اينام جفتش ثبت ميشه. Edge يدونه ١٠ خوشگل به بازى بده ميتونه متا رو بكشونه بالاى 95.10/10 - MWEB Gamezone
God of War Review
NEW YORK DAILY NEWS
5/5
God of War gets reinvented, and it's fabulous: review
ثبت نمیشه مطمنی اینا رو قبلا بچه ها گذاشته بودن خود مناقد ادج گفته ۱۰ ندادهاينام جفتش ثبت ميشه. Edge يدونه ١٠ خوشگل به بازى بده ميتونه متا رو بكشونه بالاى 95.
-------------------------------بعد جالبه تو همین پست چند نفر اومدن بحث هیلو و گیرزو کشیدن وسط تمام پستا پاک شد و همون افراد گفتن آقا پست gow چه ربطی به هیلو گیرز و ... داره؟؟؟
ولی الان که بحث زلدا و ماریو اومد وسط نه انگار بحث خوبی شکل گرفته و میگن اتفاقا خیلی خوبه و این بازیا کاملا به هم ربط دارن
یعنی خیلی خوبن مدیرای این فروم![]()
سونی فنا تعدادشون زیاده. یکمم از اون سمت به قضیه نگاه کنید که اگر قرار باشه شما یه پست اینجوری بدید 500 نفرم لایکش کنن اونطرفی ها ممکنه احساس خفقان بهشون دست بده. بنظرم همیشه قانون باید طرف اقلیت رو بیشتر داشته باشه-------------------------------
دقیقا راست میگی مهدی جان.من دیروز به شوخی یه ترول گذاشتم مدیر انجمن پاک اش کرد.یه کامنت گذاشتم و فقط گفتم اخرین باری که ایکس باکس ۹۵ گرفت کی بود بازم پاک اش کرد.گفت قوانین پست اجازه نمیده.بعد جالبه هر کی علیه سونی هر چی بگه ثبت میشه و پاک نمیشه.خیلی جالبه مثل اینکه قوانین اینطوریه سونی فنها حق ندارن چیزی بگن ولی هر کی علیه اش باشه کاریش ندارن.با این دیکتاطوری اینجا رو نابود میکنن
سونی فنا تعدادشون زیاده. یکمم از اون سمت به قضیه نگاه کنید که اگر قرار باشه شما یه پست اینجوری بدید 500 نفرم لایکش کنن اونطرفی ها ممکنه احساس خفقان بهشون دست بده. بنظرم همیشه قانون باید طرف اقلیت رو بیشتر داشته باشه
-------------------------------------------------------------
کلا سیستم متا اینجوریه که شما باید 500 تا 10 بگیری یکی بره بالا ولی کافیه که یدونه 4 از سایت باقالستان بگیره تا سه نمره بیاد پایین![]()
پشت دفترِ محل کار
![]()
واقعا ؟!
ای جان
برو روی IP جدید کار کن هر چه سریعتر
این شاهکاری که ساختی در دست های امنی قرار بده ادامه اش رو بسازن .
نظرشخصی من از دستان امن: ترجیحا زدن مخ جفی عزیز
فک کن Amy بانوی عزیز رو بیارن GOW بسازه ، الانم معلوم نیست چه بلایی سر اون STAR WARS داستانی اومده
والا با هیچ متر و معیاری U3 عنوان ضعیفی محسوب نمیشه تنها مشکلش این بود که نسخه ی قبلیش انقلابی عمل کرد واسه همین انتظارات ازش به شدت بالا بود امیدوارم برا اخرین بار هم که شده عنوان Amy Hennig رو ببینم....واقعا ؟!اخرین چیزی که من ازش دیدم عنوان ضعیفی به اسم انچارتد 3 بود
![]()
ضعیف؟ آنچارتد 3؟ شیب؟ بام؟واقعا ؟!اخرین چیزی که من ازش دیدم عنوان ضعیفی به اسم انچارتد 3 بود
![]()
LoL !واقعا ؟!اخرین چیزی که من ازش دیدم عنوان ضعیفی به اسم انچارتد 3 بود
![]()