امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
نمره دهی می خوای فقط نمره دهی gs
اون چیزایی که هیشکی نمی فهمه این می فهمه
اون نکاتی که همه می فهمن این بهتر می فهمه
اینکه من سر gs حساسم سره همینه که فقط نمره دهی اون رو قبول دارم
الان کافیه GS مثلا بده 8 ببینم بازم این حرفا رو میزنید؟!:))

رجوع شود به این و این.

من كه از اولش مي گفتم كه اين بازي رو زيادي بزرگش كردين بهترين گرافيك بهترين بازي بهترين فروش رو براش پيش بيني كردين بعيد مي دونم امتياز ميانگينش به 9.2 كه forza3 گرفته هم برسه بعد از اين همه سال و اين همه تنوعي كه توش وجود داره فعلا كه 8.8 شده

من كه از اولش مي گفتم كه اين بازي رو زيادي بزرگش كردين بهترين گرافيك بهترين بازي بهترين فروش رو براش پيش بيني كردين بعيد مي دونم امتياز ميانگينش به 9.2 كه forza3 گرفته هم برسه بعد از اين همه سال و اين همه تنوعي كه توش وجود داره فعلا كه 8.8 شده
88 کجا بود؟ اون GR نقد های افتابه سازی زلاندنو رو هم ثبت میکنه توی متا الان 86 هست از 21 نقد.معمولا هم بیشتر از 2 امتیاز بالا و پایین نمیرن .مگر اینکه سر ِ کیسه ای شل بشه!

اگه سر تنوع و کانتنت میخواستن نمره بدن ،الان Reach هم خیلی باید بهتر میشد،اونا تاثیر دارن ولی نه زیاد.

الان کافیه GS مثلا بده 8 ببینم بازم این حرفا رو میزنید؟!:))

رجوع شود به این و این.
اره همین حرفا رو می زنم ون من مثله شما نیستم هرچی صرف کنه بگی هر چی صرف نکنه نگی گفتن فیزیکش بده قبول کردیم ولی حرفایی که فن بوی ها می زنن مفت نمی ارزه چون فقط فکرشون اینه چجوری بازی رو بکوبن یا شاخش کنن تو هم الان ساکتی اگه گیم اسپات 8 بده شیر میشی 9 به به بالا بده می گی هیچی بارش نیست
هنوزم که جواب منو ندادی پرسیدم چی می خواستی از بازی نشد یا نه اینجوری بگم چه یامائوچی گفته بود تو الان تو بازی نمی بینیش اینو بگی ممنون می شم

دوستان خواهشا این بحثهای تکراری و کاملا قدیمی رو کنار بزارید.فن بویهای 360 که چشم بسته میان بازی رو میکوبن اونم بازیی که لایق اینهمه سرزنش نیست و فن بویهای ps3هم چشم بسته تر میان جدل میکنن و حقیقت رو قبول نمیکنن.البته این مسئله جدیدی نیست ولی بهتره از گذشته درس بگیریم.
سر aw و مافیا و خیلی از بازیهای دیگه که سایتها نمراتی در حد انتظار ندادن خیلیها از جمله خود من شتاب زده نظر دادیم و سایتهارو کوبیدیم ولی بعد از چند دست بازی کردن هممون متوجه شدیم که سایتها پدرکشتگی نداشتن.
الان هم این قضیه داره اتفاق میفته.بهتره از گذشته درس بگیریم.gt5 هم مثل همیشه بازیه فوق العاده ای هست ولی مطمئن باشید ایراداتی داشته که سایتها اینجور امتیاز دادن.پس بحث و جدل رو بزارید کنار و منتظر باشید ببینید gs چه امتیازی میده.

این که عادت شماهاست.
اولا بازم جوابمو ندادی
دوما اگه ایراده فنی مثله همین DAMAGE بگیرن خیلی هم تخصصی ان ولی گیره چرا 1032 تا ماشین داره یا اینکه امتیاز کمتر از پرولوگ دادن قطعا سایتو زیر سوال می بره
IGN هم قضیش مربوط به الان نیست از وقتی به شیفت 10 داد رفت قاطی باقالیا

جون؟
نمی دونستم زدی تو کار 4D , نکنه نینجا گایدن رو رو این حالت بازی میکنی..
:))
خبر داری بُعد چهارم چیه؟یا توی هایپ سینما های 4 بعدی ایران اسیری؟

فکر میکنم مازیار جزو اولین بینندگان 3D توی ایران بوده(تو بخش گیم).تو اینکه شما ها فکر میکنید 3Dسونی با بقیه 3D ها فرق داره هم شکی ندارم،بهر حال 4 نفر باید باشن که با دانش فراوان به شما هایپ تعارف کنن و فکر کنی اینا رانی هستن!

انشاا... طب 3D هم کم کم میخوابه دیگه اش و کشکش رو به سینه نمیمالین.

خدایش یه جمله گفتی فضایی:
نوشته شده توسط Perspective
تو بیا یه استدیو نام ببر بهش 10 سال وقت میدیم اگر تونست یه بازی 3D 1080p بسازه در سطح GT5 بسازه اونوقت بیا بگو....
اینطوری که بچه های BC هایپ وا کرده بودن .من خیال میکردم بازی روی BD 2 لایه عرضه میشه و ... ولی اخر سر دیدیم از یه بازی DvD9 ـــی کمتر بود...(شما ها هم از این خیالا زیاد میکنین ولی واقعیت چیز دیگه ایه)
دیگه برو تا اخرش.

اولا بازم جوابمو ندادی
دوما اگه ایراده فنی مثله همین DAMAGE بگیرن خیلی هم تخصصی ان ولی گیره چرا 1032 تا ماشین داره یا اینکه امتیاز کمتر از پرولوگ دادن قطعا سایتو زیر سوال می بره

IGN کی به شیفت 10 داد که ما نفهمیدیم ؟

اینقدر مضخرفات تراوش نکنید لطفا !!!

IGN Need for Speed SHIFT review

يه چند وقتي نبوديم
ميبينيم كه تركانده
Remember.remember...:))
اين بود ميخواست fm رو بزنه كنار؟
امتيازاتش عاليه ولي خب در حد هايپي كه راه انداخته بودن فن هاي عزيز نيست:d

شما اول برو ببین IGN به این بازی که گفتی چند داده بعد بیا اینجا تعبیرات فلسفی بکن و امضای قشنگ بذار. جواب سوالتم صفحه های قبل داده شده و دادم، دیگه سوال نکن.

===================

TGA و TechCntral امتیازات مشابه 7 به بازی دادند.
این تصویر هم برای نقد TechCentral است.

• Like
Reactions: Midpoorya
من امتیازات رو که میخوندم اکثر سایتهایی که امتیاز 9 به بالا هم دادن بهش به صدا نمره کمتری دادن نسبت به گرافیک و گیم پلی ولی این techcentral به صدا نمره بیشتری داده. واقعا همه چیز سلیقه ای شده! جلل الخالق

الان سایت GameSpot که میری کل سایت تبلیغ GT5 شده حتی Background سایت هم تبلیغ GT5
پس طبیعتا امتیاز خوبی میده به بازی .
هر چند که GT5 هر امتیازی بگیره حقشه 7 بگیره یا 10 زیاد فرق نمی کنه چون کاملا به سلیقه هر شخص بستگی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or