درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
الان سایت GameSpot که میری کل سایت تبلیغ GT5 شده حتی Background سایت هم تبلیغ GT5
پس طبیعتا امتیاز خوبی میده به بازی .
هر چند که GT5 هر امتیازی بگیره حقشه 7 بگیره یا 10 زیاد فرق نمی کنه چون کاملا به سلیقه هر شخص بستگی داره.
اینی که گفتی چه ربطی به background سایت داشت؟الان سایت GameSpot که میری کل سایت تبلیغ GT5 شده حتی Background سایت هم تبلیغ GT5
پس طبیعتا امتیاز خوبی میده به بازی .
هر چند که GT5 هر امتیازی بگیره حقشه 7 بگیره یا 10 زیاد فرق نمی کنه چون کاملا به سلیقه هر شخص بستگی داره.
از اون حرفا بودا!!!
چون تبلیغشو میکنه امتیاز بالا میخواد بده!استدلال بامزه ای بود.
ببخشید من دیگه بعد اون که IGN به شیفت ده داد نرفتن اونجا نمی دونستم اهل دبه هم هستن این IGN خانم یادتون باشه یکی دو روز قبل ریلیز بازی بهش نمره داد اونم ده حالا بعد ریلیز دیده مالیده بماند البته در کل هیچ فرقی نمی کنه شیف 9 که سهله نمره واسش زیدی اصلا امضام رو هم ویرایش می کنم ببخشیدشما اول برو ببین IGN به این بازی که گفتی چند داده بعد بیا اینجا تعبیرات فلسفی بکن و امضای قشنگ بذار. جواب سوالتم صفحه های قبل داده شده و دادم، دیگه سوال نکن.
===================
TGA و TechCntral امتیازات مشابه 7 به بازی دادند.
این تصویر هم برای نقد TechCentral است.
ببخشید من دیگه بعد اون که IGN به شیفت ده داد نرفتن اونجا نمی دونستم اهل دبه هم هستن این IGN خانم یادتون باشه یکی دو روز قبل ریلیز بازی بهش نمره داد اونم ده حالا بعد ریلیز دیده مالیده بماند البته در کل هیچ فرقی نمی کنه شیف 9 که سهله نمره واسش زیدی اصلا امضام رو هم ویرایش می کنم ببخشید
ببخشید من دیگه بعد اون که IGN به شیفت ده داد نرفتن اونجا نمی دونستم اهل دبه هم هستن این IGN خانم یادتون باشه یکی دو روز قبل ریلیز بازی بهش نمره داد اونم ده حالا بعد ریلیز دیده مالیده بماند البته در کل هیچ فرقی نمی کنه شیف 9 که سهله نمره واسش زیدی اصلا امضام رو هم ویرایش می کنم ببخشید
یه موضوع که وقتی میگن این بازی 6 سال روش کار شده منظور این نیست که این 6 سال رو پشت سر هم داشتن کار میکردن ! منظورشون اینه که ایده اولیه بازی مال 6 سال پیش بوده و چند بار شروع کردن و چند بار ولش کردن و دوباره شروع کردن و ... وگرنه این بازی تو کمتر از 1 سال ساخته میشه
کاملا هم ربط داره، مگه یادتون رفته تو جریان اون بازی آیداس آبرو ریزی شد
از اون حرفا بودا!!!
چون تبلیغشو میکنه امتیاز بالا میخواد بده!استدلال بامزه ای بود.
کاملا هم ربط داره، مگه یادتون رفته تو جریان اون بازی آیداس آبرو ریزی شد
نه دوست عزیز اگه اومد بلافاصله قرار داده میشه.دوستان از امتیاز GS خبری نشد ؟