متا تقریبا ۹۵ هستش . احتمالا با ۱۰ اج در صورتی که بده ، و با یه ۱۰ دیگه تلپورت بشه ۹۶ .EDGE جون مادرت 10 بده متا بره رو 95
منم اول همین طور فکر میکردم پارسالم سر هورایزن به بچه ها گفتم چرا انقدر جوش میزنید مگه فرق ۸۹ و ۹۰ چیه ! بعد یه سال فهمیدم فرقشون خیلیه ! البته بازم به نظرم فرقی بین ۹۲-۹۳-۹۴ نیست ولی خیلی فرق بین ۹۴و۹۵ هست !متا تقریبا ۹۵ هستش . احتمالا با ۱۰ اج در صورتی که بده ، و با یه ۱۰ دیگه تلپورت بشه ۹۶ .
در کل به نظر من ۹۵-۹۴ - ۹۸ و اینا آنچنان تفاوت ندارن .
بخصوص در مورد بازی های سونی . این نظر شخصی منه که گرفتن همچین نمره های در سونی کار سختتریه به نسبت نینتدو مثلا . واسه همین آنچنان اهمیت نداره برا کسی این بازی ۹۴-۹۵ یا ۹۷ باشه
دقیقا حالا نقدهای هورایزون ببینی خداییش اونم همش تعریف تمجیده ولی یکسری ریزه کاری شاید باعث شده نره بالای ۹۰ ولی وقتی میره بالای ۹۰ دقیقا دیگه مردم واسشون مهم نیست ۹۲ ۹۴ ۹۶منم اول همین طور فکر میکردم پارسالم سر هورایزن به بچه ها گفتم چرا انقدر جپش میزنید مگه فرد ۸۹ و ۹۰ چیه ! بعد یه سال فهمیدم فرقشون خیلیه ! البته بازم به نظرم فرقی بین ۹۲-۹۳-۹۴ نیست ولی خیلی فرق بین ۹۴و۹۵ هست !
تفاوت که هست ولی همینطور که گفتم تو این رنج استثنا اونقدری نیست که برای مردم آنچنان مهم باشه .منم اول همین طور فکر میکردم پارسالم سر هورایزن به بچه ها گفتم چرا انقدر جپش میزنید مگه فرد ۸۹ و ۹۰ چیه ! بعد یه سال فهمیدم فرقشون خیلیه ! البته بازم به نظرم فرقی بین ۹۲-۹۳-۹۴ نیست ولی خیلی فرق بین ۹۴و۹۵ هست !