امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
رسما تا این لحظه TLOU و باقی انحصاری ها رو کنار زد
God of War is Now the Highest Rated PS4 Game
b11i_da7lhfquqaaqfur.jpg

کلا بهترین بازی یک چیز نسبی هستش تا پایان نسل هم 2 سال مونده و بازی خوب هم کم نداریم که دارن میان به هر حال حالش میبریم .

من با تریلر های بازی اولیه عشق کردم و متای بازی 94-95 پیش بینی کردم با توجه به تریلر E3 معرفی بازی و اینکه کلا عاشق GOW هستم اما موندم فاز کسایی که زیر 88-89 دادن چی بوده ؟ ما GOW سری اصلی زیر 90 نداشتیم چطور میشه پیش بینی کمتر داشت با اون تریلر معرفی خوف خدا میدونه .

کلا بهترین بازی یک چیز نسبی هستش تا پایان نسل هم 2 سال مونده و بازی خوب هم کم نداریم که دارن میان به هر حال حالش میبریم .

من با تریلر های بازی اولیه عشق کردم و متای بازی 94-95 پیش بینی کردم با توجه به تریلر E3 معرفی بازی و اینکه کلا عاشق GOW هستم اما موندم فاز کسایی که زیر 88-89 دادن چی بوده ؟ ما GOW سری اصلی زیر 90 نداشتیم چطور میشه پیش بینی کمتر داشت با اون تریلر معرفی خوف خدا میدونه .

گیم های خیلی زیادی بودن هستن ک تریلر خفنی و دهن پورکنی دارن ایا بازیشون بهترین بوده ن پس دلیل نمیشه هر گیمی ک تریلر عالی داشته بهترین باشه،
...
درمورد برخی بازی های این موضوع فرق داره چون مشخصه چ تیمی پشتشون هست و ادم مطمئنه از موفقیت بازی

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

تو رده بندی کلی سایت متا هم در قسمت بازی های ps4 بعد از Gta v که مولتی پلتفرمه تو رده دوم هست الان و در انحصاری ها بهترین:

GOD of War has ascended to #2 on the All-Time PS4 Rankings:

Best PlayStation 4 Video Games of All Time

آخرین ویرایش:

مثل اینکه شما در جریان نیستی که اینحا و خیلی جاهای دیگه بازی رو در حد rise و پیس اف شت پایین اورده بودن ! هر وقتم میگفتیم فازتون چیه میگفتن ما منتقدیم شما خودتون اصلاح کنین

تو رده بندی کلی سایت متا هم در قسمت بازی های ps4 بعد از Gta v که مولتی پلتفرمه تو رده دوم هست الان و در انحصاری ها بهترین:

GOD of War has ascended to #2 on the All-Time PS4 Rankings:

Best PlayStation 4 Video Games of All Time

مسیله اینه که gta هم مال این نسل نیست ! الان گاد بالاترین متای نسل ۸ رو داره

مثل اینکه شما در جریان نیستی که اینحا و خیلی جاهای دیگه بازی رو در حد rise و پیس اف شت پایین اورده بودن ! هر وقتم میگفتیم فازتون چیه میگفتن ما منتقدیم شما خودتون اصلاح کنین

مسیله اینه که gta هم مال این نسل نیست ! الان گاد بالاترین متای نسل ۸ رو داره

فکر کنم جملتو باید اصلاح کنی بالاترین نمره در بین بازیهای ps4. ماریو اودایسه و زلدا هم برای نسل هشتم هستن.

فکر کنم جملتو باید اصلاح کنی بالاترین نمره در بین بازیهای ps4. ماریو اودایسه و زلدا هم برای نسل هشتم هستن.

از کی تا حالا سویچ نسل هشتمی شده ما خبر نداشتیم ؟ کنسول نسل هشتمی نینتندو wiiu بود !

از کی تا حالا سویچ نسل هشتمی شده ما خبر نداشتیم ؟ کنسول نسل هشتمی نینتندو wiiu بود !
شما کلا ی نسل بازی هارو دارید نابود میکنید و ندیده میگیرید، احتمالا زلدا ماریو هم بین نسلی هستن از نظر شما و متاشون فاقد اعتبار
...
خود sm میگه بهترین بازی ps4 و بهترین متا کنسول شما میگی بهترین متا نسل؟!
خودم طرفدار gow ولی دلیل نمیشه چشمم بخاطر فن بازی ببندم

آخرین ویرایش:
پای بازیهای نینتندو رو خواهشا از سر هیتری و ندونستن وسط این بحثها نکشید که بهشون هیچ ربطی ندارن
GoW باید با بازیهای ژانر خودش مقایسه شه
ماریو و زلدا تو دو تا ژانر دیگه ن کلا، نمرات و بازارشون جور دیگه سنجیده میشه و درسته، از لحاظ نمره دو شماره آخرشون از این بازی بهتر بودن ولی هیچ ربطی به این تاپیک ندارن چیزی از موفقیت چشم گیر GoW کم نمیشه
این بحثها برای تاپیک GoTY هست نه اینجا.

هر چی میشه یه سری فوری میرن ماریو زلدا رو میندازن وسط و 99% هم نمیدونن درمورد چی دارن صحبت میکنن و چیو با چی مقایسه میکنن:)

آخرین ویرایش:
پای بازیهای نینتندو رو خواهشا از سر هیتری و ندونستن وسط این بحثها نکشید که بهشون هیچ ربطی ندارن
GoW باید با بازیهای ژانر خودش مقایسه شه
ماریو و زلدا تو دو تا ژانر دیگه ن کلا، نمرات و بازارشون جور دیگه سنجیده میشه و درسته، از لحاظ نمره دو شماره آخرشون از این بازی بهتر بودن ولی هیچ ربطی به این تاپیک ندارن چیزی از موفقیت چشم گیر GoW کم نمیشه
این بحثها برای تاپیک GoTY هست نه اینجا.

هر چی میشه یه سری فوری میرن ماریو زلدا رو میندازن وسط و 99% هم نمیدونن درمورد چی دارن صحبت میکنن :)
کسی با gow مشکلی نداره دوستمون اشاره کردن ک بهترین متا نسله بازی داره ماهم گفتیم اصلاح کنن حرفشون ک

• Like
Reactions: Morgoth Bauglir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or