درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
به ماشینهای قدیمی توهین نکن ! من نصف علاقه ـم به سری GT به خاطر همین جور ماشیناش هست ولی موافقم که PD میتونست به جای ساختن ماشینهای ژاپنی بدرد نخور بیاد یه چیزی مثل بوگاتی رو پریمیوم بسازه !یه مشکلی که game trailers گرفته و به نظرم عاقلانه بود اینه که چرا مثلا ماشینهای قدیمی که به زور 70 تا هم نمیرن رو فول دیتیل ساختن اما یه ماشینی مثلا مثل بوگاتی مدل استاندارد هست و اصلا زحمتی براش نکشیدن!
احتمالآ به خاطر این هست که برای GT PSP طراحی شده ! حدود 100 تا ماشین توی GT PSP هستن که توی GT4 نبودن و تا جایی که متوجه شدم بهتر از مدل های GT4 هستن.ولی بوگاتی رو درسته استاندارد ساختن ولی انصافا مثل پرمیوم ها هستش و روش بیشتر از خیلی از استاندارد ها کار کردن!
بزرگترین مشکل PD عدم برنامه ریزی درست حسابی هست (البته اگه از تعداد کارمندهای کمی که در مقایسه با بقیه شرکتها دارن بگذریم) یعنی کاملآ مشخصه که عشقی کار میکنن به جای اینکه از اول یه برنامه کاملی بریزن و طبق اون کار کنن ! مثلآ یامائوچی در استودیو رو باز میکنه و میگه : "بچه ها هوس کارتینگ کردم !" بعد بچه ها میرن سراغ مدلسازی یه ماشین برای کارتینگ و فیزیک مخصوصش ! (از حرفهای خودش نتیجه گیری کردم که گفته بود ما کارتینگ رو برای GT6 میخواستیم ولی چون لو رفت توی GT5 آوردیم !!!)ولی واقعا این قضیه ماشین های استاندارد هم عجیبه ... اینهمه وقت داشتن ، میشد حداقل 500 تا از ماشین ها Premium باشه و اصلا ماشین استاندارد هم وجود نداشته باشه . از اونطرف چه اصراری بود به 1080p که هم به Performance لطمه بزنه ، هم باعث بشه وقت بیشتری ازشون گرفته بشه و هم باعث بشه که یسری جزئیات گرافیکی فدا بشه ! Screen Tearing هم اضافه کنید !!
کلا بنظر من بی عقلی کردن و اصلا از این همه وقتی که داشتن ، درست و معقولانه استفاده نکردن ، جالبه که آدمهای تازه کار و کم تجربه ای هم نبودن !!
ولی واقعا این قضیه ماشین های استاندارد هم عجیبه ... اینهمه وقت داشتن ، میشد حداقل 500 تا از ماشین ها Premium باشه و اصلا ماشین استاندارد هم وجود نداشته باشه . از اونطرف چه اصراری بود به 1080p که هم به Performance لطمه بزنه ، هم باعث بشه وقت بیشتری ازشون گرفته بشه و هم باعث بشه که یسری جزئیات گرافیکی فدا بشه ! Screen Tearing هم اضافه کنید !!
کلا بنظر من بی عقلی کردن و اصلا از این همه وقتی که داشتن ، درست و معقولانه استفاده نکردن ، جالبه که آدمهای تازه کار و کم تجربه ای هم نبودن !!
مثلآ الآن همه دوست دارن PD یه DLC منتشر کنه و event های جدید به بازی اضافه کنه (که کاری هم نداره و فقط کافیه دو تا اسم برای event ها انتخاب کنه چون ماشین و مسیر که آماده هست) ولی ملت نمیدونن چطوری این رو به یامائوچی انتقال بدن !
چه اصراری بود به 1080p
امیدوارم اضافه کنه ! چون منم با دو ساعت آموزش برنامه نویسی میتونم این کار رو بکنماینو اتفاقاً از طریق twitter ازش پرسیدن، گفته امکانش هست ولی تایید نکرده بعداً اضافه میکنه یا نه.
از همه بدتر به نظرم 1080p بودن بازی هست.این رزولوشن خیلی قدرت دستګاه رو می ګیره.اګر اشتباه نکنم چیزی حدود ۲ برابر 720P پیکسل توی صفحه باشه.خب این کار به نظرم باعث می شه بقیه جزییات بازی کمتر بشه.PD می تونست یه بازی 720P با سایه های بهتر و بدونه لبه تر بده بیرون!!!بزرگترین مشکل PD عدم برنامه ریزی درست حسابی هست (البته اگه از تعداد کارمندهای کمی که در مقایسه با بقیه شرکتها دارن بگذریم) یعنی کاملآ مشخصه که عشقی کار میکنن به جای اینکه از اول یه برنامه کاملی بریزن و طبق اون کار کنن ! مثلآ یامائوچی در استودیو رو باز میکنه و میگه : "بچه ها هوس کارتینگ کردم !" بعد بچه ها میرن سراغ مدلسازی یه ماشین برای کارتینگ و فیزیک مخصوصش ! (از حرفهای خودش نتیجه گیری کردم که گفته بود ما کارتینگ رو برای GT6 میخواستیم ولی چون لو رفت توی GT5 آوردیم !!!)
من توی همین یه هفته و نیم بیشترین لذت ممکن رو از GT5 بردم , حتی خیلی بیشتر از چیزی که فکرش رو میکردم. ولی خودمم قبول دارم که این همه مدت برای ساخت بازی زیاد بوده و اگه با برنامه پیش میرفتن میتونستن تعداد ماشینهای بیشتری درست کنن یا حداقل زمان ساخت بازی رو کمتر کنن. خود یامائوچی هم که ماشالله از 12 ماه سال , 5 ماهش رو توی نمایشگاههای مختلف هست و داره توی نوربرگرینگ رانندگی میکنه و ... ! خب مشخصه وقتی کارگردان یه بازی بالای سر اعضا نباشه مشکلاتی هم پیش میاد !
جالب اینجاست که این مشکلات اولین بار نیست اتفاق می افته و سر GT4 هم بوده ! اگه اشتباه نکنم اون هم یک ماه قبل از عرضه توی آمریکا تآخیر خورد و افتاد سال بعد !
یا مثلآ GT PSP سال 2004 معرفی شد و بعد کلآ فراموش شد تا E3 2009 !
کلآ PD سه تا چیز نیاز داره :
1. کارمندهای بیشتر که بتونن روند ساخت بازی رو سریع تر کنن.
2. برنامه ریزی بهتر !
3. یه سایتی , فرومی چیزی که طرفدارهای بزرگترین بازی سونی بتونن توش جمع بشن و نظراتشون رو بدن و اعضای PD هم توش شرکت کنن. الآن GTPlanet هست و بعضی وقتا از Neogaf هم شلوغ تر میشه (مقایسه یه فروم مخصوص یه بازی انحصاری با فرومی که کلهم مخصوص بازیهای همه کنسولها هست) ولی کسی از PD نمیاد نظرات ملت رو بخونه و توی بحث شرکت کنه.
مثلآ الآن همه دوست دارن PD یه DLC منتشر کنه و event های جدید به بازی اضافه کنه (که کاری هم نداره و فقط کافیه دو تا اسم برای event ها انتخاب کنه چون ماشین و مسیر که آماده هست) ولی ملت نمیدونن چطوری این رو به یامائوچی انتقال بدن !
از همه بدتر به نظرم 1080p بودن بازی هست.این رزولوشن خیلی قدرت دستګاه رو می ګیره.اګر اشتباه نکنم چیزی حدود ۲ برابر 720P پیکسل توی صفحه باشه.خب این کار به نظرم باعث می شه بقیه جزییات بازی کمتر بشه.PD می تونست یه بازی 720P با سایه های بهتر و بدونه لبه تر بده بیرون!!!
مگه مشكل سايه كشكه كه با اپديت درست بشه خودش يكي از سنگين ترين افكت هاست مي تونستن توي اين 5 سال درست مي كردن
خب میانگین امتیازی بازی توی متاکریتیک از 47 تا نقد برابر 84 هست و توی گیم رنکینگز هم از 28 تا برابر با 85.
پ.ن: جالبه، وقتی که مسئله ی Unlocking/Unlockable Damage مطرح شد و گفته شد که چنین چیزی در بازی وجود داره و نقدها ناقص بوده و کل ِ موجودیت سایت ها توسط دوستان رفت زیر سوال که بازی رو ناقص نقد کردن و هیچی حالیشون نیست و این حرفا، امتیازات بازی بعد از مطرح شدن چنین موضوعی اکثرا 8 و زیر 8 بوده و میانگینش هم کم شده! یعنی اینکه هوش مصنوعی و دمیج آزاد شونده هیچ تاثیری در افزایش نمره ها نداشته پس دیگه نباید چنین چیزی رو بهانه کرد، به دنبال بهانه ی جدید باشید!
الان شما هدفت چیه الن گفتی خوبه بده !خب میانگین امتیازی بازی توی متاکریتیک از 47 تا نقد برابر 84 هست و توی گیم رنکینگز هم از 28 تا برابر با 85.
پ.ن: جالبه، وقتی که مسئله ی Unlocking/Unlockable Damage مطرح شد و گفته شد که چنین چیزی در بازی وجود داره و نقدها ناقص بوده و کل ِ موجودیت سایت ها توسط دوستان رفت زیر سوال که بازی رو ناقص نقد کردن و هیچی حالیشون نیست و این حرفا، امتیازات بازی بعد از مطرح شدن چنین موضوعی اکثرا 8 و زیر 8 بوده و میانگینش هم کم شده! یعنی اینکه هوش مصنوعی و دمیج آزاد شونده هیچ تاثیری در افزایش نمره ها نداشته پس دیگه نباید چنین چیزی رو بهانه کرد، به دنبال بهانه ی جدید باشید!