درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
احتمالا میخواد دقیق نقد کنه یه موقع فنها نریزن رو سرش.این گیم اسپات چه مرگشه من نمی دونم نکنه می خواد اینم نمره نده
می ترسم این دقت باعث بشه مثله خوده بازی هی عقب بخوره نقد بره واسه 5 سال دیگهاحتمالا میخواد دقیق نقد کنه یه موقع فنها نریزن رو سرش.
، مشخصه که GT5 ام اون بازی که 5 سال براش وقت صرف شده ، نبوده
دوستان توجه داشته باشید که بیشتره این تاخیر برای 3D کردنه بازی بوده و توقع باید خیلی به خاطره به تعویق افتادنش بالا نره
که البته به نظره من کاری بیهوده بود ، چون هنوز خیلی مونده 3D جا بیوفته
سلام!
IncGamers 9.2 of 10
Multiplayer.it 8.9 of 10
Eurogamer Germany 9.0 of 10
دوستان زیاد گیر به گرافیک بازی ندید همون اوایل که نسخه Prologue عرضه شده بود
سازنده ها گفتن که گرافیک بازی از نسخه Prologue بیشتر نخواهد بود !
این گیم اسپات چه مرگشه من نمی دونم نکنه می خواد اینم نمره نده
اولین بازی ای که 3D دیدم GT5 بود , قبلا فیلم 3D دیده بودم..ولی وقتی GT5 رو 3D دیدم اون خطوطی که دور محیط اجزای گرافیکیه بازی کاملا حذف میشد و خبری از دندونه نبود.این جوری:-o
شما تازه 3d دیدی هنوز داغی! هر وقت سرد شدی یه سر به اخبار و مسائل مربوطه بزن انشاءاللاه مشکل شما هم برطرف میشه....تو بیا یه استدیو نام ببر بهش 10 سال وقت میدیم اگر تونست یه بازی 3D 1080p بسازه در سطح GT5 بسازه اونوقت بیا بگو....
منبع 1080 بودن Crysis 2 ؟
----
DarkMatters - 10/10
With this fifth full instalment in the series, Gran Turismo manages to hold onto its legacy of genre dominating driving sims, but only just. If and when Gran Turismo 6 arrives on the PS3, Polyphony Digital might have to look at bringing more innovation to the series if it wants to pull as far ahead of the chasing pack as it once was