درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اول سلام!:dخب من نگفتم نقد GS دیگه فصل الخطاب ـه که ! گفتم 3 تا Emblem منفی بی سابقه هستش از طرف GS برای یه بازی بزرگ . حالا ممکنه GS تو نقدش هر چیزی گفته باشه ! هر چند که خب واقعی ترین بودن لزوما دلیل برای برتر بودن نیست . خواستم تفاوت کیفیت دو تا بازی Operation Flashpoint با COD رو مثال بزنم که به نظرم رسید زیاد جور در نمیاد این مثال ... ! اما خب این که من از یه قسمت نقد GS که همون Emblem ها تو پستم استفاده کردم , دلیل نمیشه سطر به سر نقد این سایت رو قبول داشته باشم . دقیقا همونطور که خودت جمله ی IGN که گفته " Gran Turismo 5 is a 10/10 simulator " رو قبول داری اما wrapped up in a 5/10 game رو نه ... !
GameSpot امتیاز 8 داده؟
من واقعا از بازی با این امتیاز نا امید شدم.
با این همه تاخیر این امتیاز اصلا در شان سونی و GT نبود.
می تونم بگم به نوعی سونی به شعور بازیبازها توهین کرده.)x
چقدر غافلگیر شدم واقعا با دیدن این فروش . حالا اصلا میگیم واقعا بازی این فروش رو داشته حتما انتظار همچین فروشی رو نداشتین با سابقه ی این بازی و این همه تبلیغات و هایپینگ پیرامون بازی ! متعجب گشتیم بسی .در جواب شما دوست گرامی.
در جواب شما دوست گرامی.نه بابا بازی برای فن هاش کاملا قابل قبول بوده و دارن لذت میبرن