امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
خیر دوست من . مثل این میمونه که شما مثلا بازیه killzone رو رو پایین ترین درجه-ی سختی بازی کنید و انتظار داشته باشید با دشمنان فوق العاده هوشمند مواجه بشید
فوق العاده دندان شکن افرین :x
در ضمن این چیز چیزه جدیدی نیست انقدر موضع گیری می کنید تقریبا همه بازی ها رفته رفته یا دشمنا قوی می شن یا مراحل سختر میشن هیشکی نمی تونه بگه مرحله یک call of با آخرش یکی هستشخوب دشمن ادم تو ریسنگ هم هوش مصنوعی هستش دیگه این از هوشو ذکاوت اینهاست که تونست یه جوری این موضوع رو وارد ریسینگ کنن
نُچ عزیز Chris Roper شیفت رو نقد کرده ولی GT کاره Martin Robinson هست ، آدم اسکل و تازه به دوران رسیده ایی هم نیست.
به به معلومه این یارو انقد قبلا به دوران رسیدس که همین یه نظر به بازی می ندازه می فهمه چند مرده حلاجه

آخرین ویرایش:
منم میدونم جزو برترین سایتها هستش . اما هممون هم میدونیم بعضی وقتا نمره-هایی میده یا انتخابایی میکنه که خیلی عجیب هستش . الان هم که تازه معلوم شده تخریب پذیری بازی تو level های بالاتر فوق العاده میشه . هوش مصنوعی هم پیشرفت قابل ملاحظه-ای میکنه . اما این تخریب پذیری که بچه-ها لینکش رو گذاشته بودن . فوق العاده بود . و نمیشد بهش ایراد گرفت هرچند باید خودمون بازی کنیم و به اون level برسیم بعد نظر نهاییمون رو بگیم
اینکه تخریب پذیری خوبی داره درست ولی این بحث انلاک شدنش در لولهای بالاتر واقعا چیز خنده داریه اخه اینجوری بازی کننده اون لذتی رو که میخواد نمیبره چون همه چیز اون چیزی نیست که اون میخواد حداقل تا زمانی که لولش به حد حساب برسه ضمنا گیمرهایی که میرن سمت GT کسایی هستن که میدونن دارن میرن سمت یه بازی شبیه سازی پس انتظار دارن یه بازی شبیه سازی ببینن و از همه مهمتر مواردی مثل تخریب پذیری و هوش مصنوعی در سطح توقع و مهارت اون هم باشه نه اینکه از اول بازی همه چی قفل باشه.

آخرین ویرایش:
به قول فن جی تی , استاد , اینطور تشخیص دادن ؟!
بهتر بود این حق انتخاب بازیباز بود نه اجبار ... توی بچگانه ترین بازی درجه سختی دست خود بازیبازه ...
کسی که بازی ریسینگ بلد نیست میره سمت NFS و حرفه ای ها می رن سمت Forza , GT , پس نیازی به این جنگولک بازی ها نبود ...

من دیگه پستی در این رابطه نمی دم مثل اینکه مرغ یک پا داره (شایدم اصلا پا نداره )

شما تا دیروز داشتی میگفتی که کلا چرته حالا مشخص شده داره بهترش هم داره اما بر مبنای LEVEL بازی کن هستش حالا گیر شما شده همین که چرا دست بازی باز نیست .

ببخشیدا اما چیزی که GT و Forza رو از NFS جدا میکنه این نیست که damage داشته باشن یا نه وگرنه قدیم هیچ بازی GT ی Damage نداشته اما سیمولیشن بوده .

مهم بودنش در بازی هستش که به بهترین شکلش در بازی هستش .

اینم که میگین چرا از اول AI بازی زیاد نیست باید یه فرقی بین کسی که LEVEL 1 هستش با اون که LEVEL 40 هستش بکنه. مثل این میمونه شما بازی رو بازی نکردی بیای بشینی برای مثال دور اول که بازی شروع میشه بدون این که امادگی داشته باشی دور اول رو ماشینه با سرعت و دقت تمام پیچ رو بپیچه بعد شما باید چقدر بازی کنی که فقط 1 مرحله رو رد کنی با این درجه سختی اما این جوری LEVEL به LEVEL بازی سخت تر میشه شما هم آمادگیت در بازی بیشتر میشه مثل رانندگی واقعی میمونه شما نمیتونی دور اول که پشت ماشین میشینی بری تو جاده رانندگی کنی . damage رو اما درستش این بود که از اول میزاشتن اما حالا که نزاشتن .و بازی این جوری پیش میره .

اینم لینک دانلود . حجم 1 مگابایت . برای این که نگین زیاده و... .

آخرین ویرایش:
اینکه تخریب پذیری خوبی درست ولی این بحث انلاک شدنش در لولهای بالاتر واقعا چیز خنده داریه اخه اینجوری باز کننده اون لذتی رو که میخواد نمیبره چون همه چیز اون چیزی نیست که اون میخواد حداقل تا زمانی که لولش به حد حساب برسه ضمنا گیمرهایی که میرن سمت GT کسایی هستن که میدونن دارن میرن سمت یه بازی شبیه سازی پس انتظار دارن یه بازی شبیه سازی ببینن و از همه مهمتر مواردی مثل تخریب پذیری و هوش مصنوعی در سطح توقع و مهارت اون هم باشه نه اینکه از اول بازی همه چی قفل باشه.
در مورد تخریب پذیری کاملا موافقم باهاتون اینکه گزینه-ای برای فعال یا غیر فعال کردنش وجود نداره خودش یک ایراد هستش . اما در مورد هوش مصنوعی به نظرم بهترین کار ممکن رو انجام دادن . تو levelهای پایین تر ماشینهای ساده تری وجود داره . و بازیکن به عنوان یک راننده-ی معمولی مسابقه میده . بعد مدتی و level up شدن بازیباز و گرفتن پول بیشتر ماشین-های بهتری در دسترس بازیباز قرار میگیره . هوش مصنوعی بازی کاملا با واقعیت یکی هستش . مهارت کسانی که تازه تو مسابقات شرکت کردند با کسی که تو بهترین مسابقات جهانی مسابقه میده یکی نیست . این هم برای بازیبازهای جدید خوبه که با مکانیزم بازی آشنا شن و همزمان با بازی مهارتشون بالا بره . هم برای طرفدارهای قدیمیه بازی جالبه . من خودم وقتی بازی میکردم چون تو level های پایین بود . اصلا از بازی زده نشدم .
من دیگه پستی در این رابطه نمی دم مثل اینکه مرغ یک پا داره (شایدم اصلا پا نداره )
رجوع شود به پاراگراف بالا

آخرین ویرایش:
جالبه تا قبل اینکه IGN امتیاز بده یه سری تو تاپیک جی تی 5 میگفتن داره شیره ی بازی رو میکشه تمام سوراخ های بازی رو تست میکنه تا چیزی از زیر دستش در نره اما حالا بازی رو چند دقیقه بازی کرده و بعد امتیاز داده کشکه حالیش نیست !

• Like
Reactions: Dreadlord
تو کُل گیم های دنیا شما وقتی در بازی مورد نظر پیشروی میکنید میزان سختی و هوش مصنوعی دشمنان با Enemy ـهایی که ابتدای بازی با آنها مواجه شدید یکی نیست، یعنی بالانس Difficultly متناسب با هر گیم، البته به شخصه همچین چیزی رو تو بازی های ریسینگ دیگه ای تجربه نکردم یعنی میزان سختی بازی تو ریسینگ های دیگه مثلاً فورتزا 3 دست خود بازیباز هست، از این کار یامائوچی استقبال میکنم اما کاش قبلش بصورت رسمی اعلام میکرد.

تو کُل گیم های دنیا شما وقتی در بازی مورد نظر پیشروی میکنید میزان سختی و هوش مصنوعی دشمنان با Enemy ـهایی که ابتدای بازی با آنها مواجه شدید یکی نیست، یعنی بالانس Difficultly متناسب با هر گیم، البته به شخصه همچین چیزی رو تو بازی های ریسینگ دیگه ای تجربه نکردم یعنی میزان سختی بازی تو ریسینگ های دیگه مثلاً فورتزا 3 دست خود بازیباز هست، از این کار یامائوچی استقبال میکنم اما کاش قبلش بصورت رسمی اعلام میکرد.

نکته مهم همین هستش چجوری هستش یامائوچی این گزینه به این مهمی رو نگفته ؟ برای من واقعا جای سوال داره نه در مورد نوع damage ونه در مورد AI بازی که به این صورت هستش هیچ صحبتی قبل از این نکرده بود شاید هیچ کس فکرش رو هم نمیکرد که این جوری باشه .

برای همین هیچ خورده ای به IGN و... نیست اما مشکل این جا هستش که با وجود این موضوع که الان مشخص شده بازم یه تعداد میگن نه فهمیده اگه فهمیده چرا تو نقدش نوشته باید پچ بده damage رو درست کنه از این دمیج بهتر دیگه چی میخواد اگه این رو دیده نکنه انتظار داشته ماشین به کل جمع شه یا منفجر بشه ماشین.

عزیز این سختی و Difficultly که می گین در طول بازی تغییر می کنه من از وقتی یادم بوده تو بازیایه ریسینگ بوده از nfs2 بگیر تا همینhp که تازه اومده(یادمه sega GT که برای dreamcast بود آخرین مرحلش انقدر طولانی و سخت بود که خیلی ها از تموم کردنش صرف نظر می کردن)هرچی جلوتر می رفتیم بازی سخت تر می شد و هوش مصنوعی حریفا فرق می کرد پس این یه چیزه جدیدی نیس که PD خلقش کرده باشه(ولی راستش هرچی فکر می کنم رابطه ای بین damage با سختی یا Difficultlyپیدا نمی کنم)

هر دم از این باغ بری می رسد...
کم مونده بود سایتی با 14 سال سابقه و این همه شهرت و ... توسط 4 نفر ....... بره زیر سوال.
حالا اگه GS هم پایین بده آخه بدبختی همین حرفایی که در مورد IGN زدید رو برای اونم می زنید! هیچ تضمینی وجود نداره.

دوستان عزیز اونایی که طرفدار بازی بودند دارند لذت می برند و اونایی که دید منتقدانه داشتن به اندازه کافی بازی رو نکوهش کردند. به نظرتون 400 پست یکم زیاد نیست؟! و در آخر در وصف این تاپیک میشه گفت که : in the end there will be only chaos

در پناه حق

ا راست می گی پس ای همون نقاد بزرگ بازی های ریسنگه که به شیفت نه داده به به به خوش به سعداتمون با چه ادم بزرگی اشنا شدیم

تا دیشب که به شیفت 10 داده بود !=))

جالبه که نمره ی ign کاملا هم سطح میانگین متا هست ! و بازهم اینقدر دوستان فیها خالدون سایت رو بردن زیر سوال ! اگه 0.6 بیشتر داده بود اوضاع تماشایی بود>:d<

به قول lord pirate کبیر :
مث که باز فَشار اومده

(ولی راستش هرچی فکر می کنم رابطه ای بین damage با سختی یا Difficultlyپیدا نمی کنم)
رابطش اینه که دمیج وقتی ویژوال نیست ( یعنی فقط واسه قشنگی نیست ) .قتی نباشه وقتی می کوبی به دیوار ماشین چیزیش نشه دیگه فرمونت تو بقیه مسیر نمی زنه یا ایرودینامیک ماشین خراب نمی شه ولی وقتی باشه باید حواست باشه نمالی ماشینو

نکته مهم همین هستش چجوری هستش یامائوچی این گزینه به این مهمی رو نگفته ؟ برای من واقعا جای سوال داره نه در مورد نوع damage ونه در مورد AI بازی که به این صورت هستش هیچ صحبتی قبل از این نکرده بود شاید هیچ کس فکرش رو هم نمیکرد که این جوری باشه .

برای همین هیچ خورده ای به IGN و... نیست اما مشکل این جا هستش که با وجود این موضوع که الان مشخص شده بازم یه تعداد میگن نه فهمیده اگه فهمیده چرا تو نقدش نوشته باید پچ بده damage رو درست کنه از این دمیج بهتر دیگه چی میخواد اگه این رو دیده نکنه انتظار داشته ماشین به کل جمع شه یا منفجر بشه ماشین.
عجب گیری افتادیما!:d
شما تئوریسین های عزیز الان دارین درجه سختی یک بازی شبیه ساز رانندگی رو با یک بازی شوتر مقایسه میکنین؟!
واقعا خندتون نمگیره وقتی میگی هر چی بالاتر میرین دشمنا عاقل تر میشن؟!:d
شما توی واقعیت با یک ماشن کلاس c بازی میکنین حریفاتون خرن ولی وقتی میرسین به R1 حریفا یه دفعه باهوش میشن؟!!!
قبول کنید خیلی خیلی مسخره هست!
در ضمن مدرک بیارین که IGN تا لول 40 نرفته!:d
پست علیرضا رو نقل قول کردم که جنبه داره تا دوباره نین خر منو بگیرن که...!:d

رابطش اینه که دمیج وقتی ویژوال نیست ( یعنی فقط واسه قشنگی نیست ) .قتی نباشه وقتی می کوبی به دیوار ماشین چیزیش نشه دیگه فرمونت تو بقیه مسیر نمی زنه یا ایرودینامیک ماشین خراب نمی شه ولی وقتی باشه باید حواست باشه نمالی ماشینو
اول اینکه مرسی که برام ویژوال معنی کردی:dنمی دونستم>:d< فکر می کردم damage تو یه بازی شبیه سازی اتومبیل رانی که تو سال 2010 منتشر شده و 5سال روش کار شده فقط برای خشگلیشه خیلی مرسی که گفتی عزیز>:d<
دوم پس بهتره که ماشینایی که یکم قدرتشون و سرعتشون کمتره آخر بازشن چون بازی کردن باهاشون سخت تره و اول با ماشینای سطح بالا شروع کنیم خیلی راحت تره

اینکه damag باشه آخرای بازی باز بشه که سخت تر بشه نمی دونم چرا برام قابل درک نیس مثل این می مونه که مثلا بازی به شما اجازه نده تا آخراش دنده رو دستی تعویض کنی تا بازی راحت باشه بعد یهو level بالا که رسیدی بزاره دنده ی دستی .....
برای یه بازی شبیه سازی اتومبیل رانی بنظرم یکم....
نمیدونم
امیدوارم همه از بازی لذت ببرن
موفق باشید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or