امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
تاپیک همه چیز شده غیر نمرات گاد!!!!!!:D
مهدی رفیقم بازی رو گرفت و چند ساعتی پاش بوده
یه صحبتی داشتیم راجب بازی و بهه همین بسنده میکنم که در پایان صحبت هامون اینجور شدم:
imoksmiley.gif

الان هایپ از بینی و گوش هام داره سرازیر میشه دیگه جا ندارم:D
پ.ن:توتاپیکش هم چندخط بدون اسپویل نوشته ولی خب سعی کنید کلهم اون سمت نرید:D

جدا از اینکه متا زیاد مهم نیست ( :D ) و 1-2 نمره بالا-پایین فرقی نداره :D
امیدوارم روی همین 95 فیکس بشه،حالا 94 بشه از ارزش بازی چیزی کم نمیشه ولی خوب تا اینجا با همه نقدهای مثبت اومده بالا، برا یه بارم شده امیدوارم یه نفر شلنگ رو نگیره رو متا :D
احتمالا تا 110 تا نقد ثبت بشن که بیشترشون مثبت و بالای 9 هستن، اگه edge 9 بده (فکر نکنم پایین تر بده :| ) و بقیه نقد ها هم بیشترشون 10 یا بالای 9.5 باشن خیلی راحت روی 95 فیکس میشه.
ولی اگه یکی یدونه 4 بکنه اون تو :| :| :| :| :|

واقعا ؟! :| اخرین چیزی که من ازش دیدم عنوان ضعیفی به اسم انچارتد 3 بود:|
ماشالله شما هم با چیزی لج کنی با خاک سر کوچه یکسانش میکنی... این از آنچارتد سه که بهش میگی ضعیف اونم نظرات قبلیت راجب ریمیک رچت و کلنک و ریمستر کرش:|
آنچارتد 3 تو بخش داستانی مشکلاتی داشت و خب در حد آنچارتد دو نبود ولی خدایی چسبوندن لقب "ضعیف" کنار اسم آنچارتد 3 دیگه از اون حرفاست:-"

Gamecreat: 9.5/10
ثبت شد .

به ZELDA و UNCHARTED 4هم نمره 9.8 داده بود .

God of War takes everything good about the franchise and elevates it. Almost every aspect is polished to a fine sheen, with a particular standout being the world itself, and the new emphasis on telling a mature and meaningful story that explores remarkably complex themes. God of War sets a new bar for storytelling and world building in games, and transforms Kratos from a one note character to a fascinating man with a story worth hearing. If you have a PS4, this is a must have title.

:D

ای جان :x

برو روی IP جدید کار کن هر چه سریعتر

این شاهکاری که ساختی در دست های امنی قرار بده ادامه اش رو بسازن .

نظرشخصی من از دستان امن :D : ترجیحا زدن مخ جفی عزیز
فک کن Amy بانوی عزیز رو بیارن GOW بسازه ، الانم معلوم نیست چه بلایی سر اون STAR WARS داستانی اومده
Amy رو بیارن اخر گاد او وار فیلم هندی و ماچ و بوسه و گل و بلبل میشه ! حاضرم سر رگ گردنم شرط ببیندم

تاپيك نمرات داخل reset era پر بيننده ترين تاپيك تا حالا شده

Hype is out of control :D
اصلا تا حالا همچین جو و هایپی رو دور هیچ بازی ندیده بودم ! هر جا میری حتی گروه های غیر گیمی نقل محفل گاد او واره ! پروفایل های اینستا ! خیلی اصلا جو عجیبیه ! هایپ پاسخگو نیست باید یه کلمه جدید بابتش پیدا کنن

اصلا تا حالا همچین جو و هایپی رو دور هیچ بازی ندیده بودم ! هر جا میری حتی گروه های غیر گیمی نقل محفل گاد او واره ! پروفایل های اینستا ! خیلی اصلا جو عجیبیه ! هایپ پاسخگو نیست باید یه کلمه جدید بابتش پیدا کنن
اينا هيچي نيست در مقابل اين :D
فقط اينو داشته باش

:|

آخرین ویرایش:
:|:|:| هیچ جوره هیچی ندارم بگم:|:|:| یاده 40/40ه فاینال 13-2 افتادم بغض گرفت گلومو :| لول
فامیتسو همیشه برای بازیای ژاپنی نمرات به شدت بهتری نسبت به بازیای غربی در نظر میگیره. این فقط یه مورده .کم نبوده بازیایی داغونی که نمرات بالا گرفتن ازش.کلا سیاستش اینه که تا میتونه به بازیایی که ژاپنی نیستن نمره کامل نده.
+
Haters gonna hate :دی

بازی واسه فروش سایتا گذاشتن از 399 بگیر تا 599 :|=)) ( 399 پیشنهاد استثناییش بود :D )
همچی 99 هم میذارن انگار خارجه که قراره مالیات بدن سر فروش بازی :))
بعد از دزد بودن بالاییا حرف میزنیم! فروشنده گرامی خودت که از اونا بدتری تا بتونی میخوای فرو کنی تو ملت تو روزای اول!

10/10 - Gameplanet ثبت میشه.

God of War review

UPS
Best-in-class presentation. Kratos is finally a character, not a caricature. An effective father/son relationship gives emotional depth this series has never had. The combat is the most brutal to date. No more QTE’s.

DOWNS
Camera FOV can feel too narrow at times. Performance mode does not perform as well as I would like. Skill tree and upgrade paths can be daunting.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or