امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
یه سوال از دوستانی که الان سخت مشغولِ ترولینگِ بازی به خاطرِ سیستمِ دمیج و AI هستن! :دی
حالا اومدیم استاد یامائوچی سرش به سنگ خورد با یه پچ هر دو سیستم رو از لِوِلِ 1 باز کرد. گزینه ی بعدی تون برای ترولینگ چیه؟ :دی
ببین من گزینه حالیم نیست! من دارم به امتیازای این بادکنک نگا میکنم حرف میزنم. شما فنا هم ظاهرا هر روز سعی میکنید برای بهونه اوردن levelتون رو یکی ببرید بالاتر!!
مسئله اینه که همون امتیازهایی که ملاکِ شما هم هست، داره بوشون بلند میشه! :|
نگفتی، بعد از اینا کدوم گزینه اس؟ کیفیتِ ماشین های استاندارد یا همون درخت های معروف؟ :دی

آخرین ویرایش:
عزیز این سختی و Difficultly که می گین در طول بازی تغییر می کنه من از وقتی یادم بوده تو بازیایه ریسینگ بوده از nfs2 بگیر تا همینhp که تازه اومده(یادمه sega GT که برای dreamcast بود آخرین مرحلش انقدر طولانی و سخت بود که خیلی ها از تموم کردنش صرف نظر می کردن)هرچی جلوتر می رفتیم بازی سخت تر می شد و هوش مصنوعی حریفا فرق می کرد پس این یه چیزه جدیدی نیس که PD خلقش کرده باشه(ولی راستش هرچی فکر می کنم رابطه ای بین damage با سختی یا Difficultlyپیدا نمی کنم)
منظور من بازی های ریسینگ شبیه ساز هست نه عناوین آرکید، ok ؟

یه سوال از دوستانی که الان سخت مشغولِ ترولینگِ بازی به خاطرِ سیستمِ دمیج و AI هستن! :دی
حالا اومدیم استاد یامائوچی سرش به سنگ خورد با یه پچ هر دو سیستم رو از لِوِلِ 1 باز کرد. گزینه ی بعدی تون برای ترولینگ چیه؟ :دی
ببین من گزینه حالیم نیست! من دارم به امتیازای این بادکنک نگا میکنم حرف میزنم. شما فنا هم ظاهرا هر روز سعی میکنید برای بهونه اوردن levelتون رو یکی ببرید بالاتر!!
خداییش این بهتر شدن دمیج و هوش مصنوعی تو level بالاتر، شوت ترین چیزی بود که من تاحالا برا دفاع از این بادکنک شنیدم:d

عجب گیری افتادیما!:d
شما تئوریسین های عزیز الان دارین درجه سختی یک بازی شبیه ساز رانندگی رو با یک بازی شوتر مقایسه میکنین؟!
واقعا خندتون نمگیره وقتی میگی هر چی بالاتر میرین دشمنا عاقل تر میشن؟!:d
شما توی واقعیت با یک ماشن کلاس c بازی میکنین حریفاتون خرن ولی وقتی میرسین به R1 حریفا یه دفعه باهوش میشن؟!!!
قبول کنید خیلی خیلی مسخره هست!
در ضمن مدرک بیارین که IGN تا لول 40 نرفته!:d
پست علیرضا رو نقل قول کردم که جنبه داره تا دوباره نین خر منو بگیرن که...!:d
رامین من تاحالا تو بحث نیومده بودم و داشتم میخوندم فقط ولی حالا که به اینجا رسید بدم نمیاد یک سوال از تو بکنم چون میدونم منطقی هستی:دی

ببین مگه ماها وقتی داریم یک بازی(هر بازی و هر سبکی) انجام میدیم هرچی تو بازی جلوتر میریم امکانات بیشتری در اختیارمون قرار نمیگیره؟ به همون نسبت هم دشمنان بازی سخت تر نمیشند؟ مثلا توی KZ2 مرحله اول روی درجه سختی Elite با مرحل radec روی این درجه سختی یکی هست؟ خوب معلومه که جوابت نه.

تو این بازی هم این جوری که دوستان میگن کم کم همه چیز پیشرفت میکنه(من نه موافقم با این کار و نه مخالف). اما به نظر من ایده خوبی هست که تو درجه یا کلاس C بازی به مراتب از درجات بالاتر از خودش آسون تر باشه تا هم دست بازیکنان گرم بشه و با بازی آشنایی بیشتری پیدا کنند. این حالت دقیقا مثل بازی های شوتر هست که به صورت یک سیر صعودی اما با شیب کم بازی سخت میشه. ایده کار به نظرم جالب بوده اما در مورد damage به نظرم اگه به همون شیوه قدیمی on و off در بخش های مختلف بنده ماشین میبود بهتر بود تا اینکه به level بالاتر برسی و درجه بیشتر بشه.

در مورد IGN هم فکر نمی کنم تو 3-4 روزی که بازی کردن و نقد رو دادن بیرون تونسته باشند به level 40 برسند چون باید خیلی طولانی باشه:دی

هر دم از این باغ بری می رسد...
کم مونده بود سایتی با 14 سال سابقه و این همه شهرت و ... توسط 4 نفر ....... بره زیر سوال.
حالا اگه GS هم پایین بده آخه بدبختی همین حرفایی که در مورد IGN زدید رو برای اونم می زنید! هیچ تضمینی وجود نداره.

شما حالت خوبه؟عزیز هیچ مشکلی وجود نداره بازی GT5 بدردنمیخوره و ما هم الان همگی داریم غصه میخوریم خوش به حال شما;)
مثل اینکه این موضوع برای شما تبدیل به یک تفریح شده و دنبال سوژه ای جدید در پستهای مربوط به GT5 می گردید! به نظر من وقتت رو انقدر الکی بابت یه بازی تلف نکن و انقدر هم حرص نخور باورکن بهت هیچی نمیدن
میدونم چقدر کسانی که X360 دارند عقده ای شده بودند از اینکه ما همیشه عنوانی به نام GT رو داشتیم و این موقعیت رو بهترین فرصت برای خالی کردن خود می دانند اما پیشنهاد من به شما اینه دیازپام
موفق باشید.

رامین من تاحالا تو بحث نیومده بودم و داشتم میخوندم فقط ولی حالا که به اینجا رسید بدم نمیاد یک سوال از تو بکنم چون میدونم منطقی هستی:دی

ببین مگه ماها وقتی داریم یک بازی(هر بازی و هر سبکی) انجام میدیم هرچی تو بازی جلوتر میریم امکانات بیشتری در اختیارمون قرار نمیگیره؟ به همون نسبت هم دشمنان بازی سخت تر نمیشند؟ مثلا توی KZ2 مرحله اول روی درجه سختی Elite با مرحل radec روی این درجه سختی یکی هست؟ خوب معلومه که جوابت نه.

تو این بازی هم این جوری که دوستان میگن کم کم همه چیز پیشرفت میکنه(من نه موافقم با این کار و نه مخالف). اما به نظر من ایده خوبی هست که تو درجه یا کلاس C بازی به مراتب از درجات بالاتر از خودش آسون تر باشه تا هم دست بازیکنان گرم بشه و با بازی آشنایی بیشتری پیدا کنند. این حالت دقیقا مثل بازی های شوتر هست که به صورت یک سیر صعودی اما با شیب کم بازی سخت میشه. ایده کار به نظرم جالب بوده اما در مورد damage به نظرم اگه به همون شیوه قدیمی on و off در بخش های مختلف بنده ماشین میبود بهتر بود تا اینکه به level بالاتر برسی و درجه بیشتر بشه.

در مورد IGN هم فکر نمی کنم تو 3-4 روزی که بازی کردن و نقد رو دادن بیرون تونسته باشند به level 40 برسند چون باید خیلی طولانی باشه:دی
خب ما هم اولین نظرمونو در مورد بازی بدیم!

میدونی چیه برهان، به نظرم باید این قضیه رو گزینه ای میکردن (مثلاً خودت انتخاب میکردی که هوش مصنوع چجوری باش یا خودت انتخاب میکردی که هوش مصنوعی سیر صعودی داشته باشه یا نه.)

راستش من خودم هنوز بازی نکردم، خودتم میدونی هرچی باشم فنبوی نیستم، ولی باید قبول کرد که بازی فقط بخاطر گنده برداشتن ها و تاخیر های یامائوچی این بازی نابود شده، این بازی در نوع خودش بی نظیره،ولی چرا از FMS3 کمتر میگیره!؟ چونکه با توجه به وقتی که صرف کردن هنوز هم شاهد خودرو هایی با کیفیت PS1 و دارا نبودن همه ی ماشین از قابلیت هایی مثل دمیج و کاکپیت هستیم، 1000 تا ماشین میخوایم چیکار!؟ لا اقل 200 تا بزارین، ولی کامل باشه، تا آخرش هم همین ماشین های استاندارد سوژه ی گیمر ها و منتقدان نشه...

در ضمن، برام جالبه هنوز مردم نمی فهمن، نا امید کننده یعنی بر آورده نکردن انتظارات، نه خوب نبودن، GT5 عالیه، ولی شاهکار نیست...

• Like
Reactions: ehsan_srk

میدونی چیه برهان، به نظرم باید این قضیه رو گزینه ای میکردن (مثلاً خودت انتخاب میکردی که هوش مصنوع چجوری باش یا خودت انتخاب میکردی که هوش مصنوعی سیر صعودی داشته باشه یا نه.)

راستش من خودم هنوز بازی نکردم، خودتم میدونی هرچی باشم فنبوی نیستم، ولی باید قبول کرد که بازی فقط بخاطر گنده برداشتن ها و تاخیر های یامائوچی این بازی نابود شده، این بازی در نوع خودش بی نظیره،ولی چرا از FMS3 کمتر میگیره!؟ چونکه با توجه به وقتی که صرف کردن هنوز هم شاهد خودرو هایی با کیفیت PS1 و دارا نبودن همه ی ماشین از قابلیت هایی مثل دمیج و کاکپیت هستیم، 1000 تا ماشین میخوایم چیکار!؟ لا اقل 200 تا بزارین، ولی کامل باشه، تا آخرش هم همین ماشین های استاندارد سوژه ی گیمر ها و منتقدان نشه...

در ضمن، برام جالبه هنوز مردم نمی فهمن، نا امید کننده یعنی بر آورده نکردن انتظارات، نه خوب نبودن، GT5 عالیه، ولی شاهکار نیست...

تمام حرف منم همینه damage بنظرم چیزی نیست که با بالا رفتن level بازی کننده در اختیارش قرار بگیره
کاملا تایید میشه:d
GT5 عالیه، ولی شاهکار نیست...

آخرین ویرایش:

ببین این تیکه هایی که قرمز کردم رو کاملا داری اشتباه می کنی. این بازی اصلا نابود نشده چون من با هرکی که حرف زدم میگه دقیقا همون چیزی که انتظار داشتم که نمونش آرش هست. از کامنت های کیوان و آریا هم کاملا میشه فهمید که بازی کاملا مطابق با سلیقه GTبازان هستش و اگر امتیازات خیلی بالایی مد نظرتون بوده(به صورت کلی) ممکنه کمی این امتیازات تو نظرتون تاثیر بزاره اما همون طور که آرش هم تو صفحه های قبل گفت تو همه نقدها به این اشاره شده که بازی نهایت یک چیزی هست که فنهای GT خواستارش بودن.

کیفیت PS1 رو که شوخی می کنی اما مثل این که ماشین های استاندارد به دو دسته تقسیم شدن که یک سری کیفیت پایین تری دارن و با ریز شدن تو جزییات اونا می تونید به ضعف طراحیشون پی ببرید. در مورد 200 تا ماشین هم تا جایی که میدونم تعداد ماشین های پریمیوم بازی در همین حدود یا کمی بیشتر هم هست. عدد دقیقش یادم نیست اما 200 تا ماشین کامل و با همه جزییات تو بازی حضور داره. در کل به نظر من تعداد ماشین زیاد خیلی هم خوبه چون تنوع و وسعت انتخاب رو بالا میبره اما معلومه که نمیشه همه ماشین ها رو تست کرد چون 1021 خیلی عدد بزرگی هست.

راستی این رو هم یادم رفت بگم. در مورد damage باهات موافق هستم اما در مورد هوش مصنوعی نه چون این چیزی نیست که اختیاری باشه و به نظر من کار خوبی که بازی هرچی جلوتر میری سخت تر بشه و حریفات بهتر و حرفه ای تر بازی کنند.

چاکریم.:d

میدونی برهان این با کیلزون خیلی فرق داره!:d این یه شبیه سازه! یعنی هاردکور!
توی فورزا (مقایسه میکنم چون هم سبکن) همه چیز قابل انتخاب بود از AI تا دمیج بازی که تا ریالستیک میرفت.
یک نفر مثل اشکان عزیز(مدیر سایت) که توی این سبک خیلی حرفه ای هست به نظرت بهتر نیست سطح بازی براش بالاتر تر باشه با اینکه driver level ش هم پایین باشه؟ یا میتونست قابل انتخاب باشه حتی!
زورکی نمیشه کاری کرد بازی اسون بکنی تو!:d

به هر حال من این موضوع رو نمیتونم به شخصه بقبولنم و به نظرم اگه این موارد نبود شاهد این بساطها نبودیم.

چاکریم.:d

میدونی برهان این با کیلزون خیلی فرق داره!:d این یه شبیه سازه! یعنی هاردکور!
توی فورزا (مقایسه میکنم چون هم سبکن) همه چیز قابل انتخاب بود از AI تا دمیج بازی که تا ریالستیک میرفت.
یک نفر مثل اشکان عزیز(مدیر سایت) که توی این سبک خیلی حرفه ای هست به نظرت بهتر نیست سطح بازی براش بالاتر تر باشه با اینکه driver level ش هم پایین باشه؟ یا میتونست قابل انتخاب باشه حتی!
زورکی نمیشه کاری کرد بازی اسون بکنی تو!:d

به هر حال من این موضوع رو نمیتونم به شخصه بقبولنم و به نظرم اگه این موارد نبود شاهد این بساطها نبودیم.
خوب اون که 100% هست که باهم دیگه فرق دارن:دی(البته KZ هم با اون کنترل وحشتناک باحالش یک بازی هاردکور تو اون سبک بود که هر کسی نمی تونست بازی بکنه:دی(البته منظورم تو نیستیها یک سری دیگه رو میگم)) من منظورم اینه که تو هر بازی با هر سبکی همه چیز کم کم سخت میشه. البته حرفت کاملا درست هست چون ریسینگ یک چیزی که تغییر آنچنانی توش نداره و کسی که حرفه ای باشه فوقش مجبور میشه مسیر رو 1-2 بار بره تا حساب کار دستش بیاد و با پیچ ها و بخش های حساس مسیر آشنا بشه. آره این حرفت درست هست که قابل انتخاب باشه بهتره چون ممکنه برای خیلی ها در ابتدا راحت باشه اما این طور که بچه ها تو تاپیکش میگن انصافا تو همین levelهای اولیه هم بازی اون طوری که فکر می کنید راحت نیست و باید اهل دل باشی تا ردش کنی و طلا بگیری:دی

خوب اون که 100% هست که باهم دیگه فرق دارن:دی(البته KZ هم با اون کنترل وحشتناک باحالش یک بازی هاردکور تو اون سبک بود که هر کسی نمی تونست بازی بکنه:دی(البته منظورم تو نیستیها یک سری دیگه رو میگم)) من منظورم اینه که تو هر بازی با هر سبکی همه چیز کم کم سخت میشه. البته حرفت کاملا درست هست چون ریسینگ یک چیزی که تغییر آنچنانی توش نداره و کسی که حرفه ای باشه فوقش مجبور میشه مسیر رو 1-2 بار بره تا حساب کار دستش بیاد و با پیچ ها و بخش های حساس مسیر آشنا بشه. آره این حرفت درست هست که قابل انتخاب باشه بهتره چون ممکنه برای خیلی ها در ابتدا راحت باشه اما این طور که بچه ها تو تاپیکش میگن انصافا تو همین levelهای اولیه هم بازی اون طوری که فکر می کنید راحت نیست و باید اهل دل باشی تا ردش کنی و طلا بگیری:دی
اون که بله معلومه اولشم سخته!:d
مرحله اخر کیلزون رو الیت گیر کردم!:( دیگه هم نرفتم...!:d
چه ربطی داشت؟!:دی

یه زمانی برگردوندن زمان تو سیمولیشن رو مسخره میکردن دوستان الان دفاع میکنن از اینکه level به level سطح بازی بالا میره تا گیمرهای عادی هم بتونن راحت بازی کنن :دی جالبه...

چقدر نکته بین شدی امین ! :دی چند وقت بود همچین نکته ای با این کیفیت ( در حد HD :دی ) نشنیده بودم ! راست هم میگی ها ... از اون هم چیز تره ! :دی

برای اینکه اسپم نشه این سه تا نمره که تو متا هم ثبت میشه ببینید :

9.9/10 psxextreme
gameblog.fr 8/10
gamestyle 7/10
gamer.no 7/10

وگرنه هر بازی مشکل خاص خودش رو داره من خودم معتقدم سیستم جلو عقب کردن بازی بدرد بازی سیمولیشن نمیخوره بیشتر بدرد بازی مثل NFS میخوره تا این بازی ها سیمولیشن.

سیستم جلو عقب کردن زمان هم نه به هوش مصنوعی صدمه میزنه نه به فیزیک نه به گرافیک نه به صدا و نه به هیچ قسمت دیگه ای که به یه بازی سیمولیشن مربوط میشه ! بخصوص اگر اختیاری باشه !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0HEIL
یه زمانی برگردوندن زمان تو سیمولیشن رو مسخره میکردن دوستان الان دفاع میکنن از اینکه level به level سطح بازی بالا میره تا گیمرهای عادی هم بتونن راحت بازی کنن :دی جالبه...

امین هیچ کس دفاع نمیکنه یه نفر مثل من داره میگه حتی این سایت ها متوجه این قضیه نشدن بعضی هاشون اصلا فکر کرده بودن همون دمیج اول بازی دمیج بازی هستش .

وگرنه هر بازی مشکل خاص خودش رو داره من خودم معتقدم سیستم جلو عقب کردن بازی بدرد بازی سیمولیشن نمیخوره بیشتر بدرد بازی مثل NFS میخوره تا این بازی ها سیمولیشن.

این LEVEL به LEVEL هم هم خوب هستش هم بد خوب برای افرادی که قبلا GT بازی نکردن بد برای کسای که خیلی حرفه ای هستن تو این بازی و چند تا از مسابقه هاش و... بخاطر آسان بودن به ... میره بهتر بود فوقش 2 حالت میزاشتن NORMAL با HARD این جوری بهتر بود.

damage ش هم برای من هم سوال هستش حالا چرا LEVEL 40 چرا فوقش از LEVEL 5-10 شروع نشه ؟

بیشتر حرف من هم همین بود که این ها حتی اون 2 موضوع رو نفهمیدن برام خیلی جالب بود یعنی قبلش حتی 1 ویدیو هم ندیده بودن که دمیج بازی چجوری هستش ؟ بعد مینویسه باید پچ بدن که دمیج رو درست کنن این دمیج بدرد نمیخوره ؟

هرکی بگه GT5 اصلا مشکل نداره باید به عقلش کلن شک کرد اما دیگه جوری هم نیست که دوستان روز اول داشتن بازی رو مورد لطف خودشون قرار میدادن اینم حالت AI و damage برای LEVEL 40 خودش یه مشکل هستش به بازی اما همین یک دسته از انتقاد ها رو که میگفتن نداره رو پوشش میده بجاش انتقاد های میاد که میشه گفت به حق هستش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or