امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
باقی استدیوها و ناشرین هم باید از این حرکت SM درس بگیرن. با تکرار مکررات نمیشه بازی خوب ساخت و همیشه رو اوج بود. باید ریسک کرد، ایده های جدید داد و کارهای متفاوت کرد. اگه اعتماد به نفس کافی رو داشته باشی و خوب کار کنی حتما نتیجه اش میشه همین. وگرنه مثل بازی های خوب دیگه با هر شماره شاهد افت بیشترشون هستیم

باقی استدیوها و ناشرین هم باید از این حرکت SM درس بگیرن. با تکرار مکررات نمیشه بازی خوب ساخت و همیشه رو اوج بود. باید ریسک کرد، ایده های جدید داد و کارهای متفاوت کرد. اگه اعتماد به نفس کافی رو داشته باشی و خوب کار کنی حتما نتیجه اش میشه همین. وگرنه مثل بازی های خوب دیگه با هر شماره شاهد افت بیشترشون هستیم
کال اف دیوتی ww2 بیش از بیست قدم از بلک اوپس۳ توی گیم پلی و گرافیک عقب تر بود + سرورهای p2p ولی هم خیلی فروخت و هم توی اوجه.این خریدارها هستن که نباید بهاء بدن ولی در هر حالت میدن

یا خود خدا من متای 94-95 رو انتخاب کردم از نظرسنجی و امیدوار حتی بالاتر هم بره از 95 :D

به شدت حال کردم.=D> کوری:-bd و تمام سانتامونیکا^:)^ بخصوص سونی :xرو عشقه که ریسک بزرگی کردن و نتیجه تلاششون رو دیدن>:D<

امیدوارم بترکون هم بفروشه و تا باشه سونی باشه و اینجور انحصاری ها :x[-o<

کال اف دیوتی ww2 بیش از بیست قدم از بلک اوپس۳ توی گیم پلی و گرافیک عقب تر بود + سرورهای p2p ولی هم خیلی فروخت و هم توی اوجه.این خریدارها هستن که نباید بهاء بدن ولی در هر حالت میدن
بازی سالیانه که نمیشه توش معجزه کرد نهایت تغییرات کوچک بدن اونم که میگن ۳ تا ایتودیو چرخشی میشه فرقی نداره بیس و انجین بازی همونه این بازی یا مثلا بازی های راکستار ناتی داگ کم کم ۴ سال تو پروسه تولیدن

God of War Review | AusGamers
۹۸

What we liked

Nintendo-style game-design in a Sony product
But really, an incredibly well-measured action-adventure featuring an iconic character being something else, in a good way
Absolutely gorgeous
Excellent, challenging combat
A fantastic game-world totally different to GoW games of the past, also in a good way
Wonderfully paced
The relationship between Kratos and Atreus is unique to games of this nature, and should be celebrated

What we didn't like

It takes a long time to get into the game's basic gameplay loop

There are still suspension of disbelief issues built around the main character's actual abilities and what players get out of him
Not enough 'friendly' life in the game-world, which could have gone a long way to helping open up the game-world story

اون تبکه بولد شده که مثبت ترین نکته است ب ا من این چرا منفی در نظر گرفته
s

یه رفیق داشتم که تا حد زیادی به خاطر علاقه زیاد اون به گیم منم سمت این سرگرمی کشیده شدم. خیلی سال پیش با وجود اینکه ps2 داشت ولی هر وقت می رفتیم کلوپ بازم GOW بازی می کردیم :دی البته قسمت 1 نسخه 2 هم اون موقع تازه اومده بود.
دیگه خیلی کم می دیدمش خیلی پیگیر بازی ها نبود ولی هر موقع اتفاقی هم دیگرو میدیدیم یه سوالی که همیشه می پرسید این بود که GOW جدید نیومد؟ انقدر زمان عرضه این قسمت طولانی شد که حتی نتونست معرفی این بازی رو ببینه. با این نمرات روحش قطعا شاد شده و اگه اون دنیایی باشه قطعا خودش تو نقش کریتوس بازی رو میره :دی
به یاد قسمت های قبل این نسخه رو هم باید تجربه کرد، کریتوس همیشه سربلند بوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or