امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
دلیل و مدرک معتبر بیارید که منتقدها بازی رو کامل بازی نکردن. از کجا اینقدر مطمئنید؟
Review Copy بازی تازه روز دوشنبه هفته قبل برای رسانه های ارسال شده
عجب! اینطوری که خیلی بد میشه.
ممنون بابت توضیح.

آخرین ویرایش:
دلیل و مدرک معتبر بیارید که منتقدها بازی رو کامل بازی نکردن. از کجا اینقدر مطمئنید؟

Review Copy بازی تازه روز دوشنبه هفته قبل برای رسانه های ارسال شده، نقد بازی هم 4 شنبه منتشر شده، احتمالا اینا Super Human هستن که بازی به این بزرگی رو تو 2 روز کامل کردن و نقدشم نوشتن.

آرش جان فکر کنم کامل بخوان بازی کنن-یه 2 ماهی طول بکشه ها.:d
==========================================
ایده جالبی بوده-اما به شرطی که انتخابی میذاشت-یا حداقل اولش مثلا یه noteی چیزی مبنی بر این موضوع ارائه میکرد تو بازی.جدا این ژاپنی ها یه کارائی میکنن مغز آدم دود بکشه.:-o
واقعا آبروی سایتی مثل IGN یهویی چپه شد!=))
یهوئی چپه نشد دوست من.این سایت کلا مغزش پاره آجر داره.

آخرین ویرایش:
وقتی میگن دمیج نداره یا اینکه دمیجش خوب نیست,وقتی میگن هوش مصنوعی ضعیفه خوب یعنی چی؟
یعنی اصلا به اون مرحله نرسیدن که ببینن چی به چیه!!!
اگر میدونستن که خب تو نقداشون میگفتن دمیج یا هوش مصنوعی از فلان لول به بالا بهتر و حرفه ای تر میشه.هیچکی اشاره نکرده!
واقعا آبروی سایتی مثل IGN یهویی چپه شد!=))

پست صفحه قبلی من رو بخون آرش جان ...
تو متن نوشته که سیستم damage خوب نیست ... که باید PATCH بدن ... بلکه سیستم DAMAGE بود... اگه اینها بازی رو کامل انجام میدادن !

دلیل معتبر هم نوشته خوده مردک منتقد هست که سوتی داد ... لینک هم گذاشتم !

من امروز یه ویدیوی مقایسه از فورتزا 3 و gt5 دیدم-که با دیدن این ویدیو مطمئن شدم-میخوان بازی رو با کله بکوبن زمین.تو این ویدیو سیستم دمیج رو نشون میده-اول gt5 با سرعت میکوبه تو دیوار-که ماشین هم هیچیش نمیشه!!!و بعد تو فورتزا 3 میکوبه به دیوار که یه خسارتی وارد میشه.حالا نکته جالب میدونید چیه؟اینکه gt5 همون دموی 219 مگی رو نشون میدن.=))که تو اون دمو کلا سیستم دمیج off بود.خیلی جالـــــــــــــــبه.:-o

• Like
Reactions: SHePArd
اگه دمیج تو بازی نمیگذاشتن بهتر از این بود که تازه بخواد آخر بازی آزاد بشه:دی (اصلا مگه دمیج هم میتونه آزاد شدنی باشه؟:دی)

خداییش از اون مدل کارهاست که فقط از ژاپنی ها برمیاد...:دی

جل الخالق...
جدیدا مد شده دوستان هر چی میخوان میگن ، قرمزشم میکنن و.... آخرشم میگن شوخی بود گیر ندید.
ای بابا...
شرمنده Off Topic شد ولی بعضی مواقع درک این کار ها خیلی سخته برام.
خان داداش شمام به دل نگیر شوخی بود.;)

اگه دمیج تو بازی نمیگذاشتن بهتر از این بود که تازه بخواد آخر بازی آزاد بشه:دی (اصلا مگه دمیج هم میتونه آزاد شدنی باشه؟:دی)

خداییش از اون مدل کارهاست که فقط از ژاپنی ها برمیاد...:دی
هر چی که باشه دلیل نمیشه تا افتضاح سایت های مثلا منتقد نادیده بشه!
همین که مشخص شد طرفمون کیه که این جوری نمره داده فکر کنم برای بچه ها کافی باشه.b-)
امیدوارم کسایی که قصد خرید داشتنو به هر نحوی نمره ها دودلشون کرده فهمیده باشن داستان از چه قراره!نه این بازی بلکه همه بازیها.

هر چی که باشه دلیل نمیشه تا افتضاح سایت های مثلا منتقد نادیده بشه!
همین که مشخص شد طرفمون کیه که این جوری نمره داده فکر کنم برای بچه ها کافی باشه.b-)
امیدوارم کسایی که قصد خرید داشتنو به هر نحوی نمره ها دودلشون کرده فهمیده باشن داستان از چه قراره!نه این بازی بلکه همه بازیها.
مگه کسی به خاطر دمیج بازی میره میخره که الان مطمئن بشه؟!

مگه کسی به خاطر دمیج بازی میره میخره که الان مطمئن بشه؟!
چرا چپه میگیری حرفمو!:d
دارم میگم کسایی که به خاطر
نمره ها به شک افتادن.نمره ها برای چی کمه؟
2تا علتش برای اینه که تا امروز بازی نه دمیج داشت نه هوش مصنوعی!یهو پیداش شد!:d

جالبه ییهویی توی 2 روز اینجور چیزا کشف شده!قبلش نبود!o_O

قضیه چیه؟حتما همون پچ 100 مگی فعالش کرده یا یه پچ به یسریا دادن که برای اونا فعال بشه:دی

جالبه اینجا فقط منتقدای گرام BC حالیشونه ، و جمیع منتقدان زرتی و کاملا زرتی بازی نکرده نمره دادن !
و این بغض و کینه ی کهنه ی سونی که عقده شده بوده سر دلشون بالاخره کار خودشو کرده !

بعضیا رو جو گرفته خیلی نظرات و نقداشون Top notch ِ !:d

عزیز دل من :) IGN یکی از سه سایت معتبر دنیای بازی است. هیچ بازی رو هم دیمی نقد نمی کنه :) معیارت نمره نباشه عزیزم اگه بخوای نمره ایی حساب کنی اره شیفت بهتره از GT دیگه هم لطفا این قدر اراجیف نباف در باره این سایت ، که منتقد هاش اندازه سن من و تو فقط گیمر بودن و هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or