خود منتقد اج تلویحا تایید کرده امتیازی که به بازی داده 10 نیست. الکی توقعتون رو نبرید بالا بعد که مجله منتشر شد بخوره تو ذوقتون. در بهترین حالت 9 میده. امکانش هم زیاد هست 8 بده.دوستان من یه تحقیق کوچیک زدم احتمال اینکهgow به بازی ۱۰ بده اتفاقا زیاده
این لیست بازیهای که edgeتا حالا ۱۰ داده
Super Mario 64 (1996)
Gran Turismo (1997)
The Legend of Zelda: Ocarina of Time (1998)
Halo: Combat Evolved (2001)
Half-Life 2 (2004)
Halo 3 (2007)
The Orange Box (2007)
Super Mario Galaxy (2007)
Grand Theft Auto IV (2008)
LittleBigPlanet (2008)
Bayonetta (2009)
Super Mario Galaxy 2 (2010)
Rock Band 3 (2010)
The Legend of Zelda: Skyward Sword (2011)
The Last of Us (2013)
Grand Theft Auto V (2013)
Bayonetta 2 (2014)
Bloodborne (2015)
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017)
Super Mario Odyssey (2017)
tlou،zelda،bloodborne بازی gow معجونی از این بازی هاست
یعنی این شماره gow از اون بازی هست که خوراک منتقدهای edge هست
با عقل جور در میاد که حد عقل دیگه زیر ۹ نده
اون بالا رو نگاه کن! متای GOW رو درست پیشبینی کردما! مطمئنی میخوای شرط ببندی؟عمرا اینکه گاو بتونه فروش UC4 رد کنه قابل بحثه اما بیشتر فروختن اسپایدی عملا بعیده. میتونیم شرط ببندیم
اگه اسپایدرمن بیشتر فروخت، اون آواتارتو به هر چیزی که خودت خواستی عوض کن تا از شرش راحت بشیمببین اگه نشد یکماه کم کم عکس پروفایلت از کریتوس کبیر یا کوری بارلوگ بزار من متاشم مطمنم به ۸۵ هم نمیرسه
چرا باید بیشتر از گاو بفروشه؟ بعیده
علی رضا تو آدمی هستی که هیچ وقت از روی بی منطقی یا تعصب هیچ وقت حرفی رو نمیزنی.میشه دلیل این حرفت رو بگی من هم آگاه بشم؟؟؟ (البته الان امضاتو دیدم نکنه فن بازی در اورده باشی یه چیزی پرونده باشی )
با جایگاه اول موافقم.به نظر من از نظر تعداد نسخه های فروخته شده بازی های انحصاری PS4 در پایان نسل به این صورت خواهد شد .
۱- The Last Of Us Part II
2- Uncharted 4 ( به نظر من فروشش همچنان ادامه دار خواهد بود و رقم هاش فضایی تر )
۳- God Of War
4- Spider-Man
5- Death Strandig
تو رتبه های بعدی هم میتونه به ترتیب بازی های مثل Horizon ، Days Gone , Ghost Of Tsushima ، Gran Turismo Sport باشه .
البته نکته مهم اینه که اینا همه بازی ها نیست و ترجیحا First Party ها هستن و میتونست کلی بازی های دیگه قرار بگیره .
حالا اگه گوریلا بیاد مثل حرکت سانتا با GOW یه حرکت به Killzone بزنه و یا راک استار Agent بده تو لیست یه تغییراتی ایجاد میشه .
در کل هرچی بشه به نظرم جای TLOU PII عوض شدنی نیست
کلا ۱۰ سخت میده بدبختیش نیم اینا نداره پس نمرش یا ۹ یا ۸ یا ۷ از این ۳ حالت خارج نیست چون معمولا تخیلی نمره نمیده ادجخود منتقد اج تلویحا تایید کرده امتیازی که به بازی داده 10 نیست. الکی توقعتون رو نبرید بالا بعد که مجله منتشر شد بخوره تو ذوقتون. در بهترین حالت 9 میده. امکانش هم زیاد هست 8 بده.
به نظر من از نظر تعداد نسخه های فروخته شده بازی های انحصاری PS4 در پایان نسل به این صورت خواهد شد .
۱- The Last Of Us Part II
2- Uncharted 4 ( به نظر من فروشش همچنان ادامه دار خواهد بود و رقم هاش فضایی تر )
۳- God Of War
4- Spider-Man
5- Death Strandig
تو رتبه های بعدی هم میتونه به ترتیب بازی های مثل Horizon ، Days Gone , Ghost Of Tsushima ، Gran Turismo Sport باشه .
البته نکته مهم اینه که اینا همه بازی ها نیست و ترجیحا First Party ها هستن و میتونست کلی بازی های دیگه قرار بگیره .
حالا اگه گوریلا بیاد مثل حرکت سانتا با GOW یه حرکت به Killzone بزنه و یا راک استار Agent بده تو لیست یه تغییراتی ایجاد میشه .
در کل هرچی بشه به نظرم جای TLOU PII عوض شدنی نیست
ديگه متا از ٩٥ بياد ٩٤ كه تو ذوق خوردن ندارهخود منتقد اج تلویحا تایید کرده امتیازی که به بازی داده 10 نیست. الکی توقعتون رو نبرید بالا بعد که مجله منتشر شد بخوره تو ذوقتون. در بهترین حالت 9 میده. امکانش هم زیاد هست 8 بده.
این جدا داره بازی میسازه ! این هه جا هست غیر از استودیوش !