امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
Quality of visuals is wildly inconsistent
Outdated and impractical online lobby system
Too easy to win early races simply by entering in a powerful car
مثل اینکه انقدر این قضیه بزرگ بوده که جزو نکات بسیار منفی gs هم شده

الان منتظر کسانی هستم که میگفتن IGN قاط زده کلا و هیچ کس به پای GS نمیرسه. :دی تنها روزنه امیدتون هم که اینطوری شد :دی حالا بیاید GS هم زیر سوال ببرید :دی

خب با این امتیاز معلومه بازی اصلا در حدی که انتظار میرفت نیست !

خب اینم از امتیاز GS جونتون... منتظر زیر سوال بردن این سایت هم هستیم.
شما کلا از اینهمه فنبوی بازی خسته نمیشی نه ؟!
کل این 30 صفحه کارت همین بوده !
من که چیز بدی نگفتم، آخه GS تا قبل از این امتیاز بهترین و باشعورترین و فهیم ترین سایت گیم بود، میخوام ببینم بازم همون سایت قبلی میمونه یا نه.
قصاص قبل از جنایت میکنی ؟
مطمئن باش اینکه GS بهترین و باشعورترین و فهیم ترین سایت گیمه با حرف عده ای زیر سوال نمیره !

آخرین ویرایش:
امتیازات اخیر بازی:
Capsule Computers: 9/10
Eurogamer Denmark: 8/10
JPS: 4/5
MMGN: 8.8/10
GameGen: 4.5/5

========
@Reza Razor
من که چیز بدی نگفتم، آخه GS تا قبل از این امتیاز بهترین و باشعورترین و فهیم ترین سایت گیم بود، میخوام ببینم بازم همون سایت قبلی میمونه یا نه.

مزاح بود ، bro !!!

پ.ن : شکلک هم که گذاشتم !

آها ! :دی ولی جدی اگه میدونی چقدر لول داره بگو ! شاید لول های آخر چیزهای بهتری هم ازاد شه ! :d

الان منتظر کسانی هستم که میگفتن IGN قاط زده کلا و هیچ کس به پای GS نمیرسه. :دی تنها روزنه امیدتون هم که اینطوری شد :دی حالا بیاید GS هم زیر سوال ببرید :دی

الان حال میده مثلاً Edge به بازی بده 9 تا بشه قبله عالم ! :دی

من همچنان که ارسال ها رو میخونم به این نکته بیشتر پی میبرم که هدف شما کاربران عزیز فن های عزیز چیزی جز تخریب بازی نیست. هیچ هدف دیگه ای ندارید.
یکی میاد میگه من فن نیستم من دارم به خاطر رضای خدا صحبت میکنم
یکی میگه فقط خواستیم شفاف سازی کنیم! یکی یک چیز دیگه میگه.
حرف دلتون رو بزنید. بگید فن مایکروسافت هستیم. اومدیم وجه ی بازی رو خراب کنیم بریم با بقیه بگیم بخندیم. خب بخندید خنده بر هر درد بی درمانی که از هول و ولای GT5 به دلتون افتاده دواست اما دیگه شخصیت نمایی که نکنید!
جالبه که اگر فورزا 11/10 !!! میگرفت شادی و پایکوبی شما به این اندازه نمیبود.
از 168 ساعت هفته ی گذشته تا به الان شما 160 ساعتش رو مشغول رفرش کردن این صفحه بودید تا اگر ارسال جدیدی بود بریزید سرش. بی کار که میگن همینه به خدا :d
دلایل منفی GS هم قشنگه آخه. دلیل دوم اصلاً دلیل فنی نیست گفته بازی آسونه. حالت آنلاینش هم تکلیفش مشخص بود از قبل. به **ری چشم اونایی که نمیتونن ببینن بازی انقدر مورد استقبال بوده که حالت آنلاینش کم آورده!!
حالا گذشته از اینا. من حاظرم شرط ببندم از الان تا شماره ی 5ام بازی فورزا :d ( خندم میگیره از اسمش خداییش ) شما به اندازه ی همین شماره از GT حرف و حدیث نمیشنوید. GT به هدفی که میخواسته رسیده. الان هیچ سایتی نیست که از بازی صحبتی نکنه و این مهمه...
از این همه بحث و گفتگو میشه یک نتیجه گرفت که این بازی برای فن های مایکروسافت بیشتر از طرفداران سونی اهمیت داشته و این خودش بزرگی بازی رو میرسونه. شما ادامه بدید ما هم بریم بازیمونو بکنیم. شب که اومدم میخوام بخندما! مشغول شید!!!

آخرین ویرایش:
من همچنان که ارسال ها رو میخونم به این نکته بیشتر پی میبرم که هدف شما کاربران عزیز فن های عزیز چیزی جز تخریب بازی نیست. هیچ هدف دیگه ای ندارید.
یکی میاد میگه من فن نیستم من دارم به خاطر رضای خدا صحبت میکنم
یکی میگه فقط خواستیم شفاف سازی کنیم! یکی یک چیز دیگه میگه.
حرف دلتون رو بزنید. بگید فن مایکروسافت هستیم. اومدیم وجه ی بازی رو خراب کنیم بریم با بقیه بگیم بخندیم. خب بخندید خنده بر هر درد بی درمانی که از هول و ولای GT5 به دلتون افتاده دواست اما دیگه شخصیت نمایی که نکنید!
جالبه که اگر فورزا 11/10 !!! میگرفت شادی و پایکوبی شما به این اندازه نمیبود.
از 168 ساعت هفته ی گذشته تا به الان شما 160 ساعتش رو مشغول رفرش کردن این صفحه بودید تا اگر ارسال جدیدی بود بریزید سرش. بی کار که میگن همینه به خدا :d
دلایل منفی GS هم قشنگه آخه. دلیل دوم اصلاً دلیل فنی نیست گفته بازی آسونه. حالت آنلاینش هم تکلیفش مشخص بود از قبل. به **ری چشم اونایی که نمیتونن ببینن بازی انقدر مورد استقبال بوده که حالت آنلاینش کم آورده!!
حالا گذشته از اینا. من حاظرم شرط ببندم از الان تا شماره ی 5ام بازی فورزا :d ( خندم میگیره از اسمش خداییش ) شما به اندازه ی همین شماره از GT حرف و حدیث نمیشنوید. GT به هدفی که میخواسته رسیده. الان هیچ سایتی نیست که از بازی صحبتی نکنه یک افتضاح هم نبوده که همه بگن بد بوده.
از این همه بحث و گفتگو میشه یک نتیجه گرفت که این بازی برای فن های مایکروسافت بیشتر از طرفداران سونی اهمیت داشته و این خودش بزرگی بازی رو میرسونه. شما ادامه بدید ما هم بریم بازیمونو بکنیم. شب که اومدم میخوام بخندما! مشغول شید!!!
قصد تخریب بازی نیست.قصد ما ضایع کردن افرادی هست که میان اینجا و با اعتماد نفس کاذب به همه دنیا میگن احمق!

من فقط به دوستان میگم چرا شما نیمه پر لیوان رو نمی بینید؟ همه به نکان منفی بازی گیر دادید حالا بازی هر نمره ای میخواد بگیره مهم گیمر هست که تصمیم میگیره بازی خوبه یا بده شاید به بعضی ها خوش بیاد بازی شاید به بعضی ها نه :)
حالا نقل این شد اینجا رو داشته باشید GS چی گفته : Premium cars are incredibly detailed
به نظر من دلیل نمره پایین این بازی اسرار سونی برای عرضه قبل از کریسمس بود که به نظر میرسه بازی اونجوری پالیش نهایی نشده البته نظر منه

من فقط به دوستان میگم چرا شما نیمه پر لیوان رو نمی بینید؟ همه به نکان منفی بازی گیر دادید حالا بازی هر نمره ای میخواد بگیره مهم گیمر هست که تصمیم میگیره بازی خوبه یا بده شاید به بعضی ها خوش بیاد بازی شاید به بعضی ها نه :)
حالا نقل این شد اینجا رو داشته باشید GS چی گفته : Premium cars are incredibly detailed
به نظر من دلیل نمره پایین این بازی اسرار سونی برای عرضه قبل از کریسمس بود که به نظر میرسه بازی اونجوری پالیش نهایی نشده البته نظر منه
نیمه پر لیوان؟ بازی که 5 ساله ملت رو مچل خودش کرده باید پارچ پر باشه نه مثل الان یه لیوان نیمه خالی!

من به شخصه انتظاراتم از بازی بر آورده شده کسی رو هم ندیدم که فن بازی باشه بگه بازی بده!
نمره ها چرا اینجوریه خوب معلومه:
بازی بدون نصب لودینگ های زیادی داره (خوب اولش نصب کنید چه کاریه!) نمره منفی
چند تا دونه ماشین از قبیله ی استاندارد کیفیتشون جالب نیست (بماند که تو 1000 و خورده ای گمه!) نمره منفی
آنلاین بازی (به دلیل شلوغی بسیار زیاد مشکل پیدا کرده که به گفته یامائوچی پیش بینی این همه استقبال رو نمیکردن.نیمه پر لیوان فروش رویاییش رو نشون میده!) نمره منفی
دمیج کامل نیست (در عوض لول 40 به بالا بهترین دمیج ممکنه رو میبینیم!) نمره منفی
هوش مصنوعی ضعیفه (شبیه بالایی) نمره منفی
بازی آسون شروع میشه (شبیه بالایی) نمره منفی
و.........
بعید میدونم یه GT Fan از اشکالات بالا نا امید بشه چون در نهایت نقطه قوت اصلی بازی:
این بازی همچنان یه GT هستش و دارای روح و گیم پلی همیشگی این سری!
به همین دلیلم فروش میلیونی میکنه دوستان.
خوش باشید.....

• Like
Reactions: Noirique
نوشته شده توسط fisher2
نمره دهی می خوای فقط نمره دهی gs
اون چیزایی که هیشکی نمی فهمه این می فهمه
اون نکاتی که همه می فهمن این بهتر می فهمه
اینکه من سر gs حساسم سره همینه که فقط نمره دهی اون رو قبول دارم

:arrowd:

GAMESPOT : 8/10

The Good :

good_greatsequel_s.gif