God of War reinvigorates an aging series with a Kratos you can care for, a host of new characters that are both exceptionally acted and wonderfully written with action and exploration that sets new standards for games of this ilk going forward. It’s a triumph in storytelling and design, making it one of the most exceptional experiences gaming has ever seen.
criticalhit - 10/10
2 تا 10 دیگه باید ثبت بشه تو متا تا اینجا. اگه GameCritics و Quarter To Three نبودن، با وجود نمره احتمالی 9 یا 8 EDGE، متای 96 واقعا محتمل بود. بخصوص که یکی از منتقدا دیروز گفت منتظر کلی 10 دیگه باشید. اما خب، واقعا بعیده 96.
Alanah Pearce (@Charalanahzard) | Twitter
criticalhit - 10/10
2 تا 10 دیگه باید ثبت بشه تو متا تا اینجا. اگه GameCritics و Quarter To Three نبودن، با وجود نمره احتمالی 9 یا 8 EDGE، متای 96 واقعا محتمل بود. بخصوص که یکی از منتقدا دیروز گفت منتظر کلی 10 دیگه باشید. اما خب، واقعا بعیده 96.
3 تا 10 باید ثبت بشه IGN Japan - Gameplanet - Criticalhit
یک همت کنید کد نقد های سونی هم بگیرید نمیدن هنوزخودمون قراره 8 بدیم به بازی کمر متا رو بشکونیم![]()
خودمون قراره 8 بدیم به بازی کمر متا رو بشکونیم![]()
یک همت کنید کد نقد های سونی هم بگیرید نمیدن هنوز
اتفاقا من با منتقدش صحبت کردم فعلا که بازی نرسیده دستشون ولی هیچی معلوم نیست امکان داره 9.9 بده Dبازی سنتر قطعا 10 رو میده به بازی![]()
واقعا پیش بینی فروش جهانی هفته اولش الان انتظارات من رو فضایی بالا برده . یعنی چیزی بین ۶-۷ میلیون .فروش بازی خیلی خفن میتونه باشه حیف که موجودی ها کافی نیست , آمارون US هر روز موجودیش تموم میشه (الانم موجودی نداره) تا دو ساعت available میشه دوباره سریع تموم میشه ! آمازون UK متاسفانه چند روزه اصلا موجودی نداره و قابل خریدن نیست حتی کشورهایی مثل آلمان هم هیچ ورژنی موجودی نداره ! نکته جالب اینه که بازی رسما 2 روز دیگه میاد ولی در لیست Best sellers آمازون US برا سال 2018 از همه بازی ها فروشش بالاتره با وجوده اینکه تازه اکثرا unavailable هست .
نکته جالب دیگه به نقل از یه منبع موثق در GameStop پیش فروش بازی 200% بالاتر از حد پیش بینی شده بوده که واقعا خیلی خفنه
این مقدار هایپ رو من حتی برا TLOU و U4 هم ندیده بودم !
پروفایل نداره تو متا ! فکر نکنم ثبت شه