ما اصا یه دونه ایم کلا ... گونه های کمیابی می باشیم !توی فروم ایرانی همچین چیزی بگی کاربرا بیشتر میشن![]()
اصلا محاسبات متاکریتیک اینطوری که شما میگی نیست , الان با همین 2تا نمره 10 و 9.2 که ثبت شدن جایگاه کلی بازی چندین رتبه بالا رفتداشتم فکر میکردم که کی و اصلا ایا امکان رسیدن به 96 رو داره؟
با یه حساب سر انگشتی حدودا باید 20 منتقد دیگه نمره 100 بدن تا برسیم به 96. البته اگر امتیاز ها در متا برابر حساب بشه!!!
اصلا محاسبات متاکریتیک اینطوری که شما میگی نیست , الان با همین 2تا نمره 10 و 9.2 که ثبت شدن جایگاه کلی بازی چندین رتبه بالا رفت
![]()
بعد از موجود شدن بازی در آمازون US به سرعت دوباره چسبید به رتبه 1 , نکته عجیب اینه که بازی هنوز 4 روز به ریلیزش مونده ولی در کل لیست Best sellers الان هشتمه (7تای اول 4تاشون psnکارت هستن و دوتاشون گیم پد) نشون میده چقدر پیش فروشش بالا بوده و هنوزم خیلی بالاس , فکر کنم احتمال اینکه از U4 هم بیشتر بفروشه هست![]()
سایت متا کلا ضریب نمره های سایت و مجلاتش فرق داره الان احتمال ۹۴ شدنش هم زیاده چون با یک نمره پرت متا میاد پایین ولی برای ۹۶ شدن باید کم کم چندتا ۱۰ بگیره ولی نه ۲۰ تا !داشتم فکر میکردم که کی و اصلا ایا امکان رسیدن به 96 رو داره؟
با یه حساب سر انگشتی حدودا باید 20 منتقد دیگه نمره 100 بدن تا برسیم به 96. البته اگر امتیاز ها در متا برابر حساب بشه!!!
اره حدس خودم هم همین بود که ضریب ها برای سایت های معتبر متفاوت باشه.سایت متا کلا ضریب نمره های سایت و مجلاتش فرق داره الان احتمال ۹۴ شدنش هم زیاده چون با یک نمره پرت متا میاد پایین ولی برای ۹۶ شدن باید کم کم چندتا ۱۰ بگیره ولی نه ۲۰ تا !
فروش این نسخه نسبت به نسخههای قبلی بشدت قراره فضایی باشه...ولی تقریبا مطمئنم که Spider-Man خیلی بیشتر از GOW میفروشهگاو کلا خیلی طرفدار داره و فروشش زیاده. خصوصا تو آمریکا. اینجوری هم که ایشون ترکونده بعید نیست پرفروش ترین بازی PS4 بشه.
بنظرم 95 فوق العاده ست با توجه به اینکه بازی انحصاری سونی هستش
گاد اگر مولتی پلتفرم بود احتمال اینکه تا 97 بره خیلی زیاد بود
فروش این نسخه نسبت به نسخههای قبلی بشدت قراره فضایی باشه...ولی تقریبا مطمئنم که Spider-Man خیلی بیشتر از GOW میفروشه![]()
چرا باید بیشتر از گاو بفروشه؟ بعیدهفروش این نسخه نسبت به نسخههای قبلی بشدت قراره فضایی باشه...ولی تقریبا مطمئنم که Spider-Man خیلی بیشتر از GOW میفروشه![]()
ببین اگه نشد یکماه کم کم عکس پروفایلت از کریتوس کبیر یا کوری بارلوگ بزار من متاشم مطمنم به ۸۵ هم نمیرسهفروش این نسخه نسبت به نسخههای قبلی بشدت قراره فضایی باشه...ولی تقریبا مطمئنم که Spider-Man خیلی بیشتر از GOW میفروشه![]()
علی رضا تو آدمی هستی که هیچ وقت از روی بی منطقی یا تعصب هیچ وقت حرفی رو نمیزنی.میشه دلیل این حرفت رو بگی من هم آگاه بشم؟؟؟ (البته الان امضاتو دیدم نکنه فن بازی در اورده باشی یه چیزی پرونده باشیفروش این نسخه نسبت به نسخههای قبلی بشدت قراره فضایی باشه...ولی تقریبا مطمئنم که Spider-Man خیلی بیشتر از GOW میفروشه![]()