رفتی دیدی؟ چجوری دلت اومدوحشتناك بود لعنتى!اگه اولين باس بازى به اين خفنى باشه ديگه بقيه ى باس ها چجوريه!
كرك و پرم واقعا ريخت! خيلى خفن بود!
![]()
من از دیروز فکر کنم بیست بار دیدمش اولش فکر میکردم با این جثه این باس هیچی نیست ولی بعدش که دیدم قشنگ ده دقیقه تو شوک بودموحشتناك بود لعنتى!اگه اولين باس بازى به اين خفنى باشه ديگه بقيه ى باس ها چجوريه!
كرك و پرم واقعا ريخت! خيلى خفن بود!
![]()
بگیر باو پشیمون نمیشی.یا توی خرداد که امتحانات هستن هنوز قیمت ها فضایی نشده بگیر یا بزار مهر بگیر هم خدای جنگ رو بری هم اسپایدر من هم رد دد۲ که برای کامپیوتر نمیاد.تازه شاه کارهای قبلی سونی مول the last of us هم و... هستن که بری.منم جا داره به PS4 بازها بابت داشتن چنین عناوین نابی تبریک بگم. من که حسودیم شد
سونی با سیاست هاش و آزادی عملی که به استودیوهاش داده نشون داده به قشر گیمر احترام خاصی میذاره.
انصافا منی که از قدیم PC باز بودم هوس کردم PS4 بگیرم![]()
همچین میگین ps بازا انگار مثلا سونی به ما ارث رسیده یا سهام داریم تو شرکتش چیز دیگه ما هم از اول pc داشتیم برای همین انحصاری ها خریدیم گذاشتیم یک گوشه دیگهمنم جا داره به PS4 بازها بابت داشتن چنین عناوین نابی تبریک بگم. من که حسودیم شد
سونی با سیاست هاش و آزادی عملی که به استودیوهاش داده نشون داده به قشر گیمر احترام خاصی میذاره.
انصافا منی که از قدیم PC باز بودم هوس کردم PS4 بگیرم![]()
اخه من فعلا نميتونم بازى رو بگيرم بازى كنم واسه همين چه الان ببينم چه بعدا واسم فرقى نميكنه!رفتی دیدی؟ چجوری دلت اومدمن از تاپیک بازی لیو دادم یه وقتایی قایمکی میرم یه چیزایی میخونم بالا باشه که اسپویل نشه بازی!
نمیشه به کل ندید ولی دیگه تا این حدم اوپن نباش به اسپویلر لعنتی که بد بهت حسودیم شد
![]()
يعنى هركسى نبينه نصف عمرش بر فناست! واقعا فكم افتاد! حق داشت برداره! يعنى يه چيزايى توو باس فايت هست كه تمام اونايى كه PS4 ندارن رو مجاب ميكنه همين الان برن كنسول بخرن! فوق وحشتناك بود و اصلا در تصورم نميگنجيد كه اولين باس فايت بازى انقد خفن باشه!آقا سونی برداشت باس فایتو
لینک نداره کسی؟
مگه دیوونه ایم بشینیم ببینیم ! اگه میخواستیم ببینیم که دیده بودیماخه من فعلا نميتونم بازى رو بگيرم بازى كنم واسه همين چه الان ببينم چه بعدا واسم فرقى نميكنه!بچه خواهرم كنسولو برداشته برده خونشون هركارى ام ميكنم نميده لامصب!
يعنى هركسى نبينه نصف عمرش بر فناست! واقعا فكم افتاد! حق داشت برداره! يعنى يه چيزايى توو باس فايت هست كه تمام اونايى كه PS4 ندارن رو مجاب ميكنه همين الان برن كنسول بخرن! فوق وحشتناك بود و اصلا در تصورم نميگنجيد كه اولين باس فايت بازى انقد خفن باشه!حيف كه اسپويل ميشه وگرنه توضيح ميدادم كريتوس چه بلايى سر باس اورد تا شماها ام فكتون بيفته!
واقعا بعد از ديدن باس فايت فهميدم چرا متاش ٩٥ شده! واقعا هركس زير ١٠٠ بده ظلم كرده! چه كردى اى بارلوگ! خدا از سرت نگذره!
![]()
کشتی مارو با این تعریفااخه من فعلا نميتونم بازى رو بگيرم بازى كنم واسه همين چه الان ببينم چه بعدا واسم فرقى نميكنه!بچه خواهرم كنسولو برداشته برده خونشون هركارى ام ميكنم نميده لامصب!
يعنى هركسى نبينه نصف عمرش بر فناست! واقعا فكم افتاد! حق داشت برداره! يعنى يه چيزايى توو باس فايت هست كه تمام اونايى كه PS4 ندارن رو مجاب ميكنه همين الان برن كنسول بخرن! فوق وحشتناك بود و اصلا در تصورم نميگنجيد كه اولين باس فايت بازى انقد خفن باشه!حيف كه اسپويل ميشه وگرنه توضيح ميدادم كريتوس چه بلايى سر باس اورد تا شماها ام فكتون بيفته!
واقعا بعد از ديدن باس فايت فهميدم چرا متاش ٩٥ شده! واقعا هركس زير ١٠٠ بده ظلم كرده! چه كردى اى بارلوگ! خدا از سرت نگذره!
![]()