این قضیه دیگه زیادی شورش کردن تو غرب ! ولی خداییش زودتر میگفتید من میرفتم تو گاف افسرده میشدمنئوگف بعد از اتفاقاتی که برای مدیرش رخ داد (مزاحمت جنسی و این داستانها) کلا با خاک یکسان شد و همه کاربرها و مدیران رده بالاش مهاجرت کردند به فروم resetera که اونجا تاپیک نمرات خدای جنگ بیشتر از 11 هزار پست ارسال شده
این قضیه دیگه زیادی شورش کردن تو غرب ! ولی خداییش زودتر میگفتید من میرفتم تو گاف افسرده میشدم
این فروم حدیده هم عضویتشمثل گاف پیچیده است؟؟!
خوش به حالشون، اونا دارن بحث میکنن از امازون بخرن سریع تر میرسه دستشون روز عرضه یا از گیم استاپ، بعد ما بحثمون اینه روز عرضه گرون تره و باید چند روز صبر کنی نرمال تر بشه
DF حرف خوبی زده گفته اگه منابع نامحدود مالی با زملن کافی و استعداد ها رو جمع کنی میشه بازی های انحصاری سونی کاری که سونی میکنه منابع مالی نامحدود در اختیار گ استودیو میزاره مثلا گفته این استفاده از سایه های حجمی بسیار گرانه و در اکثر جاهای بازی استفاده شدهپس بهترین کار اینه که بیاید از همچین شرکتی که به مخاطب ها و فن هاشو گیمرها احترام میزاره حمایت کنید ! فلسفه بازی انحصاری هم فقط همینه ! تقویت کامیونیتی و رشد کمپانی و بالطبع بازیای بیشتر و با کیفیت تر
God of War | digitalchumpsI couldn’t help but think of how Santa Monica took the best of GoW as a franchise and melded it beautifully with the most distinguishable designs of other modern games to create something with an immensely potent synergy. I remember thinking similarly with The Last of Us, but, a few years removed from that and GoW being more to my liking anyway, and I have to say that GoW trumps even what Naughty Dog managed with The Last of Us. To be honest, it’s (clearly) hard to not gush about GoW. Because of that, it makes writing an interesting review hard because I can’t come up with anything to offer as a negative worth even mentioning. As a fan of the series from the start, it’s amazing to see the evolution between the Kratos and God of War games I know and love to what Santa Monica Studios have achieved now. Go get it.
ما تو هیچ چیزی اول نیستم حتی همین دیسک هایی که شماها میگید ما زودتر به دستمون میرسهولی ما زودتر از همه اون ها دستمون می رسه
تاپیک بازی تو ریست ارا بیش از 150 صفحه رفته جلو. دلیل اینیکی لااقل اینه که همه از گف مهاجرت کردناون اخریه سرش رو گزاشتن لب جوب و بیخ تا بیخ بریدن ! وگرنه حقش بیشتر از ۸۹ ه
کلا فروما خلوت شدن ! چراشو نمیدونم بگیم شبکه های اجتماعی خو دو سال پیشم بودن این شبکه ها !
همین نئو گاف سر فاینال فانتزی ۱۵ تاپیک نمراتش رفت روی ۷-۸ هزار تا پست ! دیروز که تاپیک گاد رو دیدم هنگ کردم
همسر دوستش اومد تو یکی از تاپیکا اعلام کرد که مدیریت فروم من رو مورد آزار جنسی قرار داده. بعد دیگه فروم ترکیدميشه يكي خلاصه وار بگه مگه مديريت جديد چش بود كه همه كوچ كردن؟
Gaf منظورمه
تاپیک preview های بازی هم چنان هایپی داشت که بالای 300 صفحه پست خورد! روی هم رفته تقریبا 600 صفحه پیش از انتشار و بعد از انتشار نقدهای بازی توی Resetera پست ارسال شده که بی سابقه بوده در نوع خودش!تاپیک بازی تو ریست ارا بیش از 150 صفحه رفته جلو. دلیل اینیکی لااقل اینه که همه از گف مهاجرت کردن
ویرایش: الان چک کردم 227 صفحه
همسر دوستش اومد تو یکی از تاپیکا اعلام کرد که مدیریت فروم من رو مورد آزار جنسی قرار داده. بعد دیگه فروم ترکید