درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
این چند تا برای من جالبه
PlayStation LifeStyle 10/10
PSX Extreme 9.9/10
Playstation Universe 9/10
OPM هم که نمره نداد
واقعا آدم لذت میبره این حمایت ها رو میبینه...
عذر بدتر از گناه...دلیل از این بدتر گیر نیاوردی؟!چون که نصب Forza 3 پنجاه دقیقه طول نمیکشید.
1000 نه و 1032..آره؟! چطور تا قبل از این که قضیه ی ماشین های استاندارد پیش بیاد یکی از مزیت های این ابر بازی 1000 تا ماشینش بود در حالی که Forza ـی بیچاره همش 400 تا داشت ولی الان 222 تا تا آخر بازی کافیه؟!
شمایی که از "عقل" استفاده میکنید هنوز هم دیر نیست چندتا پیش بینی بکنید تا نشانه های این "عقل" شما برای ما هم اشکار بشه.برای پیش بینی چنین چیزی نباید نوستراداموس بود فقط کافیه یکم از عقل استفاده کرد.
شما هم اگه مشکل بینایی نداشته باشی میبینی که منظورمو رسوندم که نیازی نیست چیزی بگی و توی پرانتز ماست مالیش کنی.شما اگر چشم داشته باشی می خونی که داخل پرانتر چی نوشتم. لازم نیست موتور داغ کنی.
حاصلات فکر کردن شما اینه؟!:کمی فکر کنید می فهمید منظورمو. اگر هم نتونستید فکر کنید میتونید برید ویدئوهاش رو ببینید. چند صفحه قبل هم دوستان لینک هایی گذاشته بودن از این مورد.
اما عین بنز موتورش داره کار میکنه.
اریا جان این هم از فرموده های IGN (که اینجا نقدش رو خیلی قبول دارند.)در مورد بحث شبیه سازیالبته همون GS گفته GT5 واقعی ترین شبیه ساز رانندگی در کنسولها هست. پس دیگه بحثی نکنیم راجع به واقعی تر بودن شبیه سازی توی Forza و GT ؟! :biggrin1:
This is simultaneously the most accessible GT game yet and the most uncompromisingly realistic driving game on a console to date.
Gran Turismo 5 is a 10/10 simulator wrapped up in a 5/10 game
آقای عزیز برادر بدون تکلیف! شما انگار توی جیب سازنده های بازی بودی که اینطوری با جزئیات کامل از روند کارشون توی این 5 سال صحبت میکنی.واقعا دوست داری از یه بازی انحصاری حمایت الکی بشه ؟
تو 5 سال میشه برج ساخت و یک عمری هست واسه خودش اینکه میگن 5 سال کاملا غیر قابل باور هستش . 5 سال میدونید یعنی چقدر ؟ اینها 1 ماشین میساختن کارو تعطیل میکردن سال بعدش میومدن دوباره چندتا میساختن و میرفتن و حالا میان میگن ما 5 سال داشتیم رو این بازی کار میکردیم که ارزش خودشون رو بالا ببرن . جمعش کتید بابا
اگر واقعا برای این بازی 5 سال وقت صرف شده پس باید گفت سازنده های GT5 بدترین بازی سازهای دنیا هستن که تو 5 سال همچین چیزی رو دادن بیرون
در مورد Alone awake هم همینطور
شما فکر کنم از کسانی بودی که واسه بازی های مشابه روی 360 میگفتی نمرات مهم نیست درسته!؟دوستان , خواهشا خودتون رو گول نزنید ! 3 تا Emblem منفی از GS گرفتن ( و فقط 3 تا Emblem مثبت ! ) برای یه بازی در حد و اندازه های GT یعنی فاجعه ! حتی Alan Wake هم که تو این سایت زیر پای فن های سونی رسما له شد , 7 تا Emblem مثبت از گیم اسپات گرفت بدون اینکه یدونه منفی بگیره !
امتیاز GS به نوعی به تمام این بحث ها خاتمه داد . دیگه الان هم فن های بازی میدونن بازی عملکردش چطوری بوده هم دشمناش ! از اینجا به بعد تاپیک فقط صرف این میشه که دشمن های GT سعی دارن بازی رو کوچیک تر از اونی که هست نشون بدن و فن هاش هم می خوان بزرگنمایی کنن و حرف این همه منتقد رو زیر سوال ببرن .
Update: The review has been updated with Kazunori Yamauchi's confirmation that there is no mechanical damage in the current version of the game.
بله درسته دمیج مکانیکی فعلا توی بازی وجود نداره.
خود یامائوچی هم گفته با اپدیتی در همین ماه به بازی اضافه میشه.
بله درسته دمیج مکانیکی فعلا توی بازی وجود نداره.autoblog -/-
این سایت در باره خودرو هست و نمره هم نداده ! ولی تو قسمت انتهای نقدش گفته :
که یعنی دمیج مکانیکی فعلاً در بازی جایی نداره ! و بعداً و تو آپدیت اضافه میشه !
منظور فردین هم همین بود « موتورش مثل بنز کار میکنه » و شما متوجه نشدین !
من حرف ایشون رو متوجه شدم، ایرادم به خود جمله ی « موتورش مثل بنز کار میکنه » بود.خوب فردین هم همینو میگفت شما اون جوری جوابشو دادی.
خوب فردین هم همینو میگفت شما اون جوری جوابشو دادی.بله درسته دمیج مکانیکی فعلا توی بازی وجود نداره.
خود یامائوچی هم گفته با اپدیتی در همین ماه به بازی اضافه میشه.
این کجاش عذر بدتر از گناهه؟!عذر بدتر از گناه...دلیل از این بدتر گیر نیاوردی؟!
OMG! واقعا منو از گمراهی نجات دادی! الان به دلیل این چند تا ماشین تمام حرف های من کاملا باطله. ( کاملا مشخصه که حرفی نداری که بزنی)1000 نه و 1032..
این ابر بازی همچنان 1032 ماشین داره و همشون هم قابل استفاده.
یعنی واقعا اینقدر سخته که پیش بینی کنیم یه بازی با محبوبیت GT ممکنه یکی دو میلیون نفر همزمان به سرور هاش وارد بشن؟شمایی که از "عقل" استفاده میکنید هنوز هم دیر نیست چندتا پیش بینی بکنید تا نشانه های این "عقل" شما برای ما هم اشکار بشه.
اشتباه گرفتی قربان ... ! همیشه و همه جا گفتم که دو عامل میانگین امتیازات و میزان فروش وقتی با هم ترکیب بشن میتونن ملاک خوبی واسه سنجش یه بازی باشن .شما فکر کنم از کسانی بودی که واسه بازی های مشابه روی 360 میگفتی نمرات مهم نیست درسته!؟
باور کن اصلا حرفت ربطی به حرف من نداره ... ! یعنی نمیدونم چرا عادت کردی میای حرفی که مثلا کسی در مورد چیزی میزنه رو قبول می کنی ( یه پوینت میدی به طرف مقابل ) و در عوض با مطرح کردن یه سوال با استفاده از همون نظر طرف مقابل پوینت رو پس می گیری ... !البته همون GS گفته GT5 واقعی ترین شبیه ساز رانندگی در کنسولها هست. پس دیگه بحثی نکنیم راجع به واقعی تر بودن شبیه سازی توی Forza و GT ؟! :biggrin1:
This is simultaneously the most accessible GT game yet and the most uncompromisingly realistic driving game on a console to date.