اون بالا رو نگاه کن! متای GOW رو درست پیشبینی کردما! مطمئنی میخوای شرط ببندی؟
اگه اسپایدرمن بیشتر فروخت، اون آواتارتو به هر چیزی که خودت خواستی عوض کن تا از شرش راحت بشیم
خودِ اسپایدرمن (!) + Open World بودن بازی + حمایت Marvel + درجه سنی زیر 18 سال (برخلاف GOW)...همهی اینا جزو عناصر مهم واسه فروش بیشتر بازی محسوب میشن...حالا از اونورم که متای بالا، تقریبا تضمین شدست (نه به اندازهی متای GOW ! )
با توجه به چیزایی که بالا گفتم، به نظرم اسپایدرمن خیلی واسه پلیرهای Casual خواهان داره...تو غرب کلا امکانش خیلی کمه یه بچهای Spider-Man رو روی قفسهی فروشگاه ببینه و به سمتش شیرجه نزنه شاید بین خودمون (مخصوصا اگه بازیسنتر رو که پر از طرفدارای GOW هستش رو در نظر بگیرید) و کلا گیمرها، GOW الان بیشتر سر زبونا باشه ولی درصد بالایی از PS4 دارای Casual اصلا نمیدونن GOW چیه یا حتی شاید ندونن که چیزی به اسم Spider-Man قراره امسال عرضه بشه...ولی وقتی بحثش داغ بشه و تبلیغات مارول و سونی شروع بشه و کلا اسمش به گوششون بخوره، خیلیا در مقابل خریدش نمیتونن مقاومت کنن. البته خود گیمرا هم نزدیک دو دههست دارن رویای ساخته شدن همچین عنوانی از اسپایدرمن رو میبینن...
حالا الان تب و تاب GOW بالاست و بحثش داغه...ولی بعدا متوجه میشید که حرفم اصلا عجیب غریب نیست.
از این حرف من هم بد برداشت نکنید...نمیگم GOW قرار نیست خوب بفروشه! حتی مطمئنم که چند برابر نسخههای قبلی قراره فروش داشته باشه...ولی وقتی بحث مقایسه با فروش Spider-Man میاد، اگه اتفاق عجیبی نیفته، یه جورایی مطمئنم Spider-Man بیشتر میفروشه
@ps34 فن بازی کجا بود...از فروش Spider-Man مگه به من چی میرسه؟ امضا هم به میزان هایپ بستگی داره، هر لحظه ممکنه عوض بشه
یه نکته ای راجب مقایسه فروش اسپایدرمن با GOW بگم , خیلی سخته بشه حدس زد درسته اسپایدرمن 18+ نیست و کاراکتر خیلی محبوبیه و کیفیت و متای بازی هم مشخصه که بالا میشه ولی بتمن هم همین شرایط رو داشت مثلا arkham knight بعید میدونم جمع سه تا نسخش رو هم 10 میلیون فروخته باشه در حالی که خیلی محبوبه و کیفیت بازی هم خیلی خوب بود , احتمال فروش رقمایی مثل 9 یا 10 میلیون برا اسپایدرمن جدید هست
GOW هم طبق چیزایی که دارم میبینم اگر فروشش ادامه دار بشه شاید بتونه از U4 بیشتر بفروشه (یعنی مثلا حدودای 13 و 14 باید بفروشه)
میگن بازی در ژاپن هم خیلی هایپ شده الان چک کردم در کمال تعجب 4 روز قبل ریلیز حتی در آمازون ژاپن هم اوله !
آمازون US دوباره برای بار چندم موجودی تموم شده (من تا حالا همچین چیزی ندیده بودم که چند بار موجودی یه بازی چندین روز قبل از ریلیز تموم بشه) , در آمازون UK همچنان موجود نیست تو فروم ها چک میکردم خیلی شاکی بودن ملت که چرا Available نمیشه ! دقیق نمیدونم واقعا فرانسه هست یا نه ولی میگن یه جایی گویا زودتر از موعد بازی رو خواستن بفروشن ملت صف بستن
در کل هایپ بازی یه چیز فضایی بالاس !
AK فقط تو 4 ماه اول عرضه، بیشتر 5 میلیون نسخه فروخته.درسته اسپایدرمن 18+ نیست و کاراکتر خیلی محبوبیه و کیفیت و متای بازی هم مشخصه که بالا میشه ولی بتمن هم همین شرایط رو داشت مثلا arkham knight بعید میدونم جمع سه تا نسخش رو هم 10 میلیون فروخته باشه در حالی که خیلی محبوبه و کیفیت بازی هم خیلی خوب بود , احتمال فروش رقمایی مثل 9 یا 10 میلیون برا اسپایدرمن جدید هست
Batman: Arkham Knight was the highest-selling game for June 2015 and became the fastest-selling game of 2015, beating the record previously held by The Witcher 3: Wild Hunt. It also was the second-best-selling game of 2015 behind Mortal Kombat X and the fastest-selling game of the Arkham franchise. The PlayStation 4 sales were the highest for a single SKU across any Batman game since the NPD Group began tracking the industry. By October 2015, the game had sold over 5 million units globally
While some might not like the grounded take, long-term fans should be engrossed in the changes and outstanding story elements! The god of war has returned and brings with him the best video game experience in the last decade, without question a masterclass in the PS4 echo system
من داره به غیرتم بر میخوره ها
حالا دوست عزیز منم بر اساس یه سری تئوری ها که راجب TLOU 2 بهشون ایمان دارم اینطوری میگم .شاید در بازه زمانی مشابه درست باشه (مثلا 4 سال) ولی عرضه The last of us part II نزدیک تر به پایان نسل هست (عمر مفید PS4). شاید در عرض فروش بیشتری داشته باشه ولی به خاطر ضرب الاجل ایی که تعیین کردید فروش طولی کمتری خواهد داشت.
و جدا از اون واقعا سخته Spiderman پرفروشترین بازی نسل سونی نشه! دوستمون علیرضا یکسری نکات رو گفت و تو تاپیک امار فروش بازیها یک چندباری درباره اش صحبت شده که چرا میتونه تبدیل به پرفروش ترین بازی سونی در نسل هشتم بشه.
چیزی که من فرض میکنم کسی که مخاطب انچارتد هست، مخاطب خدای جنگ و اخرین ما و Days gone و... هم هست انچنان تفاوتی بین جامعه اماری مخاطبین این بازیها نمیکنه (برای مثال خودم و افراد مشابه ایی که تو تاپیک این بازیها فعال هستند) ولی spiderman یک نکته متفاوت داره اینکه برامده از یک مدیوم دیگه ایی هست که یک جامعه چند ده میلیونی رو داره و صرفا همه چیز برمیگرده به کیفیت نهایی خود بازی، اونقدر میتونه قدرتمند باشه که میلیون ها اسپایدرمن فنی که تریلر بازی رو قبل فیلم اونجرز جنگ بینهایت میبینند حاضر به یک خرج 200 خرده دلاری کنه یا نه