چرا همه چیز و سریع انقدر جنجالی میکنید و به فن بازی ربط میدید ! به من ارتباطی نداره که کنسول نسل بعد نینتندو به خاطر fail شدن wiiu سه سال زودتر مجبور شدن عرضه اش کننشما کلا ی نسل بازی هارو دارید نابود میکنید و ندیده میگیرید، احتمالا زلدا ماریو هم بین نسلی هستن از نظر شما و متاشون فاقد اعتبار
...
خود sm میگه بهترین بازی ps4 و بهترین متا کنسول شما میگی بهترین متا نسل؟!
خودم طرفدار gow ولی دلیل نمیشه چشمم بخاطر فن بازی ببندم
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
بحث کنسول نیست ک ربط ب کنسول میدی، بحث حرف شما هست ک داری کلا نمره و متا و اینا رو پیچیده میکنی سعی در بزرگ نمایی داری، من دارم میگم جمله شما ب عنوان بهترین متا نسل مشکل داره، خلاف واقعسچرا همه چیز و سریع انقدر جنجالی میکنید و به فن بازی ربط میدید ! فعلا شمایید که میخواید به خاطر فن حقیقت رو اونطور که دوست دارید جلوه بدید ! به من ارتباطی نداره که کنسول نسل بعد نینتندو به خاطر fail شدن wiiu سه سال زودتر مجبور شدن عرضه اش کنن
اصلا من اشتباه کردم شرمنده حق با شماست! بیخیال
در این صورت هم اشتباه نگفتنکسی با gow مشکلی نداره دوستمون اشاره کردن ک بهترین متا نسله بازی داره ماهم گفتیم اصلاح کنن حرفشون ک
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
من چیزی ک فکت هست گفتم بحث متا بود کاری با نینتندو گرافیک و سخت افزار فلان ندارم، بزرگنمایی گفتم نکنید gow در صنعت یکی از بهترین هاست و واقعیته همین تموم شد رفت بحثی نمیمونه.در این صورت هم اشتباه نگفتن
معنی نسل از نطر ایشون و خیلیا نسل سخت افزاری هست
چقدر یهو تو این تاپیک فنهای نینتندو دارن زیاد میشن![]()
تاپیک زلدا تو بخش سوییچ زدم وقتی بازی رو میرفتم که لاقل دو نفر بیان درمورد پیشرفتمون تو بازی حرف بزنیم سر جمع دو نفر اومدن![]()
God of War - GameOver.gr - Νέα, Reviews, Previews Παιχνιδιών, GadgetsGod of War is, after all, a great achievement of modern gaming. In many years of development, the (as we suppose) huge budget and creative talent of Cory Barlog and Santa Monica Studio players have created the "perfect storm". And the result is everywhere. It appears in every corner and detail of this great and lively world. It appears in the rich, robust and extremely enjoyable combat system. It appears in the wonderful interpretations of the actors and in the designer's desire. It looks at the wonderful level design, since every time you come back somewhere, you discover or unlock a new path and a new story of a centuries-old warrior, dwarf or dragon.
But above all, it appears in the writing. In the maturity described this "Greek-Skandinavian ancient tragedy" and in the story of a father who only wishes to exorcise the ghosts of the past and to love his son. And these, dear friends, are things you do not see too often in the gaming of our days ...
چرا همه چیز و سریع انقدر جنجالی میکنید و به فن بازی ربط میدید ! به من ارتباطی نداره که کنسول نسل بعد نینتندو به خاطر fail شدن wiiu سه سال زودتر مجبور شدن عرضه اش کنن
اصلا من اشتباه کردم شرمنده حق با شماست! بیخیال
تاپیک زلدا تو بخش سوییچ زدم وقتی بازی رو میرفتم که لاقل دو نفر بیان درمورد پیشرفتمون تو بازی حرف بزنیم یعنی استقبالی شد که تا صفحه 999 رفت
آقا بیخیال درست نیست این بحث، GOW بازی فوق العاده ای هست و در نسل ک میاد غوقا میکنه و یکی از بهترین متاهای تاریخ و بهترین بازی های صنعت گیمه این قدر کشش دادن نداره. لزومی هم نداره پای بازی های دگ وسط بیاد یا پای کمپانی های دگ و مواردی ک ربطی به تاپیک ندارن. بیخیالاخه چرا نمیذارید عین آدم تو یه تاپیک صلح و صفا داشته باشیم...
زورتون به مایکرو چربید حالا دارید نینتندو رو متهّم به تغییر نسل می کنید وقتی میبینید بازی برای بهترین متای نسل هشت شدن دو تا مانع بزرگ داره(بگذریم که کلّاً GTA هم حساب نمی آرید ممنون...بعد تو عکساتون گنده متای بازی رو بغل Tlou Remastered میذارید).
نسل از لحاظ سخت افزاری تعیین میشه؟
کجا این رو نوشته؟
یعنی الان نینتندو نسل نه رو زودتر شروع کرده... یعنی من الان کنسول آینده دستمه...دم ام گرمدیگه نینتندو هم با نینتندویی بودنش این قدر احمق نیست که سخت افزار نسل 7.5(واقعاً خیلی از نسل هفت جلوتره) اش رو به عنوان نسل 9 بده بیرون
(به علاوه اگه WiiU هم فیل نمی شد باز موقعی بهتر از 2017 برای عرضه کنسولی با اون لاین آپ نبود کلّاً)
نسل کاملاً از لحاظ تاریخی و بر حسب سال تعیین میشه...این که نینتندو دو تا کنسول تو یه نسل داده هیچ منافاتی با تاریخچه ی کنسولی نداره.
نینتندو سوییچ و Wii U هر دو کنسول نسل هشتمی به حساب میان و این بحث ها رو بهتره بریزید دور...
هر چند یه راه دیگه هم هست...این که کلّاً ترتیب نسلی نینتندو رو جدا بگیرید که بازم باید تو بازه زمانی مشابه بازی ها با هم مقایسه بشن
مثلاً شما میتونید نسل هشت کنسول های عادّی باشید ما نسل نهم کنسول های تخیّلی خودمون
حالا جدای از همه این ها
بازی هم میتونه بدون این که بهترین متای نسل رو داشته باشه بهترین بازی نسل باشه. چرا این طوری می کنید با خودتون اصّن ربطی ندارن به هم
هر چند هر کی این جا برا خودش بازی رو بهترین بازی تاریخ میدونه که بسیار جای خوشحالی داره...امیدوارم بعد بازی کردن هم همین نظر رو نگه دارن... به Tlou هم می گفتن بهترین بازی نسل و تاریخ و... آخرش از دید اکثر سایت ها تو بهترین بازی نسل هفتم یهو دیدیم Super Mario Galaxy جلو اش در اومد...اگه آخر این نسل هم دیدین Super Mario Odyssey این جوری شد به من یه اطّلاع بدید بهتون توضیح اش رو میدم.
من دیر سوییچ خریدم...(دو ماه پیش) و دیگه بخار بازی خوابیده بود وگرنه میشستیم با هم دو کلوم بحث حسابی میکردیم در مورد بازی(البته هنوز هم میشه بحث کرد و اتّفاقاً میخواستم یه مقاله بنویسم که قشنگ سر بازی و نمرات تخیّلی اش یه بار عین آدم بحث کنیم و ببینیم مشکلاتش چی اند مخصوصاً الان که خیلی ها سعی می کنن ندید اش بگیرن)
پ.ن: درسته شرّو ور بی ربط به تاپیک زیاد نوشتم الان و ممکنه پستم حذف شه ولی اخطار ندیندمتون گرم (الآن بی اخطار درجا به خاطر مقایسه هیبت آقامون کریتوس با یه پیزوری ای مثل لینک، بن میشم
)
گریه کنالان مثلا بازیای نینتندو متاشون بیشتر شد بهترین بازیای نسل شدن؟!فازتون چیه واقعن متای 95 با 97 چه فرقی داره وای چه پیروزی بزرگی متای ماریو 97 شد متای گاد 95 الان گریه میکنم
![]()
اینکه خیلی از سایت ها اشاره کردن بهترین بازی نسله میشه بدونم چرا شما باید فشارت بالا بره ؟!بازی هم میتونه بدون این که بهترین متای نسل رو داشته باشه بهترین بازی نسل باشه. چرا این طوری می کنید با خودتون اصّن ربطی ندارن به هم
هر چند هر کی این جا برا خودش بازی رو بهترین بازی تاریخ میدونه که بسیار جای خوشحالی داره...امیدوارم بعد بازی کردن هم همین نظر رو نگه دارن... به Tlou هم می گفتن بهترین بازی نسل و تاریخ و... آخرش از دید اکثر سایت ها تو بهترین بازی نسل هفتم یهو دیدیم Super Mario Galaxy جلو اش در اومد...اگه آخر این نسل هم دیدین Super Mario Odyssey این جوری شد به من یه اطّلاع بدید بهتون توضیح اش رو میدم.
تاپیک امتیازات God Of War هست یا زلدا و ماریو
اینکه خیلی از سایت ها اشاره کردن بهترین بازی نسله میشه بدونم چرا شما باید فشارت بالا بره ؟!همچین میگی امیدوارم بعد از بازی کردن هم همین نظر رو نگه دارن انگار قراره اپیک فیل بشن LOL ! ترول زیرپوستی میکنی چرا
اینکه کسی یه بازی رو بهترین بازی نسل بدونه و از نظرش حتی بهترین بازی تاریخ باشه کاملا نظره شخصیشه و به کسی ربطی نداره , در ضمن همون Super Mario Odyssey که شما مثال زدی ممکنه بهترین بازی نسل باشه سال 2017 از هورایزن کمتر گوتی آورد ولی برا شما ممکنه بهترین بازی تاریخ باشه , پس اصلا بحثی نداره ! دلیل نمیشه خود جوش بحث TLOU و بازی های دیگه رو وسط بکشی و زیرپوستی تیکه بندازی , TLOU به اندازه کافی گوتی گرفت و در لیست های مختلف همیشه جزو تاپ ها بوده نمیدونم چرا این بازی رو بعضی ها ول نمیکنند ! در کل مقایسه های اینطوری مثل ماریو و ... با GOW واقعا مسخرس اونم در همچین تاپیکی دیگه خیلی بی ربطه![]()