ماشالله شما هم با چیزی لج کنی با خاک سر کوچه یکسانش میکنی... این از آنچارتد سه که بهش میگی ضعیف اونم نظرات قبلیت راجب ریمیک رچت و کلنک و ریمستر کرشواقعا ؟! اخرین چیزی که من ازش دیدم عنوان ضعیفی به اسم انچارتد 3 بود
Amy رو بیارن اخر گاد او وار فیلم هندی و ماچ و بوسه و گل و بلبل میشه ! حاضرم سر رگ گردنم شرط ببیندم
ای جان
برو روی IP جدید کار کن هر چه سریعتر
این شاهکاری که ساختی در دست های امنی قرار بده ادامه اش رو بسازن .
نظرشخصی من از دستان امن : ترجیحا زدن مخ جفی عزیز
فک کن Amy بانوی عزیز رو بیارن GOW بسازه ، الانم معلوم نیست چه بلایی سر اون STAR WARS داستانی اومده
اصلا تا حالا همچین جو و هایپی رو دور هیچ بازی ندیده بودم ! هر جا میری حتی گروه های غیر گیمی نقل محفل گاد او واره ! پروفایل های اینستا ! خیلی اصلا جو عجیبیه ! هایپ پاسخگو نیست باید یه کلمه جدید بابتش پیدا کننتاپيك نمرات داخل reset era پر بيننده ترين تاپيك تا حالا شده
Hype is out of control
اينا هيچي نيست در مقابل ايناصلا تا حالا همچین جو و هایپی رو دور هیچ بازی ندیده بودم ! هر جا میری حتی گروه های غیر گیمی نقل محفل گاد او واره ! پروفایل های اینستا ! خیلی اصلا جو عجیبیه ! هایپ پاسخگو نیست باید یه کلمه جدید بابتش پیدا کنن
تتیلیتی ها الان تقلید میکنن از این بشر
هیچ جوره هیچی ندارم بگم یاده 40/40ه فاینال 13-2 افتادم بغض گرفت گلومو لول
فامیتسو همیشه برای بازیای ژاپنی نمرات به شدت بهتری نسبت به بازیای غربی در نظر میگیره. این فقط یه مورده .کم نبوده بازیایی داغونی که نمرات بالا گرفتن ازش.کلا سیاستش اینه که تا میتونه به بازیایی که ژاپنی نیستن نمره کامل نده.هیچ جوره هیچی ندارم بگم یاده 40/40ه فاینال 13-2 افتادم بغض گرفت گلومو لول