درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
دلیل و مدرک معتبر بیارید که منتقدها بازی رو کامل بازی نکردن. از کجا اینقدر مطمئنید؟
آرش جان فکر کنم کامل بخوان بازی کنن-یه 2 ماهی طول بکشه ها.:dدلیل و مدرک معتبر بیارید که منتقدها بازی رو کامل بازی نکردن. از کجا اینقدر مطمئنید؟
یهوئی چپه نشد دوست من.این سایت کلا مغزش پاره آجر داره.واقعا آبروی سایتی مثل IGN یهویی چپه شد!
وقتی میگن دمیج نداره یا اینکه دمیجش خوب نیست,وقتی میگن هوش مصنوعی ضعیفه خوب یعنی چی؟دلیل و مدرک معتبر بیارید که منتقدها بازی رو کامل بازی نکردن. از کجا اینقدر مطمئنید؟
دلیل و مدرک معتبر بیارید که منتقدها بازی رو کامل بازی نکردن. از کجا اینقدر مطمئنید؟
هر چی که باشه دلیل نمیشه تا افتضاح سایت های مثلا منتقد نادیده بشه!اگه دمیج تو بازی نمیگذاشتن بهتر از این بود که تازه بخواد آخر بازی آزاد بشه (اصلا مگه دمیج هم میتونه آزاد شدنی باشه؟)
خداییش از اون مدل کارهاست که فقط از ژاپنی ها برمیاد...
مگه کسی به خاطر دمیج بازی میره میخره که الان مطمئن بشه؟!هر چی که باشه دلیل نمیشه تا افتضاح سایت های مثلا منتقد نادیده بشه!
همین که مشخص شد طرفمون کیه که این جوری نمره داده فکر کنم برای بچه ها کافی باشه.b-)
امیدوارم کسایی که قصد خرید داشتنو به هر نحوی نمره ها دودلشون کرده فهمیده باشن داستان از چه قراره!نه این بازی بلکه همه بازیها.
چرا چپه میگیری حرفمو!:dمگه کسی به خاطر دمیج بازی میره میخره که الان مطمئن بشه؟!