امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
يكي از منتقد ها راجع به تبر كريتوس نوشته بود و كلي از سيستم و نحوه استفاده ازش تعريف كرده بود ! امروز براي اولين بار تجربه كردم مقداري از بازي رو و بدون اغراق معجوني كه بارلوگ ساخته فراتر از چيزي هست كه تصورش رو مي كنيد ! يعني تا لمس نكنيد اين گيم پلي رو متوجه منظورم نمي شيد ! قطعا بازي رو تجربه كنيد حرف من رو تاييد خواهيد كرد ! فراي از تمام تعريف و تمجيد ها وقتي براي اولين بار كنترل كريتوس رو به دست بگيريد واقعا شگفت زده مي شيد ! بعد از اين تجربه از ديد من بارلوگ در زمينه نبوغ و ... با نيل دراكمن هيچ فرقي نداره و نيل رقيب خيلي قوي پيدا كرده ! و اميدوارم سوني همچنان بهش اعتماد كنه .

موفق باشيد

راجب سابقه Gamecritics قبلا گفته بودم حالا podcast گذاشتن (پیشنهاد میدم نه گوش کنید چون اسپویل داره و نه برید تو پیجش که کلیک بخوره) . بعد از گوش دادن به حرف منتقدش فهمیدم کلا این وب سایت مریضن و اصلا گیمر نیستن !! طرف بازی رو نصفه رفته داشت قشنگ پرونده همه چیو میبست !! راجب گرافیک خیلی تعریف کرد گفته من حتی TV HD ندارم :)) ولی گرافیکش خیلی خفنه ، میگه آپگرید کردن و کرفت کردن نمیذاره داستانو دنبال کنم :)) برا همین دیگه اپگرید و کرفت نمیکنم:| بعد میگه side questها هم نمیرم چون حوصله ندارم اصن دلیل نداره تو بازی باشه :-??واقعا احساس کردم یه نوب 12 ساله داره حرف میزنه !! در کل متاسفم برا metacritic که همچین عجوبه هایی باید نقدشون ثبت بشه !! قبل این اراجیف هم گفت همه دارن 10 میدن زرت و زرت (انگار حرصش گرفته) میگن game of the year هست ، من میگم یه نفس عمیق بکشید ! طرف مقابلش خندید گفت پایین ترین نمرش حتی 8 هست تو فکر کنم پایین ترین نمره رو میدی و ثبت میشه و همه قاطی میکنن از دستت ! خندید (یعنی یه جورایی تایید کرد) اولین نمره زرد قطعا gamecritics خواهد بود احتمالا 6 بده خوشبینانه 7 !

چرا با این هه ده تکون نمیخوره بازی
روز اول انتشار بعد از طوفان امتیازات جایگاه بازی روی 56 بود با این امتیازات این چند روزه شده 50 بازم باید از 8 بازی دیگه بگذره
Screenshot.png

آخرین ویرایش:
راجب سابقه Gamecritics قبلا گفته بودم حالا podcast گذاشتن (پیشنهاد میدم نه گوش کنید چون اسپویل داره و نه برید تو پیجش که کلیک بخوره) . بعد از گوش دادن به حرف منتقدش فهمیدم کلا این وب سایت مریضن و اصلا گیمر نیستن !! طرف بازی رو نصفه رفته داشت قشنگ پرونده همه چیو میبست !! راجب گرافیک خیلی تعریف کرد گفته من حتی TV HD ندارم :)) ولی گرافیکش خیلی خفنه ، میگه آپگرید کردن و کرفت کردن نمیذاره داستانو دنبال کنم :)) برا همین دیگه اپگرید و کرفت نمیکنم:| بعد میگه side questها هم نمیرم چون حوصله ندارم اصن دلیل نداره تو بازی باشه :-??واقعا احساس کردم یه نوب 12 ساله داره حرف میزنه !! در کل متاسفم برا metacritic که همچین عجوبه هایی باید نقدشون ثبت بشه !! قبل این اراجیف هم گفت همه دارن 10 میدن زرت و زرت (انگار حرصش گرفته) میگن game of the year هست ، من میگم یه نفس عمیق بکشید ! طرف مقابلش خندید گفت پایین ترین نمرش حتی 8 هست تو فکر کنم پایین ترین نمره رو میدی و ثبت میشه و همه قاطی میکنن از دستت ! خندید (یعنی یه جورایی تایید کرد) اولین نمره زرد قطعا gamecritics خواهد بود احتمالا 6 بده خوشبینانه 7 !
کدوم ابلحی اجازه میده همچین نوبرهایی جزو متاکریتیک محسوب بشن؟
واسم سواله شما در جریان نیستی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or