امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
بد ندیدم این رو اینجا هم پست کنم .

توی یک ویدئو در YouTube منتقد Skill up بعد از اینکه به بازی 10/10 میده و از PS بهش زنگ میزنن که کوری بَرلوگ استرالیاست و میخوای ببینیش ؟ طرف هم با کله سریع میره و کوری میبینه .

این وسط یظهر روزی که نقدها منتشر میشه اینا یه گپ و گفت Carpool مانند دارن با هم که کوری به چندتا مسئله خیلی جالب اشاره میکنه .
  1. همون اول کار میگه که فامیلی من بَرلوگ تلفظ میشه ؛ انگار هی بهش میگن بارلاگ و خسته شده که کسی نمیدونه لول
  2. دوم درباره این که از خودش یه فیلم 10 دقیقه ای ِ " Reacting to scores " گرفته که 8 دقیقه ش رو فقط گریه میکنه و بشدت نمره ها براش ارزش داشتن چون نتیجه 5 سال زندگیش بوده .
  3. یه تیکه در مورد این میگه که وسط کار یهو یه Panic attack بهش دس میده که نکنه دارم اشتباه میرم و خودمو فرنچایز ُ دارم نابود میکنم .
قضیه خیلی جالبیه . جایی که در مورد Doubt VS Confidence حرف میزنه . میگه :

" وسطای کار ، یه تیکه داشتیم به محدودیت زمانی ای که برای یه لِوِل از ساخت بازی تعیین کرده بودیم میرسیدیم . وقتی کلی فشار رومون بود و یسری صحنه ها رو نمیتونستیم طبق دوربین بازی تطبیق بدیم . همینجا یه لحظه شَک و شبهه نافرمی بهم دست داد نسبت به کار خودم . به خودم میگفتم کوری نکنه داری اشتباه میری راه تُ ، نکنه داری اینده کاری خودت و کرکتر کریتوس ُ یه جا نابود میکنی و فردا روز به اسم کسی بشناسنت که فرنچایز GOW رو از عرش به فرش رسوند و حتی دیگه کسی استخدامش هم نمیکنه . ولی تو اون لحظه های سخت فقط باور داشتم که راهم درسته، فکر میکنم یه جاهایی به عنوان یه Leader & Director باید باور داشته باشی و این حس رو به تک تک اعضای تیمت هم منتقل کنی "

قضیه این روزهای های GOW و صنعت گیمینگ من رو بشخصه خیلی امیدوار میکنه . به ایده های نو ، به خلاقت افرادی مثل کوری ، به آدمهایی که خلاف همه اما در جهتی مثبت فکر و رویا پردازی و عمل میکنند و به خاطر حتی هزاران نظر مخالف از هدفشون نا امید نمیشند .
داداش لینک داری از این مصاحبه بدی؟ تشکر.

خواهشا اینجا اسپویل نکنید یکی رسیدگی کنه این رفیقمون منسن خیلی خودش کنترل کرده وگرنه الان دلش میخواد همه چیز رو بگه همینجا خودش و ما راحت کنه:D[-(

خواهشا رعایت حال کسایی که نمی خوان کوچکترین اسپویلی براشون بشه رو هم بکنید. اینجا تاپیک امتیازات هم هست و اصلا جایی برای ویدیو و عکس نیست، اون هم موارد مهم و اینطوری!

امیدوارم تا همینقدر گفتن کفایت کنه!

میزان پیش فروش بازی به شدت بالا بوده , بعد از چندین روز همچنان در آمازون امریکا اوله و 5 روز دیگه هم تا ریلیز مونده ولی نکته عجیب اینه که موجودی پیش فروشش در امازون US تموم شد ! و احتمالا از فردا از لیست Best Sellers بیاد بیرون تا دوباره موجود بشه , عجیب تر اینکه بیش از 1 روزه در آمازون بریتانیا UK هم پیش خریدش تموم شده و در دسترس نیست حتی نسخه معمولی هم در هیچکدوم موجود نیست !!
US :
ahcj_godamaus.png

vyaa_godama2.png

UK :
2zb9_godama.png

کارنامه پلی استیشن در نسل ۸
View attachment 86470

اون اخریه سرش رو گزاشتن لب جوب و بیخ تا بیخ بریدن ! وگرنه حقش بیشتر از ۸۹ ه
اقا اي

Uncharted lost legacy-ratchet :D

Ps: عجيبه داخل gaf تاپيك امتيازا فقط ٧ صفحه رفته جلو , بنازم بازي سنتر :D
کلا فروما خلوت شدن ! چراشو نمیدونم بگیم شبکه های اجتماعی خو دو سال پیشم بودن این شبکه ها !
همین نئو گاف سر فاینال فانتزی ۱۵ تاپیک نمراتش رفت روی ۷-۸ هزار تا پست ! دیروز که تاپیک گاد رو دیدم هنگ کردم

• Like
Reactions: voldmort
منم جا داره به PS4 بازها بابت داشتن چنین عناوین نابی تبریک بگم. من که حسودیم شد :D
سونی با سیاست هاش و آزادی عملی که به استودیوهاش داده نشون داده به قشر گیمر احترام خاصی میذاره.
انصافا منی که از قدیم PC باز بودم هوس کردم PS4 بگیرم :D
پس بهترین کار اینه که بیاید از همچین شرکتی که به مخاطب ها و فن هاشو گیمرها احترام میزاره حمایت کنید ! فلسفه بازی انحصاری هم فقط همینه ! تقویت کامیونیتی و رشد کمپانی و بالطبع بازیای بیشتر و با کیفیت تر

• Like
Reactions: WCW and i am legend
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

هم متای 93 داره
اما هیچکدوم از فن های بازی خوششون نیومد
خدا کنه این اونطوری نباشه:-<
این قضیه برا انحصاری های سونی صدق نمیکنه
بعلاوه اگر کاربرا از متال 5 خوششون نیومد سر جریان کونامی بدنام بود که کوجیما رو محدود کرد که نتیجشم شد جدیایی کوجیما از کونام و بر گشتنش پیش سونی
تازه اینقدر سر این بازی منتقد ها هایپ کردن که تو این نسل به غیر از رلدا بازی دیگه ای نبوده که همچین اتفاقی براش بیوفته اونم بازیی که 30 ساعت بیشتر گیم پلی نداره و جهان باز هم نیست متال 5 که حتی بعضی از منتقدها تمومش هم نکردن ولی بهش نمره بالا دادن
خلاصه شک کردن به بازیی که کارگردانش بهترین نسخه رو کارگردانی کرده و از اون سمت هم سونی بهش ازادی عمل کامل داده کار جالبی نیست:D

اقا اي

Uncharted lost legacy-ratchet :D

Ps: عجيبه داخل gaf تاپيك امتيازا فقط ٧ صفحه رفته جلو , بنازم بازي سنتر :D
اون اخریه سرش رو گزاشتن لب جوب و بیخ تا بیخ بریدن ! وگرنه حقش بیشتر از ۸۹ ه

کلا فروما خلوت شدن ! چراشو نمیدونم بگیم شبکه های اجتماعی خو دو سال پیشم بودن این شبکه ها !
همین نئو گاف سر فاینال فانتزی ۱۵ تاپیک نمراتش رفت روی ۷-۸ هزار تا پست ! دیروز که تاپیک گاد رو دیدم هنگ کردم

نئوگف بعد از اتفاقاتی که برای مدیرش رخ داد (مزاحمت جنسی و این داستانها) کلا با خاک یکسان شد و همه کاربرها و مدیران رده بالاش مهاجرت کردند به فروم resetera که اونجا تاپیک نمرات خدای جنگ بیشتر از 11 هزار پست ارسال شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or