و این جو روانی رو به وجود آورده طوری که به وضوج روی نمرات هم تاثیر گذاشته، پیشنهاد می کنم برای اینکه متوجه منظور من بشید نقد ها رو بخونید و بعد با امتیاز نهایی منتقد وفق بدید و نتیجه گیری کنید.

حالا هی اینجا صفحات رو جلو ببرید، یه سری دیگه ام غرق GT5 شدند دیگه نمیتونند ولش کنن، ما که Gaming رو گذاشته بودیم کنار، وقت نمی کنیم غذا بخوریم و سر کار بریم، یه گوشه هم نشستیم نگاه کنیم با ایمان به شعار کاربر کمتر، انجمن بهتر ...

go on

اقا من به عنوان يك بي طرف ميگم كه GT بيش از حد گنده برداشت و هي گفت فلانه و پشملانه و توقع هم رو حتي كسايي كه مثل من براي بازي كردن اين بازي بايد برن كلوپ بازي كنن بالا برد..البته اگه اسم GT روي اين بازي نبود قطعا همه ميگفتن چه نمرات بالايي و چه بازي عالي ولي چون همچين اسمي رو يدك ميكشه پس بايد گفت كه اين شماره از GT با كله خورد زمين:d

مشکل فقط اینه که سونی اعلام کنه دیگه!؟

نه باید خاله قزی اعلام کنه !! من نمیگم این امار غلطه ولی اخه امار فروش رو چه به سایت فن ! باید سونی یا شرکت سازنده اعلام کنه دیگه...

شما که نمیگی آمار غلطه پس چرا جو الکی میدی توی فروم؟ وقتی آمار درسته چه خاله قزی بگه چه سونی بگه چه یک سایت دیگه. آمار درست درسته.
شما از یک فرآیند غلط به نتیجه ی درست برسی نمیگی کار من اشتباه بوده چون نتیجه درست بوده. بدش اینه که از یک فرآیند درست به نتیجه ی غلط برسی
آمار رو دادن خود شما هم لطف فرمودید اذعان کردید همه رو از شک و ابهام خارج نمودید که این آمار غلط نیست!!!!!
مشکل حالا فن بودن اونهاست یا شما معلوم نیست!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or