امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
جالبه از این چند ماهی که از سال 2018 گذشته، چندین بازی متا بالا و باکیفیت منتشر شدن:x این اواخر هم همین God of War که در نقدها می‌بینیم گفته شده این بازی یکی از بهترین عناوین این نسله. از همین الان میشه گفت که سانتا مونیکا یکی از بهترین گزینه‌ها برای انتخاب بهترین استودیو سال 2018 هسته و انصافا هم دستاورد بسیار بزرگی محسوب میشه که با این حجم از تغییرات، بتوان به چنین حدی از کیفیت رسید که هم طرفدارهای قدیمی راضی نگه داشت و هم جدیدترها.

کال اف دیوتی ww2 بیش از بیست قدم از بلک اوپس۳ توی گیم پلی و گرافیک عقب تر بود + سرورهای p2p ولی هم خیلی فروخت و هم توی اوجه.این خریدارها هستن که نباید بهاء بدن ولی در هر حالت میدن

فکر کنم این نظر شماست. چون برعکس من فکر میکنم در مجموع ان برابر بهتر از BO3 بود. ضمن اینکه کد بخاطر مولتی بودن و فن بیسش هست که میفروشه. WW2 هم چون برگشت به جنگ های گذشته تونست طیف بیشتری رو با خودش همراه بکنه.

صحبت من بیشتر سر IP های بزرگ نسل پیشه که ادامه هاشون از دم افت کیفیت داشتن و دیگه اون بازی های خیلی خفنی که به یاد داریم نیستن چون سازنده ها حاضر به انجام هیچ ریسکی نبودن. صرفا همون ایده های قبلی رو یک دست رنگ زدن و با گرافیک بهتر دادن بیرون. اگه همشون مثل گاو از بیخ ایده هارو شخم میزدن الان نسل خیلی بهتری داشتیم.

• Like
Reactions: MOEIN MPM
View attachment 86327

مثل اینکه درست حدس زدیم :D<:-P دم اون 34 نفر دیگه‌ای که گزینه‌ی 94-95 رو انتخاب کردن گرم...دیشب هایپ واقعا روانی کننده بود <:-P
پ.ن: راستی متاکریتیک چرا شیلتر شده؟ مسئول شیلترینگ فیل اسپنسره؟! :D
اخ اخ اخ اخ کوری الان داره با یه زیر انداز قشنگ به سمت بالاترین جایگاه درجه عرفانی گیمینگ حرکت میکنه ، اونجا پیش نیل دراکمن بنشینه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or