امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
criticalhit - 10/10
God of War reinvigorates an aging series with a Kratos you can care for, a host of new characters that are both exceptionally acted and wonderfully written with action and exploration that sets new standards for games of this ilk going forward. It’s a triumph in storytelling and design, making it one of the most exceptional experiences gaming has ever seen.

2 تا 10 دیگه باید ثبت بشه تو متا تا اینجا. اگه GameCritics و Quarter To Three نبودن، با وجود نمره احتمالی 9 یا 8 EDGE، متای 96 واقعا محتمل بود. بخصوص که یکی از منتقدا دیروز گفت منتظر کلی 10 دیگه باشید. اما خب، واقعا بعیده 96.

criticalhit - 10/10

2 تا 10 دیگه باید ثبت بشه تو متا تا اینجا. اگه GameCritics و Quarter To Three نبودن، با وجود نمره احتمالی 9 یا 8 EDGE، متای 96 واقعا محتمل بود. بخصوص که یکی از منتقدا دیروز گفت منتظر کلی 10 دیگه باشید. اما خب، واقعا بعیده 96.

one of the most exceptional experiences gaming has ever seen

هولی شت!

ویرایش:
نویسنده IGN:
So, I finished God of War last night. All I will say is this: good luck, Red Dead 2. #goty
Alanah Pearce (@Charalanahzard) | Twitter

آخرین ویرایش:
criticalhit - 10/10

3 تا 10 باید ثبت بشه IGN Japan - Gameplanet - Criticalhit

سونی اوایل گفته ارتوس باید حذف کنی
کوری بارلوگ :
در مراحل اولیه، مدیران سونی رو به من کرده و گفته‌اند : مرد، این موضوع می‌تواند بسیار گران تمام شود ما همین حالا نیز چالش‌های بسیاری را پیش روی داریم و به نظر می‌رسد این دیگر خیلی زیاد است. من برگشتم و به آن‌ها گفتم: بسیار خب اگر این شخصیت آترئوس نباشد پس چه می‌تواند باشد؟ آیا بدون حضور وی بازی بسیار متفاوتی را شاهد خواهیم بود؟ سپس من برای آن‌ها مثالی زدم و گفتم به مانند فیلم All Is Lost با بازی رابرت ردفورد، بدون آترئوس ما یک شخصیت بیشتر نخواهیم داشت که در اکثر مراحل بازی صامت است اما گاهی با خود حرف زده و تنها چیزی که در بازی می‌شنویم صحبت‌هایی به زبان نورس است که شما متوجه نخواهید شد چه کسی از چه چیزی صحبت می‌کند.

فروش بازی خیلی خفن میتونه باشه حیف که موجودی ها کافی نیست , آمارون US هر روز موجودیش تموم میشه (الانم موجودی نداره) تا دو ساعت available میشه دوباره سریع تموم میشه ! آمازون UK متاسفانه چند روزه اصلا موجودی نداره و قابل خریدن نیست حتی کشورهایی مثل آلمان هم هیچ ورژنی موجودی نداره ! نکته جالب اینه که بازی رسما 2 روز دیگه میاد ولی در لیست Best sellers آمازون US برا سال 2018 از همه بازی ها فروشش بالاتره با وجوده اینکه تازه اکثرا unavailable هست .
نکته جالب دیگه به نقل از یه منبع موثق در GameStop پیش فروش بازی 200% بالاتر از حد پیش بینی شده بوده که واقعا خیلی خفنه :D
این مقدار هایپ رو من حتی برا TLOU و U4 هم ندیده بودم !

فروش بازی خیلی خفن میتونه باشه حیف که موجودی ها کافی نیست , آمارون US هر روز موجودیش تموم میشه (الانم موجودی نداره) تا دو ساعت available میشه دوباره سریع تموم میشه ! آمازون UK متاسفانه چند روزه اصلا موجودی نداره و قابل خریدن نیست حتی کشورهایی مثل آلمان هم هیچ ورژنی موجودی نداره ! نکته جالب اینه که بازی رسما 2 روز دیگه میاد ولی در لیست Best sellers آمازون US برا سال 2018 از همه بازی ها فروشش بالاتره با وجوده اینکه تازه اکثرا unavailable هست .
نکته جالب دیگه به نقل از یه منبع موثق در GameStop پیش فروش بازی 200% بالاتر از حد پیش بینی شده بوده که واقعا خیلی خفنه :D
این مقدار هایپ رو من حتی برا TLOU و U4 هم ندیده بودم !
واقعا پیش بینی فروش جهانی هفته اولش الان انتظارات من رو فضایی بالا برده . یعنی چیزی بین ۶-۷ میلیون .
این رقم برای انحصاری یعنی Mind blowing.
ولی احتمالا طبق پیش بینی قبلیم حول انچارتد بشه .
البته اون فروش مستلزم یه شرطی هم هست اونم اینکه بازار از بازی خالی نباشه و مردم نتونن بازی بخرن . باید پر باشه از دیسکش .
نکته جالب هم که هست ، فروش PSN 20 دلاری هم SOLD OUT میشه و بدبختی ملت تو دیجیتالی هم رکورد زدن و باید منتظر بمونن سونی کارت بده بیرون.
خلاصه بدجوری به چالش کشیده شده سونی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or