درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
88 کجا بود؟ اون GR نقد های افتابه سازی زلاندنو رو هم ثبت میکنه توی متا الان 86 هست از 21 نقد.معمولا هم بیشتر از 2 امتیاز بالا و پایین نمیرن .مگر اینکه سر ِ کیسه ای شل بشه!من كه از اولش مي گفتم كه اين بازي رو زيادي بزرگش كردين بهترين گرافيك بهترين بازي بهترين فروش رو براش پيش بيني كردين بعيد مي دونم امتياز ميانگينش به 9.2 كه forza3 گرفته هم برسه بعد از اين همه سال و اين همه تنوعي كه توش وجود داره فعلا كه 8.8 شده
اره همین حرفا رو می زنم ون من مثله شما نیستم هرچی صرف کنه بگی هر چی صرف نکنه نگی گفتن فیزیکش بده قبول کردیم ولی حرفایی که فن بوی ها می زنن مفت نمی ارزه چون فقط فکرشون اینه چجوری بازی رو بکوبن یا شاخش کنن تو هم الان ساکتی اگه گیم اسپات 8 بده شیر میشی 9 به به بالا بده می گی هیچی بارش نیست
این که عادت شماهاست.اگه گیم اسپات 8 بده شیر میشی 9 به به بالا بده می گی هیچی بارش نیست
اولا بازم جوابمو ندادیاین که عادت شماهاست.
شما تازه 3d دیدی هنوز داغی! هر وقت سرد شدی یه سر به اخبار و مسائل مربوطه بزن انشاءاللاه مشکل شما هم برطرف میشه....
جون؟
نمی دونستم زدی تو کار 4D , نکنه نینجا گایدن رو رو این حالت بازی میکنی..
اینطوری که بچه های BC هایپ وا کرده بودن .من خیال میکردم بازی روی BD 2 لایه عرضه میشه و ... ولی اخر سر دیدیم از یه بازی DvD9 ـــی کمتر بود...(شما ها هم از این خیالا زیاد میکنین ولی واقعیت چیز دیگه ایه)
اولا بازم جوابمو ندادی
دوما اگه ایراده فنی مثله همین DAMAGE بگیرن خیلی هم تخصصی ان ولی گیره چرا 1032 تا ماشین داره یا اینکه امتیاز کمتر از پرولوگ دادن قطعا سایتو زیر سوال می بره
IGN هم قضیش مربوط به الان نیست از وقتی به شیفت 10 داد رفت قاطی باقالیا
شما اول برو ببین IGN به این بازی که گفتی چند داده بعد بیا اینجا تعبیرات فلسفی بکن و امضای قشنگ بذار. جواب سوالتم صفحه های قبل داده شده و دادم، دیگه سوال نکن.IGN هم قضیش مربوط به الان نیست از وقتی به شیفت 10 داد رفت قاطی باقالیا