خجالت بکشید. به خودتون میگید گیمر؟
بحث بهترین بازی نسل بشه و اسمی از Knack 2 نیاد؟
یه مشکل کوچیک هست .پ.ن.4: هنوز تاپیک امتیازات GOW ـه...حالا چه ایرادی داره با دو تا بازی شاخ دیگه هم مقایسه شه این وسط منم میتونم دو کلوم حرف بزنم
بعد جالبه تو همین پست چند نفر اومدن بحث هیلو و گیرزو کشیدن وسط تمام پستا پاک شد و همون افراد گفتن آقا پست gow چه ربطی به هیلو گیرز و ... داره؟؟؟
ولی الان که بحث زلدا و ماریو اومد وسط نه انگار بحث خوبی شکل گرفته و میگن اتفاقا خیلی خوبه و این بازیا کاملا به هم ربط دارن
یعنی خیلی خوبن مدیرای این فروم
اون پست من خطاب به شما نبود اصلا، یعنی تا جایی که من الان چک کردم شما تو اون بحث وارد نشده بودینمن دیر سوییچ خریدم...(دو ماه پیش) و دیگه بخار بازی خوابیده بود وگرنه میشستیم با هم دو کلوم بحث حسابی میکردیم در مورد بازی(البته هنوز هم میشه بحث کرد و اتّفاقاً میخواستم یه مقاله بنویسم که قشنگ سر بازی و نمرات تخیّلی اش یه بار عین آدم بحث کنیم و ببینیم مشکلاتش چی اند مخصوصاً الان که خیلی ها سعی می کنن ندید اش بگیرن)
پ.ن: درسته شرّو ور بی ربط به تاپیک زیاد نوشتم الان و ممکنه پستم حذف شه ولی اخطار ندین دمتون گرم (الآن بی اخطار درجا به خاطر مقایسه هیبت آقامون کریتوس با یه پیزوری ای مثل لینک، بن میشم)
اون پست من خطاب به شما نبود اصلا، یعنی تا جایی که من الان چک کردم شما تو اون بحث وارد نشده بودین
قبلا تو تاپیک امتیازات یه سری انحصاریهای موفق سونی اگه بگردید، تو واپسین صفحات بحث vs بازی سونی با ماریو گلکسی و زلدا راه افتاده بود که آره آقا جان فکر نکنید متای این بازی مثلا 96 شد، ماریو با متای 97 سلام داره خدمتتون و این بحثهای بیهوده، اینجا هم داشتن زحمتشو میکشیدن
مسئله انتخاب بهترین بازی نسل چیزیه که اصولا وقتی این نسل تموم شه مشخص میشه
تو متا هم باز سر دو نمره اختلاف میان فکت صادر میکنن که چی خب. شما اینو درنظر بگیر پسفردا هم نسخه جدید ماریو و زلدا بیاد بخش عمده ای از فنهای سونی سر این قضیه که فنهای (به ظاهر) نینتندو اومدن تاپیک بازیشون اینا رو گفتن تلافی میکنن بخوایم دوست باشیم بهتره پیشگیری کنیم، منی که فن هر دو طرف هستم حالا به نوبه خودم این کارو کردم