امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
چند وقت پیش، قبل اینکه حتی پریویوهای خیره کننده بازی بیاد، وقتی تاپیک پر شده بود از انرژی منفی و بی اعتمادی، این پست رو دادم:

خدایی حقوق می‌گیری بابت غر زدن سر تک تک تغییرات بازی و تصمیمات تیم سازنده؟ :D

من درک نمی‌کنم با اون نحوه بیان جملات کوری، جوری که داد می‌زنه می‌دونه خودش و تیمش تو چه مسیری قرار دارن و دارن چی‌کار می‌کنن، با نمایش‌های موفق بازی (به غیر از آخری که خیلی شلخته درست شده بود) و با علم به اینکه می‌دونیم بهترین تیم ممکن بالا سر بازیه و قطعا از من و شما بیشتر نگران بازی هستن، سر سطحی‌ترین چیزا مثل تغییر main menu که هنوز نمی‌دونیم از قبل بهتر شده یا نه ناراضی باشید! یا براساس دوربین بازی نتیجه گیری کنید که دیگه شاهد bossهای بزرگ نیستیم! اونم وقتی تو همین مصاحبه از کوری پرسیدن که چیزی بزرگتر از کرنوس ساختید و جواب داد باید خودتون ببینید! یا احتمال بدید بازی خشونت قبل رو نداره از رو احتمال خودتون نتیجه بگیرید که "ای بابا! اینکه اصلا GoW نیست!" اون هم وقتی که خود سانتا گفته این نسخه خشن‌ترین نسخه این سری هست و خود کریتوس تو تریلر به پسرش می‌گه "باید قلبت رو مقابل عذاب کشیدن دشمنات ببندی."

پی‌نوشت: کلا موج منفی و عجیبی تو این تاپیک هست که به شخصه ندیدم جای دیگه راجب بازی. صبر کنید تا عرضه، احتمال نظر خیلی‌ها عوض می‌شه. همین جناب امیر سر The Witcher 3 و پیش داوری‌هاش کلی تجربه باید کسب می‌کرد که متاسفانه نکرد. :D main menu آخه لامصب؟ :D

نمی‌خوام بگم "من می‌دونستم" ولی، از اینکه به کوری و تیمش اعتماد داشتم حس خیلی خوبی دارم. ممنون از سونی و سانتامونیکا که شجاعت رو به درجه جدیدی رسوندن. ممنون از کوری دوست داشتنی که این سری رو به روزای خوبش برگردوند. واقعا خوشحالم! :دی

تبریک به همه.

به به ترکوند بازی
خوبیش اینه که لازم نیست حتما بازی رو خودتون تجربه کنین، همین نقد ها و ویدیوهارو ببینید به چُخ میرین:دی
یه سری چیزها!! داره که تو هیچ بازیه دیگه ای نمیتونین تجربه ش کنین. انتظار برای بازی سخت بود حالا سخت تر هم شد.
علی برکت الله، شاید بقیه هم یاد بگیرن اینجوری ریسک کردن رو... :دی

الان ماکه طرفدار بازی هستیم از دیدن نمرات بازی سر از پا نمی شناسیم.
موندم الان تو دل اعضای سانتامونیکا و سونی و کوری بارلاگ چه خبره !!!
یکی بره جلوی اینا رو بگیره از خوشحالی زیاد دست به خودکشی نزنن مخصوصا کوری بارلاگ رو که رسما قاطی کرده.
اقا ما هنوز حالا حالاها شما عزیزان رو لازم داریم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or