درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
گفتم که بعضی ماشینها دندونه هایی دارن که باعث میشن جالب نباشن. ولی اکثرشون این طوری نیستن. البته هنوز نفهمیدم اون عکس Chaparral فرق بین ماشین واقعی و GT5 چی هست. چون دندونه ای هم اونجا نمی بینم.شباهتشون رو که نمیگه منظورش بد ساختنشون هست مثلا اصلا برای یک بازی ریسینگ این همه دندانه دار بودن و عمق نداشتن اجزاء غیر باوره
http://www.cynamite.de/Gran-Turismo-5-PS3-133781/News/Gran-Turismo-5-Das-kann-doch-nicht-wahr-sein-Haessliche-Standard-Autos-in-GT5-entdeckt-801832/galerie/1466120/#tp
دقیقا مشکل همین هست آریا. یک سری ممکنه فقط با دیدن عکس های بازی نظر بدن اما تجربه کردن خود بازی یک حس و حال دیگه ای داره. در مورد 1000 ماشین هم خیلی جالبه همه قبل از اومدن بازی میگفتن ایول چقدر ماشین هست و دم PD گرم اما حالا خیلی ها میان میگن کاشکی تعداد ماشین ها کم میشد و ماشین های با کیفیت بالا تعدادشون بیشتر میشد. به شخصه دوست دارم تعداد ماشین ها تو بازی زیاد باشه. ممکنه همه رو نشه تجربه کرد اما برای هر سلیقه یک ماشینی تو بازی پیدا میشه.البته من صد بار دیگه هم بگم به جایی نمیرسم تا وقتی خودتون بازی کنین و متوجه بشین.
من هم نگفتم کسی میگه بده. من همه حرفم سر این هست که خیلی ها میدونستند این ماشین ها تو بازی هست و تفاوت هایی وجود دارها ما بعد از اومدن ماشین نظرشون عوض شد. در ضمن تاجایی که دوستان از بازی توضیح دادن فکر کنم حداقل 400 تا ماشین با کیفیت عالی در بازی هست که 200 تاشون نمای داخلی دارن و تعداد بسیار زیادی هم دارای کیفیت خیلی خوب اما استاندارد و فاقد نمای داخلی هستند. تعدادی از ماشین ها هم طراحی نسبتا ضعیفی دارند که فکر نمی کنم به 100-150 هم برسه تعدادشون. حالا بازم قضاوت با خودتون و افرادی که می تونند بازی بکنند هست.کسی نمیگه تعداد ماشین ها زیاد باشه بده منظور همه این هست که باید کیفیت ماشین ها همه یک سطح داشته باشه یا حداقل اختلافش کمتر باشه
من قبل از اینکه بازی رو سایتی نقد کنه تو تاپیک GT5 گفتم که این ماشین های استاندارد هیچ لزومی ندارن و فقط کار رو خراب میکنن..
مطمئن باش 400 تا ماشین پریمیوم خیلی ارزش GT5 رو بالا میبره تا 200 تا پریمیوم و 2000 تا استاندارد.
دقیقا مشکل همین هست آریا. یک سری ممکنه فقط با دیدن عکس های بازی نظر بدن اما تجربه کردن خود بازی یک حس و حال دیگه ای داره. در مورد 1000 ماشین هم خیلی جالبه همه قبل از اومدن بازی میگفتن ایول چقدر ماشین هست و دم PD گرم اما حالا خیلی ها میان میگن کاشکی تعداد ماشین ها کم میشد و ماشین های با کیفیت بالا تعدادشون بیشتر میشد. به شخصه دوست دارم تعداد ماشین ها تو بازی زیاد باشه. ممکنه همه رو نشه تجربه کرد اما برای هر سلیقه یک ماشینی تو بازی پیدا میشه.
موافقم که کار رو خراب میکنن ولی از نظر منتقدها ! البته هرکسی اولین بار بفهمه 800 تا ماشین توی بازی کیفیتشون با پریمیومها متفاوت هست و کاکپیت هم ندارن مطمئنآ شوکه میشه ! ولی اگه از E3 (و حتی قبلش) این موضوع رو دونسته باشی و بعد توی خود بازی هم ببینی که کیفیت استانداردها انقدر که فکر میکردی هم بد نیست , ممکنه نظرت عوض بشه. مخصوصآ اگه طرفدار ماشینهای جالب باشی ! مثلآ امروز این ماشین رو آزاد کردم که خدایی باعث شد روحم شاد بشه از خندهکسی نمیگه تعداد ماشین ها زیاد باشه بده منظور همه این هست که باید کیفیت ماشین ها همه یک سطح داشته باشه یا حداقل اختلافش کمتر باشه
من قبل از اینکه بازی رو سایتی نقد کنه تو تاپیک GT5 گفتم که این ماشین های استاندارد هیچ لزومی ندارن و فقط کار رو خراب میکنن..
مطمئن باش 400 تا ماشین پریمیوم خیلی ارزش GT5 رو بالا میبره تا 200 تا پریمیوم و 2000 تا استاندارد.
آره موضوع کاکپیت برای خیلی ها مهمه ولی خوشبختانه خودم زیاد اهلش نیستم شاید برای همین انقدر با استانداردها حال کردم !آریا آخه میدونی مشکل چیه؟مثلا کسی مثل من که فقط و فقط از کاکپیت بازی میکنه-یکم این موضوع ناراحت کنندس.مثلا من که میمیرم برای بوگاتی-قطعا بازی رو بگیرم-هیچ وقت بر نمیدارمش-چون کاکپیت نداره.
حالا فردا بازی رو بخرم-نظر کارشناسانه خودم رو اعلام میکنم.:d
آریا آخه میدونی مشکل چیه؟مثلا کسی مثل من که فقط و فقط از کاکپیت بازی میکنه-یکم این موضوع ناراحت کنندس.مثلا من که میمیرم برای بوگاتی-قطعا بازی رو بگیرم-هیچ وقت بر نمیدارمش-چون کاکپیت نداره.شاید توی عکس ثابت اون هم از این زاویه یه جاهایی دندونه دیده بشه ولی توی بازی واقعآ نمیشه چیزی تشخیص داد. البته من صد بار دیگه هم بگم به جایی نمیرسم تا وقتی خودتون بازی کنین و متوجه بشین.
موافقم که کار رو خراب میکنن ولی از نظر منتقدها ! البته هرکسی اولین بار بفهمه 800 تا ماشین توی بازی کیفیتشون با پریمیومها متفاوت هست و کاکپیت هم ندارن مطمئنآ شوکه میشه ! ولی اگه از E3 (و حتی قبلش) این موضوع رو دونسته باشی و بعد توی خود بازی هم ببینی که کیفیت استانداردها انقدر که فکر میکردی هم بد نیست , ممکنه نظرت عوض بشه. مخصوصآ اگه طرفدار ماشینهای جالب باشی ! مثلآ امروز این ماشین رو آزاد کردم که خدایی باعث شد روحم شاد بشه از خنده
کلآ این موضوع ماشینهای استاندارد از ماهها قبل بیشترین بحث های طرفدارای GT رو به خودش اختصاص داده بود و هنوز هم داده ! ولی خیلی ها رو دیدم که قبل از عرضه بازی ناله میکردن و بعد از امتحان بازی گفتن که بودن استانداردها بهتر از نبودنشون هست.
به دلیل یه سری مسائل مالی و حقوقی و ... البته RUF توی بازی هست (توی مدل های استاندارد) که تقریبآ میشه گفت پورشه هست با یه کم تیونینگ و تغییرات !حالا این همه به بازی کوبیدین که چرا این 1000 تا ماشین داره یه سوال عظیم برام پیش اومد لیست ماشینا رو دیدم :
این چرا پورشه نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟
چون PD لایسنس پورشه رو نداره.حالا این همه به بازی کوبیدین که چرا این 1000 تا ماشین داره یه سوال عظیم برام پیش اومد لیست ماشینا رو دیدم :
این چرا پورشه نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟
نه خوب می دونم نداره که نذاشتهچون PD لایسنس پورشه رو نداره.
اگه اشتباه نکنم این لایسنس در اختیار شرکت EA هست و برای همین PD نتونسته اون رو در اختیار بگیره.نه خوب می دونم نداره که نذاشته
سوال اینجاست که
چرا لایسنس پورشه رو نداره یا نگرفته ؟ عجبا ماشینایی که عقل جنم بهشون نمی رسه رو داره پورشه نداره
چه حرفیه می زنین مگه لایسنس انحصاری می شه تازه اگه هم انحصاری باشه پورشه انحصاری ea نیست چون مثلا تو grid بود یا اصلا چرا راه دوری برم تو فورزا هم هست پورشهاگه اشتباه نکنم این لایسنس در اختیار شرکت EA هست و برای همین PD نتونسته اون رو در اختیار بگیره.
نه درسته دسته ea هست لایسنسش.نمیدونم دیگه چه جوری توی بعضی بازی ها هست...چه حرفیه می زنین مگه لایسنس انحصاری می شه تازه اگه هم انحصاری باشه پورشه انحصاری ea نیست چون مثلا تو grid بود
این مورد gt جلا الخالق داره به خدا
بله که انحصاری میشه. مثلا تو سری FIFA هم کلی از باشگاه ها در اختیار شرکت EA هست و به همین دلیل شرکت کونامی تو سری PES حق استفاده از نام اون تیم ها رو نداره. اینجا هم تا جایی که من میدونم به این شکل هست. البته تو Forza هم فکر کنم این ماشین بود و به علت نزدیک بودن EA و مایکروسافت بهم دیگه این اتفاق افتاد.چه حرفیه می زنین مگه لایسنس انحصاری می شه تازه اگه هم انحصاری باشه پورشه انحصاری ea نیست چون مثلا تو grid بود
این مورد gt جلا الخالق داره به خدا