امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
داشتم فکر میکردم که کی و اصلا ایا امکان رسیدن به 96 رو داره؟
با یه حساب سر انگشتی حدودا باید 20 منتقد دیگه نمره 100 بدن تا برسیم به 96. البته اگر امتیاز ها در متا برابر حساب بشه!!!

با یه حساب سر انگشتی حدودا باید 20 منتقد دیگه نمره 100 بدن تا برسیم به 96. البته اگر امتیاز ها در متا برابر حساب بشه!!!
اصلا محاسبات متاکریتیک اینطوری که شما میگی نیست , الان با همین 2تا نمره 10 و 9.2 که ثبت شدن جایگاه کلی بازی چندین رتبه بالا رفت

o7zm_godmeta3.png

بعد از موجود شدن بازی در آمازون US به سرعت دوباره چسبید به رتبه 1 , نکته عجیب اینه که بازی هنوز 4 روز به ریلیزش مونده ولی در کل لیست Best sellers سال 2018 الان هشتمه (7تای اول 4تاشون psnکارت هستن و دوتاشون گیم پد) نشون میده چقدر پیش فروشش بالا بوده و هنوزم خیلی بالاس , فکر کنم احتمال اینکه از U4 هم بیشتر بفروشه هست :D

آخرین ویرایش:
اصلا محاسبات متاکریتیک اینطوری که شما میگی نیست , الان با همین 2تا نمره 10 و 9.2 که ثبت شدن جایگاه کلی بازی چندین رتبه بالا رفت

o7zm_godmeta3.png

بعد از موجود شدن بازی در آمازون US به سرعت دوباره چسبید به رتبه 1 , نکته عجیب اینه که بازی هنوز 4 روز به ریلیزش مونده ولی در کل لیست Best sellers الان هشتمه (7تای اول 4تاشون psnکارت هستن و دوتاشون گیم پد) نشون میده چقدر پیش فروشش بالا بوده و هنوزم خیلی بالاس , فکر کنم احتمال اینکه از U4 هم بیشتر بفروشه هست :D

گاو کلا خیلی طرفدار داره و فروشش زیاده. خصوصا تو آمریکا. اینجوری هم که ایشون ترکونده بعید نیست پرفروش ترین بازی PS4 بشه.

سایت متا کلا ضریب نمره های سایت و مجلاتش فرق داره الان احتمال ۹۴ شدنش هم زیاده چون با یک نمره پرت متا میاد پایین ولی برای ۹۶ شدن باید کم کم چندتا ۱۰ بگیره ولی نه ۲۰ تا !

سایت متا کلا ضریب نمره های سایت و مجلاتش فرق داره الان احتمال ۹۴ شدنش هم زیاده چون با یک نمره پرت متا میاد پایین ولی برای ۹۶ شدن باید کم کم چندتا ۱۰ بگیره ولی نه ۲۰ تا !
اره حدس خودم هم همین بود که ضریب ها برای سایت های معتبر متفاوت باشه.
ولی حسابی که من کردم بر مبنای امتیاز های میانگین بود که امتیاز همه سایت ها با هم برابر باشه.

گاو کلا خیلی طرفدار داره و فروشش زیاده. خصوصا تو آمریکا. اینجوری هم که ایشون ترکونده بعید نیست پرفروش ترین بازی PS4 بشه.
فروش این نسخه نسبت به نسخه‌های قبلی بشدت قراره فضایی باشه...ولی تقریبا مطمئنم که Spider-Man خیلی بیشتر از GOW می‌فروشه :-"

دوستان من یه تحقیق کوچیک زدم احتمال اینکهgow به بازی ۱۰ بده اتفاقا زیاده

این لیست بازی‌های که edgeتا حالا ۱۰ داده
Super Mario 64 (1996)
Gran Turismo (1997)
The Legend of Zelda: Ocarina of Time (1998)
Halo: Combat Evolved (2001)
Half-Life 2 (2004)
Halo 3 (2007)
The Orange Box (2007)
Super Mario Galaxy (2007)
Grand Theft Auto IV (2008)
LittleBigPlanet (2008)
Bayonetta (2009)
Super Mario Galaxy 2 (2010)
Rock Band 3 (2010)
The Legend of Zelda: Skyward Sword (2011)
The Last of Us (2013)
Grand Theft Auto V (2013)
Bayonetta 2 (2014)
Bloodborne (2015)
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017)

Super Mario Odyssey (2017)

tlou،zelda،bloodborne بازی gow معجونی از این بازی هاست
یعنی این شماره gow از اون بازی هست که خوراک منتقد‌های edge هست
با عقل جور در میاد که حد عقل دیگه زیر ۹ نده :D

فروش این نسخه نسبت به نسخه‌های قبلی بشدت قراره فضایی باشه...ولی تقریبا مطمئنم که Spider-Man خیلی بیشتر از GOW می‌فروشه :-"

عمرا:دی اینکه گاو بتونه فروش UC4 رد کنه قابل بحثه اما بیشتر فروختن اسپایدی عملا بعیده. میتونیم شرط ببندیم:دی

ببین اگه نشد یکماه کم کم عکس پروفایلت از کریتوس کبیر یا کوری بارلوگ بزار من متاشم مطمنم به ۸۵ هم نمیرسه

علی رضا تو آدمی هستی که هیچ وقت از روی بی منطقی یا تعصب هیچ وقت حرفی رو نمیزنی.میشه دلیل این حرفت رو بگی من هم آگاه بشم؟؟؟ (البته الان امضاتو دیدم نکنه فن بازی در اورده باشی یه چیزی پرونده باشی :D )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or