درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
جالبه اینجا فقط منتقدای گرام BC حالیشونه ، و جمیع منتقدان زرتی و کاملا زرتی بازی نکرده نمره دادن !
و این بغض و کینه ی کهنه ی سونی که عقده شده بوده سر دلشون بالاخره کار خودشو کرده !
بعضیا رو جو گرفته خیلی نظرات و نقداشون Top notch ِ !:d
تا کی میخواین از این جک ها بگین!؟عزیز دل من IGN یکی از سه سایت معتبر دنیای بازی است. هیچ بازی رو هم دیمی نقد نمی کنه معیارت نمره نباشه عزیزم اگه بخوای نمره ایی حساب کنی اره شیفت بهتره از GT دیگه هم لطفا این قدر اراجیف نباف در باره این سایت ، که منتقد هاش اندازه سن من و تو فقط گیمر بودن و هستن.
ببین حتی فن ها هم گیر ندادن ول تو رو به خداعزیز دل من IGN یکی از سه سایت معتبر دنیای بازی است. هیچ بازی رو هم دیمی نقد نمی کنه معیارت نمره نباشه عزیزم اگه بخوای نمره ایی حساب کنی اره شیفت بهتره از GT دیگه هم لطفا این قدر اراجیف نباف در باره این سایت ، که منتقد هاش اندازه سن من و تو فقط گیمر بودن و هستن.
یه نکته کوچیک رو عرض کنم که پارسال وقتی U2 رو GOTY کرد بهترین سایت بود الان بد شده.احتمالا اگه gow3 هم امسال به لطف و رحمت ایزدی GOTY انتخاب بشن کینه بچه ها پاک میشه.تا کی میخواین از این جک ها بگین!؟
تا دیروز همه از IGN بدشون میومد حالا شده بهترین سایتو ...
در ضمن بهترین سایت ها هم از این منتقدای هله حوله توشون پیدا میشه!
به حق چیزای ندیده!بازیو نصفه بکنی بعد نمره هم بدی بهش!:d
ا راست می گی پس ای همون نقاد بزرگ بازی های ریسنگه که به شیفت نه داده به به به خوش به سعداتمون با چه ادم بزرگی اشنا شدیمعزیز من شما دیدی اصلا کی نقدو نوشته ؟! بعد بیا حرف بزن ، اون کسی نقد رو نوشته تقریبا همه بازی های رسینگ رو د ای جی ان نقد می کنه پس از تو جوب نیاوردن منتقد رو !
یه نکته کوچیک رو عرض کنم که پارسال وقتی U2 رو GOTY کرد بهترین سایت بود الان بد شده.احتمالا اگه gow3 هم امسال به لطف و رحمت ایزدی GOTY انتخاب بشن کینه بچه ها پاک میشه.
واقعا lol دارین همتون! IGN هم شده بی مغز!
اخه دوست من دیگه بر من و شما پوشیده نیست که ign یکی از چند سایت معتبر بازی هست(درسته که بهترین نیست) ولی دیگه شما دارین به هر قیمتی میگین این سایت کلا چیزی نمیفهمه چرا؟حالا تا صبح هم بگیم ign و شاید خیلی از سایتهای دیگه هنوز به level مورد نظر نرسیده بودن و بازیرو نقد کردن بازم از جناح مقابل و به قصد تخریب بازی میان میگن نه ign معتبرترین هستش !! یلمی نمره نمیده ! هیچ سایتی بهتر از ign نمره نمیده ! البته توجه داشته باشید این افراد فَنِ هیچ کنسول یا بلانسبت بازی forza نیستنها !! فقط عده-ای اندیشمند هستند که قصدشان روشن سازی بازیباز هستش !
با اینکه قبول دارم باید تخریب پذیری بازیرو از اول در دسترس میزاشتن اما حرفهای دوستان دست کمی از جوک نداره ! س
منم میدونم جزو برترین سایتها هستش . اما هممون هم میدونیم بعضی وقتا نمره-هایی میده یا انتخابایی میکنه که خیلی عجیب هستش . الان هم که تازه معلوم شده تخریب پذیری بازی تو level های بالاتر فوق العاده میشه . هوش مصنوعی هم پیشرفت قابل ملاحظه-ای میکنه . اما این تخریب پذیری که بچه-ها لینکش رو گذاشته بودن . فوق العاده بود . و نمیشد بهش ایراد گرفت هرچند باید خودمون بازی کنیم و به اون level برسیم بعد نظر نهاییمون رو بگیماخه دوست من دیگه بر من و شما پوشیده نیست که ign یکی از چند سایت معتبر بازی هست(درسته که بهترین نیست) ولی دیگه شما دارین به هر قیمتی میگین این سایت کلا چیزی نمیفهمه چرا؟
خیر دوست من . مثل این میمونه که شما مثلا بازیه killzone رو رو پایین ترین درجه-ی سختی بازی کنید و انتظار داشته باشید با دشمنان فوق العاده هوشمند مواجه بشیدخوب بازی که تا Level 40 هوش مصنوعی و دمیج خوبی نداره مثل این می مونه که مثلا در هیلو کانونتها تا 4-5 مرحله احمق باشن یا اینکه با تیر خوردن میزان Health کمتر کم بشه . از مرحه 6-7 به بعد کانونتها عاقل بشن و اسپارتان ضعیف ...
به قول فن جی تی , استاد , اینطور تشخیص دادن ؟!منم میدونم جزو برترین سایتها هستش . اما هممون هم میدونیم بعضی وقتا نمره-هایی میده یا انتخابایی میکنه که خیلی عجیب هستش . الان هم که تازه معلوم شده تخریب پذیری بازی تو level های بالاتر فوق العاده میشه . هوش مصنوعی هم پیشرفت قابل ملاحظه-ای میکنه . اما این تخریب پذیری که بچه-ها لینکش رو گذاشته بودن . فوق العاده بود . و نمیشد بهش ایراد گرفت هرچند باید خودمون بازی کنیم و به اون level برسیم بعد نظر نهاییمون رو بگیم
خیر دوست من . مثل این میمونه که شما مثلا بازیه killzone رو رو پایین ترین درجه-ی سختی بازی کنید و انتظار داشته باشید با دشمنان فوق العاده هوشمند مواجه بشید