امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
خدا رو شکر GS هم نمره داد. خواهشا دیگه کسی سر اینکه چقدر بده این بازی و اشغاله بحث نکنه هر کی زورش میرسه و دوست داره که بازی رو میخره و حالش رو میبره هر کیم نمیتونه بخره و یا خوشش نمیاد میتونه بره سر کوچه تیله بازی کنه . وسلام .

این چند تا برای من جالبه:دی

PlayStation LifeStyle 10/10
PSX Extreme 9.9/10
Playstation Universe 9/10
OPM هم که نمره نداد:دی

واقعا آدم لذت میبره این حمایت ها رو میبینه...:x

واقعا دوست داری از یه بازی انحصاری حمایت الکی بشه ؟
تو 5 سال میشه برج ساخت و یک عمری هست واسه خودش اینکه میگن 5 سال کاملا غیر قابل باور هستش . 5 سال میدونید یعنی چقدر ؟ اینها 1 ماشین میساختن کارو تعطیل میکردن سال بعدش میومدن دوباره چندتا میساختن و میرفتن و حالا میان میگن ما 5 سال داشتیم رو این بازی کار میکردیم که ارزش خودشون رو بالا ببرن . جمعش کتید بابا

اگر واقعا برای این بازی 5 سال وقت صرف شده پس باید گفت سازنده های GT5 بدترین بازی سازهای دنیا هستن که تو 5 سال همچین چیزی رو دادن بیرون
در مورد Alone awake هم همینطور

چون که نصب Forza 3 پنجاه دقیقه طول نمیکشید.
عذر بدتر از گناه...دلیل از این بدتر گیر نیاوردی؟!
آره؟! چطور تا قبل از این که قضیه ی ماشین های استاندارد پیش بیاد یکی از مزیت های این ابر بازی 1000 تا ماشینش بود در حالی که Forza ـی بیچاره همش 400 تا داشت ولی الان 222 تا تا آخر بازی کافیه؟!
1000 نه و 1032..
این ابر بازی همچنان 1032 ماشین داره و همشون هم قابل استفاده.
برای پیش بینی چنین چیزی نباید نوستراداموس بود فقط کافیه یکم از عقل استفاده کرد.
شمایی که از "عقل" استفاده میکنید هنوز هم دیر نیست چندتا پیش بینی بکنید تا نشانه های این "عقل" شما برای ما هم اشکار بشه.
شما اگر چشم داشته باشی می خونی که داخل پرانتر چی نوشتم. لازم نیست موتور داغ کنی.
شما هم اگه مشکل بینایی نداشته باشی میبینی که منظورمو رسوندم که نیازی نیست چیزی بگی و توی پرانتز ماست مالیش کنی.
کاملا مشخصه کی داغ کرده، از بس عقده خالی کردید دل و رودتون هم باهاش ریخته تو تاپیک.
کمی فکر کنید می فهمید منظورمو. اگر هم نتونستید فکر کنید میتونید برید ویدئوهاش رو ببینید. چند صفحه قبل هم دوستان لینک هایی گذاشته بودن از این مورد.
حاصلات فکر کردن شما اینه؟!:)):
اما عین بنز موتورش داره کار میکنه.
البته همون GS گفته GT5 واقعی ترین شبیه ساز رانندگی در کنسولها هست. پس دیگه بحثی نکنیم راجع به واقعی تر بودن شبیه سازی توی Forza و GT ؟! :biggrin1:
This is simultaneously the most accessible GT game yet and the most uncompromisingly realistic driving game on a console to date.
اریا جان این هم از فرموده های IGN (که اینجا نقدش رو خیلی قبول دارند.)در مورد بحث شبیه سازی
Gran Turismo 5 is a 10/10 simulator wrapped up in a 5/10 game

آخرین ویرایش:
واقعا دوست داری از یه بازی انحصاری حمایت الکی بشه ؟
تو 5 سال میشه برج ساخت و یک عمری هست واسه خودش اینکه میگن 5 سال کاملا غیر قابل باور هستش . 5 سال میدونید یعنی چقدر ؟ اینها 1 ماشین میساختن کارو تعطیل میکردن سال بعدش میومدن دوباره چندتا میساختن و میرفتن و حالا میان میگن ما 5 سال داشتیم رو این بازی کار میکردیم که ارزش خودشون رو بالا ببرن . جمعش کتید بابا

اگر واقعا برای این بازی 5 سال وقت صرف شده پس باید گفت سازنده های GT5 بدترین بازی سازهای دنیا هستن که تو 5 سال همچین چیزی رو دادن بیرون
در مورد Alone awake هم همینطور
آقای عزیز برادر بدون تکلیف! شما انگار توی جیب سازنده های بازی بودی که اینطوری با جزئیات کامل از روند کارشون توی این 5 سال صحبت میکنی.
چنان میگی بعد از 5 سال چنین چیزی ساختن !! میشه بگی چه چیزی؟ شما اصلاً بلوری بازی رو از نزدیک دیدی؟ اصلاً میدونی GT چیه؟
چه چیزی میخواستی ببینی که ندیدی!؟
-------------------
برادر عزیز ناظم محترم سایت فردین خان جوابت رو بچه ها دادن که به تلفظ گیر داده بودی. در جواب شما که مثل تازه به دوران رسیده ها به مسائل پیش پا افتاده گیر میدی خود زد بازی جواب میده:
شما میگی Speaking Farsi برام خیلی سخته I know that ولی بهم بگو چجوری رفته اون لهجه ی عالی آمریکایی توی کله ی خالی آریایی!!
حالا اگه گیرتون سوزنتون از لهجه رها شده برید بقیشو بخونید!
در مورد نظرات فوق قشنگ دیگه هم که دادید. برو اول بازی کن بعد بیا نظر بده. برای کسی که بازی رو انجام نداده هر چقدر سوره ی یاسین بخونی جوابگو نیست...

دوستان , خواهشا خودتون رو گول نزنید ! 3 تا Emblem منفی از GS گرفتن ( و فقط 3 تا Emblem مثبت ! ) برای یه بازی در حد و اندازه های GT یعنی فاجعه ! حتی Alan Wake هم که تو این سایت زیر پای فن های سونی رسما له شد , 7 تا Emblem مثبت از گیم اسپات گرفت بدون اینکه یدونه منفی بگیره !

امتیاز GS به نوعی به تمام این بحث ها خاتمه داد . دیگه الان هم فن های بازی میدونن بازی عملکردش چطوری بوده هم دشمناش ! از اینجا به بعد تاپیک فقط صرف این میشه که دشمن های GT سعی دارن بازی رو کوچیک تر از اونی که هست نشون بدن و فن هاش هم می خوان بزرگنمایی کنن و حرف این همه منتقد رو زیر سوال ببرن .
شما فکر کنم از کسانی بودی که واسه بازی های مشابه روی 360 میگفتی نمرات مهم نیست درسته!؟
تیکه دوم صحبت هات رو هم اینطور میشه جواب داد. اگر فن های مایکروسافت نریزن اینجا خودشون رو تخلیه ی روحی نکن یک فن سونی این طرفا نمیاد. چرا؟ چون همه مشغول بازی هستند و دارن لذتشون رو میبرن. یه عده بیکار میان نظرات قشنگ میدن خب یکی که طرفدار بازیه نمیتونه ساکت بشینه و درگیری و اسپم ها مختلف به وجود میاد.
البته به نظر من این تاپیک تاپیک خوبیه چون خیلی ها انرژیشونو به این روش هدر میدن و به کارهای انحرافی کشیده نمیشن !!! لــــــــــــــــــــــــول
برخی ارسال ها از برخی کاربران رنگی و غیر رنگی رو میخونم به بالغ بودنشون شک میکنم!

• Like
Reactions: mehdihoo and u.s.a
جالبه ترين نكته توي نقد gs فقط براي من اين بود كه هيچ مدال گرافيكي به بازي نداده يادش بخير يه تاپيك بود كه كدوم بازي بهترين گرافيك خواهد شد gt5 بيشترين راي رو اورد هر چي من و چنتا از دوستان دليل اورديم كه بازي گرافيك بالاترم هست هيچ كس قبول نكرد اميدوارم ديگه الان ثابت شده باشه

• Like
Reactions: SHePArd
autoblog -/-

این سایت در باره خودرو هست و نمره هم نداده ! ولی تو قسمت انتهای نقدش گفته :

Update: The review has been updated with Kazunori Yamauchi's confirmation that there is no mechanical damage in the current version of the game.

که یعنی دمیج مکانیکی فعلاً در بازی جایی نداره ! و بعداً و تو آپدیت اضافه میشه !

بله درسته دمیج مکانیکی فعلا توی بازی وجود نداره.
خود یامائوچی هم گفته با اپدیتی در همین ماه به بازی اضافه میشه.

منظور فردین هم همین بود « موتورش مثل بنز کار میکنه » و شما متوجه نشدین !

آخرین ویرایش:
autoblog -/-

این سایت در باره خودرو هست و نمره هم نداده ! ولی تو قسمت انتهای نقدش گفته :

که یعنی دمیج مکانیکی فعلاً در بازی جایی نداره ! و بعداً و تو آپدیت اضافه میشه !
بله درسته دمیج مکانیکی فعلا توی بازی وجود نداره.
خود یامائوچی هم گفته با اپدیتی در همین ماه به بازی اضافه میشه.
منظور فردین هم همین بود « موتورش مثل بنز کار میکنه » و شما متوجه نشدین !
خوب فردین هم همینو میگفت شما اون جوری جوابشو دادی.
من حرف ایشون رو متوجه شدم، ایرادم به خود جمله ی « موتورش مثل بنز کار میکنه » بود.

آخرین ویرایش:
عذر بدتر از گناه...دلیل از این بدتر گیر نیاوردی؟!
این کجاش عذر بدتر از گناهه؟!
حرف شما مثل این میمونه که بگیم یک بازی که زمان لودینگش خیلی طولانیه اصلا ایرادی نداره چون بقیه ی بازی ها هم لودینگ دارن.
1000 نه و 1032..
این ابر بازی همچنان 1032 ماشین داره و همشون هم قابل استفاده.
OMG! واقعا منو از گمراهی نجات دادی! الان به دلیل این چند تا ماشین تمام حرف های من کاملا باطله. ( کاملا مشخصه که حرفی نداری که بزنی)
(در ضمن شما که اینقدر به دقت تا صدم اعشار علاقه داری باید بدونی که این بازی 1031 ی ماشین داره نه 1032 تا:) )
شمایی که از "عقل" استفاده میکنید هنوز هم دیر نیست چندتا پیش بینی بکنید تا نشانه های این "عقل" شما برای ما هم اشکار بشه.
یعنی واقعا اینقدر سخته که پیش بینی کنیم یه بازی با محبوبیت GT ممکنه یکی دو میلیون نفر همزمان به سرور هاش وارد بشن؟

در مورد اون دمیج مکانیکی هم که خود یامائوچی اومد گفت که با آپدیت اضافه میشه البته احتمالا برای این حرف از مایکروسافت پول گرفته یا شایدم زیر شکنجه مجبور به اعتراف شده.

خوب پيش بينيم درست از آب در اومد ميآنگين 87 شد اونم سر ايرادای من در آوردی و تاخير های مزخرف که انتظارات رو بالا برد!

من هنوز بازی رو نخريدم چون از کار زندگی ميترسم بيفتم :دی

شما فکر کنم از کسانی بودی که واسه بازی های مشابه روی 360 میگفتی نمرات مهم نیست درسته!؟
اشتباه گرفتی قربان ... ! :دی همیشه و همه جا گفتم که دو عامل میانگین امتیازات و میزان فروش وقتی با هم ترکیب بشن میتونن ملاک خوبی واسه سنجش یه بازی باشن .
البته همون GS گفته GT5 واقعی ترین شبیه ساز رانندگی در کنسولها هست. پس دیگه بحثی نکنیم راجع به واقعی تر بودن شبیه سازی توی Forza و GT ؟! :biggrin1:
This is simultaneously the most accessible GT game yet and the most uncompromisingly realistic driving game on a console to date.
باور کن اصلا حرفت ربطی به حرف من نداره ... ! :دی یعنی نمیدونم چرا عادت کردی میای حرفی که مثلا کسی در مورد چیزی میزنه رو قبول می کنی ( یه پوینت میدی به طرف مقابل ) و در عوض با مطرح کردن یه سوال با استفاده از همون نظر طرف مقابل پوینت رو پس می گیری ... ! :دی

خب من نگفتم نقد GS دیگه فصل الخطاب ـه که ! گفتم 3 تا Emblem منفی بی سابقه هستش از طرف GS برای یه بازی بزرگ . حالا ممکنه GS تو نقدش هر چیزی گفته باشه ! هر چند که خب واقعی ترین بودن لزوما دلیل برای برتر بودن نیست . خواستم تفاوت کیفیت دو تا بازی Operation Flashpoint با COD رو مثال بزنم که به نظرم رسید زیاد جور در نمیاد این مثال ... ! اما خب این که من از یه قسمت نقد GS که همون Emblem ها تو پستم استفاده کردم , دلیل نمیشه سطر به سر نقد این سایت رو قبول داشته باشم . دقیقا همونطور که خودت جمله ی IGN که گفته " Gran Turismo 5 is a 10/10 simulator " رو قبول داری اما wrapped up in a 5/10 game رو نه ... !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or